₯ ⭐️ Els 10 Millors Homogeneïtzadors de 2024 ⭐️ ✔️ ¡Al Millor Preu!

🔥 Els 3 Millors Homogeneïtzadors

*MXBAOHENG Homogeneïtzador de Laboratori Dispersiu d'Alta Velocitat Ajustable *FSH-2A  220V 5-1000ML Mesclador de Laboratori *Emulsionador Elèctric

*MXBAOHENG Homogeneïtzador de Laboratori Dispersiu d'Alta Velocitat Ajustable *FSH-2A  220V 5-1000ML Mesclador de Laboratori *Emulsionador Elèctric El Millor
Caracteristiques 📌
 • 📢 【Capçal de Treball 1212G i 1218G】 Material d'acer inoxidable 304 #, tallador homogeni de tall interior, vareta d'emulsió homogènia dispersa a nivell *nano
 • 📢 【Motor d'Excitació d'Alta Velocitat de 220 W】 6000-22000 rpm, pot fer que la membrana cel·lular es trenqui a una separació nuclear, i pot usar-se a diferents velocitats per a trencar la cadena d'ADN, o fer molècules grans per a trencar-se en molècules petites.
 • 📢 【Manera de Pols】 Aquest homogeneïtzador d'alta velocitat pot funcionar contínuament no més de 5 minuts alhora. En general, es recomana jugar d'1 a 2 minuts per a fer una pausa d'1 a 2 minuts, la qual cosa es pot repetir moltes vegades.
 • 📢 【Mètode d'Esterilització】 L'autoclau, l'esterilització ultraviolada, pot prevenir la contaminació bacteriana del líquid agitat.
 • 📢 【Aplicació】 Sol·liciti per a la indústria química (productes per a la cura de la pell), indústria petroquímica, fertilitzants pesticides (detecció de residus de pesticides), biomedicina (biomedicina, anàlisi d'homogeneïtzat cel·lular), indústria alimentària, tinta d'oli, indústria del paper, indústria química fina, protecció del medi ambient, etc. .
+ Veure mes Caracteristiques

*MaquiGra Homogeneïtzador de Dispersió d'Alta Velocitat Ajustable Intel·ligent Dispensador de Laboratori Mesclador d'Homogeneïtzació Ideal per a Emulsió, Dispersió de Cèl·lules *FSH-2A 22000RMP

*MaquiGra Homogeneïtzador de Dispersió d'Alta Velocitat Ajustable Intel·ligent Dispensador de Laboratori Mesclador d'Homogeneïtzació Ideal per a Emulsió, Dispersió de Cèl·lules *FSH-2A 22000RMP El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • ♞【Funcions】:homogeneïtzador d'alta velocitat amb estructura d'homogeneïtzat de tipus de succió, alta velocitat pot dur-se a terme en els dos líquids *inmiscibles entre l'homogeneïtzació eficient, l'emulsionament i els compostos orgànics traça en aigua, solubilitat en dissolvents orgànics solubles en grassa Extracció de substàncies.
 • ♞【Alta velocitat】: La velocitat de motor és *22000rmp .
 • ♞【Aplicacions】: Adequat per a dispersió de cèl·lules, mescla de teixits d'animals, plantes i líquids, mescla de teixits emulsionants, etc. També es pot usar per a extreure compostos orgànics traça, substàncies solubles en greix i substàncies solubles en solvents orgànics en aigua.
 • ♞【Intel·ligent】: La velocitat és ajustable, té pantalla *LCD perquè manegi més fàcil i convenient, Sota consum d'energia i alta eficiència, en baixa velocitat es pot utilitzar com a liquadora.
 • ♞【*Area de treball】: Equip essencial per a la recerca de cèl·lules animals i vegetals, agricultura, indústria, medicina, processament d'aliments i altres sectors industrials.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Homogeneïtzadors al millor preu.

Si estàs buscant comprar Homogeneïtzadors, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Homogeneïtzadors, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Homogeneïtzador estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Homogeneïtzador Més Barat

T'agradaria veure característiques i fotos de Homogeneïtzadors que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Homogeneïtzadors disponibles en Març del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Homogeneïtzadors veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Homogeneïtzador Calitat - Preu

*VEVOR Homogeneïtzador d'Alta Velocitat *1000ml 200W Dispersiu d'Alta Velocitat Ajustable Homogeneïtzador Industrial Mesclador Mecànic de Laboratori

*VEVOR Homogeneïtzador d'Alta Velocitat *1000ml 200W Dispersiu d'Alta Velocitat Ajustable Homogeneïtzador Industrial Mesclador Mecànic de Laboratori Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 【MATERIAL SUPERIOR】- Usant l'acer inoxidable per a fondre, el nostre homogeneïtzador d'alta velocitat és durador, súper estable i resistent a la pressió. Amb una aparença exquisida i mà d'obra fina, aquest homogeneïtzador ha estat reconegut i estimat pels consumidors en el mercat.
 • 【POTENT RENDIMENT】- L'emulsionant homogeneïtzador té una alta velocitat i un rendiment potent. La velocitat màxima del motor pot aconseguir 22000 rpm. La velocitat màxima de la fulla petita és de 20000 rpm, i la velocitat màxima de la fulla gran és de 19,000 rpm.
 • 【PANTALLA DIGITAL】- L'homogeneïtzador d'alt cisallament utilitza circuits electrònics avançats i el número és clarament visible en la pantalla digital. És molt convenient que vegi la velocitat de rotació de manera clara i intuïtiva quan la màquina està funcionant.
 • 【DISSENY EXCEL·LENT】- Aquest dispersador homogeneïtzador utilitza una estructura de tipus de succió que permet una homogeneïtzació eficient entre dos líquids incompatibles. A més, la màquina té un disseny d'elevació que pot ajustar l'altura del motor per a una fàcil operació.
 • 【APLICACIÓ MÚLTIPLE】- Aquest producte és àmpliament utilitzat per a la dispersió, uniformitat, mescla de teixits i emulsionament de pólvores líquides o sòlides. És un equip de laboratori ideal per a institucions de recerca científica, universitats i col·legis.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Els Homogeneïtzadors

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Homogeneïtzadors que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Homogeneïtzadors

*MXBAOHENG Homogeneïtzador Ultrasònic Portàtil de Mà Homogeneïtzador de Laboratori per a Extracció Cel·lular, Emulsionament i Homogeneïtzació (500W *10mL~*500mL)

*MXBAOHENG Homogeneïtzador Ultrasònic Portàtil de Mà Homogeneïtzador de Laboratori per a Extracció Cel·lular, Emulsionament i Homogeneïtzació (500W *10mL~*500mL) TOP 1
Caracteristiques 📌
 • ★ 【Disseny integrat】: El disseny integrat de la sonda i el *host és compacte, no ocupa espai, és molt pràctic i té una estructura relativament simple i compacta.
 • ★ 【Com funciona】: Es pot usar per a controlar manualment l'ultrasò, o es pot fixar en el prestatge, la qual cosa és especialment adequat per al processament de mostres petites o petites.
 • ★ 【Voltatge de la font d'alimentació】: El voltatge de treball proporciona voltatge de CC i voltatge de CA, i també ve amb un cable de treball per a automòbil, que és convenient perquè els usuaris ho usin a l'aire lliure.
 • ★ 【Procés de pegat】: El circuit del producte es realitza mitjançant un procés de pegat, amb seguiment automàtic de freqüència, control automàtic d'amplitud, càrrega estable, alta eficiència de conversió electroacústica i protecció contra *sobretemperatura.
 • ★ 【Àmplia aplicació】: es pot utilitzar en productes farmacèutics, bioquímicos, aliments, *nano materials, recobriments, adhesius, químics diaris, impressió i tenyit, petroquímics, sals inorgàniques, tractament d'aigües, emulsionament de petroli pesat, emulsionament de dièsel i altres indústries.
+ Veure mes Caracteristiques

*MAGNET IMANT MINIATURA *MELLIN VA HOMOGENEÏTZAR *MANZOPROSC ORIGINAL

*MAGNET IMANT MINIATURA *MELLIN VA HOMOGENEÏTZAR *MANZOPROSC ORIGINAL TOP 2
Caracteristiques 📌
 • NO ENVIEM A AQUESTS CODI POSTAL DE N. 52000, 51000, 35000, 38000

*Kiwy Columbus Plus BT6002, Robots de Cuina,Processador d'aliments, , Homogeneïtzador, Multifunció, Batedora, Cocció al vapor, Liquadora, Temporitzador intel·ligent, Neteja automàtica ...

*Kiwy Columbus Plus BT6002, Robots de Cuina,Processador d'aliments, , Homogeneïtzador, Multifunció, Batedora, Cocció al vapor, Liquadora, Temporitzador intel·ligent, Neteja automàtica ... TOP 4
Caracteristiques 📌
 • El robot versàtil i multifunció: robot tot en un adequat per a preparar aliments, barrejar llet en pols; com preparar infusions o mantenir constant la temperatura.
 • Petit és millor i únic: disseny mini i lleuger, estalvia espai en la cuina i és fàcil d'usar en els viatges, així que *columbus compleix amb les teves expectatives.
 • Vapor i mescla automàtica: el vapor i la mescla automàtica, permet estalviar molt de temps i la cocció al vapor preserva perfectament l'aportació nutritiva dels aliments.
 • autoneteja i fàcil d'usar: la funció d'autoneteja està *preprogramada amb un programa específic; la part superior de la màquina es pot submergir en aigua per a una neteja completa.
 • Sabor delicat: el menjar més exquisit preparada gràcies a la seva fulla de mescla d'endoll vertical patentada, amb 4 fulles i amb ràpids cicles de rotació i tecnologia de mescla inversa.
+ Veure mes Caracteristiques

*HAWKERS Ulleres de sol, Negre degradat, *One *Size Unisex-*Adult

*HAWKERS Ulleres de sol, Negre degradat, *One *Size Unisex-*Adult TOP 6
Caracteristiques 📌
 • Ulleres de Sol *Faster, Unisex, disseny esportiu rectangular corbat amb muntura negre mat i amb lent verda i morat amb efecte mirall
 • Lent cromada en verd i morat amb efecte mirall, fabricada en TR18, amb reducció de lluentors i amb gran equilibri entre claredat i protecció; lent de categoria 3 amb protecció UV400
 • Muntura fabricada en TR90 que dota a les ulleres de gran lleugeresa, flexibilitat i resistència; molt resistent a altes i baixes temperatures
 • Producte original *Hawkers; la caixa inclou funda de microfibra, caixa i set d'adhesius decoratius
 • Mesures: Front: 14,2 cm, Altura: 4,9 cm, Diàmetre de la lent: 5,75 cm; Puente: 2,5 cm; Varetes: 14 cm
+ Veure mes Caracteristiques

*Avril – *BB *Cream – Mitjà – *SPF 10 – Homogeneïtzador, Textura Suau, Llarga Durada – amb Humectant Àloe vera Bio – 30 ml …

*Avril – *BB *Cream – Mitjà – *SPF 10 – Homogeneïtzador, Textura Suau, Llarga Durada – amb Humectant Àloe vera Bio – 30 ml … TOP 7
Caracteristiques 📌
 • *xtura lleugera fàcil d'aplicar Vestit llarg Fragància dolça i *femeninaiel
 • Pols d'iris orgànic amb propietats de protecció i suavitzat
 • Oli de jojoba orgànic, *emoliente, calmant *Bisabolol, un ingredient actiu reparador, combat les petites imperfeccions i l'enrogiment Amb oli antioxidant de magrana orgànica que retarda l'envelliment de lap
 • *Coon àloe vera orgànic hidratant * Certificat orgànic per *Ecocert No provat en animals
+ Veure mes Caracteristiques

Orquídia *homogeneizables mitjançant *Chrysal - 250 ml ampolla

Orquídia *homogeneizables mitjançant *Chrysal - 250 ml ampolla TOP 8
Caracteristiques 📌
 • Produït pel fabricant de plantes (més popular del país
 • Perfectament equilibrat per a les orquídies.
 • Instruccions clares sobre com usar estan impresos en l'ampolla

Eina de dispersió de bruixota HT1018 rotor *Ø12,5 mm, suport de placa *Ø10 mm, 1-1000 ml, per a agitadors i homogeneïtzadors *HG i *HS

Eina de dispersió de bruixota HT1018 rotor *Ø12,5 mm, suport de placa *Ø10 mm, 1-1000 ml, per a agitadors i homogeneïtzadors *HG i *HS TOP 9
Caracteristiques 📌
 • Eina de dispersió per a 1-1000 ml.
 • Per a tots els homogeneïtzadors de bruixota *HG/*HS.

Eina de dispersió de bruixota HT1025 rotor *Ø20 mm, suport de placa *Ø25 mm, 50-2500 ml, per a agitadors i homogeneïtzadors *HG i *HS

Eina de dispersió de bruixota HT1025 rotor *Ø20 mm, suport de placa *Ø25 mm, 50-2500 ml, per a agitadors i homogeneïtzadors *HG i *HS TOP 10
Caracteristiques 📌
 • Eina de dispersió per a 25-2500 ml.
 • Per a tots els homogeneïtzadors de bruixota *HG/*HS.

💯 Comparativa de Homogeneïtzador

Nota 9.9
Oposicions Infermeria: Recopilació d'exàmens utilitzats en convocatòries públiques d'ocupació (2.100 preguntes)
Oposicions Infermeria: Recopilació d'exàmens utilitzats en convocatòries públiques d'ocupació (2.100 preguntes)
Nota 8.5
*MXBAOHENG Processador *Sonicator homogeneïtzador ultrasònic portàtil 150W *100uL~*100mL
*MXBAOHENG Processador *Sonicator homogeneïtzador ultrasònic portàtil 150W *100uL~*100mL
Fabricant MXBAOHENG
Nota 8.0
*Imetec Homogeneïtzador Bimbo HM3, 2 flascons, fulles d'acer inoxidable, funcionament per polsos, 400 ml
*Imetec Homogeneïtzador Bimbo HM3, 2 flascons, fulles d'acer inoxidable, funcionament per polsos, 400 ml
Fabricant Imetec
Nota 7.8
Relació entre el Desenvolupament Urbà i l'Homogeneïtzació Funcional en Ocells del nord de València, *Carabobo, Veneçuela
Relació entre el Desenvolupament Urbà i l'Homogeneïtzació Funcional en Ocells del nord de València, *Carabobo, Veneçuela
Fabricant GRIN Verlag
Nota 7.7
*Homogenizador Dispensador de *lab ajustable d'alta velocitat 185W 22000RMP Màquina agitadora professional *FSH-2A Mesclador d'homogeneïtzació estèril per a *lab de dispersió de cèl·lules d'emulsió
*Homogenizador Dispensador de *lab ajustable d'alta velocitat 185W 22000RMP Màquina agitadora professional *FSH-2A Mesclador d'homogeneïtzació estèril per a *lab de dispersió de cèl·lules d'emulsió
Fabricant TXHM35
Nota 7.6
*BAOSHISHAN Homogeneïtzador ultrasònic *Sonicador de laboratori Processador ultrasònic Extractor Mesclador dispersiu integrat (1500W 100~*2500mL)
*BAOSHISHAN Homogeneïtzador ultrasònic *Sonicador de laboratori Processador ultrasònic Extractor Mesclador dispersiu integrat (1500W 100~*2500mL)
Fabricant BAOSHISHAN
Nota 7.5
autocompra Homogeneïtzador Ultrasònic 1800W 100-*3000ml *Sonicator Mesclador amb Disruptor Cel·lular
autocompra Homogeneïtzador Ultrasònic 1800W 100-*3000ml *Sonicator Mesclador amb Disruptor Cel·lular
Fabricant Autocompra
Nota 7.4
*YJINGRUI Homogeneïtzador de vidre per a teixits cel·lulars, 1 unitat (50 ml)
*YJINGRUI Homogeneïtzador de vidre per a teixits cel·lulars, 1 unitat (50 ml)
Fabricant YJINGRUI
Nota 7.4
*GOWE Mini homogeneïtzador manual rang de velocitat: 0-18000 RPM
*GOWE Mini homogeneïtzador manual rang de velocitat: 0-18000 RPM
Fabricant GOWE
Nota 7.4
*GOWE laboratori científic instrument digitals d'alta velocitat homogeneïtzador emulgent
*GOWE laboratori científic instrument digitals d'alta velocitat homogeneïtzador emulgent
Fabricant Gowe?

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2021-2-7 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables