₯ ⭐️ Els 10 Millors Escalfadors de Cera Tèbia de 2023 ⭐️

🔥 Els 3 Millors Escalfadors de Cera Tèbia

Cartutx - Escalfador Cera Tèbia depilació de cartutx *Roll *On (Blanco 2 *Rolones)

Cartutx - Escalfador Cera Tèbia depilació de cartutx *Roll *On (Blanco 2 *Rolones) El Millor
Caracteristiques 📌
 • 💛 *Facil usar i es connecta el cartutx cera i no és necessari netejar amb el cartutx
 • 💚 Escalfador *Rapida en 10 *min i llest per a depilar, *100ml capacitat d'olla d'acer inoxidable
 • 💙 Amb *boton encès i pagat amb *maxima seguretat
 • 💜 Disseny *ergonico i compacte i Fon cera de cartutx
 • 🧡 Conté 2 *Rolones i millor maniobra amb l'escalfador cartutx *extraible
+ Veure mes Caracteristiques

Escalfador de Cera Tèbia *Roll-*on Kit de Depilació Estètica Fonedor Doble *Rolones

Escalfador de Cera Tèbia *Roll-*on Kit de Depilació Estètica Fonedor Doble *Rolones El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • ♦ Màquina doble per a escalfar / escalfar la cera depilatòria. Fàcil maneig, alta eficiència.
 • ♦ Escalfament ràpid, 40W de potència per peça, escalfi-ho durant 20-30 minuts i després apliqui-ho.
 • ♦ Característiques tècniques: - Ràpid temps d'escalfament del cartutx, complet amb base d'escalfador de font d'alimentació extraïble
 • ♦ Ajuda a eliminar ràpidament el borrissol del seu cos, braç, dit, axil·la, cama, etc.
 • ♦ Construcció portàtil i compacta. La tecnologia innovadora ajuda a eliminar el borrissol de l'arrel i deixa la pell suau i sedosa.
+ Veure mes Caracteristiques

Escalfador Cera Tèbia escalfador Escalfador Cera Tèbia depilació de cartutx *Roll *On 2 Cartutx + 2 Cera (Blava)

Escalfador Cera Tèbia escalfador Escalfador Cera Tèbia depilació de cartutx *Roll *On 2 Cartutx + 2 Cera (Blava) El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • 🧡 Ús immediat, Tot en 1, aquest *pack inclou + 2 Cera Tèbia natural, fabricat a Espanya+ 100 Banda depilació Gratis Llest per a Usar
 • 💛 Fàcil usar i netejar, no és necessari netejar amb el cartutx amb la base molt llisa
 • 💚 Escalfador *Rapida en 10 *min i llest per a depilar, *100ml capacitat d'olla d'acer inoxidable
 • 💙 Amb connector encès i pagat amb *maxima seguretat
 • 💜 Disseny *ergonico, molt flexible per a qualsevol part del cos i fon cera de cartutx
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Escalfadors de Cera Tèbia al millor preu.

Si estàs buscant comprar Escalfadors de Cera Tèbia, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Escalfadors de Cera Tèbia, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Escalfador de Cera Tèbia estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Escalfador de Cera Tèbia Més Barat

*KOKEN - Kit Depilació Professional, Escalfador Individual Cera Tèbia + 5 Cartutxos (*100ml) Cera *Roll-*on Maduixa + Loció Post-*Depil *50ml + 100 Bandes Depilatòries

*KOKEN - Kit Depilació Professional, Escalfador Individual Cera Tèbia + 5 Cartutxos (*100ml) Cera *Roll-*on Maduixa + Loció Post-*Depil *50ml + 100 Bandes Depilatòries El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • ✅ KIT 👜 DEPILATORI: Aquest kit de depilació ofereix uns resultats professionals per a particulars. L'escalfador està pensat per a cobrir totes les necessitats individuals amb màxima eficàcia. Se sumen al *pack la loció Post-*Depil amb efecte calmant, els 5 cartutxos de cera depilatòria de màxima qualitat *KOKEN i un *pack de 100 bandes depilatòries. Ofereix, d'aquesta manera, diverses sessions depilatòries de qualitat professional.
 • ✅ ESCALFADOR 🌡️ IDONI: L'escalfador incorporat en aquest *pack de depilació professional ofereix uns resultats òptims. Triat especialment per *KOKEN per a les seves pròpies ceres depilatòries *Roll-*on, combina perfectament la potència de l'escalfador amb el punt de fusió de les ceres *KOKEN. Encara que aquesta simbiosi és immillorable, l'escalfador és apte per a gairebé qualsevol cera *Roll-*on.
 • ✅ IDÒNIA PER A PELLS SEQUES: La cera *roll-*on MADUIXA 🍓 està especialment indicada per a pells seques ja que aporta els nutrients necessaris per a il·luminar, hidratar 💧 i suavitzar la pell en el procés de depilació, aportant una agradable aroma a maduixa.
 • ✅ MATÈRIES PRIMERES NACIONALS DE QUALITAT 🏭: Tots els depilatoris *roll-*on *KOKEN està produïts amb matèries primeres nacionals, les parafines utilitzades garanteixen una alta qualitat en la formulació, la qual cosa permet una correcta distribució de la calor potenciada pel disseny del nostre envàs.
 • ✅ PATENT MILLORADA: Tots els *roll-*on de *KOKEN, 100 ml en aquest cas, són d'un sol ús ♻️ i estan dissenyats sobre la base de la nostra patent de dues peces (cartutx i corró) pensat per a donar més fiabilitat, eficiència i aprofitament del producte.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Escalfadors de Cera Tèbia que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Escalfadors de Cera Tèbia disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Escalfadors de Cera Tèbia veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Escalfador de Cera Tèbia Calitat - Preu

*Crisnails® Escalfador de Cera Tèbia *Roll-*on Cera Freda Depilació Professional

*Crisnails® Escalfador de Cera Tèbia *Roll-*on Cera Freda Depilació Professional Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • L'eliminació de borrissol no desitjat a la mà, el peu, el colze, el braç, la cama, l'axil·la i la línia del *bikini d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense irritació o mal a la pell
 • La finestra transparent és útil per a observar l'estat de la cera en el contenidor sense obrir-lo. La grandària portàtil és perfecte per a moure bellesa.
 • El material ABS és ambiental, segur, inodor, no tòxic i inofensiu.
 • Voltatge classificat: 220-240V, endoll europeu. *Freq: 50- *60Hz.
 • Atenció: no enviem a les Illes Canàries, Balears, Melilla i Ceuta, lamentem els inconvenients.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Escalfadors de Cera Tèbia

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Escalfadors de Cera Tèbia que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Escalfadors de Cera Tèbia

*Crisnails - Escalfador de Cera Elèctric per a la Depilació Professional *500ml, Color Blanc

*Crisnails - Escalfador de Cera Elèctric per a la Depilació Professional *500ml, Color Blanc TOP 1
Caracteristiques 📌
 • La màscara de parafina té un efecte perfecte en la pell normal i seca. Pot suavitzar l'epidermis i tonificar l'arruga per a fer la pell facial llustrosa.
 • La cera continguda en els nutrients lliurats a la pell profunda a pagar, per a eliminar les cèl·lules de la pell envellida, millorar efectivament la pell aspra, seca i així successivament. Promoure la circulació sanguínia i alleujar el tractament de fatiga.*Wax, la pell es converteix immediatament en una salut rosada, *Gan petit *Wen desapareixerà.
 • Control digital informatitzat en la temperatura, *desparafinado instantani, exhibició digital de la temperatura, temperatura constant fixa.
 • Per l'efecte de l'escalfament, aquesta màquina pot posar les vitamines riques, *collagens en la pell amb eficàcia.
 • Equipat amb el dispositiu protector dual, el traçador de línies adopta la capa electroquímica de la ciència i de la tecnologia avançades.
+ Veure mes Caracteristiques

Cartutx - Escalfador Cera Tèbia depilació de cartutx *Roll *On (VERD 2 *Rolones)

Cartutx - Escalfador Cera Tèbia depilació de cartutx *Roll *On (VERD 2 *Rolones) TOP 2
Caracteristiques 📌
 • 💛 *Facil usar i es connecta el cartutx cera i no és necessari netejar amb el cartutx
 • 💜 Disseny *ergonico i compacte i Fon cera de cartutx
 • 💚 Escalfador *Rapida en 10 *min i llest per a depilar, *100ml capacitat d'olla d'acer inoxidable
 • 🧡 Conté 2 *Rolones i millor maniobra amb l'escalfador cartutx *extraible
 • 💙 Amb *boton encès i pagat amb *maxima seguretat
+ Veure mes Caracteristiques

*KOKEN - Kit Depilació Professional, Escalfador Individual Cera Tèbia + 5 Cartutxos (*100ml) Cera *Roll-*on Natural + Loció Post-*Depil *50ml + 100 Bandes Depilatòries…

*KOKEN - Kit Depilació Professional, Escalfador Individual Cera Tèbia + 5 Cartutxos (*100ml) Cera *Roll-*on Natural + Loció Post-*Depil *50ml + 100 Bandes Depilatòries… TOP 3
Caracteristiques 📌
 • ✅ KIT 👜 DEPILATORI: Aquest kit de depilació ofereix uns resultats professionals per a particulars. L'escalfador està pensat per a cobrir totes les necessitats individuals amb màxima eficàcia. Se sumen al *pack la loció Post-*Depil amb efecte calmant, els 5 cartutxos de cera depilatòria de màxima qualitat *KOKEN i un *pack de 100 bandes depilatòries. Ofereix, d'aquesta manera, diverses sessions depilatòries de qualitat professional.
 • ✅ ESCALFADOR 🌡️ IDONI: L'escalfador incorporat en aquest *pack de depilació professional ofereix uns resultats òptims. Triat especialment per *KOKEN per a les seves pròpies ceres depilatòries *Roll-*on, combina perfectament la potència de l'escalfador amb el punt de fusió de les ceres *KOKEN. Encara que aquesta simbiosi és immillorable, l'escalfador és apte per a gairebé qualsevol cera *Roll-*on.
 • ✅ IDÒNIA PER A PELLS SENSIBLES: La cera *roll-*on NATURAL combina karité i diòxid de titani, la qual cosa la fa estar especialment indicada per a pells sensibles o delicades 👍🏻.
 • ✅ MATÈRIES PRIMERES NACIONALS DE QUALITAT 🏭: Tots els depilatoris *roll-*on *KOKEN està produïts amb matèries primeres nacionals, les parafines utilitzades garanteixen una alta qualitat en la formulació, la qual cosa permet una correcta distribució de la calor potenciada pel disseny del nostre envàs.
 • ✅ PATENT MILLORADA: Tots els *roll-*on de *KOKEN, 100 ml en aquest cas, són d'un sol ús ♻️ i estan dissenyats sobre la base de la nostra patent de dues peces (cartutx i corró) pensat per a donar més fiabilitat, eficiència i aprofitament del producte.
+ Veure mes Caracteristiques

Kit *Depilacion Escalfador de Cera *Roll *On Fonedor *Electrico Depiladora *Easy *Wax Depilació amb Bandes Home i Dona *Mealiss 100

Kit *Depilacion Escalfador de Cera *Roll *On Fonedor *Electrico Depiladora *Easy *Wax Depilació amb Bandes Home i Dona *Mealiss 100 TOP 4
Caracteristiques 📌
 • ESCALFADOR DE CERA : El nostre Kit de depilació Escalfador de cera és adequat per a homes i dones. *Depilacion sense dolor amb grànuls de cera dura brasilera, corporal, intima, facial, celles i cames. Bany de Parafina per a tractaments hidratant i *exfoliante de mans, colzes, talons i peus, també per a ús terapèutic. Kits de depilació per a borrissol amb Escalfador de Cera *Electrico per a cartutxos de cera depilatòria.
 • CERA DEPILATÒRIA CALENTA : Depiladora per a dona elèctrica, elimina més borrissol en una passada en comparació amb altres depiladores elèctriques. Kit d'escalfador de cera amb Fonedor de cera, Escalfador de Cera Elèctric per a Depilació Professional per a una fusió de cera ràpida. Escalfa de manera *rapida i uniforme tot tipus de cartutxos de ceres. Maquina de cera calenta a temperatura constant. Adequada per a tot de tipus de borrissol, pells clares i fosques.
 • *ROLL *ON CERA DEPILATÒRIA : La nostra Màquina de depilar és convenient per als uso personal i en salons de *estetica professional. La depilació de borrissol amb cera extreu el borrissol de l'arrel donant com a resultat un creixement més lent, gaudint de l'absència de borrissol durant 3-6 setmanes. Per a Homes i dones gaudeixi d'una Depilació Professional digna d'un institut gràcies a l'escalfador de Cartutxos *Mealiss 100. Indicador de l'estat de la cera sense necessitat d'obrir-lo.
 • CARTUTXOS DE CERA TÈBIA : El nostre Depilador de Cera amb Cera *Elastica *Brasilera, és fàcil d'aplicar i permet l'extracció de pèl. Cera Depilatòria Sense Dolor per a una depilació suau i fàcil d'usar. Cera *medical i *hipoalergenica, Cuidat de la pell adequat per a tot tipus de pells sensibles. Depilació dels borrissols de la cara, cella, llavis, pit, esquena, axil·les, braços, dits, zona del *bikini, cames, peus, etc. Inclou bandes de cera depilatòria o bandes de paper per a depilació.
 • *DEPILACION AMB BANDES DE PAPER : No prengui riscos amb la Depiladora *IPL per llum premuda, per a l'eliminació del borrissol permanent amb 300.000 pulsacions de llum. Escalfador de cera elèctric professional amb tapa de seguretat resisteix amb tres sortida d'aire per a poder refredar la cera per a una pròxima utilització. Maquina amb regulador de temperatura i indicador de calor li garanteix una major comoditat i control de la *fusion de cera i del temps d'escalfament.
+ Veure mes Caracteristiques

Escalfador de Cera Tèbia *Roll-*on Cartutx Cera Depilatòria (EU)

Escalfador de Cera Tèbia *Roll-*on Cartutx Cera Depilatòria (EU) TOP 5
Caracteristiques 📌
 • El material ABS és respectuós amb el medi ambient, assegurança, vàter, no tòxic i inofensiu. Adequat per a escalfar cartutxos de cera. Una tapa pot evitar la contaminació de la cera.
 • Elimina el borrissol no desitjat de la mà, peu, colze, braç, cama, axil·la i línia del *bikini de manera fàcil, ràpida i còmoda, sense irritació ni danys.
 • La finestra transparent és pràctica per a veure l'estat de la cera en el recipient sense obrir-lo. Grandària portàtil i pes lleuger, còmode de portar.
 • Mantingues la pell seca i neta si la longitud del pèl és de 1,5 cm. En general, escalfa el cartutx de cera durant uns 20 minutos perquè es torni líquid. Enlaira la tapa. Llisca el capçal de la màquina en la direcció del creixement del cabell sobre la pell o paper de cera per a aplicar la cera del cartutx.
 • Pega el paper de cera uniformement i fermament sobre la pell pressionant repetidament. Retira ràpidament el paper encerat de la direcció oposada del creixement del borrissol. Pots utilitzar el paper de cera 1 o 3 vegades per a eliminar la cera i el pèl. Neta la teva pell.
+ Veure mes Caracteristiques

Kit de Depilació Professional, 1 Escalfador de Cera Tèbia *Roll-*on, 2 Cartutxos de Cera(*100ml/*ud), 1 Paquet de Bandes Depilatòries(*100uds)

Kit de Depilació Professional, 1 Escalfador de Cera Tèbia *Roll-*on, 2 Cartutxos de Cera(*100ml/*ud), 1 Paquet de Bandes Depilatòries(*100uds) TOP 6
Caracteristiques 📌
 • L'eliminació de borrissol no desitjat a la mà, el peu, el colze, el braç, la cama, l'axil·la i la línia del *bikini d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense irritació o mal a la pell.
 • La finestra transparent transparent és útil per a observar l'estat de la cera en el contenidor sense obrir-lo.
 • Les tapes pot prevenir la contaminació per cera.
 • Altura de l'Escalfador: 8.*5cm.
 • Atenció: no enviem a les Illes Canàries, Balears, Melilla i Ceuta, lamentem els inconvenients.
+ Veure mes Caracteristiques

*Wax Blanco *Calentador Cera Tèbia 1 escalfador rotllo *on Cartutx + *1Cera+ *100papel color aleatori (KIT1)

*Wax Blanco *Calentador Cera Tèbia 1 escalfador rotllo *on Cartutx + *1Cera+ *100papel color aleatori (KIT1) TOP 7
Caracteristiques 📌
 • 💛 Fàcil usar i netejar, no és necessari netejar el cartutx amb aquesta base molt llisa antiadherència
 • 💚 Escalfador *Rapida en 10 *min i llest per a depilar, *100ml capacitat d'olla d'acer inoxidable mantenint calor uniforme
 • 💙 Amb connector encès i pagat de *maxima seguretat, amb il·luminació encès color verd
 • 💜 Disseny *ergonico, maniobra molt flexible per a qualsevol part del cos i fon cera de cartutx
 • 🧡 Llest per a utilitzar, ús immediat, Tot en 1, aquest *pack inclou + 1 Cera Tèbia natural, fabricat a Espanya+ 100 Banda depilació Gratis Llest per a Usar.Color aleatori.
+ Veure mes Caracteristiques

Escalfador de Cera Elèctric, *Breett Kit de Depilació de Cera Professional, escalfador de cera depilatòria, 4**100g Paquets Grans Cera, 30 espàtules fusta, Spa Cara Braços Axil·les Cames *Bikini

Escalfador de Cera Elèctric, *Breett Kit de Depilació de Cera Professional, escalfador de cera depilatòria, 4**100g Paquets Grans Cera, 30 espàtules fusta, Spa Cara Braços Axil·les Cames *Bikini TOP 8
Caracteristiques 📌
 • Kit d'escalfador de cera: Compta amb *frijoles de cera dura de 4 diferents sabors, 30 *palitos aplicadors de cera, que són fàcils d'usar. elimina el 98% del borrissol corporal no desitjat des de les seves celles, braços, axil·les, àrea del *bikini i cames, deixant la pell neta i suau de cap a peus; ve amb 30 espàtules aplicadors de cera
 • Fonedor de cera: Escalfa més ràpid que els escalfadors regulars; triga només uns minuts a fondre completament la cera, la qual cosa li permet estalviar temps; suporta una àmplia gamma de temperatures de 30 °C-135 °C (86 °F-275 °F), la qual cosa li permet establir la temperatura desitjada; gaudi d'una depilació d'igual qualitat a la d'un saló de bellesa en la comoditat de la seva llar
 • Multipropòsit: Quatre nivells per a ajustar la temperatura d'escalfament per si mateix, fàcil d'usar i ecològic. S'adapta a qualsevol mena de cera incloent la cera dura i la suau. Utilitzat per a la cara, cames, braços, axil·les, etc.
 • Depilació eficient: Funciona sense residus, sense barbs, baixa taxa de creixement i pèl més fi. Depila completament i elimini borrissols no desitjats amb eficàcia, fent la pell clara i brillant.
 • Segur i durador: *Frijoles de cera amb baix punt de fusió i alta humitat sense danyar la pell. S'asseca ràpidament i li depila suaument. L'olla d'alumini adopta materials resistents a l'alta temperatura, que la fan duradora.
+ Veure mes Caracteristiques

Escalfador de Cera Tèbia *Roll-*on, amb pedestal, Depilatòria Professional Depilar per a dona home(# 3)

Escalfador de Cera Tèbia *Roll-*on, amb pedestal, Depilatòria Professional Depilar per a dona home(# 3) TOP 9
Caracteristiques 📌
 • El material ABS és ambiental, segur, inodor, no tòxic i inofensiu. La finestra transparent és útil per a observar l'estat de la cera en el contenidor sense obrir-lo. La grandària portàtil és perfecte per a moure bellesa.
 • Calent el cartutx de cera perquè es converteixi en líquid durant uns 20 minutos en general. Arrencada la tapa. Llisqui el capçal de la màquina sobre la pell o el paper encerat des de la direcció del creixement del borrissol per a aplicar la cera del cartutx.
 • L'eliminació de borrissol no desitjat a la mà, el peu, el colze, el braç, la cama, l'axil·la i la línia del *bikini d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense irritació o mal a la pell
 • Pegui el paper encerat a pell des de la direcció del creixement del borrissol de manera uniforme i atapeïda pressionant repetidament. Tiri del paper encerat des de la direcció inversa del creixement del borrissol ràpidament, pot utilitzar el paper encerat d'1 a 3 vegades per a eliminar la cera i els pèls. Neta la teva pell
 • La nostra Màquina de depilar és convenient per als uso personal i en salons de *estetica professional. La depilació de borrissol amb cera extreu el borrissol de l'arrel donant com a resultat un creixement més lent, Indicador de l'estat de la cera sense necessitat d'obrir-lo.
+ Veure mes Caracteristiques

Escalfador de Cera de l'Aplicació Elèctrica *Wolady Kit d'Eliminació de Cera Calenta *Depilatory Cera *500ml 4 Paquets Grans de Cera 10 Escuradents Fusta Casero Spa Cara Braços Axil·les Cames *Bikini

Escalfador de Cera de l'Aplicació Elèctrica *Wolady Kit d'Eliminació de Cera Calenta *Depilatory Cera *500ml 4 Paquets Grans de Cera 10 Escuradents Fusta Casero Spa Cara Braços Axil·les Cames *Bikini TOP 10
Caracteristiques 📌
 • 【*Fonte *rapide】: *Chauffe *Cire *Electrique *serpentin *chauffant *pour *une *fusion *rapide de la *cire, *Juste *besoin de 10 *minutes *faire *fondre els *haricots *durs de *cire, *vous *pouvez *opération *rapidement.*Vous *pouvez *faire un *dépilatoire *à la *maison parell *vous-*même *et n'*avez *pas *besoin d'*aller *au *salon.
 • 【*Température *Réglable】: La *fermeture *automatique *à *temperature *contrôle, *pour *une *parfaite *fusion de la *cire *sans *risquer d'esdevenir *trop *chaude, ce *qui la *rend idea-li *pour *une *application uniforme sud la *peau. *Vous *pouvez *choisir la *température de *fusion *pour la *cire *particulière que *vous *utilisez.
 • 【4 *types de *perles *cires】: *Notre *chauffe *cire *électrique *applique *à *tous els *types de *cires, i *compris els *perles de *cire, *cire duri, *cire *molle, *canettes de *cire de 16 *onces, *cire en *vrac, *cire de *bikini en *briques, *cire micro-*ondable *et *cire *capillaire. *Cet *appareil *chauffe *cire *est *livré *avec 4 *différents *types de *perles *cires,*cent *pour *cent *sûr *pour *votre *peau sensible *et *peut *éliminer *cent *pour *cent donis *poils *indésirables
 • 【*Facile *à *utiliser】: *Il *suffit de *faire *fondre els *grains de *cire *dans *le *chauffe-*cire, *étendre sud la *peau *et *décoller,*Épilation *jambes, mallot, *aisselles, *visage *pour *une *utilisation *facile *à *domicile.
 • 【*Contenu *du *coffret】: *1x *Chauffe *à *cire, *4x *Paquets *Perles de *Cire, *10x *Bâtons En *Bois,*1x *notice
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Escalfador de Cera Tèbia

Nota 9.9
*Crisnails® Escalfador de Cera Elèctric per a Depilació Professional *500ml, Inclòs 2 Ceres
*Crisnails® Escalfador de Cera Elèctric per a Depilació Professional *500ml, Inclòs 2 Ceres
Fabricant Crisnails
Nota 8.5
Escalfador de Cera Tèbia *Roll-*on, Depilatori Cera escalfador Elèctric Corró Llevar de Pèl Escalfador Cera Depilació Professional #2
Escalfador de Cera Tèbia *Roll-*on, Depilatori Cera escalfador Elèctric Corró Llevar de Pèl Escalfador Cera Depilació Professional #2
Fabricant ZJchao
Nota 8.0
*Veet Bandes de Cera *Fria Depilatòria per a Depilació de Cos i Cames amb Oli d'Ametlles, *Easy *Gelwax, Pells Sensibles, 40 Bandes
*Veet Bandes de Cera *Fria Depilatòria per a Depilació de Cos i Cames amb Oli d'Ametlles, *Easy *Gelwax, Pells Sensibles, 40 Bandes
Fabricant Veet
Nota 7.8
Escalfador de Cera Tèbia *Roll-*on, amb pedestal, Depilatòria Professional Depilar per a dona home (Depilació Cera)
Escalfador de Cera Tèbia *Roll-*on, amb pedestal, Depilatòria Professional Depilar per a dona home (Depilació Cera)
Fabricant Yeyat
Nota 7.7
Escalfador de Cera Tèbia *Roll-*on, amb pedestal, Depilatòria Professional Depilar per a dona home (*Roll-*ons)
Escalfador de Cera Tèbia *Roll-*on, amb pedestal, Depilatòria Professional Depilar per a dona home (*Roll-*ons)
Fabricant yeyat
Nota 7.6
*Veet *Easy *Wax Kit de *Roll *On Elèctric per a Cera Depilatòria Calenta
*Veet *Easy *Wax Kit de *Roll *On Elèctric per a Cera Depilatòria Calenta
Fabricant Veet
Nota 7.5
Cartutx - Escalfador Cera Tèbia depilació de cartutx *Roll *On (BLANCO 1 *Rolones)
Cartutx - Escalfador Cera Tèbia depilació de cartutx *Roll *On (BLANCO 1 *Rolones)
Fabricant LOVE CRAZY
Nota 7.4
*SuperMega *Wax B121 Blanc - Escalfador Cera Tèbia 2 Cartutx + 3 Cera
*SuperMega *Wax B121 Blanc - Escalfador Cera Tèbia 2 Cartutx + 3 Cera
Fabricant Supermega
Nota 7.4
Escalfador de Cera Professional, *Nivlan Escalfador de Cera Per a Cabell amb 5 *Frijoles Cera Dura i 30 Aplicadors, Kit de Depilació sense Dolor per a Celles Cames Axil·les *Faciale *Bikini Brasiler a casa
Escalfador de Cera Professional, *Nivlan Escalfador de Cera Per a Cabell amb 5 *Frijoles Cera Dura i 30 Aplicadors, Kit de Depilació sense Dolor per a Celles Cames Axil·les *Faciale *Bikini Brasiler a casa
Fabricant Nivlan
Nota 7.4
*KOKEN - Cera Depilatòria *Roll-*on *100ml Universal - *Pack 6 Cartutxos Maduixa (Resines 100% Espanyoles)
*KOKEN - Cera Depilatòria *Roll-*on *100ml Universal - *Pack 6 Cartutxos Maduixa (Resines 100% Espanyoles)
Fabricant KOKEN COSMETICS

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2021-1-2 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables