₯ ⭐️ Les 10 Millors Depiladores Laser de 2023 ⭐️ ✔️ ¡Al Millor Preu!

🔥 Les 3 Millors Depiladores Laser

3 en 1 Depiladora de Llum Premuda *IPL, 9 Nivell d'Energia, Dispositiu Indolor, Depilació Làser Professional Per a Dones i Homes,Cos i Cara *Bikini Cames Axil·les - 999.990 Flaixos

3 en 1 Depiladora de Llum Premuda *IPL, 9 Nivell d'Energia, Dispositiu Indolor, Depilació Làser Professional Per a Dones i Homes,Cos i Cara *Bikini Cames Axil·les - 999.990 Flaixos El Millor
Caracteristiques 📌
 • 🎀[*IPL-*Technologie – *Effiziente *Haarentfernung] Donessis *Haarentfernungsgerät *nutzt *die *fortschrittlichste *IPL-*Technologie, *die *Lichtwellen *dringen *in *die *Hautschicht *ein, *um *die *Haarwurzel *zu *erreichen *und donin *Haarfollikel *zu *stimulieren. És *lässt *sich *schnell *und *einfach *zu *Hause *durchführen. *Klinische *Ergebnisse *haben *gezeigt, *dass *die *Haarentfernungsrate *nach *zweimonatiger *Anwendung 95% *erreicht.
 • 👙[*Hochwirksame 3-*in-1-*Funktion] Donessis *Haarentfernungsgerät *verfügt *über *eine 3-*in-1-*Funktion, *sodass *Sie *beim *Entfernen *von *Haaren *Hautpflegeeffekte *erzielen *können. *Sie *können *salonähnliche *Ergebnisse *erzielen, *ohne *die *hohen *Kosten *eines *Salons *oder *Schönheitssalons. *Jedes Malament, *wenn *Sie donessis *Haarentfernungsgerät zoom *Entfernen *von *Haaren *verwenden, *ist és, *als *würden *Sie *in donin *Salon *gehen, *um *Ihre *glatte *Haut *zu *pflegen.
 • 🎀[9 *Energiestufen *und 999.990 *Blitze] 9 *einstellbare *Energiestufen *für *unterschiedliche *Hautempfindlichkeiten, *die *unterschiedliche *Stufen *für dones *präziseste, *umfassendste *und *effektivste *Behandlungserlebnis *bieten. *Je *höher dones *Energieniveau, *desto *besser *ist dones *Haarentfernungsergebnis. És *empfiehlt *sich, *mit *der *niedrigsten *Stufe *zu *beginnen *und *sich *von *Stufe *zu *Stufe *nach *oben *zu *arbeiten. *Und 999.900 *Blitze *reichen *für *eine *lebenslange *Nutzung.
 • 👙[2 *Modi – *einfach *zu *bedienen] *Mit donin *automatischen *und *manuellen *Modi *können *Sie *Haare *schnell *und *effizient *von *Ihrem *gesamten *Körper *entfernen. Acte-*Modus: *hauptsächlich *für *Hände, *Beine, *Rücken *und *andere *Bereiche; *Manueller *Modus: *hauptsächlich *für *Bikinizone, *Gesicht, *Achselhöhlen *und *andere *Bereiche. *Stellen *Sie *die *beiden *Modi *nach *Bedarf *ein, *um *die *Haarentfernung *am *ganzen *Körper *in 10 *Minuten *abzuschließen *und *schnell *eine *glatte *Haut *zu *erhalten.
 • 🎀[*Professioneller *Kundensupport] *Wir *bieten 36 *Monate *Kundensupport *und 24 *Monate *Ersatz *für *jeden *Kunden. Das *professionelle *Kundendienstteam *von *AMINZER *ist *rund *um *die *Uhr en línia, *was *auch *immer dones *Problem *ist, *wir *sind *für *Sie dona.
+ Veure mes Caracteristiques

2023 *Super *Fast Flaix Depiladora de Llum Premuda amb tecnologia *IGBT avanç, 3 en 1 indolora *IPL *Laser Depiladora Dona Dispositiu de depilació per a dones i homes - Il·limitat Flaixos

2023 *Super *Fast Flaix Depiladora de Llum Premuda amb tecnologia *IGBT avanç, 3 en 1 indolora *IPL *Laser Depiladora Dona Dispositiu de depilació per a dones i homes - Il·limitat Flaixos El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • ⚡【2023 Tecnologia *IGBT pionera i innovadora】*AMINZER *IPL depiladora llum premuda realitza la innovació de la tecnologia *IGBT, 0,8 segons per flaix amb la manera de flaix automàtic intel·ligent que es recarrega més ràpid - només 8 minuts per a obtenir la depilació de cos complet fet. En comparació amb el mercat d'altres dispositius de depilació làser, ha millorat 3 vegades la velocitat de la llum, fent que la depilació sigui més eficient.
 • ⚡【3-en-1 Funció Avançada i 19.8J Energia】 Per a diferents parts del cos, la nostra depiladora dona làser ha desenvolupat 3 maneres úniques: Cos, Cara i *Bikini. Cada manera té 5 nivells d'energia que es poden ajustar per a diferents sensibilitats de la pell. Aconsegueix 19,8J d'energia en el nivell 5, que és el més alt del mercat. Com més gran sigui el nivell d'energia, millor serà l'efecte de depilació.
 • ⚡【Onda de llum vermella de 590 *nm】Òbviament veurà l'efecte de depilació després d'1 mes. A diferència d'altres sistemes de depilació làser, aquest sistema de *AMINZER llum premuda *depilacion utilitza l'última tecnologia d'ona de llum per a eliminar el borrissol des de l'arrel del fol·licle pilós sota la pell profunda. Al mateix temps, redueix el dolor inútil. Digui adeu a qualsevol altre mètode de depilació a partir d'ara!
 • ⚡【2 Maneres i Pantalla Tàctil】Les maneres automàtic i manual li permeten eliminar ràpida i eficaçment el borrissol de tot el cos. El sistema de depilació *IPL *AMINZER ve amb una pantalla tàctil millorada per a operar més fàcilment. Configuri les dues maneres segons sigui necessari per a completar la depilació en tot el cos en 8 minuts i obtenir una pell suau ràpidament.
 • ⚡【Flaixos il·limitats i suport al client *Premium】Flaixos il·limitats Permet que tota la família l'usi per a tota la vida i està aprovat per la *FDA per a usar a casa per a dones i homes. La tecnologia *IPL avançada està certificada per a l'ús més segur i els resultats clínics han demostrat que després de 2 mesos d'ús, la taxa de pèrdua de cabell és tan alta com 98%! El seu sistema de *AMINZER *laser *depilacion té una garantia de 36 mesos.
+ Veure mes Caracteristiques

*ZKMAGIC Depiladora de Llum Premuda *IPL 999,900 Flaixos, Sistemes de Depilació Làser Indolor Dispositiu Professional amb funció de refredament per a Cames, *Bikini, Axil·les, Cara, Cos

*ZKMAGIC Depiladora de Llum Premuda *IPL 999,900 Flaixos, Sistemes de Depilació Làser Indolor Dispositiu Professional amb funció de refredament per a Cames, *Bikini, Axil·les, Cara, Cos El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Funció de refredament única】La funció de gel pot reduir la temperatura de la superfície de la pell a 5-10℃ per a evitar cremades, protegir eficaçment la pell durant la depilació i millorar la comoditat del procés de depilació. Pot augmentar la velocitat de depilació entre 3 i 5 vegades, permetent als amants de la bellesa eliminar grans àrees de borrissol ràpidament.
 • 【Tecnologia *IPL i 999.900 centellejos】La depiladora de llum premuda utilitza la tecnologia professional *IPL per a utilitzar eficaçment els polsos de llum per a actuar en l'arrel del borrissol i absorbir la melanina amb la finalitat d'eliminar el borrissol. Els cartutxos duren tota la vida sense necessitat de substituir-los i proporcionen una experiència de depilació de nivell de saló però a un cost menor.
 • 【5 Nivells d'energia ajustables】*ZKMAGIC depilació làser compta amb 5 nivells d'energia ajustables per a adaptar-se a tot tipus de pells (incloses les sensibles), proporcionant a homes i dones l'experiència i els resultats de depilació més còmodes i complets. Es recomana començar amb el nivell 1 per al primer ús i augmentar gradualment el nivell a mesura que s'acostuma.
 • 【2 Maneres d'ús】Manual i automàtic estan dissenyats per a satisfer les necessitats de depilació en diferents parts del cos. La manera manual s'utilitza principalment per a eliminar petites zones de borrissol com les axil·les, els dits, la línia del *bikini, els llavis i altres zones petites i delicades. La manera automàtica s'utilitza per a depilar zones relativament grans com a braços, cames, esquena i pit. Mantingui premut durant 3 segons per a completar el canvi entre les dues maneres.
 • 【Servei postvenda professional】Sempre ens comprometem a proporcionar als nostres clients una depiladora làser segura i d'alta qualitat i assumim tota la responsabilitat per qualsevol producte defectuós, fins i tot si el termini de devolució està tancat. Si té algun dubte, posi's en contacte amb nosaltres.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Depiladores Laser al millor preu.

Si estàs buscant comprar Depiladores Laser, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Depiladores Laser, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Depiladora Laser estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Depiladora Laser Més Barata

*AMINZER Depiladora Llum Premuda *IPL, 999,900 Flaixos,2 Maneres,Depilació Làser Indolor Dispositiu *Profesionalpara Cames, *Bikini, Axil·les, Cara, Cos

*AMINZER Depiladora Llum Premuda *IPL, 999,900 Flaixos,2 Maneres,Depilació Làser Indolor Dispositiu *Profesionalpara Cames, *Bikini, Axil·les, Cara, Cos El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 【Segur i sense dolor】 La depiladora utilitza la tecnologia *IPL (llum premuda intensa), dissenyada per a ajudar a trencar el cicle de creixement del borrissol en enfocar-se en l'arrel o el fol·licle del cabell per a ajudar-lo a aconseguir la depilació i suavitzar la pell. Després de 12 setmanes, més Més del 90% del cabell creix lentament i es redueix en general.Es recomanen els nivells 1-2 per a la primera vegada que ho usi.
 • 【Tecnologia *IPL i 999.900 Centellejos】La depiladora de llum premuda té fins a 999.900 centellejos. Utilitza eficaçment polsos de llum per a treballar en les arrels del borrissol i aconseguir la depilació. Li proporciona una experiència similar a la de la depilació en el saló de bellesa, però a un cost menor. *Nota: Utilitzar aquest producte de forma continuada durant molt de temps per a obtenir millors resultats. No és adequat per a pells fosques i cabells clars.
 • 【Configuració de 5 Nivells d'Energia】 Aquesta depiladora *IPL té 5 nivells d'energia ajustables per a adaptar-se a diferents sensibilitats de la pell i àrees de tractament. Disseny de 2 botons, fàcil d'usar i ajustar els nivells i maneres d'energia. I la pantalla gran *LCD, pot esborrar el control de l'estat quan opera.
 • 【2 Maneres d'Ús】La depiladora *Laser té dos models. La manera manual s'utilitza principalment per a eliminar petites zones de borrissol, com les axil·les, els dits, la línia del *bikini, els llavis i altres zones petites i delicades. La manera automàtica s'utilitza per a depilar zones relativament grans com a braços, cames, esquena i abdomen.
 • 【Servei postvenda eficaç】Sempre ens comprometem a proporcionar als nostres clients productes d'alta qualitat i assumim tota la responsabilitat per qualsevol producte defectuós, fins i tot si la finestra de devolució està tancada. Si té alguna pregunta, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Depiladores Laser que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Depiladores Laser disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Depiladores Laser veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Depiladora Laser Calitat - Preu

*Vormor Depiladora de Llum Premuda *IPL,Depilació Especial per a Homes i Dones,Sistema de Depilació Làser Indolor Dispositiu Professional per a Rostre,Cos,*Bikini,999,999 Flaixos,Blanco

*Vormor Depiladora de Llum Premuda *IPL,Depilació Especial per a Homes i Dones,Sistema de Depilació Làser Indolor Dispositiu Professional per a Rostre,Cos,*Bikini,999,999 Flaixos,Blanco Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 【Depilació Depilació efectiva, fàcil d'usar】La depiladora adopta la tecnologia *IPL avançada, l'energia arriba directament als fol·licles pilosos, inhibeix la regeneració dels fol·licles pilosos i realitza una depilació ultra ràpida i permanent. Redueix el borrissol de manera permanent en 6-8 setmanes: una excel·lent manera de resoldre els problemes del borrissol corporal.
 • 【999,999 flaixos, sense consumibles】Dispositiu de depilació làser indolor amb 999,999 flaixos, suficient per a un ús per a tota la vida. La tecnologia professional de llum premuda intensa *IPL escalfa els fol·licles pilosos per a concentrar l'energia de la llum en les arrels del cabell sense danyar la pell i penetra profundament en les arrels del cabell per a inhibir el seu creixement.
 • 【2 maneres i 5 nivells d'energia】 Personalitzi el seu nivell d'energia exclusiu d'acord amb el color del seu cabell i to de pell. La manera manual s'usa per a àrees sensibles, com la línia del *bikini, el llavi superior i les axil·les; la manera automàtica és adequat per a àrees més grans, com a braços, cames, esquena
 • 【Econòmic i indolor】 En comparació amb la depilació de saló, la depilació *IPL li brinda una experiència de depilació còmoda, indolora i efectiva. El sistema de processament de *IPL professional també és adequat per a homes i dones. La depilació *IPL a casa és una solució econòmica , sense gastar molts diners i temps per a organitzar salons .
 • 【Tingui en compte】: aquest és un dispositiu endollable, no per a carregar la bateria. Segueixi el Pla de depilació inclòs per a una depilació adequada. Es recomana començar la prova amb la força més baixa i augmentar gradualment l'energia d'acord amb l'adaptabilitat de la pell individual. El producte ha passat una estricta inspecció i compleix amb diversos estàndards d'exportació.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Depiladores Laser

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Depiladores Laser que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Depiladores Laser

Depiladora *Laser *IPL Depiladora Llum Premuda amb 9 Nivells d'Energia i 3 Funcions *HR/*SC/*RA,999,900 Flaixos Indolora Depilació Làser per a Homes, Dones, Cara, Axil·les, Cames, Cos

Depiladora *Laser *IPL Depiladora Llum Premuda amb 9 Nivells d'Energia i 3 Funcions *HR/*SC/*RA,999,900 Flaixos Indolora Depilació Làser per a Homes, Dones, Cara, Axil·les, Cames, Cos TOP 1
Caracteristiques 📌
 • 【Àrea d'irradiació millorada】En l'última versió del dispositiu làser de depilació *ZKMAGIC *IPL, l'àrea d'irradiació del dispositiu de depilació s'ha incrementat a *5cm². Aquest subtil però important canvi augmenta dràsticament el contacte entre el dispositiu de depilació i la pell, la qual cosa augmenta la velocitat de depilació en un 30% i permet als amants de la bellesa eliminar grans àrees de borrissol ràpidament i estalviar temps.
 • 【*HR/*SC/*RA Funcions 3 en 1】Aquest dispositiu de depilació per a dones té una funció 3 en 1 per a l'eliminació del borrissol, el rejoveniment de la pell i l'eliminació de l'acne, li permet aconseguir resultats de cura de la pell mentre elimina el borrissol. Les maneres *HR, *SC i *RA es canvien amb el botó rodó en la part posterior del dispositiu. És una eina imprescindible per a tot aquell que vulgui tenir una pell suau.
 • 【9 nivells d'energia ajustables】 Nostra depiladora làser té 9 nivells d'energia ajustables amb 999,900 centellejos per a adaptar-se a diferents sensibilitats de la pell, proporcionant diferents nivells de l'experiència de tractament més precisa, completa i eficaç. Com més gran sigui el nivell d'energia, millors seran els resultats de la depilació. Així que comença amb el nivell més baix i després amb el més alt.
 • 【2 Maneres d'operació convenients】Aquest dispositiu de depilació làser té 2 maneres. La manera manual s'utilitza principalment per a l'eliminació del borrissol en àrees primes com les axil·les, els dits, la línia del *bikini i els llavis. La manera automàtica s'utilitza per a àrees de depilació relativament grans com a braços, cames, esquena i abdomen.
 • 【Ara més ràpid i més fàcil】La tecnologia *IPL també és adequada per als homes, més ràpid: Tracta totes dues cames en menys de 8 minuts amb el nivell d'energia més baix. 3 vegades més ràpid que les versions anteriors. Inclou ulleres, caixa amb bonic embalatge i maquineta d'afaitar. La depilació permanent i l'allisat de la pell s'aconsegueix després de 8 setmanes.
+ Veure mes Caracteristiques

Últims 3 en 1 Depiladora Làser amb 9 Nivells d'Energia i 3 Funcions-*HR/*SC/*RA, 999,900 Flaixos *IPL Depiladora llum Premuda Indolora per a Home, Dona, Cara, Axil·les, Cames, Cos

Últims 3 en 1 Depiladora Làser amb 9 Nivells d'Energia i 3 Funcions-*HR/*SC/*RA, 999,900 Flaixos *IPL Depiladora llum Premuda Indolora per a Home, Dona, Cara, Axil·les, Cames, Cos TOP 2
Caracteristiques 📌
 • 【Última actualització tecnològica】*Glattol depiladora *laser utilitza la mateixa tecnologia *IPL dels salons de bellesa, amb longituds d'ona superiors a 550 *nm per a penetrar profundament en els fol·licles pilosos i trencar el cicle de regeneració del borrissol, reduint significativament el borrissol i suavitzant la pell. Gaudi d'una experiència de *laser depilació còmoda i indolora a casa.
 • 【Funció única 3 en 1】Depilació llum premuda, cuidat de la pell i eliminació de l'acne. Li permet aconseguir l'efecte de cura de la pell al mateix temps que elimina el borrissol. Premi el botó d'encesa i el botó de flaix al mateix temps per a canviar entre les funcions *HR, *SC i *RA per a una fàcil operació. Equival al fet que tens tant depiladora com aparell de bellesa.
 • 【Depilació més fàcil i ràpida】El disseny de finestra plana gran de 4.*5c㎡ augmenta l'àrea de contacte amb la pell i augmenta la velocitat de depilació en un 30% en comparació amb uns altres depiladora de llum premuda. També disposa de 9 nivells d'energia ajustables per a pells sensibles. Com més gran sigui el nivell d'energia, millors seran els resultats de depilació. Es recomana començar amb el nivell 1 per al primer ús.
 • 【Per a tot el cos】Depiladora *laser dona té 999.900 centellejos, suficients per a tota una vida d'ús. La manera manual s'utilitza principalment per a eliminar el borrissol de zones petites com les axil·les, els dits, la línia del *bikini, els llavis i altres zones sensibles petites. La manera automàtica s'utilitza per a depilar zones relativament grans com a braços, cames, esquena i abdomen.
 • 【Excel·lent atenció al client】Vostè rebrà 1 x maquina *laser *depilacion, 1 x adaptador de CA, 1 x maquineta d'afaitar, 1 x ulleres protectores, 1 x manual i 1 x targeta de color. Si vostè té alguna pregunta, si us plau no dubti a contactar amb nosaltres. (★Nota: Si us plau, llegeixi el manual acuradament abans d'usar per a entendre l'ús i contraindicacions).
+ Veure mes Caracteristiques

3 en 1 Depiladora de Llum Premuda *IPL amb Funció de Refredament,*HR/*RA/*SC,9 Nivell d'Energia,999.990 Llum Premuda,Depiladora Làser Indolor per a Cames,*Bikini, Axil·les, Cara, Cos

3 en 1 Depiladora de Llum Premuda *IPL amb Funció de Refredament,*HR/*RA/*SC,9 Nivell d'Energia,999.990 Llum Premuda,Depiladora Làser Indolor per a Cames,*Bikini, Axil·les, Cara, Cos TOP 3
Caracteristiques 📌
 • ❄️DEPILACIÓ SENSE DOLOR AMB REFREDAMENT PER GEL-Aquesta dispositiu depiladora làser millorada incorpora una làmina de refrigeració de 50℉(10℃), inicia la manera de refredament en encendre's, pot refredar la pell mentre emet llum premuda amb una experiència còmoda i sense dolor.
 • ❄️FUNCIONS 3 EN 1 (*HR/*RA/*SC) I 9 NIVELLS D'ENERGIA - Comenci pel nivell 1, com més alt sigui el nivell,major serà la intensitat i millor l'efecte, La major característica aconsegueix els 19.35J,Funció 3 en 1(*HR/*SC/*RA )per a permetre-li aconseguir l'efecte de cura de la pell al mateix temps que la depilació.
 • ❄️RESULTAT A NIVELL DE SALÓ EN 3 SETMANES-*AMINZER depiladora proporciona una potent *IPL (Llum Premuda Intensa) i 19,8J d'alta energia que es dirigeix al borrissol des de l'arrel per a trencar el cicle de creixement del borrissol i Aconsegueix una depilació del 100%. Amb 3 tractaments per setmana, pot obtenir un resultat visible en 3 setmanes. Suport de 999.000 centellejos per a un ús prolongat. Sense cost addicional. Gaudi d'una pell suau com la d'un saló de bellesa durant tot l'any.
 • ❄️MANERES ACTE/MANUAL I ÚS EN TOT EL COS - La depiladora llum premuda disposa de Manera Manual (flaix únic) per a les línies del *bikini, el llavi superior, la barbeta, la cara i les axil·les, i Manera Acte (flaix continu) per a l'esquena, el pit, l'estómac, els braços i les cames. NO apta per a celles i tatuatges.
 • 🎁DEPILADORA *IPL SEGURA I PROFESSIONAL A casa🎁-Aprovat per múltiples certificats a nivell mundial i dissenyat amb un ajust de seguretat ocular que el dispositiu només premerà la llum quan la finestra de llum entre completament en contacte amb la seva pell, el *AMINZER li proporciona una millor solució per a eliminar el borrissol no desitjat.
+ Veure mes Caracteristiques

Philips *Lumea *Advanced *IPL - Dispositiu de depilació per a cos, cara i línia del *bikini (model SC1999/00)

Philips *Lumea *Advanced *IPL - Dispositiu de depilació per a cos, cara i línia del *bikini (model SC1999/00) TOP 4
Caracteristiques 📌
 • Tecnologia *IPL: Philips *Lumea utilitza una tecnologia denominada *IPL. S'han realitzat exhaustius estudis que garanteixen que és segura i eficaç.
 • Gaudeix d'una pell suau diàriament: aquest dispositiu de depilació làser Philips *Lumea aplica lleugeres pulsacions de llum sobre l'arrel del borrissol per a inhibir la seva reaparició.
 • Eficàcia sense esforç: gaudeix d'una reducció notable del borrissol en tan sols 4 tractaments cada dues setmanes.
 • El teu dispositiu *IPL Philips *Lumea *Advanced es pot utilitzar en les següents zones d'aplicació: Cara: 1 *min *Bikini: 4 *min Axil·la: 1 *min Part inferior de la cama: 8 min
 • Inclou: 1 Philips *Lumea *Advanced *IPL - Dispositiu de depilació, 1 accessori de precisió per a la cara (2 cm²), 1 accessori per a la línia del *bikini (2 cm²) 1 accessori corporal per a utilitzar per sota de la línia del coll (4 cm²) 1 bossa d'emmagatzematge, 1 drap de neteja, 1 adaptador (24 V / 1500 dt.) i un manual d'usuari
+ Veure mes Caracteristiques

Depiladora de Llum Premuda,Depiladora Làser *IPL,3-Funcional-*HR/*RA/*SC i 9 Nivells d'Energia,999,900 Flaixos per a Dones i Homes,2 Maneres per a Cara/Armes/Cames/*Armillas/*Bikini

Depiladora de Llum Premuda,Depiladora Làser *IPL,3-Funcional-*HR/*RA/*SC i 9 Nivells d'Energia,999,900 Flaixos per a Dones i Homes,2 Maneres per a Cara/Armes/Cames/*Armillas/*Bikini TOP 5
Caracteristiques 📌
 • 【Indolor& Eficaç】 El nostre dispositiu de depilació de llum premuda té una longitud d'ona d'energia de *600nm-*1200nm, que és indolora i eficaç. Utilitza una avançada tecnologia de llum premuda per a trencar el cicle de creixement del borrissol i aconseguir una depilació permanent, retornant-li una pell suau i lliure de borrissol. Els resultats de la depilació es poden veure durant 3-4 setmanes i en la majoria dels casos, la depilació 94 es pot aconseguir després de 7-8 tractaments.
 • 【9 Nivells d'Energia Ajustables】Nostra depiladora làser ha estat actualitzada a 9 nivells d'energia ajustables, ideal per a tot tipus de pell, proporcionant l'experiència de tractament més precisa, completa i eficaç a través dels diferents nivells. Adequat tant per a homes com per a dones. Els nivells 1 i 2 es recomanen per al primer ús.
 • 【3 Funcions Millorades】 Aquest dispositiu de depilació làser no sols té les funcions habituals de depilació, sinó també noves funcions per al rejoveniment de la pell i l'eliminació de l'acne. Li permet aconseguir un efecte de cura de la pell mentre elimina el borrissol. Faci doble clic en el botó de flaix per a canviar entre les funcions *HR, *SC (cura de la pell) i *RA (eliminació de l'acne).
 • 【2 Maneres d'Ús】El flaix manual i el flaix automàtic estan dissenyats per a adaptar-se a diferents parts del cos per a la depilació. La manera manual s'utilitza principalment per a la depilació de zones petites com les axil·les, els dits, la línia del *bikini i els llavis. La manera automàtica s'utilitza per a la depilació de zones relativament grans com a braços, cames, esquena i abdomen.
 • 【Alta Qualitat i Ràpid Servei post-venda】 La nostra marca *Glattol es compromet a proporcionar als nostres clients productes segurs i d'alta qualitat i un servei post-venda segur i eficient. Ens comprometem a assumir tota la responsabilitat per qualsevol producte defectuós, fins i tot si la finestra de devolució està tancada. Si té alguna pregunta, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres i li respondrem en línia en un termini de 24 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

Depiladora *Laser amb Funció de Refredament, 3 en 1 Depiladora de Llum Premuda, 9 Nivells d'Energia, 999,900 Flaixos, *IPL Depiladora per a Cara, Axil·les, Cames, Braços, *Bikini, Dones i Homes

Depiladora *Laser amb Funció de Refredament, 3 en 1 Depiladora de Llum Premuda, 9 Nivells d'Energia, 999,900 Flaixos, *IPL Depiladora per a Cara, Axil·les, Cames, Braços, *Bikini, Dones i Homes TOP 6
Caracteristiques 📌
 • ❄️【Refredament amb Gel i sense Dolor】La depiladora llum premuda té un potent sistema de refredament amb gel que pot refredar la pell fins a 10° mentre emet llum premuda. Gaudiràs d'una experiència de depilació còmoda i indolora i sense risc de cremades.
 • ❄️【2 Maneres & 3 Funcions】El 3 en 1 depiladora de llum premuda amb funcions de depilació (*HR), *SC, *RA per a satisfer les teves diverses necessitats de bellesa. A més, la manera automàtica emet llum contínua sobre àrees grans com a braços, cames i esquena, mentre que la manera manual és per a àrees més precises com la línia del *bikini, axil·les i llavis.
 • ❄️【Depilació *IPL】 Aquest depiladora *laser utilitza tecnologia *IPL avançada per a destruir la melanina del cabell en els fol·licles pilosos, evitant que el cabell torni a créixer i donant com a resultat una pell suau. Digui adeu als costosos salons de bellesa i gaudi de la comoditat de la depilació a casa.
 • ❄️【9 Nivells d'Energia Millorats】Dissenyada amb 9 intensitats d'energia diferents, la maquina làser depilació professional *LUBEX es pot ajustar perquè coincideixi amb el to de la teva pell i apuntar a parts específiques del cos per a obtenir els resultats més efectius. El nivell d'energia més arriba fins als 19,35J, eliminant eficaçment el borrissol des de l'arrel.
 • ❄️【999,900 flaixos i ús per a tota la vida】La depiladora de llum premuda *IPL compta amb més de 999,900 flaixos, suficient perquè tota la família ho usi per a tota la vida. També proporcionarem instruccions en línia. El *depilacion *laser casa també és una bona opció de regal.
+ Veure mes Caracteristiques

*Braun *Silk-*expert Pro 5 Depiladora Làser Dona/Home Llum Premuda *IPL, 2 Capçals de Precisió Zones Petites o Sensibles, Alternativa a la Depilació Làser a casa, *PL 5347, Blanca

*Braun *Silk-*expert Pro 5 Depiladora Làser Dona/Home Llum Premuda *IPL, 2 Capçals de Precisió Zones Petites o Sensibles, Alternativa a la Depilació Làser a casa, *PL 5347, Blanca TOP 7
Caracteristiques 📌
 • Pell suau fins a 6 mesos: reducció del borrissol visible en només 4 setmanes (reducció del borrissol del 74% després de 12 setmanes de tractament, valor combinat per a la zona del *bikini, les cames i les axil·les; els resultats individuals poden variar)
 • El saló de depilació làser amb la llum premuda més ràpida de *Braun: sessió de cos complet en només 15 minuts
 • Equilibri òptim entre eficàcia i seguretat: la llum premuda de *Braun adapta cada tret automàticament i de manera contínua al teu to de pell gràcies a la tecnologia *Skin Pro 2.0 (*SensoAdapt)
 • Suau amb la pell: còmoda i pràcticament indolora fins i tot en les zones sensibles gràcies a les 3 maneres d'intensitat; amb filtre UV
 • Llum premuda de *Braun per a sessions de cap a peus: tracta cames, braços, pit, esquena, cara, axil·les i fins i tot les zones púbiques amb capçals específics
 • Eficàcia basada en la grandària de la finestra, velocitat i energia, tecnologia segura amb *Cyden, usada segons recomanacions, els resultats poden variar
+ Veure mes Caracteristiques

*YOHOOLYO Depiladora *Laser Depiladora Llum Premuda *Laser *Depilacion *IPL 999,999 Polsos de Llum 5 *Nivels 2 Maneres per a Dones i Homes Cos i Cara *Bikini Cames Axil·les

*YOHOOLYO Depiladora *Laser Depiladora Llum Premuda *Laser *Depilacion *IPL 999,999 Polsos de Llum 5 *Nivels 2 Maneres per a Dones i Homes Cos i Cara *Bikini Cames Axil·les TOP 8
Caracteristiques 📌
 • 【Depiladora *Laser *IPI】aplica la tecnologia avançada internacional *IPL,coneguda com un dels mètodes més efectius per a prevenir contínuament el creixement del cabell,per a ajudar-te a eliminar el borrissol no desitjat a casa, lluir i sentir-te genial tots els dies
 • 【5 *nivels d'intensitat de l'energia + 2 maneres de depilació】aquesta depiladora *laser té 5 nivells d'energia ajustables i 2 maneres per a adaptar-se a diferents sensibilitats de la pell i àrees de tractament. La manera de precisió pot eliminar el borrissol amb major precisió.La manera contínua és adequat per a la depilació en àrees grans
 • 【Lleuger i segur d'usar】depiladora *laser de *YOHOOLYO és de 260 grams, que és molt lleuger i apte per a la depilació manual. Hi ha un sensor de contacte amb la pell a l'interior, que és molt segur
 • 【999.999 flaixos, durador】depiladora *laser de *YOHOOLYO té 999,999 centellejos, suficient per a usar de 20 a 30 anys.Pot compartir amb tota la família i amics
 • 【Nota】comprovi si el color de la seva pell es pot usar abans d'usar-lo i asseguri's d'usar ulleres protectores quan l'usi
+ Veure mes Caracteristiques

Depiladora *Laser *IPL Depiladora Llum Premuda amb 999,900 Flaixos 9 Nivells d'Energia i 3 Funcions Avançades *HR/*SC/*RA Depilació Indolora amb Funció de Refredament per a Cara, Cos, Cames, Axil·les

Depiladora *Laser *IPL Depiladora Llum Premuda amb 999,900 Flaixos 9 Nivells d'Energia i 3 Funcions Avançades *HR/*SC/*RA Depilació Indolora amb Funció de Refredament per a Cara, Cos, Cames, Axil·les TOP 9
Caracteristiques 📌
 • 【*IPL Depilació amb Funció de Refredament】:Aquest dispositiu de depilació làser millorat incorpora una fulla de refredament, inicia la manera de refredament quan s'encén i realment pot eliminar el 90% de la calor, redueix la temperatura a aproximadament 50℉(10℃), evita eficaçment la cremada de la pell i sense dolor.
 • 【3 Maneres de Funció i 9 Nivells d'Intensitat】: Ha afegit 3 funcions: *HR/*SC/*RA, i senti els efectes de cura de la pell mentre elimina el vello.la depilació té 9 nivells d'energia que es poden ajustar per a adaptar-se a diferents sensibilitats de la pell.Té infinits centellejos. Elimina sense esforç tot el borrissol corporal en 7 minuts, reducció permanent del borrissol en només 8 setmanes. Com més gran sigui el nivell d'energia, millor serà l'efecte de depilació.
 • 【Maneres automàtic/manual i ús de tot el cos】: Hi ha dues maneres automàtiques i manuals, manera manual (flaix únic) adequat per a l'àrea del *bikini, llavi superior, barbeta, cara i axil·les, i manera automàtica (flaix continu) adequat per a l'esquena, pit, abdomen, braços i piernas.no és adequat per a celles i tatuatges.
 • 【Depilació permanent a nivell de saló a casa】: Aquesta depiladora adopta l'última tecnologia que emet una longitud d'ona de 550-*1200nm, que pot penetrar en els fol·licles pilosos, repel·lir la melanina i fer que els fol·licles pilosos es tornin inactius per a aconseguir un efecte de depilació permanent a nivell de saló, fent que la pell quedi perfectament llisa i sense borrissol.
 • 【999,900 flaixos i servei al client de qualitat】:Els dispositius de depilació *IPL tenen fins a 999,999 flaixos, que és suficient per a l'ús per a tota la vida.Sempre ens esforcem per oferir als nostres clients productes d'alta qualitat i assumim tota la responsabilitat per qualsevol producte defectuós, fins i tot si la finestra de devolució està tancada. Si té alguna pregunta, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.
+ Veure mes Caracteristiques

Depiladora Llum Premuda *IPL, *Nivlan Depilació permanent, 990,000 Pulsacions *IPL Depiladora per a Cos, Cara, Cames i Zones Precisió, 2 Maneres de *Depilacion Definitiva Professional

Depiladora Llum Premuda *IPL, *Nivlan Depilació permanent, 990,000 Pulsacions *IPL Depiladora per a Cos, Cara, Cames i Zones Precisió, 2 Maneres de *Depilacion Definitiva Professional TOP 10
Caracteristiques 📌
 • ÚLTIMA TECNOLOGIA *IPL: la tecnologia *IPL segura desenvolupada amb dermatòlegs, els polsos de llum interrompen suaument i sense dolor el cicle de creixement del cabell, el resultat és la depilació permanent i la pell suau, especialment per al tractament d'àrees sensibles, com la cara o la línia del *bikini.
 • 999,999 FLAIXOS I PANTALLA *LCD: Recentment actualitzat a 999,999 flaixos, és el valor màxim de la història. Mai necessitarà comprar un cartutx de reemplaçament per al seu dispositiu de depilació *Nivlan. Deixi-ho endollat a una presa de corrent durant l'ús.
 • 2 MANERES DE FLAIX OPCIONALS: models manuals utilitzats principalment per a la depilació d'àrees petites, com a línies de *bikini, axil·les, dits, llavis; La manera automàtica es pot utilitzar en grans àrees depilatòries, com a braços, cames, abdomen i esquena. Mantingui pressionat el botó del flaix durant 3 segons i canviï a la manera de flaix automàtic.
 • 5 NIVELL D'ENERGIA AJUSTABLE: Aquesta depiladora de depilació té 5 nivells d'energia diferents per a tenir en compte les diferents sensibilitats de la pell. Comenci en el nivell 1 per primera vegada per a acostumar-se al dispositiu i parpellegi abans de passar a un nivell superior. Lleva't el cabell suaument, seguit d'una experiència acollidora, agradable i agradable.
 • 100% SATISFACCIÓ DEL CLIENT: agregui això al seu carret, porti-ho de tornada, trobarà que aquesta és una elecció brillant que hagi fet. Li prometem un servei al client al 100%. Si no està satisfet amb ell, contacti'ns immediatament.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Depiladora Laser

Nota 9.9
*Beurer *IPL 10000+ Depiladora de llum, depilació permanent, provat clínicament, àrea de llum extra gran 250.000 pulsacions, 3 anivellis intensitat, filtro UV, app *IPL Color Blanc
*Beurer *IPL 10000+ Depiladora de llum, depilació permanent, provat clínicament, àrea de llum extra gran 250.000 pulsacions, 3 anivellis intensitat, filtro UV, app *IPL Color Blanc
Fabricant Beurer
Nota 8.5
*IPL Depiladora de Llum Premuda amb Funció de Refredament amb Gel,999999 Flaixos,9 Nivell d'Energia,Depilació Làser Maquina per a Dona Home Facial,Axil·les,Braços,Esquena,Línia de *Bikini
*IPL Depiladora de Llum Premuda amb Funció de Refredament amb Gel,999999 Flaixos,9 Nivell d'Energia,Depilació Làser Maquina per a Dona Home Facial,Axil·les,Braços,Esquena,Línia de *Bikini
Fabricant Innza
Nota 8.0
Depiladora de Llum Premuda *IPL,999,000 Flaixos,*Depilacion Per a Dones i Homes,*Depilacin per a Cos i Cara *Bikini Cames Axil·les
Depiladora de Llum Premuda *IPL,999,000 Flaixos,*Depilacion Per a Dones i Homes,*Depilacin per a Cos i Cara *Bikini Cames Axil·les
Fabricant INNZA
Nota 7.8
Depiladora *Laser *IPL Depiladora de Llum Premuda 999,900 Flaixos, *Laser *Depilacion 2 Maneres 5 Nivells, per a Cames, Cara, Cos,Dona i Home
Depiladora *Laser *IPL Depiladora de Llum Premuda 999,900 Flaixos, *Laser *Depilacion 2 Maneres 5 Nivells, per a Cames, Cara, Cos,Dona i Home
Fabricant ZKMAGIC
Nota 7.7
*Braun *Silk-*expert Pro 5 Depiladora Làser Dona/Home Llum Premuda *IPL, Capçal de Precisió i Funda, Alternativa a la Depilació Làser a casa, *PL 5140, Última Generació, Blanca
*Braun *Silk-*expert Pro 5 Depiladora Làser Dona/Home Llum Premuda *IPL, Capçal de Precisió i Funda, Alternativa a la Depilació Làser a casa, *PL 5140, Última Generació, Blanca
Fabricant Braun
Nota 7.6
Depiladora Llum Premuda *IPL,999,900 Flaixos,Depilació Làser Per a Dones,*Depilacion Professional Indolora per a Cara,Línia de *Bikini,Cames,Axil·les
Depiladora Llum Premuda *IPL,999,900 Flaixos,Depilació Làser Per a Dones,*Depilacion Professional Indolora per a Cara,Línia de *Bikini,Cames,Axil·les
Fabricant AMINZER
Nota 7.5
*Braun *Silk-*expert Pro 3 Depiladora Dona Llum Premuda *IPL amb Capçal de Precisió i Maquineta d'Afaitar Venus, Alternativa a la Depilació Làser a casa, Unisex, Funda, *PL 3111, Blanco/Lila
*Braun *Silk-*expert Pro 3 Depiladora Dona Llum Premuda *IPL amb Capçal de Precisió i Maquineta d'Afaitar Venus, Alternativa a la Depilació Làser a casa, Unisex, Funda, *PL 3111, Blanco/Lila
Fabricant Braun
Nota 7.4
*ZKMAGIC Depiladora de Llum Premuda, *IPL Depiladora *Laser Gel Professional, 999,900 Flaixos per a Dona i Home, 2 Maneres 5 Nivells Depilació Indolora per a Cara, Braços, Cames, Axil·les, *Bikini
*ZKMAGIC Depiladora de Llum Premuda, *IPL Depiladora *Laser Gel Professional, 999,900 Flaixos per a Dona i Home, 2 Maneres 5 Nivells Depilació Indolora per a Cara, Braços, Cames, Axil·les, *Bikini
Fabricant ZKMAGIC
Nota 7.4
*IPL Depiladora de Llum Premuda 999,000 Flaixos, 5 Nivell d'Energia, Sistemes de Depilació Dispositiu Professional,per a Cames Cara Cos
*IPL Depiladora de Llum Premuda 999,000 Flaixos, 5 Nivell d'Energia, Sistemes de Depilació Dispositiu Professional,per a Cames Cara Cos
Fabricant INNZA
Nota 7.4
Philips *Lumea *IPL Sèrie 9000: dispositiu de depilació amb tecnologia *SenseIQ, 3 accessoris per al cos, la cara i zones de precisió, amb cable (model BRI955/00)
Philips *Lumea *IPL Sèrie 9000: dispositiu de depilació amb tecnologia *SenseIQ, 3 accessoris per al cos, la cara i zones de precisió, amb cable (model BRI955/00)
Fabricant Philips

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-20 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables