₯ ⭐️ Els 10 Millors Disyuntores de 2024 ⭐️ ✔️ ¡Al Millor Preu!

🔥 Els 3 Millors Disyuntores

*Aramox 5 A / 8 A / 10 A / 15 A / 18 A / 20 A / 30 A Restabliment de l'Interruptor Tèrmic, Dispositiu de Protecció Contra Sobrecàrrega de Corrent Interruptor(10A)

*Aramox 5 A / 8 A / 10 A / 15 A / 18 A / 20 A / 30 A Restabliment de l'Interruptor Tèrmic, Dispositiu de Protecció Contra Sobrecàrrega de Corrent Interruptor(10A) El Millor
Caracteristiques 📌
 • Multifunció: quan la càrrega excedeix el corrent nominal, el botó de reinici de l'interruptor apaga automàticament el circuit i protegeix la línia. Després de desconnectar-se per un temps, reiniciï l'interruptor i pressioni l'interruptor de reinici per a tornar a utilitzar-lo.
 • Disseny exclusiu: aquest *disyuntor de circuit d'interruptor tèrmic de restabliment manual negre presenta un disseny compacte per a la configuració de protecció de circuits d'alta densitat.
 • Material d'alta qualitat: aquest pràctic *disyuntor d'interruptor tèrmic de reinici manual està fet de plàstic d'alta qualitat i llarga durada.
 • Àmbit d'aplicació: aquest interruptor automàtic d'interruptor tèrmic de restabliment manual robust s'usa àmpliament en automòbils, però també s'usa en indústries industrials i marítimes.
 • Garantia de qualitat - Els nostres productes són venuts per nosaltres. Gràcies per comprar de la nostra empresa per tots els mitjans. Si pot comprar d'altres venedors, no podem garantir la qualitat o la correspondència. No dubti a posar-se en contacte amb el personal per correu electrònic si hi ha algun problema.
+ Veure mes Caracteristiques

Schneider *Electric *GV2ME08 GV2ME *Disjuntores Motor Magnetotèrmics, 2.5/4A, *89mm x *45mm x 78.*5mm

Schneider *Electric *GV2ME08 GV2ME *Disjuntores Motor Magnetotèrmics, 2.5/4A, *89mm x *45mm x 78.*5mm El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Nombre de pols: 3
 • Tipus de xarxa: CA
 • Durabilitat Mecànica: 100000 cicles
 • Intensitat de tret magnètic: 51A
 • Tipus de control: Polsador

Schneider *Electric *GV2ME10 GV2ME *Disjuntores Motor Magnetotèrmics, 4/6.3A, *89mm x *45mm x 78.*5mm

Schneider *Electric *GV2ME10 GV2ME *Disjuntores Motor Magnetotèrmics, 4/6.3A, *89mm x *45mm x 78.*5mm El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Nombre de pols: 3
 • Tipus de xarxa: CA
 • Durabilitat Mecànica: 100000 cicles
 • Intensitat de tret magnètic: 78A
 • Tipus de control: Polsador

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Disyuntores al millor preu.

Si estàs buscant comprar Disyuntores, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Disyuntores, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Disyuntor estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Disyuntor Més Barat

*Qiilu *50Amp -*100Amp *Disyuntor *Reset *Fuseholder *Portafusibles per a vaixells Impermeable 12-24V Nou(60A)

*Qiilu *50Amp -*100Amp *Disyuntor *Reset *Fuseholder *Portafusibles per a vaixells Impermeable 12-24V Nou(60A) El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • Fet de material d'aliatge - bon conductivitat elèctrica, alta temperatura i resistent a la pressió
 • La closca és una carcassa resistent a l'aigua d'alta tecnologia, ho fa més segur
 • *Portafusibles de reinici d'interruptor d'àudio automàtic tipus interruptor: deté eficaçment les sobrecàrregues d'energia perquè no danyin els seus amperes
 • El reinici únic del botó polsador també es pot usar com un interruptor d'apagat
 • Un gran reemplaçament del seu *portafusibles d'estil *AGU: no és necessari gastar diners a reemplaçar els fusibles
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Disyuntores que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Disyuntores disponibles en Març del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Disyuntores veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Disyuntor Calitat - Preu

GV2-ME01C/ME02C/ME03C/ME04C/ME05C/ME06C/ME07C/ME08C/ME10C/ME14C/ ME16C/ME20C/ME21C/ME22C/ME32C/ME32C Interruptor de protecció del motor *Disyuntor del motor negre((GV2-ME08C 2.5~4A))

GV2-ME01C/ME02C/ME03C/ME04C/ME05C/ME06C/ME07C/ME08C/ME10C/ME14C/ ME16C/ME20C/ME21C/ME22C/ME32C/ME32C Interruptor de protecció del motor *Disyuntor del motor negre((GV2-ME08C 2.5~4A)) Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • Els interruptors de circuit es poden utilitzar per a distribuir l'energia, arrencar amb poca freqüència motors asincrònics i protegir les línies d'alimentació i els motors.
 • Els interruptors de circuit del motor es poden utilitzar per a la protecció de la línia de distribució i commutació de càrrega poc freqüent. També es pot utilitzar com a aïllador.
 • L'apagat ràpid garanteix un funcionament fiable de la càrrega i prolonga la vida útil dels interruptors.
 • La carcassa i els components de l'interruptor de protecció del motor estan fets de plàstic ignífug, resistent als impactes per a una llarga vida útil.
 • El *disyuntor de protecció del motor és petit, lleuger en pes, fiable en rendiment i alta capacitat de trencament.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Els Disyuntores

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Disyuntores que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Disyuntores

*Delaman 2P 250V *Disyuntor Miniatura DC de Baix Voltatge, per al Sistema de Quadrícula de Panells Solars (Color : 25A)

*Delaman 2P 250V *Disyuntor Miniatura DC de Baix Voltatge, per al Sistema de Quadrícula de Panells Solars (Color : 25A) TOP 1
Caracteristiques 📌
 • Aquest és un excel·lent interruptor que s'usa per a protegir un circuit elèctric dels danys causats ​​per l'excés de corrent resultant d'una sobrecàrrega o curtcircuit.
 • Tancament ràpid per a garantir un funcionament de confiança de la càrrega i prolongar la vida útil dels interruptors de circuit elèctric.
 • L'interruptor automàtic és fàcil i de confiança d'usar, que admet la protecció contra curtcircuits i la protecció contra sobrecàrregues.
 • L'interruptor es pot muntar convenientment en el *riel *DIN, el *riel *DIN no està inclòs.
 • Àmpliament utilitzat per al sistema de panells solars, sistema híbrid eòlic i solar i molts altres sistemes de CC.
+ Veure mes Caracteristiques

*Bticino - *Fc881c10 *btdin *disyuntor *1p n corba c, a = *10a

*Bticino - *Fc881c10 *btdin *disyuntor *1p n corba c, a = *10a TOP 2
Caracteristiques 📌
 • Interruptor *magnetotermico 1P + N corba C, 1 mòdul
 • Norma de referència *CEI en 60898 – 1, poder d'interrupció *iCN 4,5 CA
 • Tipus de corba C

*eMylo *Disyuntor intel·ligent de mesurament Wifi 2P 63A interruptor en miniatura Interruptor de control remot sense fil retancament automàtic Protecció contra sobrecàrrega Temporització Retard Funció

*eMylo *Disyuntor intel·ligent de mesurament Wifi 2P 63A interruptor en miniatura Interruptor de control remot sense fil retancament automàtic Protecció contra sobrecàrrega Temporització Retard Funció TOP 3
Caracteristiques 📌
 • ♥ Control remot Wifi: amb el *disyuntor intel·ligent Wifi *eMylo, pot encendre o apagar els seus dispositius de manera remota en qualsevol moment i lloc. El dispositiu s'encén / apaga / es controla per temps / compta regressiva automàticament en qualsevol moment i lloc.
 • ♥ Control per veu: el *disyuntor intel·ligent *eMylo és compatible amb *Alexa / Google *Home / Tiro. Pot controlar el dispositiu mitjançant un comando de veu.
 • ♥ Disseny de seguretat: amb protecció contra sobrecàrregues múltiples. Els dispositius connectats es desconnecten automàticament tan aviat com el corrent / corrent / voltatge aconsegueixen els valors de llindar. Faci que la seva família estigui segura. Mentrestant, tret ràpid per a garantir un funcionament de confiança de la càrrega i prolongar la vida útil dels *disyuntores elèctrics.
 • ♥ Monitoratge en temps real: pot verificar la retroalimentació en temps real de l'estat actual del dispositiu elèctric (encès o apagat). Per exemple, pot apagar de manera remota l'electrodomèstic quan està fora i a punt d'estalviar factures.
 • ♥ Durable i de confiança: resistència a pics de voltatge de 6000 V, estén la vida útil fins i tot en cas de sobrecàrrega. Llarga vida útil mecànica, amb funció de tancament ràpid, evita l'excés de temperatura i protegeix contra l'envelliment.
+ Veure mes Caracteristiques

Acte *Disyuntor Restablir Fusible Inversor Per a Cotxe Marini Sistema De Barco *Protección-12V-24V (grandària : 100A)

Acte *Disyuntor Restablir Fusible Inversor Per a Cotxe Marini Sistema De Barco *Protección-12V-24V (grandària : 100A) TOP 4
Caracteristiques 📌
 • Fet de material d'aliatge, bona conductivitat elèctrica, alta i resistent a la pressió
 • La carcassa és d'alta tecnologia d'habitatge resistent a l'aigua, que sigui més segur
 • Interruptor de tipus automàtic d'interruptor de circuit automàtic de reinici del fusible, efectivament detenir les *sobretensiones de danyar els seus amplificadors
 • El restabliment exclusiu del polsador també es pot usar com un interruptor d'apagat
 • Un gran reemplaçament del seu inversor del fusible de l'estil de *AGU
+ Veure mes Caracteristiques

Schneider *Electric *A9K17616 IK60N Interruptor Automàtic Magneto Tèrmic, 1P+N, 16A, Corba C, 78.*5mm x *36mm x *85mm, Blanco

Schneider *Electric *A9K17616 IK60N Interruptor Automàtic Magneto Tèrmic, 1P+N, 16A, Corba C, 78.*5mm x *36mm x *85mm, Blanco TOP 5
Caracteristiques 📌
 • Freqüència de xarxa: 50/60 Hz
 • Suport de muntatge: Carril *DIN
 • Profunditat: 78.5 mm
 • Amplària: 36 mm
 • Altura: 85 mm

Carregar el circuit de l'interruptor del *disyuntor, BMD11-40 3 pols 2 posicions *Rotary *Cam font d'alimentació *Cut-*Off de càrrega del *disyuntor (*Rated *current : 40A)

Carregar el circuit de l'interruptor del *disyuntor, BMD11-40 3 pols 2 posicions *Rotary *Cam font d'alimentació *Cut-*Off de càrrega del *disyuntor (*Rated *current : 40A) TOP 6
Caracteristiques 📌
 • (1) Material: càrrega del circuit de l'interruptor de l'interruptor està finament processat i fa d'alta qualitat retardant de la flama de plàstic + material de plata.la garantia de qualitat és que valgui la pena.
 • (2) Característiques: interruptor giratori de càrrega Interruptor de circuit té una alta resistència, cap deformació, no la corrosió, llarga vida de servei, grandària petita, estructura compacta i un rendiment estable.
 • (3) Seguretat: la càrrega del circuit de l'interruptor de l'interruptor 40A té la funció de protegir els dits, evitant factor de xoc i seguretat elèctrica, per la qual cosa es pot utilitzar amb confiança.
 • (4) Aplicabilitat: Carregar circuit de l'interruptor de l'interruptor 63A és adequat per a màquines eines, maquinària, productes químics, tèxtils, etc. Té una àmplia gamma d'aplicacions i factibilitat forta.
 • (5) bon servei post-venda: Atenció al client resposta en línia, bona actitud de servei.
+ Veure mes Caracteristiques

*Disyuntor Solar, Interruptor Solar C65H-DC 2P 16A / 32A / 63A (Opcional) DC250V 8.2 x 3.6 x 7 CM / 3.22 x 1.41 x 2.75"(16A)

*Disyuntor Solar, Interruptor Solar C65H-DC 2P 16A / 32A / 63A (Opcional) DC250V 8.2 x 3.6 x 7 CM / 3.22 x 1.41 x 2.75"(16A) TOP 7
Caracteristiques 📌
 • ♚ 【Gran *disyuntor】: aquest és un gran *disyuntor que s'utilitza per a protegir un circuit de danys per *sobrecorriente a causa de sobrecàrrega o curtcircuit.
 • ♚ 【Àmpliament utilitzat】 - Àmpliament utilitzat per a sistemes de reixeta de panells solars, sistemes híbrids eòlics i solars i molts altres sistemes de CC.
 • ♚ 【Paràmetre】 - Corrent nominal: 16A / 32A / 63A (opcional), voltatge nominal: DC250V, capacitat d'interrupció màxima (*ICU): *10kA, característiques de recorregut: B, C, força de voltatge nominal de *sobretensión (*Uimp): 5 kV, corrent classe de limitació: 3, vida mecànica: 20.000 vegades (IEC 60947-2 / GB14048.2), vida elèctrica: 10.000 vegades (IEC 60947-2 / GB14048.2)
 • ♚ 【Tancament ràpid】: tancament ràpid per a garantir un funcionament de confiança de la càrrega i estendre la vida útil dels interruptors de circuit elèctric.
 • ♚ 【Fàcil d'usar】: és fàcil i de confiança d'usar, que admet protecció contra curtcircuits i protecció contra sobrecàrregues. Es pot muntar còmodament en *riel *DIN, el *riel *DIN no està inclòs.
+ Veure mes Caracteristiques

*Dz47-63Z-1P 10A *Dc *Disyuntor Miniatura Protecció Contra Fugides Interruptor d'Aire Protecció Contra Sobrecàrrega Protecció Contra Curtcircuits

*Dz47-63Z-1P 10A *Dc *Disyuntor Miniatura Protecció Contra Fugides Interruptor d'Aire Protecció Contra Sobrecàrrega Protecció Contra Curtcircuits TOP 8
Caracteristiques 📌
 • S'utilitza per a protecció contra sobrecàrregues, protecció contra curtcircuits de línies o equips de CC i per a línies que no requereixen commutació freqüent.
 • Plàstic d'alt rendiment resistent a les flames i resistent als cops, aquest interruptor automàtic pot garantir un temps de servei prolongat.
 • Grandària petita i pes lleuger, té un rendiment de confiança, aquest interruptor automàtic d'alta capacitat de tall i acció sensible.
 • El tractament de refredament del terminal, la protecció contra el medi ambient i la galvanoplàstia, té una bona tolerància a la torsió i un efecte antioxidant.
 • Aquest interruptor automàtic és adequat per a energia solar, caixa de bus, sistema fotovoltaic, sistema de generació d'energia petita i altres sistemes de CC.
+ Veure mes Caracteristiques

Caixa de distribució de plàstic de 3-4 maneres, Caixa de protecció de distribució d'energia per a *disyuntor d'interior amb coberta transparent

Caixa de distribució de plàstic de 3-4 maneres, Caixa de protecció de distribució d'energia per a *disyuntor d'interior amb coberta transparent TOP 9
Caracteristiques 📌
 • 【Per 3-4 maneres】:Aquesta caixa de distribució elèctrica està dissenyada per a un interruptor de circuit de 3 a 4 vies, però l'interruptor de circuit NO està inclòs.
 • 【Aplicació àmplia】:Ideal per a muntar en interiors, la caixa de distribució d'energia s'usa àmpliament per a la llar, la botiga de l'hotel i molts altres llocs.
 • 【Gran qualitat】:Fet de material plàstic d'alta qualitat, aquesta caixa de distribució és duradora i resistent.
 • 【Amb coberta transparent】:Aquesta caixa de distribució d'interruptor automàtic amb coberta blava transparent, perquè pugui verificar fàcilment l'estat de l'interruptor automàtic sense obrir-lo.
 • 【Instal·lació *Esay】:La caixa de distribució és fàcil d'instal·lar i convenient d'usar, simplement munti la caixa de distribució de plàstic en la seva paret.
+ Veure mes Caracteristiques

*eMylo *Disyuntor Intel·ligent 4P 63A Interruptor De mesurament Circuit De Wifi *Circuit *Breaker Interruptor Automàtic *Inalambrico amb funció de temporització i retard compatible amb *Alexa 380-400V

*eMylo *Disyuntor Intel·ligent 4P 63A Interruptor De mesurament Circuit De Wifi *Circuit *Breaker Interruptor Automàtic *Inalambrico amb funció de temporització i retard compatible amb *Alexa 380-400V TOP 10
Caracteristiques 📌
 • ♥ Control remot i control per veu: controli de manera remota els dispositius connectats des de qualsevol lloc en qualsevol moment, configuri automàticament l'encesa / apagada / temps / compta regressiva de l'electrodomèstic d'acord amb la seva programació mitjançant l'aplicació "vida intel·ligent". També *eMylo *disyuntor intel·ligent compatible amb *Alexa i Google *home, pot controlar el dispositiu per comando de veu.
 • ♥ Majordoma responsable: Rebrà el missatge de recordatori del telèfon mòbil quan canviï l'estat de l'electrodomèstic connectat, serà una majordoma responsable per a la seva família.
 • ♥ Protecció de seguretat per a la llar: amb protecció de sobrecàrrega múltiple. Els dispositius connectats es desconnectaran automàticament una vegada que l'alimentació / corrent / voltatge aconsegueixi els valors llindar. Faci la seguretat de la seva família. Mentrestant, viatge ràpid per a garantir un funcionament de confiança de la càrrega i prolongar la vida útil dels *disyuntores elèctrics.
 • ♥ *yuda per a estalviar factures: verifiqui l'estat en temps real de l'electrodomèstic (encesa o apagat) per telèfon intel·ligent. A vegades pot oblidar-se d'apagar l'electrodomèstic degut a la pressa, després pot desconnectar remotament l'electrodomèstic connectat encara que no estigui en la llar, això l'ajudarà a estalviar diners.
 • ♥ Durador i de confiança: tots els *disyuntores es proven amb un voltatge de resistència als impulsos de 6000 V abans del lliurament, milloren la vida útil del dispositiu fins i tot en situacions de sobrecàrrega.Millora el rendiment d'obertura i tancament, evita el sobreescalfament i l'envelliment.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Disyuntor

Nota 9.9
*WINOMO 100A Fusible de *Disyuntor En línia d'Àudio de Protecció de Cotxe 12V-24V DC
*WINOMO 100A Fusible de *Disyuntor En línia d'Àudio de Protecció de Cotxe 12V-24V DC
Fabricant WINOMO
Nota 8.5
*Fydun Interruptor tèrmic de reinici manual *Disyuntor de sobrecàrrega Protector de sobrecàrrega de corrent(30A)
*Fydun Interruptor tèrmic de reinici manual *Disyuntor de sobrecàrrega Protector de sobrecàrrega de corrent(30A)
Fabricant Fydun
Nota 8.0
1P 32A *Disyuntor tipus de relé de *disyuntor wifi sobre *riel *DIN 18 mm, interruptor intel·ligent amb comandament a distància per *eWeLink APP (32A)
1P 32A *Disyuntor tipus de relé de *disyuntor wifi sobre *riel *DIN 18 mm, interruptor intel·ligent amb comandament a distància per *eWeLink APP (32A)
Fabricant WEBN
Nota 7.8
*Disyuntor d'estil braçalet de cuir en *wattled-òptica, estil de la verema, polsera de cuir, *unisexo 05040053
*Disyuntor d'estil braçalet de cuir en *wattled-òptica, estil de la verema, polsera de cuir, *unisexo 05040053
Fabricant styleBREAKER
Nota 7.7
DC *Circuit *Breaker DZ47-63Z-2P *6kA 32A 500V *MCB Mini *disyuntor de seguretat per a sistema d'energia solar i sistema de comunicació
DC *Circuit *Breaker DZ47-63Z-2P *6kA 32A 500V *MCB Mini *disyuntor de seguretat per a sistema d'energia solar i sistema de comunicació
Fabricant Walfront
Nota 7.6
*Disyuntor, bon efecte d'ús Fàcil d'usar, fàcil d'operar, *disyuntor de generador, *disyuntor de 2 interruptors de potència per a agricultura i pesca
*Disyuntor, bon efecte d'ús Fàcil d'usar, fàcil d'operar, *disyuntor de generador, *disyuntor de 2 interruptors de potència per a agricultura i pesca
Fabricant Asixxsix
Nota 7.5
*Disyuntor impermeable de 50 A - 100 A amb interruptor de reinici manual, suport de fusible de sistema solar domèstic de 12-24 V per a àudio de cotxe, *RV, vaixell, camió(80A)
*Disyuntor impermeable de 50 A - 100 A amb interruptor de reinici manual, suport de fusible de sistema solar domèstic de 12-24 V per a àudio de cotxe, *RV, vaixell, camió(80A)
Fabricant Yosoo Health Gear
Nota 7.4
Interruptor *disyuntor sense càrrega de deformació Volum petit 40A / 63A 3 pols Llarga vida útil Sense corrosió 2 posicions per a màquines eina(63A)
Interruptor *disyuntor sense càrrega de deformació Volum petit 40A / 63A 3 pols Llarga vida útil Sense corrosió 2 posicions per a màquines eina(63A)
Fabricant Jeanoko
Nota 7.4
*Yosoo *Health *Gear *Disyuntor DC 12V, Fusible de reinici Manual per a Motor Acte Car Marini *Boat *Bike *Stereo Àudio(100A)
*Yosoo *Health *Gear *Disyuntor DC 12V, Fusible de reinici Manual per a Motor Acte Car Marini *Boat *Bike *Stereo Àudio(100A)
Fabricant Yosoo Health Gear
Nota 7.4
*YOPOTIKA Interruptor de Canvi de Potència Dual 63A 3P 220V Interruptor de Transferència Automàtica Micro *Disyuntor per a Edificis d'Oficines
*YOPOTIKA Interruptor de Canvi de Potència Dual 63A 3P 220V Interruptor de Transferència Automàtica Micro *Disyuntor per a Edificis d'Oficines
Fabricant YOPOTIKA

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2021-2-3 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables