₯ ⭐️ Els 10 Millors Estabilitzadors Gimbal de 2024 ⭐️

🔥 Els 3 Millors Estabilitzadors Gimbal

Estabilitzador de *Movil, *Gimbal *Movil *Estabilizadorcon amb Control Remot *Bluetooth, Pal *Selfie Estabilitzador *Movil per a *Vlog/*Youtuber/*Live *Stream, Compatible amb iPhone i Android

Estabilitzador de *Movil, *Gimbal *Movil *Estabilizadorcon amb Control Remot *Bluetooth, Pal *Selfie Estabilitzador *Movil per a *Vlog/*Youtuber/*Live *Stream, Compatible amb iPhone i Android El Millor
Caracteristiques 📌
 • 📸 [Estabilitzador de *Movil amb Control Remot *Bluetooth ]: Aquest estabilitzador *gimbal adopta un disseny innovador tot en un. El mànec estabilitzador per a *movil té un control remot sense fil *Bluetooth incorporat, que és desmuntable, i la distància màxima remota pot aconseguir els 33 peus , la qual cosa li permet prendre fàcilment fotos de grups grans, vídeos de concerts o videoconferències / entrevistes, *FaceTime, transmissió en temps real, cursos en línia, etc.
 • 📸 [Angle ajustable d'estabilitzador *gimbal]: *gimbal *movil estabilitzador amb un suport de telèfon estabilitzador en la part superior, que permet ajustar l'angle de tret del telèfon en temps real. Quan ho gira, pot triar fàcil i lliurement l'horitzontal o la vertical. manera de cambra, la qual cosa li satisfà per a disparar en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Necessita obtenir les millors fotografies d'angle de tret.
 • 📸 [Material d'aliatge d'alumini i coixinet antilliscant per als peus]: aquest *gimbal *movil està fet de varetes d'aliatge d'alumini, que no sols és resistent a la corrosió sinó també estable. Al mateix temps, la part inferior del trípode està equipada amb un coixinet antilliscant de silicona suau perquè pugui lliscar-se sobre una superfície plana i sigui estable. La longitud estesa de fins a 592 mm pot resoldre fàcilment el problema de l'angle de tret.
 • 📸 [Disseny plegable lleuger i portàtil]: El pal *selfie estabilitzador *movil portàtil pes només 230 grams i només mesura 190 mm quan està doblegat. És convenient portar-ho en una butxaca o bossa quan es viatja. Encara que aquest trípode *gimbal *iphone és lleuger i petit, pot suportar molt El pes de la majoria dels models de telèfons mòbils és adequat per a la majoria dels dispositius *iOS i Android de 3,5 a 6 polzades, i no és necessari descarregar aplicacions addicionals.
 • 📸 [Tret recarregable i de tot el dia]: el control remot té una bateria de liti recarregable de 50 *mAh incorporada, que pot prendre fins a 50,000 fotos autofotos en 30-45 minuts després d'estar completament carregada. Al mateix temps, pot alimentar l'estabilitzador *gimbal perquè funcioni de manera contínua durant 24 hores. En manera d'espera, pot durar fins a 3 mesos.
+ Veure mes Caracteristiques

*DJI, Estabilitzador intel·ligent *Osmo *Mobile S'En tres eixos per a telèfons, portàtil i plegable, braç extensible integrat, per a Android i iPhone amb *ShotGuides, per a *videoblogs, YouTube i *TikTok

*DJI, Estabilitzador intel·ligent *Osmo *Mobile S'En tres eixos per a telèfons, portàtil i plegable, braç extensible integrat, per a Android i iPhone amb *ShotGuides, per a *videoblogs, YouTube i *TikTok El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Portàtil, plegable i magnèticament ràpid - Porta't aquest estabilitzador compacte en totes les teves aventures. Acobla i desacobla el teu telèfon fàcilment amb l'abraçadora magnètica, per a començar a gravar quan vulguis.
 • *Mantente centrat amb el renovat *ActiveTrack 6.0 - L'última generació de tecnologia de seguiment permet seleccionar un objectiu i que l'estabilitzador el segueixi automàticament, fins i tot durant moviments ràpids i dinàmics, o amb obstacles.
 • Edició sense esforç - Ja sigui mitjançant l'ajuda pas a pas amb les *ShotGuides de *DJI Manyaga, o amb multitud de plantilles a triar en *LightCut, no et limitis a retallar els clips: obtingues obres increïbles.
 • Vídeos fluids - Eleva les teves preses amb estabilització en tres eixos. Amb un algorisme de control d'última generació, *Osmo *Mobile ES COmpensa els tremolors en temps real, per a oferir vídeos realment fluids.
 • Paisatge i retrat - Des de dramàtiques preses de nivell cinematogràfic fins a continguts desenfadats per a xarxes socials: canvia fàcilment entre enregistrament horitzontal i vertical.
 • Nou panell d'estat - Comprova de manera ràpida i pràctica el nivell de bateria, l'estat de l'indicador del sistema i la manera de l'estabilitzador. Canvia entre les maneres Seguiment, Inclinació fixa, *FPV i *SpinShot per a obtenir preses dinàmiques.
+ Veure mes Caracteristiques

*KOSCHEAL Estabilitzador de *Movil 2 Eixos, Q18 *Gimbal Estabilitzador per a *Movil amb Llum de Farciment per a Telèfon intel·ligent i Trípode,Seguiment Facial per a per a Vídeo de *Vlog/*Youtube/*TikTok amb App (Q18-Negre)

*KOSCHEAL Estabilitzador de *Movil 2 Eixos, Q18 *Gimbal Estabilitzador per a *Movil amb Llum de Farciment per a Telèfon intel·ligent i Trípode,Seguiment Facial per a per a Vídeo de *Vlog/*Youtube/*TikTok amb App (Q18-Negre) El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Estabilitzador *profecional estable i resistent al tremolor: Aquest estabilitzador t'ajuda a gravar millors vídeos, utilitza una potent funció de compensació en temps real del giroscopi per a millorar el tremolor del telèfon mòbil i altres problemes, assegurar-se que el telèfon mòbil es mantingui estable, resoldre el problema del tremolor de les mans durant el rodatge i millorar l'efecte de rodatge de vídeo del mòbil.
 • Lleuger i plegable, fàcil de portar: Gravar les rutines diàries des de qualsevol moment i lloc.L'estabilitzador sense fil és de 260 grams i *155mm,feta d'aliatge d'alumini perquè l'estabilitzador sigui més durador i estable.Aquest estabilitzador per a telèfon intel·ligent és una dels teus millors parelles quan viatges,adequat per a foto, *vlog, enregistrament de vídeo en viu.
 • Estabilitzador professional amb aplicació exclusiva: Connecti al seu telèfon mòbil a través de *Bluetooth per a suportar la seva pròpia càmera mòbil i una cambra d'aplicació de tercers per a gravar l'alegria de la vida d'una manera creativa. Escanegi el Codi per a descarregar i desbloquejar l'aplicació per a obtenir més diversió.
 • Completa d'accessoris i àmplia compatibilitat amb telèfons: *KOSCHEAL estabilitzador per a cel·lular d'unió universal per a telèfons mòbils té quatre accessoris, incloent: Control remot,Llum de farcit davantera i posterior de 3 colors i 9 marxes, Compatibilitat amb diversos clips de telèfons mòbils i trípode estable.
 • El servei post - venda li fa comprar amb tranquil·litat: Li prometem una garantia postvenda perquè estigui tranquil en comprar aquest estabilitzador per a cel·lular,Si té algun problema amb el *gimbal estabilitzador que ha rebut, posi's en contacte amb nosaltres directament. Oferim els millors productes i serveis per a tots.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Estabilitzadors Gimbal al millor preu.

Si estàs buscant comprar Estabilitzadors Gimbal, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Estabilitzadors Gimbal, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Estabilitzador Gimbal estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Estabilitzador Gimbal Més Barat

*DJI Estabilitzador per a Telèfons intel·ligents *OSMO *Mobile 6, en Tres Eixos per a telèfons, Braç Extensible Integrat, portàtil i Plegable, estabilitzador per a *videoblogs, vídeos de *Youtube i *TikTok, *Slate Gray

*DJI Estabilitzador per a Telèfons intel·ligents *OSMO *Mobile 6, en Tres Eixos per a telèfons, Braç Extensible Integrat, portàtil i Plegable, estabilitzador per a *videoblogs, vídeos de *Youtube i *TikTok, *Slate Gray El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • *Mantente centrat amb el renovat *ActiveTrack 6.0 - L'última generació de tecnologia de seguiment permet seleccionar un objectiu i que l'estabilitzador el segueixi automàticament, fins i tot durant moviments ràpids i dinàmics, o amb obstacles.
 • Vídeos estables amb estabilització en 3 eixos - La tecnologia d'estabilització integrada i avançada de *DJI compensa els moviments no desitjats i atrapa el moment amb fluïdesa cinematogràfica.
 • Inici ràpid - Desplega-ho i encaixa-ho magnèticament. L'aplicació *DJI Manyaga s'inicia quan acobles el teu telèfon intel·ligent a l'estabilitzador. Prem per a obrir-la i podràs començar a gravar. Simplement desplega l'estabilitzador i s'encendrà.
 • Lleuger, compacte i extensible - Amb un disseny plegable i només 309 g de pes, aquest estabilitzador de telèfons mòbils és fàcil de portar a qualsevol lloc. Desplega el braç extensible per a aconseguir angles creatius o el *selfie perfecte.
 • Comença ràpidament - *ShotGuides i Edició en un toc: Aquest estabilitzador de *DJI és molt intel·ligent i disposa d'extenses i dinàmiques guies d'enregistrament que són fàcils de dominar. Usa *LightCut per a editar fàcilment des d'onsevulla que estiguis.
 • Control intuïtiu i senzill - Una nova roda lateral ajusta l'enfocament i el zoom. Aconsegueix desenfocaments cinematogràfics o acosta i allunya lentament el zoom per a aconseguir un efecte espectacular.
 • Nova manera Pares i Nens - Captura i grava moments commovedors amb el teu fill mentre l'estabilitzador grava de manera autònoma perquè tu puguis ser present en el pla.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Estabilitzadors Gimbal que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Estabilitzadors Gimbal disponibles en Març del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Estabilitzadors Gimbal veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Estabilitzador Gimbal Calitat - Preu

*hohem *iSteady *Moblie Plus *Gimbal Estabilitzador per a Mòbil, 3-Eixos *Gimbal *Movil amb Trípode, Manera Esportiva/600° Rotació, Càrrega *280g/13H Bateria per a iPhone&Android Telèfon intel·ligent, *Gimbal per a *Vlog/*TikTok

*hohem *iSteady *Moblie Plus *Gimbal Estabilitzador per a Mòbil, 3-Eixos *Gimbal *Movil amb Trípode, Manera Esportiva/600° Rotació, Càrrega *280g/13H Bateria per a iPhone&Android Telèfon intel·ligent, *Gimbal per a *Vlog/*TikTok Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 🎁【Regal de nadal ideal】- Amb una càrrega 280 g, *Hohem *gimbal per a *movil és compatible amb telèfon amb un ample de 55-89 mm i un gruix de menys de 8.4 mm, Ofereix una major compatibilitat i una major càrrega de rodadura. Compatible amb iPhone/Samsung *Galaxy/Huawei,etc. Aparella-ho amb el teu telèfon per a gaudir de la fotografia. Regala el cardan *hohem i comparteix els millors moments amb la teva família i amics
 • ◇【Excel·lent Estabilitat i Capacitat de Creuers, Apte Per a Tota Mena d'Activitats A l'aire lliure】- *Hohem *gimbal *iphone té 3 eixos és estable, resistent a l'aigua i l'eix de rotació augmenta en un 30%. Ja sigui una petita vibració d'una *patineta o un salt més intens, *hohem *gimbal *movil roman estable. Hi ha una bateria recarregable incorporada de 3600 *mAh (càrrega bidireccional) suport màxim per a 12H de durada. *hohem *gimbal és el company essencial per als fotògrafs professionals de *Vlog
 • ◆【Manera Esportiva i *Activetrack Millorat】L'estabilitzador 3 eixos té la direcció de l'eix de la roda completament de 600 °, eix horitzontal i inclinació de 320 °, es pot reduir efectivament el moviment de la pantalla i proporcionar imatges estables. Amb les noves maneres esportives, pot monitorar les seves accions i capturar els moments emocionants pel seu *movil. L'alta sensibilitat i l'excel·lent estabilitat poden inspirar millor la teva creativitat i ajudar-te a preservar records preciós
 • ◇【6 Maneres, Faci La seva *Pelicula Com Un Professional】L'estabilitzador *iphone té 6 maneres (Balanç *Follow/Balanç *and Inclini *Follow/*ALL *Block/*All *Follow/*Inception *Mode/*PhoneGO) a més *hohem *3axis *gimbal agregat una funció vertical. Pot canviar fàcilment la direcció de muntatge, canviar ràpidament entre manera horitzontals i verticals per a obtenir diferents efectes de vídeo. També pot usar altres múltiples funcions a través de la nostra aplicació: *timelapse/càmera lenta/manera de bellesa etc.
 • ◆【Excel·lent Qualitat i Servei Professional】- *Hohem *iSteady *Mobile Plus 3 eixos *gimbal estabilitzador per a telèfon intel·ligent s'usa els materials de compostos d'alt rendiment i nombroses proves rigoroses per a garantir la llarga vida útil i la fiabilitat. No dubti a contactar-nos en cas de problemes de qualitat i li oferirem un servei professional.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Els Estabilitzadors Gimbal

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Estabilitzadors Gimbal que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Estabilitzadors Gimbal

*ZHIYUN *Smooth Q4 [Oficial] Estabilitzador de *Movil 3 Eixos, *Gimbal Mòbil per a iPhone 13 Pro MAX 12, Samsung, amb Vareta d'Extensió de 215 mm, Trípode, Estabilitzador per a Vídeos de *Youtube i *Tiktok

*ZHIYUN *Smooth Q4 [Oficial] Estabilitzador de *Movil 3 Eixos, *Gimbal Mòbil per a iPhone 13 Pro MAX 12, Samsung, amb Vareta d'Extensió de 215 mm, Trípode, Estabilitzador per a Vídeos de *Youtube i *Tiktok TOP 1
Caracteristiques 📌
 • 【Noves maneres de plegat】Amb un disseny i una superfície d'agarri ergonòmics, el *Smooth Q4 *gimbal se sent genial a la mà. Plec o desplegament el *gimbal en una fracció de segon, i sempre llest per a gravar sobre la marxa.
 • 【Vareta Extensible de *215mm Integrada】El *SMOOTH-Q4 li permetrà gravar en diferents angles des d'un fons més ampli, gràcies a la seva vareta extensible de 215 mm integrada.
 • 【Il·lumini la seva visió, amb magnetisme】Una llum de farciment amb doble sistema de fixació magnètic, ofereix una manera ràpida i senzilla d'il·luminar els seus encants. **La llum de farcit magnètica NO està inclosa en el paquet estàndard *Smooth Q4.
 • 【Roda de control multifuncional】La roda de control multifuncional permet controlar el dispositiu amb una mà d'una manera més simple. Control en la punta dels seus dits; només ha de prémer per a ajustar la lluentor i lliscar per a ajustar la distància focal.
 • 【Maneres intel·ligents de filmació】Aconsegueixi tot el que pugui imaginar Triï les maneres de filmació usant l'aplicació *ZY *Cami i aquesta li guiarà per a crear, mitjançant ajustos automàtics, una obra mestra.
+ Veure mes Caracteristiques

*hohem *iSteady *XE Kit, Estabilitzador *Gimbal de 3 Eixos amb llum de Farciment, Plegable, per a *movil iPhone/Android, Manera *Inception amb un Botó, per a Vídeo/*Youtube/*TikTok

*hohem *iSteady *XE Kit, Estabilitzador *Gimbal de 3 Eixos amb llum de Farciment, Plegable, per a *movil iPhone/Android, Manera *Inception amb un Botó, per a Vídeo/*Youtube/*TikTok TOP 2
Caracteristiques 📌
 • [3 Vegades Més Estable] El nou *hohem *iSteady *XE estabilitzador *movil , ara amb estabilització de 3 eixos *iSteady 7.0, ofereix un rendiment antivibració 3 vegades major que la sèrie *iSteady X anterior gràcies al seu algorisme reactualitzat i motor millorat. Això garanteix preses de vídeo més suaus i estables sense tremoloses mans. Digues adeu a les preses inestables i captura fotos i vídeos d'alta qualitat amb facilitat. L'estabilitzador *movil *XE porta la teva creació de contingut al següent nivell!
 • [Llum de Farciment Ajustable] Aquesta llum de farciment té 3 ajustos de temperatura de color i 10 nivells de lluentor, la qual cosa li dona la flexibilitat d'ajustar la il·luminació per a qualsevol ocasió. Es pot usar de manera independent, amb una durada de bateria de fins a 60 minuts amb una sola càrrega, per a il·luminar cada moment com vostè ho desitgi. Està magnèticament unida a l'estabilitzador *movil, la qual cosa facilita prendre *selfies o instantànies d'uns altres.
 • [Operació sense llindar] No es requereix un anivellat tediós i pots començar ràpidament simplement subjectant el teu telèfon en la posició central. Amb les plantilles creatives de l'aplicació *Hohem *Joy, fins i tot els usuaris principiants poden capturar imatges de qualitat professional. A més, la manera *Inception ara no té límits d'aplicació, per la qual cosa pots simplement pressionar el botó en l'estabilitzador per a *iphone i gravar vídeos de fantasia *Inception de 180°.
 • [Seguiment de Cares i Objectes] Amb l'aplicació *Hohem *Joy, pots capturar cada moment sense esforç, ja sigui que estiguis filmant el joc de futbol del teu fill o creant contingut de qualitat professional per al teu negoci. La nostra funció de seguiment de cares i objectes utilitza algorismes d'avantguarda per a reconèixer i continuar automàticament cares, mascotes i altres objectes amb una precisió incomparable. Amb el *gimbal *movil *XE, pots confiar que cada presa estarà enfocada a la perfecció.
 • [Compacte però potent] L'estabilitzador *iSteady *XE està dissenyat per a suportar una càrrega màxima de *280g, mentre que només pesa *259g. Compatible amb telèfons que tenen un ample de 55 ~ *90mm, és ideal per a estabilitzar fins i tot els telèfons més grans, incloent-hi l'iPhone 14 Pro Max. Aquest estabilitzador *movil pot durar fins a 8 hores amb una sola càrrega i compta amb un forat de caragol universal de 1/4" en la part inferior, la qual cosa ho converteix en el company creatiu ideal per a viatjar.
+ Veure mes Caracteristiques

*STRBDYI Telèfon intel·ligent *Gimbal per al Telèfon 13 Pro MAX i Samsung *Galaxy S21 Ultra, 360 Graus de Rotació, Estabilitzador de Telèfon mòbil de 2 Eixos, *VLOG, *Youtube i *TikTok Estabilitzador de Vídeo

*STRBDYI Telèfon intel·ligent *Gimbal per al Telèfon 13 Pro MAX i Samsung *Galaxy S21 Ultra, 360 Graus de Rotació, Estabilitzador de Telèfon mòbil de 2 Eixos, *VLOG, *Youtube i *TikTok Estabilitzador de Vídeo TOP 3
Caracteristiques 📌
 • 📷 Estimuli la inspiració creativa: control de gestos, manera panoràmica, captura de trajectòria,manera de retrat, múltiples maneres de seguiment. Hi ha més maneres de fotografia esperant que els explori, així que la seva inspiració creativa mai es detindrà! es pot descarregar en el manual)
 • 📷 LLIBERTAT − Viu el teu costat artístic quan sigui el moment adequat. Pot usar aquest pràctic estabilitzador per a crear fotos i vídeos en qualsevol moment i en qualsevol lloc sense desenfocar res en ells. Gràcies al seu disseny compacte, cap en qualsevol butxaca.
 • 📷Funció de llum de farciment: a diferència d'altres estabilitzadors, aquest té una llum de farciment. Les perles òptiques de niu d'abella permeten una il·luminació natural i un rejoveniment dimensional. Té tres maneres de llum (llum càlida, llum natural i llum blanca), cadascun amb tres nivells de lluentor. Les imatges són clarament visibles fins i tot quan es prenen fotografies de nit.
 • 📷Llest per a usar: encengui el dispositiu, connecti directament el telèfon mòbil al *gimbal *Bluetooth sense descarregar cap aplicació, pot fer preses a l'aire lliure, transmissions en viu, fotos grupals de festes, *videollamadas, compartir *vlogs diaris, etc., i capturar més moments meravellosos.
 • 📷Mini estabilitzador portàtil: la característica principal de l'estabilitzador de cardan és la seva grandària mini amb un pes de només 250 g i una longitud plegada de només 5,94 polzades, la qual cosa ho fa fàcil de transportar. Al mateix temps, pot suportar el pes de la majoria dels telèfons mòbils, és compatible amb la majoria dels dispositius *iOS i Android, i la grandària aplicable del telèfon mòbil és de 3,5 a 6,7 ​​polzades. No és necessari descarregar i instal·lar cap aplicació.
+ Veure mes Caracteristiques

*Hohem *iSteady M6 *Gimbal Estabilitzador per a Telèfon intel·ligent, 3-Axis *Cell *Phone *Gimbal *Built-*in OLED Display *400g *Payload reveure's *Charging Android *and iPhone *Gimbal *with *Inception *Motion *Timelapse

*Hohem *iSteady M6 *Gimbal Estabilitzador per a Telèfon intel·ligent, 3-Axis *Cell *Phone *Gimbal *Built-*in OLED Display *400g *Payload reveure's *Charging Android *and iPhone *Gimbal *with *Inception *Motion *Timelapse TOP 4
Caracteristiques 📌
 • 【*Working Estatus *at a *Glance】*The 0.91 *inch OLED display *visualizes *almost *all *gimbal estatus *and *you ca *conveniently *check *various *gimbal *parameters, *Bluetooth estatus, *battery *level, *gimbal *mode *and sota *on.
 • 【*Up *To *400g *Payload】3 potents motors que suporten una càrrega útil de fins a *400g, asseguri's que el seu telèfon intel·ligent es queda on ha d'estar. Els quatre ports 1/4"-20 *UNC permeten afegir múltiples accessoris per a alliberar el potencial creatiu del teu *iSteady M6.
 • 【reveure's-*Charge *Technology】Suporta càrrega inversa i la bateria pot durar fins a 18 hores d'ús continu. Pot carregar el seu telèfon intel·ligent a través del port de sortida d'alimentació en el cardan mentre està gravant vídeo, sense sofrir d'ansietat de bateria baixa més.
 • 【Capturi *Moments *Precisely】*iSteady M6 integra els avançats algorismes d'estabilització *iSteady 7.0, ajudant els usuaris a capturar creacions en moviment i sense sacsejades que sorprenen. No importa si estàs caminant o corrent, sempre pots filmar amb una estabilització impecable i crear seqüències ultres suaus.
 • 【*Controls *Within *Reach】Admet rotació de l'eix de balanceig, control d'enfocament, ajust de llum freda/calenta i llum *RGB amb la versàtil roda de control. Els botons per al moviment A-B li permeten realitzar preses de *timelapse de moviment sense necessitat d'app/*bluetooth.
+ Veure mes Caracteristiques

*Hohem *iSteady Pro 4 Estabilitzador *Gimbal per a *Gopro Cambra d'Acció, Clip d'Alliberament Ràpid, IPX4 a Prova d'Esquitxades, Control Sense fil

*Hohem *iSteady Pro 4 Estabilitzador *Gimbal per a *Gopro Cambra d'Acció, Clip d'Alliberament Ràpid, IPX4 a Prova d'Esquitxades, Control Sense fil TOP 5
Caracteristiques 📌
 • 🏆【Estabilitzador de *Camara Compatibilitat】- El *Hohem *iSteady Pro 4 estabilitzador *gopro funciona amb *GoPro Hero 10/9/8 / Hero 7 *Black / Hero 7 *Silver / Hero 6 / Hero 5 / Hero 4, *DJI *OSMO *ACTION, *Insta360 *ONE R (4K & 1-*Inch), SONY RX0, *Xiaomi *Mijia, *Yi 4K *Action, *AEE, *SJCAM i altres cambres d'acció amb: pes de fins a 150 g, altura de fins a 51 mm, profunditat de fins a 30 mm.
 • 🏆 【Algorisme anti-tremolors *iSteady 5.0 & IPX4 *Splash *Proof】: No importa el *vlog diari o el moviment esportiu, fins i tot x-*sports, *iSteady Pro 4 et farà el metratge fluid com sempre. Amb el disseny a prova d'esquitxades IPX4, *iSteady Pro 4 li permet portar-ho a caminar, viatjar fins i tot en un dia plujós.
 • 🏆 【Muntatge ràpid amb clip d'alliberament ràpid】: Un disseny completament nou de muntatge de càmera d'acció, clip d'alliberament ràpid amb sivella de ressort. Reemplaça la instal·lació de caragols d'estrenyi, per la qual cosa no tindrà més problemes amb la instal·lació.
 • 🏆 【Control remot i tret amb un clic】: *Hohem *iSteady Pro 4 pot canviar entre diferents maneres de treball tocant el botó de manera, ràpidament per a canviar la manera que desitgi, com la manera d'inici 3D de 600 °, manera esportiva, temps- lapse. Equipat amb un mòdul de control *Bluetooth per a *GoPro, aquest cardan li permet encendre / apagar vídeos amb un sol clic per a *GoPro.
 • 🏆 【Durada de la bateria de 14 hores】: construït amb una bateria de 3600 *mAh, *iSteady Pro 4 és un dispositiu perfecte que funciona amb una cambra d'acció amb una durada de bateria curta, pot funcionar com un banc d'energia per a carregar la seva càmera d'acció amb un cable USB mentre grava, mai detingues la teva creació.
+ Veure mes Caracteristiques

Estabilitzador de *Movil, *Qimic *Gimbal *Movil Pal per a *Selfies amb Control Remot, Suport de Trípode per a Telèfon amb Cardan d'Equilibri Automàtic Ràpid Compatible amb Android i iPhone

Estabilitzador de *Movil, *Qimic *Gimbal *Movil Pal per a *Selfies amb Control Remot, Suport de Trípode per a Telèfon amb Cardan d'Equilibri Automàtic Ràpid Compatible amb Android i iPhone TOP 6
Caracteristiques 📌
 • 【MINI Estabilitzador de cardan】 L'estabilitzador de cardan d'1 eix *QIMIC combina l'estètica humana i la mecànica estructural per a aconseguir una estabilització intel·ligent, control remot sense fil multifuncional (distància de control de 10 m), bateria d'alta capacitat (920 *mAh), disseny compacte (16 * 6 * 3 cm) i lleuger (215 g), l'ajuden a gravar moments preciosos en qualsevol moment. Pal telescòpic de 5 segments, flexible i convenient. Adequat per a *iOS 5.0 o Android 4.3 i superior.
 • 【Control remot sense fil multifuncional】 L'estructura magnètica facilita la càrrega. El control remot recarregable funciona durant més temps. No es requereix APP. 3 botons en el control remot controlen de manera independent el telèfon per a prendre fotos i girar el cardan. Faci clic en el botó "M" per a girar automàticament i canviar entre la manera de tret vertical i horitzontal; faci doble clic en el botó "M" per a prendre un vídeo de *Inception, porti una sensació de pel·lícula impactant.
 • 【*Selfie Estic & *Phone *Holder】 El pal telescòpic d'aliatge d'alumini de 5 segments es pot estendre a 60 cm, fet d'aliatge d'alumini de grau aeronàutic amb tecnologia de tractament de superfície anoditzat, resistent i durador. El nostre disseny original del tancament autoblocant permet canviar lliurement entre el pal per a *selfies, el trípode del telèfon i el cardan. Les potes de suport *extralargas amb una estructura de vareta d'enllaç fan que el trípode sigui més estable.
 • 【Algorisme intel·ligent anti-vibració】 Amb processador *ARM de 32 bits, equipat amb un motor d'alta precisió i giroscopi d'acceleració de 6 eixos, sistema d'algorisme anti-vibració únic, balanç automàtic, ajust en temps real segons la postura del cardan. Elimina el desenfocament de la imatge, aconsegueix un efecte anti-vibració no destructiu, captura millor els objectes de tret dinàmics, fàcil de gravar vídeos d'alta qualitat i imatges de *selfies.
 • 【Explori més formes de joc】 Baixi el centre de gravetat del cos i mogui la lent el més a prop possible del sòl. Quan la lent es baixa i es dispara cap amunt, presentarà un efecte d'imatge impactant. La presa d'angle baix pot enfocar una part del subjecte (com la captura de cames caminant, les mascotes després de la presa), o pot prendre una imatge més àmplia, totes aquestes presentaran diferents imatges meravelloses. També esperem que descobreixi més mètodes de tret.
+ Veure mes Caracteristiques

*Hohem *iSteady M6 Kit Estabilitzador de Mòbil *Gimbal Telèfon intel·ligent de 3 Eixos amb Sensor de visió AI de llum de Farciment magnètic per a iPhone Android amb Pantalla OLED Càrrega útil màxima *400g,

*Hohem *iSteady M6 Kit Estabilitzador de Mòbil *Gimbal Telèfon intel·ligent de 3 Eixos amb Sensor de visió AI de llum de Farciment magnètic per a iPhone Android amb Pantalla OLED Càrrega útil màxima *400g, TOP 7
Caracteristiques 📌
 • 🏆【Llum de farcit magnètica amb sensor de visió AI】Amb un sensor de visió AI, pot canviar entre les càmeres davantera i posterior. Amb *Magnetic *Fill Light, pot utilitzar diferents il·luminacions per al seu tret: Llum freda, llum càlida i llum *RGB.Temperatura de color: 2700K - 6500K. Al *Tracking En Totes Les Aplicacions *MóvilesControl Total De La Cambra Per a la Creació De Vídeos En Xarxes Socials.
 • 🏆【*iSteady 7.0 *Stabilization&*Wide *compability】*iSteady M6 telèfon intel·ligent *gimbal integra els algorismes d'estabilització *iSteady 7.0, ajudant-lo a capturar en moviment i creacions sense sacsejades que *wow. La càrrega útil és de fins a 400 g, la qual cosa fa que el cardan funcioni amb la majoria dels telèfons intel·ligents.
 • 🏆【OLED Display】La pantalla OLED visualitza gairebé tots els estats de cardan i pot comprovar convenientment diversos paràmetres de cardan, estat de *Bluetooth, nivell de bateria, manera de cardan, etc.
 • 🏆【Ultra-*Wide-*Angle *Shots *Made *Easy】L'estabilitzador mòbil pot ser encès si el seu telèfon està al davant o darrere del motor de balanceig. És perfecte per a capturar una vista sense obstacles quan la pantalla del seu telèfon està enfront del motor de balanceig.
 • 🏆【 Tot amb Rueda de Control】Suporta rotació de l'eix de balanceig, control d'enfocament i un ajust de llum freda/calenta&llum *RGB amb la versàtil roda de control.
+ Veure mes Caracteristiques

*FeiyuTech *SCORP-C Estabilitzador *Gimbal per a Cambra *DSLR, Estabilitzador *Gimbal, Compatible amb Sony/*Nikon/Cànon/Panasonic/*Fujifilm, Càrrega útil de 5.5 Lliures, Empunyadura Posterior, Càmera Estabilitzador

*FeiyuTech *SCORP-C Estabilitzador *Gimbal per a Cambra *DSLR, Estabilitzador *Gimbal, Compatible amb Sony/*Nikon/Cànon/Panasonic/*Fujifilm, Càrrega útil de 5.5 Lliures, Empunyadura Posterior, Càmera Estabilitzador TOP 8
Caracteristiques 📌
 • *FeiyuTech *SCORP-C F2C compatible amb les principals combinacions de càmera i lent sense mirall i *DSLR. Com SONY *α7Ⅳ/*a9/*a9II/*a7R4/*a7R3/*a7M3/*a7M2/*a7M3/*a7S/*a6600//*a6500/*a6400/*a6300/*a6100.Panasonic GH5S/GH4/G9/S5. Cànon 5D3/5D4/5DS R/6D/6D2/80D/90D/M50, marca M6, *Nikon D750/Z5/Z6/Z6 II/Z7/Z50. *Fujifilm X-T3/X-T4/X-T30.
 • 【DISSENY INNOVADOR】 Ansa penjant integrada: ja sigui que dispari en posició vertical o suspesa, obtingui un control complet de la lent des de qualsevol angle que estigui filmant Subjecció del mànec inclinat: Extremadament còmode de sostenir gràcies a les vores bisellades; ergonomia suau i arrodonida per a adaptar-se perfectament a la seva mà Col·loqui-ho en qualsevol lloc: no es requereix trípode, el cardan es completa amb un suport d'aleró plegable integral
 • 【DISSENY CONSIDERAT】Instal·lació i anivellament més fàcils 1: bloqueig del motor de tres eixos, sense moviments no desitjats 2: ajust del centre de gravetat de cinc vies 3: *Deslizador de memòria del centre de gravetat 4: Placa d'alliberament ràpid Arca
 • 【CLAU PODEROSA, CANVI FÀCIL i bateria eficient de *2500mah】Canviï a la nova manera professional per a desbloquejar encara més funcions. Temps de funcionament màxim de 10 a 13 hores amb suport de càrrega ràpida La càrrega ràpida de 18 W permet un temps de funcionament addicional de 30 minuts en només 5 minuts
 • 【FOTOS COMPLEXES, FÀCILMENT REEIXIDES】 1: memòria de trajectòria *AB: memoritza la posició de la trajectòria, una tecla per a aconseguir el moviment establert. 2: Manera Flaix: seguiment ràpid de tres eixos, captura fàcilment qualsevol moviment. 3: fotografia panoràmica, fotografia de lapse de temps, manera espacial (seguiment de tres eixos), manera de tret vertical
+ Veure mes Caracteristiques

*Insta360 Flow - L'Estabilitzador Impulsat per *IA, *Gimbal per a Mòbils amb Seguiment, Estabilització de 3 Eixos, *Selfie Estic i Trípode Incorporats, Portàtil i Plegable, Grisa Pedra.

*Insta360 Flow - L'Estabilitzador Impulsat per *IA, *Gimbal per a Mòbils amb Seguiment, Estabilització de 3 Eixos, *Selfie Estic i Trípode Incorporats, Portàtil i Plegable, Grisa Pedra. TOP 9
Caracteristiques 📌
 • Compatible amb telèfons intel·ligents Android i *iOS, encara que algunes funcions no estan disponibles en tots els mòbils Android a causa dels protocols d'interfície oberta de les diferents marques. Si us plau, comprova la llista de compatibilitat.
 • *Deep *Track 3.0: Seguiment impulsat per *IA de nova generació. Manté als subjectes en pla i enfocats amb una precisió i flexibilitat sense igual. Re-identificació de personals, seguiment en zoom, seguiment en càmera lenta, i més.
 • Estabilització de 3 Eixos: Les captures amb el teu telèfon mai s'havien vist tan fluides. L'estabilització de 3 eixos de Flow cancel·la les vibracions del pols de les teves captures, de principi a fi.
 • Incorpora *Selfie Estic, Trípode i Bateria Externa: Tot el que necessites per a crear sobre la marxa en el palmell de la teva mà. Aconsegueix angles perfectes, configura la teva presa fixa, o càrrega el teu telèfon.
 • Desplegament Ràpid en 1 Pas: Simplement *despliágalo una vegada i llest, sense necessitat de descaragolar o fins i tot pressionar el botó d'encesa. Preparat per a capturar a l'instant.
 • Bateria de Llarga Durada: Bateria de 2900 *mAh. Ens has sentit. 12 hores de funcionament significa que pots usar-ho tot el dia amb el millor rendiment del mercat.
 • Plegable i Portàtil: Només agafa el teu telèfon i Flow farà la resta. No es necessiten altres accessoris. Flow es plega completament per a poder guardar-ho fàcilment en la teva motxilla, així podràs capturar els millors moments de la vida a l'instant.
 • *SmartWheel: Tots els controls en un mateix lloc. El disseny minimalista permet un accés ràpid i fàcil a una gran quantitat de funcions útils, des de controls de captura fins a la reproducció de vídeo i més.
 • Impulsat per *IA: Aprèn a capturar com un professional amb *Shot *Genie amb consells i suggeriments d'enregistrament per a cada escenari. Prova la nostra aplicació *Insta360 per a tenir uns controls d'edició avançats i efectes.
 • El model independent inclou: *1x *Insta360 Flow, *1x Funda Protectora, *1x Pinça Magnètica, *1x Coberta de l'Empunyadura, *1x Cable de Càrrega de Tipus-C a a.
+ Veure mes Caracteristiques

*FeiyuTech *Scorp-C Estabilitzador *Gimbal per a Cambra *Reflex *DSLR, Compatible per a Sony Cànon Panasonic *Lumix *Nikon *Fujifilm, Empunyadura Posterior, Manera d'Inici, Càrrega útil 5.*51lbs

*FeiyuTech *Scorp-C Estabilitzador *Gimbal per a Cambra *Reflex *DSLR, Compatible per a Sony Cànon Panasonic *Lumix *Nikon *Fujifilm, Empunyadura Posterior, Manera d'Inici, Càrrega útil 5.*51lbs TOP 10
Caracteristiques 📌
 • 【Compatibilitat i pes lleuger】El pes del *Gimbal *DSLR *SCORP és de 2,65 *lb i pot carregar fins a 5,5 *lb. És compatible amb la majoria de cambres *DSLR o sense mirall. Com per a SONY *a9/*a9II/*a7R4/*a7R3/*a7M3/*a7M2/*a7M3/*a7S/*a6600//*a6500/*a6400/*a6300/*a6100, per a Panasonic GH5S/GH4/G9/S5, per a Cànon 5D3/5D4/5DS R/6D /6D2/80D/90D/M50,M6 Mark, per a *Nikon D7500/Z5/Z6/Z6 II/Z7/Z50, per a *Fujifilm X-T3/X-T4/X-T30, etc.
 • 【Suport plegable i empunyadura posterior suspesa】El disseny de l'empunyadura posterior suspesa del cardan el fa més fàcil en disparar, i també funciona bé quan dispara en angles baixos. Ve amb un suport lateral, pot estar dempeus sense trípode per a ajudar-lo a alliberar les seves mans.
 • 【Bloqueig de tres eixos i control de motors de doble enfocament】Els bloquejos d'eix en cada braç permeten un emmagatzematge més ràpid i un equilibri d'eix individual. Enfoca i fes zoom fàcilment amb rodes iguals o diferents per a un millor control.
 • 【Memòria de dos punts, trajectòria intel·ligent】Pot usar el suport lateral per a fixar-lo en una posició i després tocar el botó *AB per a seguir fàcilment l'objectiu que estableixi. L'objectiu d'enfocament es pot personalitzar segons les seves necessitats.
 • 【Bateria de llarga durada i suport de càrrega ràpida *PD】La durada de la bateria pot arribar a les 13 hores teòricament, el cardan de la cambra *SCORP-C només triga 1,6 hores a carregar-se per complet amb càrrega ràpida. L'estabilitzador de la cambra encara pot funcionar mentre es carrega.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Estabilitzador Gimbal

Nota 9.9
*Hohem *iSteady Pro 4 Cambra d'Acció *Gimbal 3-Eix Estabilitzador a Prova d'Esquitxades per a *GoPro Hero 11/10/9/8/7/6/5/4/3,*dji *OSMO *Action,*Insta360 *One R,Sony RX0,14 Hores de Temps d'execució
*Hohem *iSteady Pro 4 Cambra d'Acció *Gimbal 3-Eix Estabilitzador a Prova d'Esquitxades per a *GoPro Hero 11/10/9/8/7/6/5/4/3,*dji *OSMO *Action,*Insta360 *One R,Sony RX0,14 Hores de Temps d'execució
Fabricant hohem
Nota 8.5
*Zhiyun *Crane M2S Cambra *Gimbal Estabilitzador per a Sony A7IV A7III *A7S3 A6400 *FUJIFILM XT4 XS10 XT30, 3 Eixos Estabilitzador per a Cambra d'Acció/Telèfon intel·ligent/Cambra *DSLR
*Zhiyun *Crane M2S Cambra *Gimbal Estabilitzador per a Sony A7IV A7III *A7S3 A6400 *FUJIFILM XT4 XS10 XT30, 3 Eixos Estabilitzador per a Cambra d'Acció/Telèfon intel·ligent/Cambra *DSLR
Fabricant zhi yun
Nota 8.0
*Zhiyun *Smooth 5 *Professional Estabilitzador Telèfon intel·ligent,per a *iPhone13 Pro Max/12/Samsung S21 Ultra S20+,amb Control de Gestos i Zoom de Seguiment Intel·ligent 3 Eixos Estabilitzador *Gimbal Mòbil
*Zhiyun *Smooth 5 *Professional Estabilitzador Telèfon intel·ligent,per a *iPhone13 Pro Max/12/Samsung S21 Ultra S20+,amb Control de Gestos i Zoom de Seguiment Intel·ligent 3 Eixos Estabilitzador *Gimbal Mòbil
Fabricant zhi yun
Nota 7.8
*Insta360 Flow - L'Estabilitzador de Telèfons intel·ligents Impulsat per *IA, *Gimbal per a Mòbils amb Seguiment, Estabilització de 3 Eixos, *Selfie Estic i Trípode Incorporats, Portàtil i Plegable, Blanc neu.
*Insta360 Flow - L'Estabilitzador de Telèfons intel·ligents Impulsat per *IA, *Gimbal per a Mòbils amb Seguiment, Estabilització de 3 Eixos, *Selfie Estic i Trípode Incorporats, Portàtil i Plegable, Blanc neu.
Fabricant Insta360
Nota 7.7
*DJI *RS 3 Mini, estabilitzador Lleuger de 3 Eixos per a Cànon/Sony/Panasonic/*Nikon/*Fujifilm, Càrrega Provada de 2 kg, Control de l'Obturador per *Bluetooth, enregistrament Vertical natiu, estabilitzador *Camara
*DJI *RS 3 Mini, estabilitzador Lleuger de 3 Eixos per a Cànon/Sony/Panasonic/*Nikon/*Fujifilm, Càrrega Provada de 2 kg, Control de l'Obturador per *Bluetooth, enregistrament Vertical natiu, estabilitzador *Camara
Fabricant DJI
Nota 7.6
*Zhiyun *WEEBILL S Estabilitzador *Gimbal Palmar de 3 Eixos per a cambres *Mirrorless, Telèfon intel·ligent, Motor Millorat del 300% en comparació amb *Zhiyun *Weebill *Lab, Suport màxim 3 kg (Borsa estàndard)
*Zhiyun *WEEBILL S Estabilitzador *Gimbal Palmar de 3 Eixos per a cambres *Mirrorless, Telèfon intel·ligent, Motor Millorat del 300% en comparació amb *Zhiyun *Weebill *Lab, Suport màxim 3 kg (Borsa estàndard)
Fabricant zhi yun
Nota 7.5
*ZHIYUN *WEEBILL S [Oficial] Estabilitzador de *Camara de 3 Eixos per a Cambres *DSLR, Cambres sense Mirall Cànon, Sony, *Nikon i Panasonic, Paquet Estàndard
*ZHIYUN *WEEBILL S [Oficial] Estabilitzador de *Camara de 3 Eixos per a Cambres *DSLR, Cambres sense Mirall Cànon, Sony, *Nikon i Panasonic, Paquet Estàndard
Fabricant zhi yun
Nota 7.4
*ZHIYUN *Weebill 3 [Oficial] Estabilitzador de *Camara *Gimbal 3 Eixos per a *DSLR i Càmeres sense Mirall, amb Integració de Llum i Micròfon, Placa d'Alliberament Ràpid, Trípode, per a Sony *Nikon Cànon *BMPCC
*ZHIYUN *Weebill 3 [Oficial] Estabilitzador de *Camara *Gimbal 3 Eixos per a *DSLR i Càmeres sense Mirall, amb Integració de Llum i Micròfon, Placa d'Alliberament Ràpid, Trípode, per a Sony *Nikon Cànon *BMPCC
Fabricant zhi yun
Nota 7.4
*hohem *iSteady M6 Kit Estabilitzador de Mòbil *Gimbal Mòbil de 3 Eixos, Seguiment Magnètic de *IA amb Llum de Farciment *CCT/*RGB Ajustable, 0,91 Polzades Pantalla OLED, Càrrega Útil *400g, per a *Youtube/*Vlog
*hohem *iSteady M6 Kit Estabilitzador de Mòbil *Gimbal Mòbil de 3 Eixos, Seguiment Magnètic de *IA amb Llum de Farciment *CCT/*RGB Ajustable, 0,91 Polzades Pantalla OLED, Càrrega Útil *400g, per a *Youtube/*Vlog
Fabricant hohem
Nota 7.4
Estabilitzador de *Movil, *Gimbal Estabilitzador per a Mòbil amb Llum de Farciment, *Gimbal iPhone amb Control Remot, Pal *Selfie Estabilitzador *Movil per a Vídeo de *Vlog/*Youtube, Compatible amb Android/*iOS
Estabilitzador de *Movil, *Gimbal Estabilitzador per a Mòbil amb Llum de Farciment, *Gimbal iPhone amb Control Remot, Pal *Selfie Estabilitzador *Movil per a Vídeo de *Vlog/*Youtube, Compatible amb Android/*iOS
Fabricant karebabe

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-22 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables