₯ ⭐️ Els 10 Millors Dispositius per a Teràpia d'Insomni de 2023 ⭐️

🔥 Els 3 Millors Dispositius per a Teràpia d'Insomni

*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'insomni, Pols del somni Insomni Instrument d'Ajuda contra el somni del Cervell Fisioteràpia CES cranial *electroterapia Estimulador

*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'insomni, Pols del somni Insomni Instrument d'Ajuda contra el somni del Cervell Fisioteràpia CES cranial *electroterapia Estimulador El Millor
Caracteristiques 📌
 • 1. Efecte significatiu --- La combinació de la medicina tradicional xinesa estimulació teràpia d'acupuntura (medicina tradicional xinesa), la teràpia d'ones cerebrals + estatunidenca CES (la medicina moderna) fa que l'efecte sigui encara millor.Aquesta màquina té una llarga vida útil, pot ser utilitzat per cinc anys
 • 2. Teràpia del somni --- L'insomni comença en el cervell i senyals electroquímics anomenats neurotransmissors controlen si estem adormits o si estem adormits.
 • 3. Per al dolor crònic, migranyes --- Teràpia microcorrent pot reduir el dolor i controlar el dolor sense medicaments.
 • 4. Depressió i ansietat --- Usi polsos de baixa freqüència en el cervell, l'enviament de senyals per a estimular el cervell, i que es relaxi.
 • 5. El disseny humanitzat i seguretat --- ajuda per a dormir portàtil, disseny intel·ligent, operació simple i fàcil de portar.*All-verda fisioteràpia és segur i sense dolor.
+ Veure mes Caracteristiques

*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Alleujament del Dolor del Cap *electroterapia CES *DEPOSITIVO DE Dispositiu D'Obert *ANSOMNIA *Insomnia *DESPRESIÓN DE *TERAPIÓ DE *MIGRAINA DE *MIGRAINA

*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Alleujament del Dolor del Cap *electroterapia CES *DEPOSITIVO DE Dispositiu D'Obert *ANSOMNIA *Insomnia *DESPRESIÓN DE *TERAPIÓ DE *MIGRAINA DE *MIGRAINA El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • --- El *masajeador principal restaura l'energia al cervell a través del massatge.Manera de relaxació calmant, massatge continu de pressió d'aire, ajuda al cervell ràpidament alleujar l'estrès i la tensió.
 • --- L'estimulació de la *electroterapia cranial (CES) és una forma de *neuroestimulación ràpida i segura provada per a tractar la depressió, l'ansietat i l'insomni.CES augmenta els nivells de serotonina en el cervell en lliurar un corrent altern i gentil, premuda i alterna a través d'elèctrodes retallats suaument en tots dos *oribrenes durant 15 minuts tots els dies.
 • --- Canviar entre tres maneres: Manera de *relax, manera de suspensió, manera de descompressió, satisfer diferents demandes.
 • --- 15 minuts d'ús diari poden alleujar els maldecaps, insomni i dificultat per a quedar-se adormits.
 • --- Ajuda al somni domèstic portàtil, disseny intel·ligent, fàcil d'operar, fàcil de transportar, teràpia física verda pura, segura i indolora.
+ Veure mes Caracteristiques

*Qazxc Dispositiu de Teràpia d'insomni, Somni Elegant *Massager Millorar la Teràpia del Mal de cap Insomni Dispositius de descompressió Cerebral Relaxació (Color : *Black)

*Qazxc Dispositiu de Teràpia d'insomni, Somni Elegant *Massager Millorar la Teràpia del Mal de cap Insomni Dispositius de descompressió Cerebral Relaxació (Color : *Black) El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • - *masajeador de cap intel·ligent: relaxar el cap, migranya facilitat, reduir l'ansietat i la depressió, i ajudar a dormir còmodament.Tres manera i la intensitat de nou engranatge, es pot triar la manera i la intensitat d'acord amb les seves pròpies necessitats.
 • - Manera de suspensió: polsos de baixa freqüència ajuda a alleujar la tensió i l'estrès, et dorm amb la pau.
 • - Pressió manera Alleujament: *Relax el seu estat d'ànim i alleujar la pressió de la vida i el treball.
 • - Manera Calmant: estimular el cervell per a produir *endorfinas, alleujant el mal de cap i malestar.
 • - Fisioteràpia: El principi de la física suau, utilitzant polsos de baixa freqüència per a estimular les fibres nervioses en el cervell per a augmentar el nivell de *endorfinas, el malestar de cap, alleujar i ajuda somio profund.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Dispositius per a Teràpia d'Insomni al millor preu.

Si estàs buscant comprar Dispositius per a Teràpia d'Insomni, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Dispositius per a Teràpia d'Insomni, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Dispositiu per a Teràpia d'Insomni estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Dispositiu per a Teràpia d'Insomni Més Barat

*Masajeador de cap, dispositiu de massatge per a dormir Dispositiu sense fil intel·ligent d'alleujament de pressió per a la migranya Insomni del somni Dispositiu de massatge per a teràpia de cap(Rosat)

*Masajeador de cap, dispositiu de massatge per a dormir Dispositiu sense fil intel·ligent d'alleujament de pressió per a la migranya Insomni del somni Dispositiu de massatge per a teràpia de cap(Rosat) El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • Tres maneres i nou velocitats de marxa, pot triar la manera i la intensitat d'acord amb les seves pròpies necessitats.
 • Manera de somni: els polsos de baixa freqüència ajuden a alleujar la tensió i l'estrès, et fan dormir amb pau.
 • Manera d'alleujament de pressió: relaxa el teu estat d'ànim i alleuja la pressió de la vida i el treball.
 • Manera calmant: estimula el cervell per a produir *endorfinas, calmant el mal de cap i les molèsties.
 • Adopta fisioteràpia, evita la drogodependència i els efectes secundaris.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Dispositius per a Teràpia d'Insomni que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Dispositius per a Teràpia d'Insomni disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Dispositius per a Teràpia d'Insomni veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Dispositiu per a Teràpia d'Insomni Calitat - Preu

Dispositiu de somni Capellà Insomni Teràpia d'estimulador de *electroterapia cranial per a la depressió Ronc d'ansietat

Dispositiu de somni Capellà Insomni Teràpia d'estimulador de *electroterapia cranial per a la depressió Ronc d'ansietat Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • Ús:En qualsevol moment pot usar-lo.2 -3 vegades per dia,15-60 minuts per vegada d'acord amb la seva pròpia condició corporal i la sensació de triar el curs i el temps del tractament.
 • Depressió i ansietat: els seus estats d'ànim i emocions, inclosa l'ansietat, es controlen mitjançant senyals electroquímics en el seu cervell. Quan aquests senyals no funcionen correctament, les hormones i els neurotransmissors que regulen les seves emocions poden desequilibrar-se. La nostra màquina utilitza pols de baixa freqüència per a estimular el cervell , transfereix el senyal al cervell i feix que es relaxi.
 • Per al dolor crònic, migranya: el nostre dispositiu de *electroterapia utilitza un microcorrent, alleujament del dolor i control del dolor sense medicaments.
 • La cura del somni: l'insomni comença en el seu cervell, on els senyals electroquímics anomenats neurotransmissors controlen si estem adormits o desperts. El nostre tractament d'insomni automàtic modula de manera segura els senyals electroquímics del cervell, fent que aquests senyals tornin a equilibrar-se amb la *electroterapia.
 • Disseny humanitzat i seguretat: dispositius portàtils d'ajuda per a dormir en la llar, disseny intel·ligent, operació fàcil i transport convenient. El producte té certificació *FDA i CE, fisioteràpia verda pura, segura i indolora.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Dispositius per a Teràpia d'Insomni

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Dispositius per a Teràpia d'Insomni que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Dispositius per a Teràpia d'Insomni

*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Equip de Teràpia d'Onda de Xoc CES Estimulació del Cervell Insomni Facilitat Dispositiu de somni Facilitat depressió

*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Equip de Teràpia d'Onda de Xoc CES Estimulació del Cervell Insomni Facilitat Dispositiu de somni Facilitat depressió TOP 1
Caracteristiques 📌
 • --- El principi de tractament de l'instrument de teràpia de pols de baixa freqüència és estimular difusament el sistema *límbico del cervell amb formes d'ona i freqüències especialment dissenyades de *microorregas, afecten i milloren les ones cerebrals anormals, i fan que la secreció cerebral pugui regular les persones.Cognició emocional i diverses activitats fisiològiques Les neurohormones, a fi d'aconseguir l'assistència d'insomni, neurastènia i altres malalties.
 • --- Compacte i convenient de portar, pot usar-ho en qualsevol moment en qualsevol lloc.Pes lleuger i portàtil que es pot posar en la seva butxaca.
 • --- Obtenir alleujament per a l'insomni, la migranya, la depressió i l'ansietat ajuden a dormir millor en el somni profund ràpidament.
 • --- Els tractaments prenen només 15 a 30 minuts en mitjana, 1 a 2 vegades al dia.
 • --- Alleujar efectivament la fatiga, alleuja el somni i alleuja l'estrès, proporcionant una bona experiència de somni.
+ Veure mes Caracteristiques

*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'insomni, Somni Elegant Cap *masajeador elèctric sense fil somio Instrument Millorar la Teràpia insomni Dispositiu Cuidat de la Salut (Color : *Pink)

*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'insomni, Somni Elegant Cap *masajeador elèctric sense fil somio Instrument Millorar la Teràpia insomni Dispositiu Cuidat de la Salut (Color : *Pink) TOP 2
Caracteristiques 📌
 • - *masajeador de cap intel·ligent: relaxar el cap, migranya facilitat, reduir l'ansietat i la depressió, i ajudar a dormir còmodament.Tres manera i la intensitat de nou engranatge, es pot triar la manera i la intensitat d'acord amb les seves pròpies necessitats.
 • - Manera de suspensió: polsos de baixa freqüència ajuda a alleujar la tensió i l'estrès, et dorm amb la pau.
 • - Pressió manera Alleujament: *Relax el seu estat d'ànim i alleujar la pressió de la vida i el treball.
 • - Manera Calmant: estimular el cervell per a produir *endorfinas, alleujant el mal de cap i malestar.
 • - Fisioteràpia: El principi de la física suau, utilitzant polsos de baixa freqüència per a estimular les fibres nervioses en el cervell per a augmentar el nivell de *endorfinas, el malestar de cap, alleujar i ajuda somio profund.
+ Veure mes Caracteristiques

*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'insomni, Somni *Massager Millorar la Teràpia del Mal de cap Insomni Dispositius de descompressió Cerebral Relaxació (Color : *Pink)

*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'insomni, Somni *Massager Millorar la Teràpia del Mal de cap Insomni Dispositius de descompressió Cerebral Relaxació (Color : *Pink) TOP 3
Caracteristiques 📌
 • - *masajeador de cap intel·ligent: relaxar el cap, migranya facilitat, reduir l'ansietat i la depressió, i ajudar a dormir còmodament.Tres manera i la intensitat de nou engranatge, es pot triar la manera i la intensitat d'acord amb les seves pròpies necessitats.
 • - Manera de suspensió: polsos de baixa freqüència ajuda a alleujar la tensió i l'estrès, et dorm amb la pau.
 • - Pressió manera Alleujament: *Relax el seu estat d'ànim i alleujar la pressió de la vida i el treball.
 • - Manera Calmant: estimular el cervell per a produir *endorfinas, alleujant el mal de cap i malestar.
 • - Fisioteràpia: El principi de la física suau, utilitzant polsos de baixa freqüència per a estimular les fibres nervioses en el cervell per a augmentar el nivell de *endorfinas, el malestar de cap, alleujar i ajuda somio profund.
+ Veure mes Caracteristiques

Dispositiu de Tractament de l'Insomni, El Tractament De la Migranya Somni Ajudes *For La Teràpia contra L'Ansietat Depressió Ajuda A Dormir Millor

Dispositiu de Tractament de l'Insomni, El Tractament De la Migranya Somni Ajudes *For La Teràpia contra L'Ansietat Depressió Ajuda A Dormir Millor TOP 4
Caracteristiques 📌
 • --- L'estimulació per *electroterapia cranial (CES) és una forma ràpida i segura de *neuroestimulación provada per a tractar la depressió, l'ansietat i l'insomni. CES augmenta els nivells de serotonina en el cervell en administrar un corrent altern premut suau a través d'elèctrodes que es col·loquen suaument en tots dos lòbuls de les orelles durant 15 minuts tots els dies.
 • --- L'insomni comença en el seu cervell, on els senyals electroquímics anomenats neurotransmissors controlen si estem adormits o desperts. CES modula de manera segura els senyals electroquímics del cervell, retornant-les al seu equilibri amb la *electroterapia.
 • --- Aquest dispositiu de *electroterapia utilitza una forma d'ona de microcorrent que modula eficaçment els senyals dins de la cèl·lula per a proporcionar un alleujament significatiu del dolor i un maneig del dolor sense medicació.
 • --- CES estimula el cervell per a produir serotonina mentre redueix el cortisol (l'hormona de l'estrès). estimulen suaument el cervell perquè produeixi serotonina i altres *neuroquímicos responsables d'un estat d'ànim i un somni saludables.
 • ---- Obtingui alleujament per a l'insomni, la migranya, la depressió i l'ansietat amb el nostre dispositiu que ajuda a dormir millor en un somni profund ràpidament.
+ Veure mes Caracteristiques

*Masajeador de cap - Dispositiu de massatge de teràpia de cap d'insomni de somni d'alleujament de pressió de migranya intel·ligent sense fil(negre)

*Masajeador de cap - Dispositiu de massatge de teràpia de cap d'insomni de somni d'alleujament de pressió de migranya intel·ligent sense fil(negre) TOP 5
Caracteristiques 📌
 • Manera d'alleujament de pressió: relaxi el seu estat d'ànim i alleugi la pressió de la vida i el treball.
 • Manera de suspensió: els polsos de baixa freqüència ajuden a alleujar la tensió i l'estrès, et fan dormir amb pau.
 • Tres maneres i nou velocitats de marxa, pot triar la manera i la intensitat d'acord amb les seves pròpies necessitats.
 • Manera calmant: estimula el cervell perquè produeixi *endorfinas, calmant el mal de cap i el malestar.
 • Adopta fisioteràpia, evita la drogodependència i els efectes secundaris.
+ Veure mes Caracteristiques

*wosume *Masajeador Intel·ligent, Sense fil Intel·ligent Migranya Alleujament de pressió Insomni del somni Dispositiu de Massatge de Teràpia de Cap(Negre)

*wosume *Masajeador Intel·ligent, Sense fil Intel·ligent Migranya Alleujament de pressió Insomni del somni Dispositiu de Massatge de Teràpia de Cap(Negre) TOP 6
Caracteristiques 📌
 • ★ Tres maneres i nou velocitats de marxa, pot triar la manera i la intensitat d'acord amb les seves pròpies necessitats
 • ★ Manera de somni: els polsos de baixa freqüència ajuden a alleujar la tensió i l'estrès, et fan dormir amb pau
 • ★ Manera d'alleujament de pressió: relaxa el teu estat d'ànim i alleuja la pressió de la vida i el treball
 • ★ Manera calmant: estimula el cervell per a produir *endorfinas, calmant el mal de cap i les molèsties.
 • ★ Adopta fisioteràpia, evita la drogodependència i els efectes secundaris.
+ Veure mes Caracteristiques

*CYYYY Dispositiu de Tractament de l'Insomni, La Teràpia *Transcraneal De Corrent Micro-estimulador CES Ajuda del Somni Ansietat Curi Dispositiu I L'Insomni

*CYYYY Dispositiu de Tractament de l'Insomni, La Teràpia *Transcraneal De Corrent Micro-estimulador CES Ajuda del Somni Ansietat Curi Dispositiu I L'Insomni TOP 7
Caracteristiques 📌
 • --- L'estimulació per *electroterapia cranial (CES) és una forma ràpida i segura de *neuroestimulación provada per a tractar la depressió, l'ansietat i l'insomni. CES augmenta els nivells de serotonina en el cervell en administrar un corrent altern premut suau a través d'elèctrodes que es col·loquen suaument en tots dos lòbuls de les orelles durant 15 minuts tots els dies.
 • --- L'insomni comença en el seu cervell, on els senyals electroquímics anomenats neurotransmissors controlen si estem adormits o desperts. CES modula de manera segura els senyals electroquímics del cervell, retornant-les al seu equilibri amb la *electroterapia.
 • --- Aquest dispositiu de *electroterapia utilitza una forma d'ona de microcorrent que modula eficaçment els senyals dins de la cèl·lula per a proporcionar un alleujament significatiu del dolor i un maneig del dolor sense medicació.
 • --- CES estimula el cervell per a produir serotonina mentre redueix el cortisol (l'hormona de l'estrès). estimulen suaument el cervell perquè produeixi serotonina i altres *neuroquímicos responsables d'un estat d'ànim i un somni saludables.
 • ---- Obtingui alleujament per a l'insomni, la migranya, la depressió i l'ansietat amb el nostre dispositiu que ajuda a dormir millor en un somni profund ràpidament.
+ Veure mes Caracteristiques

Dispositiu d'Instrument per a Dormir per a alleujar l'estrès per tensió Mental, Eliminar l'ansietat del somni i el Tractament de l'insomni per depressió,Blanco

Dispositiu d'Instrument per a Dormir per a alleujar l'estrès per tensió Mental, Eliminar l'ansietat del somni i el Tractament de l'insomni per depressió,Blanco TOP 8
Caracteristiques 📌
 • [Nou instrument de somni millorat] : L'últim instrument de massatge per a dormir, l'instrument per a dormir, ajuda principalment a les persones amb problemes de somni i qualitat psicològica a agafar el son al més aviat possible. Al mateix temps, té la funció d'alleujar la migranya i alleujar l'ansietat i la depressió. És petit però poderós.
 • [Teràpia de tecnologia avançada] : Utilitzi l'ona d'estimulació *TSNS per a augmentar la secreció de *endorfinas, mantenir-se allunyat de les drogues, fàcilment i sense dolor a través de la fisioteràpia, estimular els punts d'acupuntura, promoure la relaxació i alliberar la pressió, pot fer que dormi profundament.
 • [USB recarregable i lleuger] : Fàcil d'usar i lleuger, es pot usar per a fer exercici, caminar, moderadament a casa, 15 minuts al dia per a alleujar els maldecaps, li permet desfer-se de l'insomni, ansietat, ansietat, depressió del somni, insomni. Carrega USB ràpida, fàcil de portar en un viatge de negocis o viatge.
 • [Multifunció] : Dues maneres de funcionament disponibles, simplement pressioni el botó (M) per a ajustar la manera, giri la part superior per a augmentar o disminuir la intensitat. Es pot utilitzar en l'oficina, a casa i li permet desfer-se de l'insomni, l'ansietat, la depressió del somni i l'insomni. L'ajudarà a dormir bé. Nota: llegeixi atentament les instruccions abans d'usar-ho.
 • [Regal perfecte per a dormir personalment] : Aquest és el regal perfecte! Especialment durant aquests temps estressants. És molt relaxant i t'ajuda a relaxar-te. Ho vas usar un parell de vegades al dia i et sentiràs més relaxat, no necessites gastar costoses despeses per a gaudir d'un massatge més gratuït, que és el millor regal per a tu, així com per a familiars, amics i companys.
+ Veure mes Caracteristiques

Dispositiu de Tractament de l'Insomni, Dispositiu De Tractament En La Llar CES Ajuda *For El Somni Teràpia Magnètica De la Plantilla Calmar Fatiga

Dispositiu de Tractament de l'Insomni, Dispositiu De Tractament En La Llar CES Ajuda *For El Somni Teràpia Magnètica De la Plantilla Calmar Fatiga TOP 9
Caracteristiques 📌
 • --- L'estimulació per *electroterapia cranial (CES) és una forma ràpida i segura de *neuroestimulación provada per a tractar la depressió, l'ansietat i l'insomni. CES augmenta els nivells de serotonina en el cervell en administrar un corrent altern premut suau a través d'elèctrodes que es col·loquen suaument en tots dos lòbuls de les orelles durant 15 minuts tots els dies.
 • --- L'insomni comença en el seu cervell, on els senyals electroquímics anomenats neurotransmissors controlen si estem adormits o desperts. CES modula de manera segura els senyals electroquímics del cervell, retornant-les al seu equilibri amb la *electroterapia.
 • --- Aquest dispositiu de *electroterapia utilitza una forma d'ona de microcorrent que modula eficaçment els senyals dins de la cèl·lula per a proporcionar un alleujament significatiu del dolor i un maneig del dolor sense medicació.
 • --- CES estimula el cervell per a produir serotonina mentre redueix el cortisol (l'hormona de l'estrès). estimulen suaument el cervell perquè produeixi serotonina i altres *neuroquímicos responsables d'un estat d'ànim i un somni saludables.
 • ---- Obtingui alleujament per a l'insomni, la migranya, la depressió i l'ansietat amb el nostre dispositiu que ajuda a dormir millor en un somni profund ràpidament.
+ Veure mes Caracteristiques

Dispositiu de Teràpia d'insomni, Somni elegant *Massager del somni Instrument millorar la teràpia del mal de cap Insomni dispositius de descompressió cerebral Relaxació ( Color : *Pink )

Dispositiu de Teràpia d'insomni, Somni elegant *Massager del somni Instrument millorar la teràpia del mal de cap Insomni dispositius de descompressió cerebral Relaxació ( Color : *Pink ) TOP 10
Caracteristiques 📌
 • - Manera de tres i nou intensitat d'engranatges, es pot triar la manera i la intensitat d'acord amb les seves pròpies necessitats.
 • - Manera de suspensió: polsos de baixa freqüència ajuda a alleujar la tensió i l'estrès, et dorm amb la pau.
 • - Pressió manera Alleujament: *Relax el seu estat d'ànim i alleujar la pressió de la vida i el treball.
 • - Manera Calmant: estimular el cervell per a produir *endorfinas, alleujant el mal de cap i malestar.
 • - Pes lleuger i portàtil, a només 15 minuts pot alleujar maldecaps i millorar el somni.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Dispositiu per a Teràpia d'Insomni

Nota 9.9
*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Dispositiu de Teràpia de somni d'estrès Dormint Pols Intel·ligent Estimulat Massatge Teràpia de somni Ajuda (Color : *Black)
*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Dispositiu de Teràpia de somni d'estrès Dormint Pols Intel·ligent Estimulat Massatge Teràpia de somni Ajuda (Color : *Black)
Fabricant ghjkl
Nota 8.5
*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Dispositiu de Teràpia de somni d'estrès Dormint Pols Intel·ligent Estimulat Massatge Teràpia de somni Ajuda per a no Pot Dormir Bé (Color : *Pink)
*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Dispositiu de Teràpia de somni d'estrès Dormint Pols Intel·ligent Estimulat Massatge Teràpia de somni Ajuda per a no Pot Dormir Bé (Color : *Pink)
Fabricant ghjkl
Nota 8.0
*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Cap elèctric Ajuda Somni Migranya Alleujament Teràpia d'alliberament Estrès Teràpia de somni Insomni Dispositiu de Tractament
*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Cap elèctric Ajuda Somni Migranya Alleujament Teràpia d'alliberament Estrès Teràpia de somni Insomni Dispositiu de Tractament
Fabricant ghjkl
Nota 7.8
Dispositiu de Teràpia d'insomni, *Masajeador de cap elèctric, monitor de somni, *masajeador d'alleujament de la migranya, teràpia d'insomni, dispositiu de teràpia de somni per a alleujar l'estrès
Dispositiu de Teràpia d'insomni, *Masajeador de cap elèctric, monitor de somni, *masajeador d'alleujament de la migranya, teràpia d'insomni, dispositiu de teràpia de somni per a alleujar l'estrès
Fabricant UALLL
Nota 7.7
*fall Dispositiu d'Ajuda per a Dormir, Insomni Teràpia del somni CES *Assist *Device, un Alleujament Segur d'ansietat, depressió, insomni i Dolor
*fall Dispositiu d'Ajuda per a Dormir, Insomni Teràpia del somni CES *Assist *Device, un Alleujament Segur d'ansietat, depressió, insomni i Dolor
Fabricant fall
Nota 7.6
*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Teràpia de somni de l'estrès Dormint Pols Intel·ligent Estimular Massatge Teràpia de somni Ajuda per a no Poder Dormir Bé (Color : *Black)
*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Teràpia de somni de l'estrès Dormint Pols Intel·ligent Estimular Massatge Teràpia de somni Ajuda per a no Poder Dormir Bé (Color : *Black)
Fabricant ghjkl
Nota 7.5
*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, CES Física Teràpia Anti Somni Insomni Dispositiu de Tractament d'ansietat Ajudes per a Dormir
*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, CES Física Teràpia Anti Somni Insomni Dispositiu de Tractament d'ansietat Ajudes per a Dormir
Fabricant ghjkl
Nota 7.4
*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Insomni Tractament Dispositiu de somni Teràpia d'Onda de Xoc Equip Equip D'ESTIMULACIÓ *CERTICARIO *RELIVE (Color : *White)
*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Insomni Tractament Dispositiu de somni Teràpia d'Onda de Xoc Equip Equip D'ESTIMULACIÓ *CERTICARIO *RELIVE (Color : *White)
Fabricant ghjkl
Nota 7.4
*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Insomni somio Bé Fisioteràpia Dispositiu ansietat depressió Intel·ligent alliberament estrès somio somio migranya (Color : *Yellow)
*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Insomni somio Bé Fisioteràpia Dispositiu ansietat depressió Intel·ligent alliberament estrès somio somio migranya (Color : *Yellow)
Fabricant ghjkl
Nota 7.4
*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Dormir Intel·ligent Instrument Cap Massatge Massatge Màscara Migranya Mal de cap Alleujament Acupuntura Eina d'insomni (Color : Xarxa)
*ghjkl Dispositiu de Teràpia d'Insomni, Dormir Intel·ligent Instrument Cap Massatge Massatge Màscara Migranya Mal de cap Alleujament Acupuntura Eina d'insomni (Color : Xarxa)
Fabricant ghjkl

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2021-2-15 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables