Els Millors Homogene√Įtzadors de Novembre 2021

ūüĒ• Els 3 Millors Homogene√Įtzadors

*MXBAOHENG Homogene√Įtzador de Laboratori Dispersiu d'Alta Velocitat Ajustable *FSH-2A¬† 220V 5-1000ML Mesclador de Laboratori *Emulsionador El√®ctric

Caracteristiques ūüďĆ
 • ūüďĘ „ÄźCap√ßal de Treball 1212G i 1218G„ÄĎ Material d'acer inoxidable 304 #, tallador homogeni de tall interior, vareta d'emulsi√≥ homog√®nia dispersa a nivell *nano
 • ūüďĘ „ÄźMotor d'Excitaci√≥ d'Alta Velocitat de 220 W„ÄĎ 6000-22000 rpm, pot fer que la membrana cel¬∑lular es trenqui a una separaci√≥ nuclear, i pot usar-se a diferents velocitats per a trencar la cadena d'ADN, o fer mol√®cules grans per a trencar-se en mol√®cules petites.
 • ūüďĘ „ÄźManera de Pols„ÄĎ Aquest homogene√Įtzador d'alta velocitat pot funcionar cont√≠nuament no m√©s de 5 minuts alhora. En general, es recomana jugar d'1 a 2 minuts per a fer una pausa d'1 a 2 minuts, la qual cosa es pot repetir moltes vegades.
 • ūüďĘ „ÄźM√®tode d'Esterilitzaci√≥„ÄĎ L'autoclau, l'esterilitzaci√≥ ultraviolada, pot prevenir la contaminaci√≥ bacteriana del l√≠quid agitat.
 • ūüďĘ „ÄźAplicaci√≥„ÄĎ Sol¬∑liciti per a la ind√ļstria qu√≠mica (productes per a la cura de la pell), ind√ļstria petroqu√≠mica, fertilitzants pesticides (detecci√≥ de residus de pesticides), biomedicina (biomedicina, an√†lisi d'homogene√Įtzat cel¬∑lular), ind√ļstria aliment√†ria, tinta d'oli, ind√ļstria del paper, ind√ļstria qu√≠mica fina, protecci√≥ del medi ambient, etc. .
+ Veure mes Caracteristiques

*MaquiGra Homogene√Įtzador de Dispersi√≥ d'Alta Velocitat Ajustable Intel¬∑ligent Dispensador de Laboratori Mesclador d'Homogene√Įtzaci√≥ Ideal per a Emulsi√≥, Dispersi√≥ de C√®l¬∑lules¬†*FSH-2A 22000RMP

*MaquiGra Homogene√Įtzador de Dispersi√≥ d'Alta Velocitat Ajustable Intel¬∑ligent Dispensador de Laboratori Mesclador d'Homogene√Įtzaci√≥ Ideal per a Emulsi√≥, Dispersi√≥ de C√®l¬∑lules¬†*FSH-2A 22000RMP
Marca: MaquiGra
El 3 Millor
Caracteristiques ūüďĆ
 • ‚ôě„ÄźFuncions„ÄĎ:homogene√Įtzador d'alta velocitat amb estructura d'homogene√Įtzat de tipus de succi√≥, alta velocitat pot dur-se a terme en els dos l√≠quids *inmiscibles entre l'homogene√Įtzaci√≥ eficient, l'emulsionament i els compostos org√†nics tra√ßa en aigua, solubilitat en dissolvents org√†nics solubles en grassa Extracci√≥ de subst√†ncies.
 • ‚ôě„ÄźAlta velocitat„ÄĎ: La velocitat de motor √©s *22000rmp .
 • ‚ôě„ÄźAplicacions„ÄĎ: Adequat per a dispersi√≥ de c√®l¬∑lules, mescla de teixits d'animals, plantes i l√≠quids, mescla de teixits emulsionants, etc. Tamb√© es pot usar per a extreure compostos org√†nics tra√ßa, subst√†ncies solubles en greix i subst√†ncies solubles en solvents org√†nics en aigua.
 • ‚ôě„ÄźIntel¬∑ligent„ÄĎ: La velocitat √©s ajustable, t√© pantalla *LCD perqu√® manegi m√©s f√†cil i convenient, Sota consum d'energia i alta efici√®ncia, en baixa velocitat es pot utilitzar com a liquadora.
 • ‚ôě„Äź*Area de treball„ÄĎ: Equip essencial per a la recerca de c√®l¬∑lules animals i vegetals, agricultura, ind√ļstria, medicina, processament d'aliments i altres sectors industrials.
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobar√°s Els Millors Homogene√Įtzadors durant el black friday al millor preu
Si aquestes buscant comprar Homogene√Įtzadors per√≤ no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

ūü§Ď El Homogene√Įtzador M√©s Barat

T'agradaria veure caracter√≠stiques i fotos de Homogene√Įtzadors que facin m√©s f√†cil triar? Aqu√≠ trobar√†s la millor selecci√≥. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perqu√® puguis comparar Els Homogene√Įtzadors disponibles en Novembre del 2021 .
Busquem totes les Gangues perqu√® puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Homogene√Įtzadors veu directament a elles prement aqui!

‚úÖ El Millor Homogene√Įtzador Calitat - Preu

*VEVOR Homogene√Įtzador d'Alta Velocitat *1000ml 200W Dispersiu d'Alta Velocitat Ajustable Homogene√Įtzador Industrial Mesclador Mec√†nic de Laboratori

*VEVOR Homogene√Įtzador d'Alta Velocitat *1000ml 200W Dispersiu d'Alta Velocitat Ajustable Homogene√Įtzador Industrial Mesclador Mec√†nic de Laboratori
Marca: VEVOR
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques ūüďĆ
 • „ÄźMATERIAL SUPERIOR„ÄĎ- Usant l'acer inoxidable per a fondre, el nostre homogene√Įtzador d'alta velocitat √©s durador, s√ļper estable i resistent a la pressi√≥. Amb una aparen√ßa exquisida i m√† d'obra fina, aquest homogene√Įtzador ha estat reconegut i estimat pels consumidors en el mercat.
 • „ÄźPOTENT RENDIMENT„ÄĎ- L'emulsionant homogene√Įtzador t√© una alta velocitat i un rendiment potent. La velocitat m√†xima del motor pot aconseguir 22000 rpm. La velocitat m√†xima de la fulla petita √©s de 20000 rpm, i la velocitat m√†xima de la fulla gran √©s de 19,000 rpm.
 • „ÄźPANTALLA DIGITAL„ÄĎ- L'homogene√Įtzador d'alt cisallament utilitza circuits electr√≤nics avan√ßats i el n√ļmero √©s clarament visible en la pantalla digital. √Čs molt convenient que vegi la velocitat de rotaci√≥ de manera clara i intu√Įtiva quan la m√†quina est√† funcionant.
 • „ÄźDISSENY EXCEL¬∑LENT„ÄĎ- Aquest dispersador homogene√Įtzador utilitza una estructura de tipus de succi√≥ que permet una homogene√Įtzaci√≥ eficient entre dos l√≠quids incompatibles. A m√©s, la m√†quina t√© un disseny d'elevaci√≥ que pot ajustar l'altura del motor per a una f√†cil operaci√≥.
 • „ÄźAPLICACI√ď M√öLTIPLE„ÄĎ- Aquest producte √©s √†mpliament utilitzat per a la dispersi√≥, uniformitat, mescla de teixits i emulsionament de p√≥lvores l√≠quides o s√≤lides. √Čs un equip de laboratori ideal per a institucions de recerca cient√≠fica, universitats i col¬∑legis.
+ Veure mes Caracteristiques

ūüďč Les nostres llistes 2021 de Els Homogene√Įtzadors

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Homogene√Įtzadors que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

ūüéĖÔłŹ TOP 10 Homogene√Įtzadors

*MXBAOHENG Homogene√Įtzador Ultras√≤nic Port√†til de M√† Homogene√Įtzador de Laboratori per a Extracci√≥ Cel¬∑lular, Emulsionament i Homogene√Įtzaci√≥ (500W *10mL~*500mL)

Caracteristiques ūüďĆ
 • ‚ėÖ „ÄźDisseny integrat„ÄĎ: El disseny integrat de la sonda i el *host √©s compacte, no ocupa espai, √©s molt pr√†ctic i t√© una estructura relativament simple i compacta.
 • ‚ėÖ „ÄźCom funciona„ÄĎ: Es pot usar per a controlar manualment l'ultras√≤, o es pot fixar en el prestatge, la qual cosa √©s especialment adequat per al processament de mostres petites o petites.
 • ‚ėÖ „ÄźVoltatge de la font d'alimentaci√≥„ÄĎ: El voltatge de treball proporciona voltatge de CC i voltatge de CA, i tamb√© ve amb un cable de treball per a autom√≤bil, que √©s convenient perqu√® els usuaris ho usin a l'aire lliure.
 • ‚ėÖ „ÄźProc√©s de pegat„ÄĎ: El circuit del producte es realitza mitjan√ßant un proc√©s de pegat, amb seguiment autom√†tic de freq√ľ√®ncia, control autom√†tic d'amplitud, c√†rrega estable, alta efici√®ncia de conversi√≥ electroac√ļstica i protecci√≥ contra *sobretemperatura.
 • ‚ėÖ „Äź√Ämplia aplicaci√≥„ÄĎ: es pot utilitzar en productes farmac√®utics, bioqu√≠micos, aliments, *nano materials, recobriments, adhesius, qu√≠mics diaris, impressi√≥ i tenyit, petroqu√≠mics, sals inorg√†niques, tractament d'aig√ľes, emulsionament de petroli pesat, emulsionament de di√®sel i altres ind√ļstries.
+ Veure mes Caracteristiques

*Kiwy Columbus Plus BT6002, Robots de Cuina,Processador d'aliments, , Homogene√Įtzador, Multifunci√≥, Batedora, Cocci√≥ al vapor, Liquadora, Temporitzador intel¬∑ligent, Neteja autom√†tica ...

Caracteristiques ūüďĆ
 • El robot vers√†til i multifunci√≥: robot tot en un adequat per a preparar aliments, barrejar llet en pols; com preparar infusions o mantenir constant la temperatura.
 • Petit √©s millor i √ļnic: disseny mini i lleuger, estalvia espai en la cuina i √©s f√†cil d'usar en els viatges, aix√≠ que *columbus compleix amb les teves expectatives.
 • Vapor i mescla autom√†tica: el vapor i la mescla autom√†tica, permet estalviar molt de temps i la cocci√≥ al vapor preserva perfectament l'aportaci√≥ nutritiva dels aliments.
 • autoneteja i f√†cil d'usar: la funci√≥ d'autoneteja est√† *preprogramada amb un programa espec√≠fic; la part superior de la m√†quina es pot submergir en aigua per a una neteja completa.
 • Sabor delicat: el menjar m√©s exquisit preparada gr√†cies a la seva fulla de mescla d'endoll vertical patentada, amb 4 fulles i amb r√†pids cicles de rotaci√≥ i tecnologia de mescla inversa.
+ Veure mes Caracteristiques

*HAWKERS Ulleres de sol, Negre degradat, *One *Size Unisex-*Adult

Caracteristiques ūüďĆ
 • Ulleres de Sol *Faster, Unisex, disseny esportiu rectangular corbat amb muntura negre mat i amb lent verda i morat amb efecte mirall
 • Lent cromada en verd i morat amb efecte mirall, fabricada en TR18, amb reducci√≥ de lluentors i amb gran equilibri entre claredat i protecci√≥; lent de categoria 3 amb protecci√≥ UV400
 • Muntura fabricada en TR90 que dota a les ulleres de gran lleugeresa, flexibilitat i resist√®ncia; molt resistent a altes i baixes temperatures
 • Producte original *Hawkers; la caixa inclou funda de microfibra, caixa i set d'adhesius decoratius
 • Mesures: Front: 14,2 cm, Altura: 4,9 cm, Di√†metre de la lent: 5,75 cm; Puente: 2,5 cm; Varetes: 14 cm
+ Veure mes Caracteristiques

*Avril ‚Äď *BB *Cream ‚Äď Mitj√† ‚Äď *SPF 10 ‚Äď Homogene√Įtzador, Textura Suau, Llarga Durada ‚Äď amb Humectant √Äloe vera Bio ‚Äď 30 ml ‚Ķ

Caracteristiques ūüďĆ
 • *xtura lleugera f√†cil d'aplicar Vestit llarg Frag√†ncia dol√ßa i *femeninaiel
 • Pols d'iris org√†nic amb propietats de protecci√≥ i suavitzat
 • Oli de jojoba org√†nic, *emoliente, calmant *Bisabolol, un ingredient actiu reparador, combat les petites imperfeccions i l'enrogiment Amb oli antioxidant de magrana org√†nica que retarda l'envelliment de lap
 • *Coon √†loe vera org√†nic hidratant * Certificat org√†nic per *Ecocert No provat en animals
+ Veure mes Caracteristiques

Orquídia *homogeneizables mitjançant *Chrysal - 250 ml ampolla

Caracteristiques ūüďĆ
 • Produ√Įt pel fabricant de plantes (m√©s popular del pa√≠s
 • Perfectament equilibrat per a les orqu√≠dies.
 • Instruccions clares sobre com usar estan impresos en l'ampolla

ūüíĮ Comparativa de Homogene√Įtzador

Nota 9.9
Oposicions Infermeria: Recopilaci√≥ d'ex√†mens utilitzats en convocat√≤ries p√ļbliques d'ocupaci√≥ (2.100 preguntes)
Oposicions Infermeria: Recopilaci√≥ d'ex√†mens utilitzats en convocat√≤ries p√ļbliques d'ocupaci√≥ (2.100 preguntes)
Nota 8.5
*MXBAOHENG Processador *Sonicator homogene√Įtzador ultras√≤nic port√†til 150W *100uL~*100mL
*MXBAOHENG Processador *Sonicator homogene√Įtzador ultras√≤nic port√†til 150W *100uL~*100mL
Fabricant MXBAOHENG
Nota 8.0
*Imetec Homogene√Įtzador Bimbo HM3, 2 flascons, fulles d'acer inoxidable, funcionament per polsos, 400 ml
*Imetec Homogene√Įtzador Bimbo HM3, 2 flascons, fulles d'acer inoxidable, funcionament per polsos, 400 ml
Fabricant Imetec
Nota 7.8
Relaci√≥ entre el Desenvolupament Urb√† i l'Homogene√Įtzaci√≥ Funcional en Ocells del nord de Val√®ncia, *Carabobo, Vene√ßuela
Relaci√≥ entre el Desenvolupament Urb√† i l'Homogene√Įtzaci√≥ Funcional en Ocells del nord de Val√®ncia, *Carabobo, Vene√ßuela
Fabricant GRIN Verlag
Nota 7.7
*Homogenizador Dispensador de *lab ajustable d'alta velocitat 185W 22000RMP M√†quina agitadora professional *FSH-2A Mesclador d'homogene√Įtzaci√≥ est√®ril per a *lab de dispersi√≥ de c√®l¬∑lules d'emulsi√≥
*Homogenizador Dispensador de *lab ajustable d'alta velocitat 185W 22000RMP M√†quina agitadora professional *FSH-2A Mesclador d'homogene√Įtzaci√≥ est√®ril per a *lab de dispersi√≥ de c√®l¬∑lules d'emulsi√≥
Fabricant TXHM35
Nota 7.6
*BAOSHISHAN Homogene√Įtzador ultras√≤nic *Sonicador de laboratori Processador ultras√≤nic Extractor Mesclador dispersiu integrat (1500W 100ÔĹě*2500mL)
*BAOSHISHAN Homogene√Įtzador ultras√≤nic *Sonicador de laboratori Processador ultras√≤nic Extractor Mesclador dispersiu integrat (1500W 100ÔĹě*2500mL)
Fabricant BAOSHISHAN
Nota 7.5
autocompra Homogene√Įtzador Ultras√≤nic 1800W 100-*3000ml *Sonicator Mesclador amb Disruptor Cel¬∑lular
autocompra Homogene√Įtzador Ultras√≤nic 1800W 100-*3000ml *Sonicator Mesclador amb Disruptor Cel¬∑lular
Fabricant Autocompra
Nota 7.4
*YJINGRUI Homogene√Įtzador de vidre per a teixits cel¬∑lulars, 1 unitat (50 ml)
*YJINGRUI Homogene√Įtzador de vidre per a teixits cel¬∑lulars, 1 unitat (50 ml)
Fabricant YJINGRUI
Nota 7.4
*GOWE Mini homogene√Įtzador manual rang de velocitat: 0-18000 RPM
*GOWE Mini homogene√Įtzador manual rang de velocitat: 0-18000 RPM
Fabricant GOWE
Nota 7.4
*GOWE laboratori cient√≠fic instrument digitals d'alta velocitat homogene√Įtzador emulgent
*GOWE laboratori cient√≠fic instrument digitals d'alta velocitat homogene√Įtzador emulgent
Fabricant Gowe?

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2021-2-7 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables