Les Millors Genolleres Setembre 2023

🔥 Les 3 Millors Genolleres

**CPFITT *Genollera *Menisc, *Lligament, Protector de *Ròtula, Ajustable, *Estabilitzadora, **Gym, **Crossfit, *Córrer, *Compressió, **Rotuliana, *Antilliscant, *Esportiva, Talla única, *Homes i Dons

**CPFITT *Genollera *Menisc, *Lligament, Protector de *Ròtula, Ajustable, *Estabilitzadora, **Gym, **Crossfit, *Córrer, *Compressió, **Rotuliana, *Antilliscant, *Esportiva, Talla única, *Homes i Dons El Millor
Caracteristiques 📌
 • **OPTIMO *SUPORT I *ALLEUJAMENT DEL DOLOR EN EL *GENOLL: No *deixi que el dolor *li *impedeixi *gaudir del *seu *estil de vida *actiu. La *nostra *genollera *alleuja *eficaçment el dolor o els *molèsties i *allibera la *pressió sobre l'*articulació del *genoll, la *ròtula o *els *lligaments, *permetent-*li recuperar-se de els *lesions, *gaudir *dels *seus *esports *favorits *sense dolor i *amb *tranquil·*litat.
 • *ACCELERA LA *RECUPERACIÓ - EQUILIBRA - *PROTEGEIX: Elaborada *especialment *per a *ajudar als personis que *sofreixen *lesions de *genoll, *com a *esquinçaments de *menisc, *esquinçaments del **LCA, *esquinços, **tendinitis o *altres *problemes. La *genollera **CPFITT *estabilitza els *articulacions *ajudant a *alleujar el dolor *agut o *crònic *més *ràpid i *més *fàcil. *Torni a *gaudir de la *seva *activitat *diària *sense *estrès.
 • **COMPRESION AJUSTABLE I **COMODA - *Amb un *bon *equilibri entre la *compressió i la *comoditat, la *genollera **CPFITT, *manté el *genoll *alineat i *assegura que la *ròtula *romangui en la *posició *adequada i protegida *fins i *tot en *aquests *moments de *descuit. *Tant si *està *caminant, en la *rehabilitació *postoperatòria o *fent *exercici, la *genollera *li proporciona una *compressió *adequada *sense restringir *els *seus *moviments.
 • *MILLORA EL *RENDIMENT *ESPORTIU - *Amb el *seu *nou *disseny, la *genollera **CPFITT *millora el *seu *rendiment *quan el *seu *entrenament implica una gran *quantitat d'*estrès en els *articulacions; *senti's *lliure *per a *gaudir *quan *correrà, *anar *amb bicicleta, *senderisme, *bàsquet, *beisbol, *futbol, *futbol *americà, voleibol, golf, *tennis, esquí, **crossfit, *entrenament *amb pesos i *altres *esports *amb la *màxima *mobilitat.
 • *MATERIALS DE *QUALITAT - La *nostra *turmellera *està elaborada *amb *materials d'alta *qualitat *obtenint un *producte *durador en el *temps. Transpirable i *respectuosa *amb la *pell, *dissenyada *amb els *petites *perforacions del *teixit que *ajuden a *reduir la *humitat i els *picors. El *teixit *absorbeix i evapora *instantàniament una gran *quantitat de *suor *per a *reduir els *olors no *desitjades.
 • *AJUST UNIVERSAL - *Apropiat *tant *per a *genoll *esquerre *com *dreta, *així *com, *per a *homes o dons (*amb un *circumferència de la *cuixa *fins a **54cm). *Mesuri la *circumferència 12 *centímetres *per sobri del *seu *genoll. *Vegi la foto si te *qualsevol *dubte.
 • *DISSENY *MILLORAT : La *genollera **CPFITT *compta *amb 3 *corretges de velcro ajustables que *ajuden a regular la *compressió *segons la *necessitat. Els *corretges *totalment ajustables podin *fixar-s'a *gairebé *qualsevol *punt exterior, la *qual cosa *ajuda a evitar el *lliscament i a adaptar-s'a una *àmplia gamma d'*usuaris.
 • EL *NOSTRE *PROPÒSIT: *Tots *els *nostres *productes *estan *dissenyats de manera única *amb un *resultat *específic: Secundar i *Enfortir. *Ens *esforcem *per a *aconseguir una *genollera funcional, *amb *estil, *incorporant *característiques que *permetin *als *clients *gaudir d'*activitats *amb *comoditat i *confiança.
+ Veure mes Caracteristiques

**TOVIKI *Genolleres *Menisc i *Lligament *Esportiva Ajustable *Genollera de *Neoprè *amb Silicona *Genollera **Crossfit *per a Artritis *Esquinçament de *Menisc **Tendinitis *Córrer Unisex 1 Articulo

**TOVIKI *Genolleres *Menisc i *Lligament *Esportiva Ajustable *Genollera de *Neoprè *amb Silicona *Genollera **Crossfit *per a Artritis *Esquinçament de *Menisc **Tendinitis *Córrer Unisex 1 Articulo El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • ✅【*Suport estable】*Hi ha *suports de *ressort en *tots dos *costats dels *Genolleres *Menisc i *Lligament de *lligament *esportiu, que brindin el *màxim *suport, *però podin doblegar el *genoll de manera flexible *sense afectar la *posició a la *gatzoneta, *esmorteint l'impacti del *genoll. L'estructura del *ressort *és *molt flexible i *pot doblegar-es *lliurement *sense restringir *els *seus *moviments. *Gaudirà de l'*alegria *dels *esports.
 • ✅【*Disseny *íntim】 La *genollera *menisc *està equipada *amb *dues tiris de silicona *antilliscants, que podin *embolicar *millor el *genoll, i la tira de silicona corrugada s'adapta *millor a la *pell, la *qual cosa dificulta el *moviment de la *genolleres **crossfit *durant l'*exercici i evita *lesions en el *genoll.*També *hi ha *dues *corretges ajustables que és podin regular i *adequar a la *seva *comoditat.
 • ✅【*Protecció *millorada】*Hi ha un *coixinet de silicona en el *mitjà dels *genolleres del *lligament, que *pot dispersar la *pressió sobre el *genoll *durant l'*exercici, *reduir la *força d'impacti i evitar *més *danys en el *genoll *quan *cau. *També proporciona *alleujament de l'artritis, els *lesions *dels *lligaments del *genoll i el dolor de *genoll.
 • ✅【Asseco i Transpirable】La capa interior dels *genolleres *esportives *està *feta d'un *teixit que *absorbeix la *suor *per a *mantenir-et *sec; la capa exterior *està *feta d'un *teixit compost de *neoprè transpirable, que *és *més transpirable, *durador i no és deforma *fàcilment. I la tela no te olor, la *qual cosa *pot *reduir la *taxa d'a el·*lergògens.
 • ✅【*Escenaris aplicables】*Genollera *compressió ajustable de velcro talla única, *millorarà i t'*alleujarà en *qualsevol *esforç *esportiu o *activitat *diària. *Genolleres **Rotuliana *per a dons *exercint *pressió sobre el *tendó *per a *alleujar el dolor i *descarregar la *tensió en l'*articulació,el que proporciona un *alleujament *definitiu del dolor d'una *varietat de *malalties.
 • ✅【*Grandària】*Adequada *per a *cuixes de *menys de 21,5 *polzades. *Mètode de *mesurament: *uns 12 cm *per sobri del *genoll.El *paquet vaig comptar *només un, *adequat *per a *genolls *esquerra i *dreta.
 • ✅【*Servei *professional】Si te alguna pregunta, *hi ha un *equip de *servei al *client *professional *per a *respondre *els *seus *dubtes en *qualsevol *moment ~
+ Veure mes Caracteristiques

**FEVAN *Genolleres *Menisc i *Lligament Ajustable **Rotuliana Completa - *per a **Crossfit - Unisex de *Neoprè *amb Silicona (*Negre/*Blau)

**FEVAN *Genolleres *Menisc i *Lligament Ajustable **Rotuliana Completa - *per a **Crossfit - Unisex de *Neoprè *amb Silicona (*Negre/*Blau) El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • -*GENOLLERES *MENISC I *LLIGAMENT: La *genollera de *subjecció *per al *tendó **rotuliano *és *molt *utilitzada *per a *tractar *tot *tipus de *lesions en *esportistes que han *sofert *problemes en la *ròtula o en el *tendó **rotuliano del *genoll. *Aquestes *genolleres *treball és col·boja *just sota la *ròtula, *exercint *pressió sobre el *tendó *per a *alleujar el dolor i *descarregar la *tensió en l'*articulació. Els *genolleres **rotuliana *per a *totes *dues *cames.
 • -*AJUST I *COMODITAT EN LA *SUBJECCIÓ: *Aquestes *genolleres **crossfit *estan *fabricades *amb *teixit de *neoprè i *coixinet de silicona *amb *bons *materials *per a *major confort i una *protecció total del *tendó del *genoll, a *més aporta *suport i *pressió en la *ròtula *permetent la *pràctica *esportiva i *activitat laboral *sense dolor. *Ajust de velcro *per a *genolleres **powerlifting i **gym.
 • -*PREVENCIÓ DE *LESIONS: *Aquesta *genollera *menisc *et *faran prevenir *qualsevol *tipus de *lesió relacionada *directament o *indirectament *amb *els *teus *genolls a *nivell **rotuliano, *menisc o *lligament. La banda **subrotuliana *subjecta la *ròtula al *voltant del *genoll *donant-ens *major *ajust als *mateixes *per a *qualsevol *pràctica *esportiva o *activitat del dia a dia. *Genollera *esportiva, *genolleres voleibol, *genolleres *bàsquet.
 • -*MILLORA EL *RENDIMENT *ESPORTIU DE TALLA ÚNICA: *Genollera *compressió ajustable de velcro talla única, *millorarà i t'*alleujarà en *qualsevol *esforç *esportiu o *activitat *diària. *Genollera *per a *menisc i *genollera *lligament *creuat anterior. *Genolleres voleibol dona, en general, *per a *qualsevol *ús *esportiu *com **running, **bicileta, *gimnàs, etc.
 • -MARCA *ESPANYOLA: La *nostra marca *està registrada a *Espanya, *on *fem un control de *qualitat *exhaustiu *per al *millor *condicionament *cap *als *nostres *clients, *posi's en contacti *amb *nosaltres *per a *qualsevol *tipus de *dubte o problema *relacionat *amb *els *nostres *productes.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Genolleres al millor preu.

Si estàs buscant comprar Genolleres, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Genolleres, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Genollera estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Genollera Més Barata

**ALMIMASA *Genollera *Per a *Menisc I *Lligament De *Compressió *Amb Cinta *Elàstica Que *Estabilitza I *Alleuja El *Genoll. *Genollera *Esportiva Ajustable *Per a *Home I Dona. *Inclou 2 *Benes *Elàstiques

**ALMIMASA *Genollera *Per a *Menisc I *Lligament De *Compressió *Amb Cinta *Elàstica Que *Estabilitza I *Alleuja El *Genoll. *Genollera *Esportiva Ajustable *Per a *Home I Dona. *Inclou 2 *Benes *Elàstiques El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • GRAN *PROTECCIÓ INTEGRAL PER AL *TEU *GENOLL. La *seva banda *elàstica de *compressió proporciona l'*estabilitat *necessària en *cas de *menisc o *lligament *trencat, i *artrosi. La *seva forma *anatòmica i el *seu *punt de *compressió especial *estabilitza i *alleuja la *pressió en l'*articulació del *genoll, *ajudant a una *recuperació *més *ràpida de la *teva *lesió.
 • **MULTIPLES USOS. *Amb *aquesta *genollera *esportiva *podràs practicar de manera segura *qualsevol *esport *com a *futbol, **crossfit, *bàsquet, voleibol, **running., *handbol, **padel, escalada, *halterofília i *molts *més. *Dissenyada *per a *mantenir un *estil de vida saludable i *oferir el *màxim confort.
 • GRAN *COMODITAT. *Feta de 100% *niló transpirable i *elàstic que *permet posar-la i portar-la *fàcilment i usar-la sota la roba en el *teu dia a dia *mantenint el *teu *genoll *protegit i estable. El *seu *teixit transpirable *permet *absorbir la *humitat de la capa interior a l'exterior *fent que s'*assequi *ràpidament.
 • *INCLOU 2 *BENES **ELASTICAS *BLANQUES. El *paquet *inclou 2 *benes *elàstiques *amb els *quals *podràs *fer un *embenatge funcional que *actuï *com a *immobilitzador del *genoll o una *altra *articulació en el *sentit del *moviment del dolor *però *permetent la resta de *moviments. *Inclou un *tancament de clip *per a una *millor *subjecció.
 • GRAN *QUALITAT. Els *nostres *genolleres *estan *fabricades *amb un *teixit de *màxima *qualitat i *amb un *disseny *anatòmic i *ergonòmic que s'ajusta *perfectament al *teu *genoll, *proporcionant una *protecció de 360 *graus a l'*articulació del *teu *genoll.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Genolleres que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Genolleres disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Genolleres veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Genollera Calitat - Preu

**NativoDex *Genollera *Estabilitzadora de *Subjecció *Menisc i *Lligament - *Genollera *Antilliscant de *Compressió *per a *Home i Dona *per a **Tendinitis, *Lligaments, **Rotuliano, Dolor Articular, *Esquinçaments (M)

**NativoDex *Genollera *Estabilitzadora de *Subjecció *Menisc i *Lligament - *Genollera *Antilliscant de *Compressió *per a *Home i Dona *per a **Tendinitis, *Lligaments, **Rotuliano, Dolor Articular, *Esquinçaments (M) Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • ✅ *SUPORT I *PROTECCIÓ INTEGRAL: La *Genollera **Nativodex proporciona un *suport *complet *per al *genoll, *brindant *estabilitat i *protecció en *cas de *lesions en el *menisc, *lligaments o artrosi. El *seu *disseny *anatòmic i *punt de *compressió especial *ajuden a *alleujar la *pressió en l'*articulació i *contribueixen a una *recuperació *més *ràpida.
 • ✅ *TECNOLOGIA DE *SUPORT ESPECIAL: Fabricada *amb *materials de *qualitat, *com el *neoprè i *els *reforços de silicona, la *Genollera **Nativodex *ofereix un *ajust *còmode i *personalitzat. Els *ones de silicona **permmiten que és *quedi *fixa i no *rellisqui *per el llit. El *seu *teixit transpirable i *absorbent d'*humitat *garanteix *comoditat *durant l'*ús.
 • ✅ *PREVENCIÓ DE *LESIONS: La *Genollera **Nativodex *està *dissenyada *per a prevenir *lesions *relacionades *amb el *genoll, *ja *sigui en *activitats *esportives o en el dia a dia. Proporciona un *ajust destral i *subjecta la *ròtula al *voltant del *genoll, *brindant un *major *nivell d'*estabilitat i *suport *durant *qualsevol *pràctica *esportiva, *com a voleibol, *bàsquet o **running.
 • ✅ *MILLORA EL **REDIMIENTO *ESPORTIU: *Amb el *seu *disseny de *compressió ajustable, la *Genollera **Nativodex *millora el *rendiment *esportiu a proporcionar *alleujament i *suport *durant *els *esforços *físics. *És *adequada *per a *diferents *activitats *esportives, *com a *gimnàs, *ciclisme i *altres *esports que *involucrin *moviments intensos i *tensió en els *articulacions dels *cames.
 • ✅ *QUALITAT **GARATIZADA: **Nativodex *és una marca *espanyola que és *compromet *amb la *qualitat *dels *seus *productes. *Realitzen un *rigorós control de *qualitat *per a *garantir la *satisfacció *dels *seus *clients. Si *tens alguna pregunta o problema *relacionat *amb *els *seus *productes, *ofereixen un *servei d'*atenció al *client *per a brindar *assistència i *solucions.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Genolleres

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Genolleres que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Genolleres

*Genollera *Esportiva Ajustable *Per a *Menisc I *Lligaments - *Genollera *Per a *Homes I Dons I *Per a *Realitzar *Qualsevol *Tipus D'*Esport *Córrer, Voleibol, *Bàsquet, **Mtb - *Alleuja El Dolor D'Artritis

*Genollera *Esportiva Ajustable *Per a *Menisc I *Lligaments - *Genollera *Per a *Homes I Dons I *Per a *Realitzar *Qualsevol *Tipus D'*Esport *Córrer, Voleibol, *Bàsquet, **Mtb - *Alleuja El Dolor D'Artritis TOP 1
Caracteristiques 📌
 • *DISSENY *MODERN I *MOLT *CÒMODE D'USAR: material *elàstic i *subjecció *mitjançant velcro que s'adapta *perfectament al *genoll i *gràcies a la *seva *costures *antilliscants s'*obté una perfecta *subjecció.
 • *GENOLLERA DE *COMPRESSIÓ, que *protegeix el llit i el *genoll *perfecte *per a *protecció del *menisc i *lligaments, *així *com *per a artrosi i **condromalacia, *manté la *ròtula alineada.
 • MATERIAL TRANSPIRABLE, *manté la *seva llit sec en *tot *moment *ja que elimina *ràpidament la *suor del *seu *genoll. *Aquesta *genollera *esportiva *ofereix la *major *comoditat *per a *realitzar l'*esport *preferit.
 • *ADEQUADA PER A UN *ÚS *DIARI I PER A *REALITZAR *QUALSEVOL *ESPORT. *Genollera *esportiva *per a *realitzar *esports *com el cross **training, voleibol, *córrer, trotar, entrenar, *bàsquet, *futbol, fitness, etc.
 • *ÉS APTA PER A *TOTS DUES *GENOLLS I PER A *HOME I DONS. Te una mesura de 28 cm d'*ample i 43 cm de *llarg. *Ajuda a *alleujar el dolor *causat *per artritis, *osteoporosi, **tendinitis i dolor general del llit *durant els *activitats *diàries.
+ Veure mes Caracteristiques

**NEENCA *Genolleres *Esportives, *Genollera *Menisc *Lligament *amb *Estabilitzadors *Laterals i *Coixinets de Gel de *Ròtula, *Genollera de **Rotuliana Ajustable *per a Artritis, *Córrer, *Bàsquet, Bicicleta

**NEENCA *Genolleres *Esportives, *Genollera *Menisc *Lligament *amb *Estabilitzadors *Laterals i *Coixinets de Gel de *Ròtula, *Genollera de **Rotuliana Ajustable *per a Artritis, *Córrer, *Bàsquet, Bicicleta TOP 2
Caracteristiques 📌
 • *TECNOLOGIA DE *SUPORT DE *GENOLL **NEENCA: Un *coixinet de gel *anatòmicament *contornejada *envolta la *ròtula, *els *estabilitzadors de *ressort de *metall de doble cara (4 *Molls) s'ajustin *fermament a l'*articulació del *genoll. *Aquest *element funcional especial *enforteix el *suport lateral i *manté l'*estabilitat dels *articulacions. *Distribueix *eficaçment la *pressió, *mantenint el *genoll *calent.
 • *ALLEUJAMENT *EFICAÇ I *SUPORT:*Components *com a *coixinet de gel de *ròtula, *estabilitzadors *laterals de *ressort, tira de silicona *antilliscant que *pot *reduir *significativament la *pressió del *genoll i *ajudar el *menisc a recuperar-es. *Embolica al *voltant de la *ròtula *per a *millorar l'*estabilitat del *genoll i *relaxar *els *tendons, evita *estirades. *Ajuda a *alleujar el *dol *causat *per artritis, **tendinitis,preveu *lesions de *lligaments, preveu fracturis, *dislocació i *així *successivament.
 • *DISSENY DE *RÒTULA AJUSTABLE I *OBERTA: *Dissenyat *específicament *per a personis *amb *lesions de *ròtula o *articulacions, la *qual cosa *pot *fer que la *genollera s'*ajusti *perfectament al *genoll i tiris de silicona *antilliscants i tela d'alta *elasticitat *per a evitar que és *llisqui *cap *amunt i *cap *avall i *caigui *durant l'*exercici. *Ergonòmic: 360° s'adapta *perfectament a la *corba de la *ròtula.
 • *EXPERIÈNCIA *CÒMODA: *Disseny de *corretges *màgiques i una gran *quantitat d'*orificis de *ventilació, la tela *teixida *amb aire *pot *absorbir i evaporar *instantàniament una gran *quantitat d'*aigua i *fer circular la *respiració. Transpirable, d'*assecat *ràpid, *absorbent de *suor i *lleuger. Veu *amb 2 *corretges *màgiques, *per la *qual cosa *pot ajustar la *tensió *segons la *seva *elecció, cosa que significa que *és *molt *adequat *per a personis *amb *cuixes *gruixudes o personis *majors, *ja no *necessita preocupar-es *per la *grandària.
 • MARCA HONORABLE I *MULTIFUNCIÓ: *Disseny innovador de la *genollera # 1 *més *venuda-**NEENCA, **NEENCA *és un *fabricant *professional de *subministraments *per a *exteriors. *Genollera de *grau *mèdic *per a *esquinçament de *menisc, artritis, **ACL, *alleujament del dolor en els *articulacions, *recuperació de *lesions *esportives. *Àmpliament *utilitzat en *molts *esports *com a *aixecament de pesos, *bàsquet, *córrer, voleibol, **crossfit, *gimnàs, *tennis, *senderisme i *molt *més. Universal *per a *homes i dons.
+ Veure mes Caracteristiques

*Genolleres *Menisc i *Lligament *Per a *Dona i *Home, *Genollera **Rotuliana *Esportiva **Ortopedica de *Compressió *Per a **Gym, *Genollera *Artrosi, **Tendinitis **Rotuliana **Condromalacia **Rotuliana Gran, *Verda

*Genolleres *Menisc i *Lligament *Per a *Dona i *Home, *Genollera **Rotuliana *Esportiva **Ortopedica de *Compressió *Per a **Gym, *Genollera *Artrosi, **Tendinitis **Rotuliana **Condromalacia **Rotuliana Gran, *Verda TOP 3
Caracteristiques 📌
 • *REDUCCIÓ DEL DOLOR I *MÀXIMA **PROTECCION: *Aquestes *genolleres *ofereixen la *millor *protecció *per al *seu *genoll *així *com una notable *reducció del dolor i la *inflor. *Són *especialment *recomanades *per a *ús *esportiu i *per a *ús *terapèutic en el *tractament de: *Artrosi *genoll, *menisc i *lligament, **tendinitis **rotuliana, **contromalacia **rotuliana
 • *MÀXIMA *ESTABILITAT I **SUJECCIÓN: *Aquestes *genolleres, *gràcies als *seves *cintes *elàstiques ajustables, el *seu *genoll *quedarà *totalment *subjecta i protegida de *qualsevol *moviment *brusc, la *qual cosa *li *proporcionarà una *sensació de *seguretat i *alleujament en l'*acompliment de *qualsevol *activitat *esportiva o *rutinària
 • AJUSTABLE, TRANSPIRABLE I *ELÀSTICA: *Aquestes *Genolleres *Ortopèdiques o *Genolleres *Esportives, *estan *fabricades *amb *materials e alta *qualitat que *permeten gran *elasticitat, *transpiració *perquè la *suor és *filtri. Els *seves *cintes *elàstiques ajustables proporcionin l'*element *perfecte *perquè *pugui ajustar la *compressió al *seu *gust
 • *CIRCULACIÓ *SANGUÍNIA I *LLIBERTAT DE *MOVIMENTS: La *nostra *Genollera *estabilitzadora *permet la *circulació *circulació *sanguínia al 100% *gràcies a ser *elàstica i ajustable, *així *com la *llibertat de *moviments de la *seva llit el que *li *donarà una gran *versatilitat d'usos
 • *ÚS *ESPORTIU I *TERAPÈUTIC: Els *nostres *genolleres de *compressió *són *perfectes *per a *qualsevol *activitat *esportiva en *gimnàs (*aixecament de pesos, **GAP, *Ciclisme de sala, **Power **Pump, Pilates, *Ioga) o **outdoor (**running, **Volley, **Basket, Caminar, *Senderisme, etc) *així *com *per a *ús de *genollera *ortopèdica, *rehabilitació, *prevenció, *postoperatori de *lesions. *Paquet vaig comptar 1 *Genollera
+ Veure mes Caracteristiques

**Soudittur 2 *Genolleres *Esportiva Transpirable i *Antilliscant *per a *Home i Dona, Ajustable *Suport de *Genoll **Compresion *per a *Treball, **Crossfit, Voleibol, *Entrenament, *Bàsquet, **MTB

**Soudittur 2 *Genolleres *Esportiva Transpirable i *Antilliscant *per a *Home i Dona, Ajustable *Suport de *Genoll **Compresion *per a *Treball, **Crossfit, Voleibol, *Entrenament, *Bàsquet, **MTB TOP 4
Caracteristiques 📌
 • 🚴‍♀️*COMODITAT & *FLEXIBILITAT: *fabricat *amb un *folre *suau i un *embuatat d'*escuma EVA *durador *per a *bloquejar el mal i *protegir l'*estrès i la fatiga dels *tasques de *genoll *prolongades.
 • 🚴‍♀️AJUSTABLE I *Antilliscant: El sistema de *tancament de velcro ajustable i *antilliscant *garanteix un *ajust destral, *ràpid i *fàcil de posar i portar. L'*àrea de *superposició dels *genolleres *també te una tira de silicona *antilliscant.
 • 🚴‍♀️TALLA ÚNICA PER A *TOTS: 1 *parell de *genolleres protectors *per a *esports *és *adequat *tant *per a *homes *com *per a dons. *Són *adequats *per a una *circumferència de *cuixa de 33-55 cm (13,0-21,7 *polzades) i mesurin 4 *polzades *per sobre del *genoll.
 • 🚴‍♀️*ÀMPLIAMENT *UTILITZAT: *Genolleres *per al *treball, donis de *jardineria, pisos d'assot *amb *rajoles d'assot i *projectes de *catifes *com a *instal·*lacions i *neteja *fins a *protecció d'*entrenament *esportiu *com a voleibol, **MTB i *ball.
 • 🚴‍♀️*LLEUGER *PERÒ *DURADOR: Els *genolleres d'esponja *duradores i d'alta *densitat *resisteixen el contacti de la *superfície *amb *pedres, *enderrocs i *humitat o impactis *violents i *fricció *durant l'*entrenament.
+ Veure mes Caracteristiques

*Genolleres *Esportives 2 Peixos, **OFUN Ajustable *genolleres *menisc i *lligament *amb *Estabilitzadors *Laterals i *Coixinets de *Ròtula en Gel, *Genollera de **Rotuliana *per a *Córrer, *Bàsquet, **Crossfit

*Genolleres *Esportives 2 Peixos, **OFUN Ajustable *genolleres *menisc i *lligament *amb *Estabilitzadors *Laterals i *Coixinets de *Ròtula en Gel, *Genollera de **Rotuliana *per a *Córrer, *Bàsquet, **Crossfit TOP 5
Caracteristiques 📌
 • 【*Disseny de *ròtula ajustable i *oberta】360° s'adapta *perfectament a la *corba de la *ròtula. *Ofereix un *suport muscular *òptim entre *entrenaments i *durant els *activitats *diàries *casuals.
 • 【*Disseny *millorat】4 *estabilitzadors de *ressort de *metall i 1 *coixinet de gel de *ròtula s'ajustin al *genoll de manera segura, *milloren el *suport lateral i *mantenen l'*estabilitat de l'*articulació. *Distribueix *eficaçment la *pressió i *manté *els *genolls *calents. 2 tiris de silicona *antilliscants i tela d'alta *elasticitat evitin que és *llisqui *cap *amunt i *cap *avall *durant l'*exercici.
 • 【*Gaudi del *moviment】Els *genolleres *venen *amb 2 *corretges *màgiques, *pots ajustar la *tensió i la *pressió *segons la *teva *elecció. *Adequat *per a *genolls *esquerra i *dreta, i *per a *homes o dons. S'adapta a *circumferències de llit de 35 a 50 cm *per a *major *comoditat i *suport *durador.
 • 【*Lleugera i transpirable】Els *genolleres *fetes de *neoprè *lleuger i transpirable *ajuden a *millorar *els *músculs i *els *tendons *per a brindar la *màxima *comoditat i *facilitat de *moviment.
 • 【*Adequat *per a *molts *esports】*Suport *per a *esports *com *córrer, *futbol, *handbol, *tennis, *bàdminton, *tennis de *taula, voleibol, *bàsquet, **CrossFit, *ciclisme i *esports d'*hivern.
+ Veure mes Caracteristiques

*Genollera *amb *estabilitzadors *laterals i *coixinets de gel *per a *genoll.

*Genollera *amb *estabilitzadors *laterals i *coixinets de gel *per a *genoll. TOP 6
Caracteristiques 📌
 • La *nostra *ortesi *estabilitzadora de doble *moll *ofereix un *suport excepcional *per a *genolls *lesionats a causa d'*esquinçaments del **LCA, *diverses *lesions *relacionades *amb l'*esport, *artrosi *lleu i *problemes de *lligaments *com el **PCL/**MCL/**LCL. *Protegeix i *permet la *recuperació *gràcies a *quatre *corretges de velcro ajustables *per a adaptar-s'a el *seu *nivell de *comoditat i *necessitat.
 • *Suport flexible *amb *materials de *qualitat: El *neoprè *resistent i el *niló que *absorbeix la *humitat *treballen *junts *per a *oferir un *suport inigualable *amb la *finalitat de *reduir la *tensió en *els *genolls *lesionats. El *component *aïllant del *neoprè *escalfa *els *músculs *per a *afavorir el *flux *sanguini, *mentre que *els *molls dobles *incorporats en *els *laterals *absorbiran la *pressió i *els impactis *durant l'*activitat *diària
 • *Protecció *addicional *gràcies al *suport *embuatat: *Compta *amb un *coixinet de gel de silicona circular que *envolta la *ròtula *per a *augmentar la *comoditat i el *suport. El *coixinet de gel és *mourà *amb el *genoll *per a brindar la *màxima *estabilitat i *protecció, *mentre que el *disseny *obert *reduirà la *pressió.
 • *Corretges *bidireccionals *úniques: *Hem *afegit *dues *corretges de velcro *dissenyades *per a *embolicar el *genoll i brindar un *suport *addicional *durant el *seu *ús. Els *corretges és *creuaran *per *damunt i *per sota del *genoll, la *qual cosa *ajudarà a *estabilitzar la *ròtula *donant-*li un *major *grau d'*alleujament.
 • *Ajust *personalitzat: Veu en *dues *grandàries *amb *corretges de velcro ajustables *per a la *major *comoditat *possible. Un *folre *antilliscant col·*locat al *llarg de la *part superior *evitarà que l'*ortesi és *llisqui, *brindant-*li una *comoditat *ininterrompuda. *Trobi la *seva *millor *opció *mesurant la *circumferència de la *seva *cuixa, 4" *per sobri de la *ròtula. Talla única - 14"-21.5" i **XL - 21.5"-26".
+ Veure mes Caracteristiques

*Genolleres *Menisc i *Lligament - *Genolleres Ajustables *Suport de *Genoll *Per a Caminar, *Córrer i *Alleujar el Dolor d'*Articulacions - *Genollera **Compresion - *Genollera *Esportiva - Rosa - **The **Restored

*Genolleres *Menisc i *Lligament - *Genolleres Ajustables *Suport de *Genoll *Per a Caminar, *Córrer i *Alleujar el Dolor d'*Articulacions - *Genollera **Compresion - *Genollera *Esportiva - Rosa - **The **Restored TOP 7
Caracteristiques 📌
 • *DESENVOLUPADES PER *ESPECIALISTES EN *BIOMECÀNICA: *fabricades *amb l'aval d'*experts en *reducció del dolor, *rehabilitació *ràpida i *millora del *rendiment dels *articulacions. *Millora la *teva *mobilitat *diària *amb la *nostra *genollera **rotuliana *recolzada *per *científics.
 • LA *MILLOR *GENOLLERA: la *nostra *genollera *per a *menisc brinda *estabilitat i *compressió i *ajuda a disminuir el dolor i els *molèsties *perquè cada dia *puguis *millorar *els *moviments del *genoll. *Mou-et *amb *confiança *amb la *genollera de **The **Restored.
 • CINTURA ÚNICA: *gràcies als *bandes ajustables, *aquesta *genollera *artrosi *genoll s'adapta a *diferents *grandàries de llit i *és *fàcil d'ajustar *tant en la *part superior *com en la inferior. La *nostra *genollera *és *antilliscant i *posseeix *bandes *amb velcro *perquè no es *surti del *seu *lloc.
 • *MAJOR *COMODITAT: la *nostra *genollera *per a *posseeix *bandes i ranuris *amb *tecnologia **Contour-**Fit que brindin una *excel·*lent *sustentació *per al *genoll. La *genollera *menisc i *lligament *posseeix una tela **acolchonada, *suau i respirable *per *dins *per a brindar *major *comoditat i evitar *adherència a la *pell.
 • *QUALITAT **PREMIUM: fabricada *amb *neoprè rendible i tela **acolchonada i respirable *per *dins, la *nostra *genollera *grisa i rosa ajustable *és agradable a la vista, *duradora i és *pot usar *diàriament.
+ Veure mes Caracteristiques

**VITTO *Genolleres *Menisc i *Lligament - *Genolleres Transpirable i *Antilliscant *per a *Home i Dona, *Genollera *Esportiva **Compresion *per a **Crossfit, *Córrer, *Entrenament, *Bàsquet, Bicicleta (M)

**VITTO *Genolleres *Menisc i *Lligament - *Genolleres Transpirable i *Antilliscant *per a *Home i Dona, *Genollera *Esportiva **Compresion *per a **Crossfit, *Córrer, *Entrenament, *Bàsquet, Bicicleta (M) TOP 8
Caracteristiques 📌
 • *Alleujament *eficaç de l'artritis i el dolor : *ajuda a l'*alleujament del dolor en els *articulacions del *sofriment *artrític i la *recuperació dels *lesions, brinda la *calidesa *necessària i *millora la *circulació *sanguínia i la *recuperació muscular.
 • *Construcció de primera *qualitat i *alt confort : *Teixit de *compressió **spandex *suau i transpirable, te *bona *elasticitat i *permeabilitat a l'*aigua i *funció de *permeabilitat a l'aïri.
 • *Compressió *òptima : *utilitzant *tècniques de *disseny *exquisides *per a *protegir l'*estabilitat *dels *músculs dels *cames i *els *genolls, *sense importar *com s'*exerciti, *mantindrà els *articulacions estables.
 • *Ús *extensiu : *adequat *per a **crossfit, *córrer, caminar, *bàsquet, *esquaix, *bàdminton, voleibol, *futbol, *tennis, esquí, surf de *neu, *atletisme, *gimnàs, *ball, etc.
 • *Garantia 100% *per a *tota la vida: *Confiï *plenament en la *seva compra, *ja que *aquest *producte veu *amb una *garantia *per a *tota la vida i un *servei d'*atenció al *client en *línia 24/7.
+ Veure mes Caracteristiques

**NEENCA *Genollera *Professional, *Genollera de *Compressió *amb *Coixinets de Gel de *Ròtula i *Estabilitzadors *Laterals *per a *Home i Dona, *Genolleres de Grau *Mèdic *per a *Córrer, *Esquinçament de *Menisc

**NEENCA *Genollera *Professional, *Genollera de *Compressió *amb *Coixinets de Gel de *Ròtula i *Estabilitzadors *Laterals *per a *Home i Dona, *Genolleres de Grau *Mèdic *per a *Córrer, *Esquinçament de *Menisc TOP 9
Caracteristiques 📌
 • *PATENT EXCLUSIVA: *Tecnologia de *suport de *genoll de *ressort: *coixinets de gel *anatòmicament *contornejades *envolten la *ròtula, *els *estabilitzadors de *ressort de *metall de doble cara s'ajustin *perfectament a l'*articulació del *genoll. *Aquest *element funcional especial *enforteix el *suport lateral i *manté l'*estabilitat dels *articulacions. *Distribueix *eficaçment la *pressió, *mantenint el *genoll *calent, *lubrificant els *teves *articulacions.
 • *DISSENY *MILLORAT: Supera *els *defectes de *productes *similars. *Genolleres de *grau *mèdic *sense a el·*lèrgies ni **picazón. *Els *estabilitzadors de *ressort de *metall i *els *coixinets de gel de *ròtula no *cauen *fàcilment *durant l'*ús. Tiris de silicona *antilliscants i *teixit d'alta *elasticitat *per a evitar que és *llisqui *cap *amunt i *cap *avall *durant l'*exercici.
 • *TECNOLOGIA INNOVADORA: Estructura tridimensional de *teixit, *tecnologia de *tall 3D d'alta *precisió. *Ergonòmic: 369° s'adapta *perfectament a la *corba de la *ròtula. *Amb *teixit de *compressió *altament *elàstic *ajustat i transpirable *per a *reduir la *pressió i el dolor de *genoll.
 • *COMODITAT *CÒMODA: La tela de *punt d'aïri *pot *absorbir i evaporar *instantàniament *grans *quantitats d'*aigua, *respiració circular. Transpirable, d'*assecat *ràpid i *absorbeix la *suor, *lleuger. *Més *gruixut que *altres *protectors de *genoll *per a proporcionar *reforç *addicional *sense sacrificar la *comoditat, *per la *qual cosa *pots usar-els *tot el dia.
 • *MULTIFUNCIÓ: *Genolleres de *grau *mèdic *per a *esquinçaments de *menisc, artritis, **ACL, *alleujament del dolor en els *articulacions, *recuperació de *lesions *esportives. *Àmpliament *utilitzat en *molts *esports *com a *aixecament de pesos, *bàsquet, *córrer, *córrer, voleibol, *gimnàs, *tennis, *senderisme i *molt *més. Universal *per a *homes i dons. Consulta la *nostra *taula de cintures *per a *triar.
+ Veure mes Caracteristiques

**FEVAN **Pack 2 *Genolleres *Menisc i *Lligament - *Genolleres *Antilliscants Ajustable - *Genollera Unisex de *Neoprè - *Genolleres **Crossfit - *Genolleres **Rotuliana (*Negre)

**FEVAN **Pack 2 *Genolleres *Menisc i *Lligament - *Genolleres *Antilliscants Ajustable - *Genollera Unisex de *Neoprè - *Genolleres **Crossfit - *Genolleres **Rotuliana (*Negre) TOP 10
Caracteristiques 📌
 • -*GENOLLERES *MENISC I *LLIGAMENT: La *genollera de *subjecció *per al *tendó **rotuliano *és *molt *utilitzada *per a *tractar *tot *tipus de *lesions en *esportistes que han *sofert *problemes en la *ròtula o en el *tendó **rotuliano del *genoll. *Aquestes *genolleres *treball és col·boja *just sota la *ròtula, *exercint *pressió sobre el *tendó *per a *alleujar el dolor i *descarregar la *tensió en l'*articulació. Els *genolleres **rotuliana *per a *totes *dues *cames.
 • -*AJUST I *COMODITAT EN LA *SUBJECCIÓ: *Aquestes *genolleres **crossfit *estan *fabricades *amb *teixit de *neoprè i *coixinet de silicona *amb *bons *materials *per a *major confort i una *protecció total del *tendó del *genoll, a *més aporta *suport i *pressió en la *ròtula *permetent la *pràctica *esportiva i *activitat laboral *sense dolor. *Ajust de velcro *per a *genolleres **powerlifting i **gym.
 • -*PREVENCIÓ DE *LESIONS: *Aquesta *genollera *menisc *et *faran prevenir *qualsevol *tipus de *lesió relacionada *directament o *indirectament *amb *els *teus *genolls a *nivell **rotuliano, *menisc o *lligament. La banda **subrotuliana *subjecta la *ròtula al *voltant del *genoll *donant-ens *major *ajust als *mateixes *per a *qualsevol *pràctica *esportiva o *activitat del dia a dia. *Genollera *esportiva, *genolleres voleibol, *genolleres *bàsquet.
 • -*MILLORA EL *RENDIMENT *ESPORTIU DE TALLA ÚNICA: *Genollera *compressió ajustable de velcro talla única, *millorarà i t'*alleujarà en *qualsevol *esforç *esportiu o *activitat *diària. *Genollera *per a *menisc i *genollera *lligament *creuat anterior. *Genolleres voleibol dona, en general, *per a *qualsevol *ús *esportiu *com **running, **bicileta, *gimnàs, etc.
 • -MARCA *ESPANYOLA: La *nostra marca *està registrada a *Espanya, *on *fem un control de *qualitat *exhaustiu *per al *millor *condicionament *cap *als *nostres *clients, *posi's en contacti *amb *nosaltres *per a *qualsevol *tipus de *dubte o problema *relacionat *amb *els *nostres *productes.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Genollera

Nota 9.9
**NEENCA *Genollera *per a dons i *homes,*Genolleres *Menisc i *Lligament *Esportiva,2 **Pack *Genolleres **Crossfit *per a *Homes i Dons,Artritis *Alleujament *per al Dolor en Els *Articulacions (*Negre, M)
**NEENCA *Genollera *per a dons i *homes,*Genolleres *Menisc i *Lligament *Esportiva,2 **Pack *Genolleres **Crossfit *per a *Homes i Dons,Artritis *Alleujament *per al Dolor en Els *Articulacions (*Negre, M)
Fabricant NEENCA
Nota 8.5
**MILAIUN *Genolleres *Menisc I *Lligament, 2 *Peça *Genolleres *Comprimides *per a *Homes i Dons, *Genollera *per a *córrer, fitness, *menisc, **ACL, artritis (L- *Negre i *blau)
**MILAIUN *Genolleres *Menisc I *Lligament, 2 *Peça *Genolleres *Comprimides *per a *Homes i Dons, *Genollera *per a *córrer, fitness, *menisc, **ACL, artritis (L- *Negre i *blau)
Fabricant MILAIUN
Nota 8.0
**DKDDSSS *Genollera *Menisc *Lligament, 2 *Peça *Genolleres *Esportives *per a *Homes i Dons *Compressió *Antilliscant *Genollera **Rotuliana *per a *Alleujar Dolor, Artritis, **Crossfit, *Córrer(L)
**DKDDSSS *Genollera *Menisc *Lligament, 2 *Peça *Genolleres *Esportives *per a *Homes i Dons *Compressió *Antilliscant *Genollera **Rotuliana *per a *Alleujar Dolor, Artritis, **Crossfit, *Córrer(L)
Fabricant DKDDSSS
Nota 7.8
**NIMBUS *Genolleres - *Genolleres *Menisc i *Lligament - *Genollera *Per a *Menisc - *Genollera Ajustable - *Genollera *Esportiva - *Genolleres **Gym, *Pàdel
**NIMBUS *Genolleres - *Genolleres *Menisc i *Lligament - *Genollera *Per a *Menisc - *Genollera Ajustable - *Genollera *Esportiva - *Genolleres **Gym, *Pàdel
Fabricant NIMBUS
Nota 7.7
**Awenia *Genolleres *Esportives (1 *Parell) *Genollera de *compressió *per a **Crossfit *Córrer *Esports *Bàsquet *Esquinçament de Meniscos Artritis *Alleujament *per al Dolor en Els *Articulacions - *per a *Homes i Dons
**Awenia *Genolleres *Esportives (1 *Parell) *Genollera de *compressió *per a **Crossfit *Córrer *Esports *Bàsquet *Esquinçament de Meniscos Artritis *Alleujament *per al Dolor en Els *Articulacions - *per a *Homes i Dons
Fabricant Awenia
Nota 7.6
**KQNM *Joc de 2 *genolleres de *ball, *genolleres *suaus, *genolleres *elàstiques de voleibol, *genolleres *antilliscants *per a *adults *per a *córrer, *esports, *ball, *futbol, ​​*genolleres de *ioga
**KQNM *Joc de 2 *genolleres de *ball, *genolleres *suaus, *genolleres *elàstiques de voleibol, *genolleres *antilliscants *per a *adults *per a *córrer, *esports, *ball, *futbol, ​​*genolleres de *ioga
Fabricant KQNM
Nota 7.5
*Genolleres *Menisc i *Lligament, *Genolleres Ajustable (**2Pack)*per a *Estabilitzador d'*Articulació, *Genollera *Esportiva **Rotuliana *Compressió *per a *Home i Dona, *Suport de *Genolleres *per a *Córrer, Saltar
*Genolleres *Menisc i *Lligament, *Genolleres Ajustable (**2Pack)*per a *Estabilitzador d'*Articulació, *Genollera *Esportiva **Rotuliana *Compressió *per a *Home i Dona, *Suport de *Genolleres *per a *Córrer, Saltar
Fabricant Gobikey
Nota 7.4
*Genollera *amb *estabilitzadors *laterals, *genollera **rotuliana ajustable X-PRO-**SPORT, *suport de *lligaments *creuats del *menisc, *aparell *ortopèdic transpirable *professional *per a *homes i dons
*Genollera *amb *estabilitzadors *laterals, *genollera **rotuliana ajustable X-PRO-**SPORT, *suport de *lligaments *creuats del *menisc, *aparell *ortopèdic transpirable *professional *per a *homes i dons
Fabricant Cable Technologies
Nota 7.4
*Genollera *Per a *Menisc I *Lligament De *Compressió *Gràcies a la *seva Cinta *Elàstica Que *Estabilitza I *Alleuja El *Genoll. *Genollera *Esportiva Ajustable *Per a *Home I Dona. *Inclou 2 *Benes *Elàstiques
*Genollera *Per a *Menisc I *Lligament De *Compressió *Gràcies a la *seva Cinta *Elàstica Que *Estabilitza I *Alleuja El *Genoll. *Genollera *Esportiva Ajustable *Per a *Home I Dona. *Inclou 2 *Benes *Elàstiques
Fabricant ALMIMASA
Nota 7.4
**TECH **THERAPEUTICS *Genollera *Menisc i *Lligament *Ortopèdica Ajustable *amb *Estabilitzadors *Laterals i *Coixinets de Gel. *Genollera **Rotuliana de *Compressió *per a Artritis, *Lesions, *Lligaments
**TECH **THERAPEUTICS *Genollera *Menisc i *Lligament *Ortopèdica Ajustable *amb *Estabilitzadors *Laterals i *Coixinets de Gel. *Genollera **Rotuliana de *Compressió *per a Artritis, *Lesions, *Lligaments
Fabricant TECH THERAPEUTICS

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-6 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables