₯ ⭐️ Els 10 Millors Carregadors per a Cotxes Electricos de 2024 ⭐️

🔥 Els 3 Millors Carregadors per a Cotxes Electricos

*bokman EV Carregador Tipus 2 Cotxe *Electrico, | 3,*6kW | 6-16A | 5 Metres | Monofàsic Cable de Càrrega per a Vehicles Elèctrics

*bokman EV Carregador Tipus 2 Cotxe *Electrico, | 3,*6kW | 6-16A | 5 Metres | Monofàsic Cable de Càrrega per a Vehicles Elèctrics El Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Càrrega ràpida i de confiança】: carregui el seu vehicle elèctric de manera ràpida i fàcil amb un cable de càrrega portàtil, que proporciona fins a 5 metres d'abast per a qualsevol punt de càrrega públic o domèstic de tipus 2. Prepara't per al teu pròxim viatge en poc temps!
 • 【Corrent i temps de càrrega ajustables】: aquest carregador EV de tipus 2 de nivell 2 pot carregar el seu vehicle més ràpid que els carregadors de nivell 1 anteriors en canviar fàcilment el corrent del carregador entre 6/8/10/13/16A per a satisfer les seves necessitats. les seves necessitats i complir amb els requisits. A més, la funció de temporitzador ajustable d'1 a 8 hores pot fer que sigui més eficient i evitar costoses factures d'electricitat.
 • 【Àmplia compatibilitat】: aquest carregador EV tipus 2 amb endoll *Schuko és compatible amb la majoria dels vehicles elèctrics *BEV i *PHEV (IEC62196) del mercat i molts altres EV en tota Europa. No has de preocupar-te per problemes de compatibilitat amb aquest cable de càrrega.
 • 【Construït per a durar】: confiança en la construcció de qualitat d'aquest cable de càrrega EV, provat per a complir amb els requisits de certificació CE i *Tuv *Rheinland. Amb una classificació d'impermeabilitat IP67 i un disseny resistent a la calor, aquest cable de càrrega pot suportar un ampli rang de temperatura (-30 °C a 50 °C), la qual cosa garanteix que el seu vehicle proporcioni una càrrega segura en exteriors per al seu vehicle. A més, ve amb una garantia de 2 anys!
 • 【Conveniència total】: gaudi de l'estoig de transport impermeable i el drap de microfibra inclosos per a guardar i netejar fàcilment el seu cable de càrrega. Mantingui el seu cable en perfectes condicions i porti'l allà on vagi!
+ Veure mes Caracteristiques

*FNRIDS Cable de Carregador EV Portàtil, Carregador Cotxe elèctric Tipus 2, 6A/8A/10A/13A/16A commutable amb Pantalla Digital,Càrrega Temporitzada,IEC 62196-2, 5 Metres amb Bossa,IP67 a Prova d'Aigua

*FNRIDS Cable de Carregador EV Portàtil, Carregador Cotxe elèctric Tipus 2, 6A/8A/10A/13A/16A commutable amb Pantalla Digital,Càrrega Temporitzada,IEC 62196-2, 5 Metres amb Bossa,IP67 a Prova d'Aigua El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Corrent ajustable】La velocitat màxima de càrrega és de 3,6 *kw/hora. Carregador de 16A tipus 2 regulable de 6A/8A/10A/13A/16A. Ajust la potència després que el cable de càrrega no estigui connectat a l'automòbil. Nota: el corrent no es pot canviar durant la càrrega
 • 【Súper compatible】Tots els nostres productes han passat la certificació CE i *TÜV, la qualitat és de confiança. Els nostres carregadors EV són compatibles amb la majoria dels vehicles elèctrics que compleixen amb IEC 62196.
 • 【Disseny de càrrega retardada】: el carregador d'automòbil pot ajustar el retard de càrrega d'acord amb les seves necessitats personals, pressioni el botó "*Delay" per a retardar el temps d'inici de càrrega d'1 a 12 hores, perquè pugui triar carregar en el moment adequat(BMW i *BYD no poden usar la funció de retard)
 • 【Protecció de seguretat】 El carregador per a automòbil té protecció contra *sobrecorriente, protecció contra *sobrevoltaje, protecció contra baix voltatge, protecció contra fugides, protecció contra sobreescalfament, IP65 a prova d'aigua i altres mesures de protecció. Una vegada que la temperatura del dispositiu excedeixi el límit segur, la càrrega es limitarà o es detindrà. Quan la temperatura baixi a un nivell segur, el carregador reprendrà automàticament l'operació.
 • 【Servei postvenda professional】 Garantia d'un any, suport tècnic per a tota la vida. Manejarem perfectament tots els problemes relacionats amb el producte per a vostè. Per a obtenir més detalls, comuniqui's amb el servei al client.
+ Veure mes Caracteristiques

*MOTOCOCHE Carregador Cotxe *Electrico Tipus 2 amb 28FT Cable Càrrega Cotxe, 220V Estació Càrrega amb Targeta Magnètica Inductiva per a Vehicles Elèctrics EV *Charger IEC_61851-1 (7KW 32A, IP65 Impermeable)

*MOTOCOCHE Carregador Cotxe *Electrico Tipus 2 amb 28FT Cable Càrrega Cotxe, 220V Estació Càrrega amb Targeta Magnètica Inductiva per a Vehicles Elèctrics EV *Charger IEC_61851-1 (7KW 32A, IP65 Impermeable) El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • [Càrrega Ràpida i Menys Esperes] El corrent de sortida s'incrementa a 32A, millorant la seguretat del corrent i velocitat de càrrega optimitzada i estalvi de temps (el corrent de treball real depèn de la configuració del seu vehicle). Aquesta estació de càrrega per a vehicles elèctrics sol trigar unes 7 hores a carregar completament un cotxe elèctric, i sol recórrer una mitjana de 50-100 quilòmetres per hora.
 • [Sense Por de Robar] ve amb una targeta intel·ligent com a clau per a iniciar/finalitzar cada càrrega. Coneixerà l'estat de treball clarament per l'indicador LED. Si està completament carregat, el carregador es detindrà automàticament. Si desitja iniciar una nova ronda de càrrega, serà necessari lliscar novament. Així que mai haurà de preocupar-se que li robin els *ev carregador.
 • [No tem a la pluja] Carregador cotxe *electrico proporcionant IP65 a prova d'aigua, protecció de connexió a terra, protecció contra fugides, a prova de llamps, curtcircuit, *sobretensión, sobreescalfament, sobrecàrrega, *sobretemperatura i baixa temperatura, deu proteccions per a assegurar el seu treball de càrrega, que fan que s'apliqui a diversos escenaris, fins i tot en dies de pluja.
 • [Disseny Convenient] L'estació de càrrega per a vehicles elèctrics està dissenyada per a un ús fàcil i convenient - només ha d'endollar i ja està. Equipada amb un cable de 8.5M de longitud aprovat pel *TUV, durador i no rígid mentre es mou. L'endoll de càrrega especial és robust i a prova de pols per a una major vida útil. La seva longitud és adequada per a garatges, especialment per a ús familiar.
 • [Carregador EV Imprescindible] El carregador de paret EV de 220V compleix amb la norma IEC_61851-1, compatible amb la majoria dels vehicles elèctrics, si us plau comprovi el voltatge i l'endoll de càrrega abans de la compra.*MOTOCOCHE ofereix 24 mesos de garantia i 7*24 hores de servei post-venda. Si té alguna pregunta, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres i li respondrem.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Carregadors per a Cotxes Electricos al millor preu.

Si estàs buscant comprar Carregadors per a Cotxes Electricos, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Carregadors per a Cotxes Electricos, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Carregador per a Cotxes Electricos estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Carregador per a Cotxes Electricos Més Barat

doni Carregador Cotxe *Electrico [3,*68kW, 6-16A, 6 Metres] EV Carregador Tipus 2 amb Endoll *Schuko, Carregador de Cotxe Elèctric Portàtil amb Pantalla Digital Controlable

doni Carregador Cotxe *Electrico [3,*68kW, 6-16A, 6 Metres] EV Carregador Tipus 2 amb Endoll *Schuko, Carregador de Cotxe Elèctric Portàtil amb Pantalla Digital Controlable El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 【1,5 vegades més ràpid que el carregador original】Càrrega tipus 2 amb endoll *Schuko de 16 A, canvia el corrent 6 A/8 A/10 A/13 A/16 A, obtingues una potència de càrrega màxima de 3,68 kW per hora (230 V x 16 A), càrrega la teva *PHEV 0% a 100%. 3-5 Hores.
 • Caixa de paret mòbil, no requereix instal·lació, només necessites un endoll *Schuko, simple i econòmic. Lleuger i portàtil, treballi amb una caixa de paret mòbil a casa o de viatge.
 • 【Longitud i funció】La longitud de 6 m és suficient per a satisfer les seves necessitats diàries. Pots canviar el corrent i carregar el teu cotxe fàcilment. Simplement configuri l'alimentació la primera vegada i activi la funció de memòria automàticament.
 • Contingut de l'enviament: cable de càrrega EV divisible de 3,68 kW, bossa impermeable, bossa de transport, corretja de transport, drap de microfibra inclòs. Una bossa a prova d'esquitxades per a guardar el cable en el maleter. Disseny compacte i plegable que no ocupa massa espai. Una corretja de transport per a gestió de cables, per a portar o penjar en la paret. Una bossa de neteja en l'estoig i una bossa impermeable per al seu ús en cas de pluja.
 • Àmplia compatibilitat: compatible amb la majoria dels vehicles amb connectors tipus 2 com 3008/508/308 *PHEV, C5X, DS7, *GLA, Q3, X3, ANEU.3, ANEU.4, ANEU.5, e-Golf, e-*Up, *Model I, *Model 3, *Spring, *Kona, *Ioniq 5, e-*tron, *ZOE, *i3, *i4, 500. híbrid i altres *BEVV /*PHEV.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Carregadors per a Cotxes Electricos que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Carregadors per a Cotxes Electricos disponibles en Març del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Carregadors per a Cotxes Electricos veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Carregador per a Cotxes Electricos Calitat - Preu

*FNRIDS EV Carregador Tipus 2, Carregador Cotxe *Electrico,Corrent Commutable 6A/10A/13A/16A amb Endoll *Schuko, IEC 62196-2,Cable Carregador de Cotxe Elèctric Portàtil, 5M amb Borsa d'Emmagatzematge

*FNRIDS EV Carregador Tipus 2, Carregador Cotxe *Electrico,Corrent Commutable 6A/10A/13A/16A amb Endoll *Schuko, IEC 62196-2,Cable Carregador de Cotxe Elèctric Portàtil, 5M amb Borsa d'Emmagatzematge Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 【Càrrega ràpida】: els nostres carregadors portàtils *Type2 poden ajustar el corrent, pot triar 6A,10A, 13A, 16A per a satisfer les seves necessitats en diferents condicions.Nota: ajust el corrent abans d'endollar l'automòbil elèctric, el corrent no es pot canviar durant la càrrega
 • 【Súper compatible】: Els nostres cables de càrrega són perfectes per a molts automòbils de les principals marques i poden admetre tots els models d'IEC 62196-2.
 • 【Indicador LED】: L'indicador LED en la caixa de control mostra l'estat de càrrega, el número actual i el recordatori de falla. Ajudar-ho a identificar l'estat de funcionament dels carregadors EV i brindar-li informació de càrrega rellevant.
 • 【Segur i durador】: Fet de material ABS d'alta resistència, durador i de confiança, amb protecció contra raigs, fugides, *sobrevoltaje, sota voltatge, sobreescalfament, *sobrecorriente, es pot carregar de manera segura per a garantir una vida útil més prolongada. Producte d'alta qualitat. , Caixa de control a prova d'aigua IP67, a prova de pluja quan s'usa a l'aire lliure.
 • 【Fàcil de transportar】: grandària compacta, la longitud del cable *ultrarresistente és de 16,5 peus (5 metres), que es pot instal·lar i usar de manera flexible. Els productes tenen certificació professional CE i *TUV, que es poden usar de manera segura i de confiança.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Els Carregadors per a Cotxes Electricos

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Carregadors per a Cotxes Electricos que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Carregadors per a Cotxes Electricos

*Osoeri EV Estació de Càrrega, EV Carregador Monofàsica/Trifàsic 7.36-22KW Ajustable, 1-32A Carregador Cotxe *Electrico Tipus 2 amb Control d'App/*RFID, Endoll Europeu IEC 62196-2 amb Cable 5M

*Osoeri EV Estació de Càrrega, EV Carregador Monofàsica/Trifàsic 7.36-22KW Ajustable, 1-32A Carregador Cotxe *Electrico Tipus 2 amb Control d'App/*RFID, Endoll Europeu IEC 62196-2 amb Cable 5M TOP 1
Caracteristiques 📌
 • ✅ CÀRREGA RÀPIDA INTEL·LIGENT - Dispositiu de càrrega EV, operació monofàsica: 220-240V CA, 7,36 kW màx.; Trifàsica: 380-400V CA, 22 kW màx. Corrent 1-32 A ajustable (ajustada a través de l'aplicació), el nostre carregador Compatible amb la majoria dels vehicles elèctrics Tipus 2 i els vehicles elèctrics híbrids endollables. Millori la seguretat actual i aconsegueixi una velocitat de càrrega més ràpida que el carregador original (el corrent de treball real depèn de la configuració de l'automòbil).
 • ✅ CONTROL REMOT DE L'APP - El carregador EV utilitza una aplicació que requereix una connexió WIFI de 2,4 *GHz i *Blue-*tooth per a controlar l'estació de càrrega a través de l'aplicació "*SmartLife". Pot administrar el seu carregador perfectament configurant temps de càrrega, programant períodes de càrrega i optimitzant amb horaris de càrrega programats fora d'hores pico. L'aplicació també permet compartir l'ús amb altres membres de la llar.
 • ✅ COMPLEIX AMB ELS ESTÀNDARDS DE SEGURETAT - L'estació de càrrega té un disseny de caixa de càrrega IP65 i un capçal de càrrega IP55, capaç de suportar pols, aigua i fins i tot dolls d'aigua a baixa pressió. El carregador té protecció contra *sobrecorriente, *sobretensión, *subtensión i fugides de corrent (tipus A+DC *6mA), i s'apaga automàticament quan la càrrega està completa. A més, compleix amb els requisits de certificació IEC 61851 | IEC 62196 | CE | *EMC | *RoHS | *TÜV.
 • ✅ *RFID I PANTALLA *LCD D'HD - L'estació de càrrega muntada en la paret està equipada amb 2 targetes *RFID, la qual cosa li permet començar a carregar el seu automòbil elèctric amb solo lliscar la targeta, simple i convenient (si va perdre la targeta *RFID, comuniqui's amb el nostre servei al client). La pantalla *LCD d'alta definició i les llums indicadores LED li permeten veure ràpidament l'estat de càrrega i abordar qualsevol problema que pugui tenir amb el seu vehicle elèctric.
 • ✅ CÀRREGA RÀPIDA I FÀCIL D'USAR - El carregador de paret de tipus 2 compleix amb l'estàndard IEC 62196-2 i ve amb un cable de càrrega de 5M de cable d'alimentació de 1M per a connectar-ho a la caixa de distribució elèctrica. Es recomana que un electricista professional realitzi la instal·lació, connectant el cablejat de fase, neutre i terra a la caixa de distribució elèctrica. Inclou un suport per a penjar el cable del carregador EV després que es completi la càrrega.
 • ✅ DUES FORMES D'INSTAL·LACIÓ - La primera és fixar el carregador en la paret amb els accessoris proporcionats amb el kit de carregador EV. La segona opció és fer un pal de concret (no inclòs) per a fixar l'estació de càrrega de vehicles elèctrics en ell. Segueixi les instruccions en el manual d'instal·lació per a una ràpida i fàcil instal·lació.
 • ✅ PER ALS SERVEIS POSTVENDA: Si té algun problema de qualitat amb el nostre carregador de vehicles elèctrics, iniciï sessió en el seu compte> seleccioni "La meva comanda"> trobi ANEU de comanda> faci clic a "Contactar al venedor". Després de rebre la seva informació, li proporcionarem una resposta satisfactòria dins de les 48 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

EV Cable de Càrrega per a Vehicles Elèctrics *PHEV i Híbrids | Tipus 2 a Tipus 2 | 16A | Potència de Sortida màxima 11KW | 5 Metres | Cable Recàrrega Cotxe Elèctric per a Estació de Càrrega de Carregador EV

EV Cable de Càrrega per a Vehicles Elèctrics *PHEV i Híbrids | Tipus 2 a Tipus 2 | 16A | Potència de Sortida màxima 11KW | 5 Metres | Cable Recàrrega Cotxe Elèctric per a Estació de Càrrega de Carregador EV TOP 2
Caracteristiques 📌
 • ⚡⚡【PORTÀTIL I PRÀCTIC】El cable de càrrega EV tipus 2 té un cable de 5 metres, equipat amb un cable de transport i una bossa d'emmagatzematge, pot administrar bé el cable. Pots portar-ho en una bossa o penjar-lo en la paret per a estalviar espai. Si es troba lluny de casa, no haurà de preocupar-se per la càrrega. Trobi un punt de càrrega públic adequat, servei el cable de càrrega per a vehicles elèctrics del maleter i podrà carregar el cotxe.
 • ⚡⚡【CÀRREGA RÀPIDA】Cable de càrrega Tres Fases 16A 11KW Tipus 2 a Tipus 2, certificat CE i *TUV, per a la UE, pot carregar el seu vehicle elèctric el més ràpid possible amb fins a *11kW. (La potència de càrrega específica depèn del model de bateria i la configuració de l'estació de càrrega)
 • ⚡⚡【ALTA SEGURETAT I FIABILITAT】Carregador cotxe *electrico també adopta material de *TPU i enforteix l'estructura del cable de càrrega i realitza proves com a extrusió i major resistència a la calor, la qual cosa pot garantir la protecció impermeable IP55 del cable d'extensió contra *sobretensión, sobreescalfament i corrent de sobreescalfament, raigs i protecció contra fugides. Fins i tot en el fred hivern, pot usar-lo per a carregar el seu automòbil sense dubtar-lo.
 • ⚡⚡【PORTÀTIL I FÀCIL D'USAR】Connecti l'extrem mascle del cable carrega *ev tipus 2 a una estació de càrrega o un altre connector d'endoll tipus 2. Endoll l'extrem femella en el port de càrrega del vehicle. TINGUI EN COMPTE: aquest és un cable d'extensió de tipus 2 a tipus 2 (IEC 62196-2), asseguri's que el seu port de càrrega EV o *HEV compleixi amb l'estàndard Tipus 2 / IEC 62196-2 abans de comprar.
 • ⚡⚡【ÀMPLIA COMPATIBILITAT】El cable de càrrega *ev compleix amb les especificacions europees, és compatible amb tots els vehicles elèctrics i híbrids endollables amb connectors Tipus 2 a Tipus 2, com a Tesla *Model 3/I/S/X, Renault *Zoe. I pots carregar de manera segura en qualsevol estació de càrrega pública o privada d'Europa.
+ Veure mes Caracteristiques

Carregador de Cotxe per a Nintendo *Switch i *Switch *Lite, *FYOUNG Adaptador de Carregador de Cotxe d'Alta Velocitat per a Nintendo *Switch (Cable de Carregador USB Tipus C de 6,5 peus)

Carregador de Cotxe per a Nintendo *Switch i *Switch *Lite, *FYOUNG Adaptador de Carregador de Cotxe d'Alta Velocitat per a Nintendo *Switch (Cable de Carregador USB Tipus C de 6,5 peus) TOP 3
Caracteristiques 📌
 • Càrrega d'alta velocitat: càrrega més ràpida i segura amb la nostra tecnologia líder. Cable i connectors d'alta qualitat de 6.5 peus.
 • Disseny compacte: USB tipus C d'alta velocitat compatible amb carregador de cotxe interruptor. Connexió a consola.
 • Sistema de seguretat multiprotecció: protecció contra *sobretensiones, control de temperatura i característiques de seguretat més avançades que et mantenen a tu i als teus dispositius segurs.
 • Convenient per a tu: pots jugar i carregar amb ell simultàniament. Mai et preocupis per quedar-te sense energia quan estiguis a punt d'anotar el punt guanyador.
 • Nota: no funciona per a molls: si el teu cotxe s'ha parat, tira del carregador del cotxe per raons de seguretat.
+ Veure mes Caracteristiques

*EIDYBOX Carregador Cotxe *Electrico Tipus 2 7,4KW Portàtil *Wallbox Cable Càrrega Cotxe *Electrico 32A Fase única amb Endoll CEE, 7M, 220V-240V amb Borsa, Pantalla *LCD, IP66

*EIDYBOX Carregador Cotxe *Electrico Tipus 2 7,4KW Portàtil *Wallbox Cable Càrrega Cotxe *Electrico 32A Fase única amb Endoll CEE, 7M, 220V-240V amb Borsa, Pantalla *LCD, IP66 TOP 4
Caracteristiques 📌
 • 【7,4KW *Fast *Charging】Aquest cable de càrrega EV tipus 2 és de 32A monofàsic 7,4KW, càrrega ràpidament el seu cotxe elèctric. Nota: No carregarà en 32A constantment, el corrent es veurà afectada pel seu circuit domèstic i el seu cotxe.
 • 【7M cable de càrrega i portàtil】El carregador *ev és totalment 7M de llarg, més llarg que el cos normal del cotxe, satisfer les seves diverses necessitats de càrrega, la qual cosa en el garatge, porta, estació de càrrega o en l'exterior. Adjunt amb bossa d'emmagatzematge, portàtil per a qualsevol lloc.
 • 【*High *Quality *Design】Caixa de càrrega blanca resistent amb pantalla *LCD de colors; Cable de càrrega rígid *TPU; Connector de càrrega únic amb llum indicada, l'ajuda a trobar el carregador *ev fàcilment en la foscor.
 • 【Alta Compatibilitat】El connector estàndard IEC 62196-2 és compatible amb tots els vehicles elèctrics i *PHEV a Europa. Com ara *Model 3 / *Model S / *Model X / *Model I, *i3 / *i8, ANEU.3 / ANEU.4, e-*up!, I-Pastura, *Leaf, e-208, *ZOE, *Kona, *IONIQ, *EQC, E-*Tron.
 • 【*Reliable i Segur】*EIDYBOX proporciona 1 any de garantia en problemes de qualitat. Posi's en contacte amb nosaltres lliurement si necessita ajuda. CE, FCC, IP66 certificat, proporcionant 8 proteccions, incloent *sobretensión, *subtensión, sobrecàrrega, curtcircuit, fugida, falla a terra, *sobretemperatura i llampec.
+ Veure mes Caracteristiques

*WISSENERGY EV Carregador 32A Monofàsic 7.2KW Estació de Càrrega de Caixa de Paret, Cable de Càrrega Tipus 2 per a automòbil elèctric IEC 62196-2, Carregador estàndard de la UE de 6.1 m per a *BEV/*PHEV

*WISSENERGY EV Carregador 32A Monofàsic 7.2KW Estació de Càrrega de Caixa de Paret, Cable de Càrrega Tipus 2 per a automòbil elèctric IEC 62196-2, Carregador estàndard de la UE de 6.1 m per a *BEV/*PHEV TOP 5
Caracteristiques 📌
 • CÀRREGA RÀPIDA: la potència de sortida del carregador d'automòbil elèctric monofàsic 32A és de 7.4KW, l'eficiència de càrrega és dues vegades més ràpida que altres estacions de càrrega. Mai retardarà el seu viatge, el cable de 20 peus pot complir amb la distància del seu garatge
 • PANTALLA *LCD TOCABLE: som els únics que tenen una pantalla tàctil en l'estació de càrrega *Home-eco, la qual cosa facilita molt l'ús. Simplement ajusti el corrent en la pantalla, també mostra els paràmetres clau, inclosa el corrent de càrrega, el temps de càrrega, la potència de càrrega i la capacitat de càrrega en la pantalla
 • ALTA COMPATIBILITAT i DURADOR: el carregador EV és compatible amb la majoria dels vehicles elèctrics amb endoll estàndard IEC 62196-2. La classificació d'impermeabilitat IP66 permet un ús segur i durador, fins i tot amb pluja gelada o neu, funcionarà de manera eficient
 • DISSENY ÚNIC I GENERAL: amb color blanc i disseny general, la nostra caixa de paret s'adaptarà a tots els estils de decoració de la llar, no sols és intel·ligent i convenient, sinó que també fa que la seva llar sigui més acollidor
 • GARANTIA D'UN ANY: *Wissenergy brinda 1 any de garantia per problemes de qualitat, contacti'ns lliurement si té alguna pregunta sobre el carregador, li oferirem la millor solució
+ Veure mes Caracteristiques

*AFYEEV 6M Carregador Cotxe *Electrico, Carregador EV Tipus 2 Portàtil, Carregador de Cotxe *Electrico, Corrent Commutable 8-16A, Pantalla Digital Controlable, Negre (*SAE J1772)

*AFYEEV 6M Carregador Cotxe *Electrico, Carregador EV Tipus 2 Portàtil, Carregador de Cotxe *Electrico, Corrent Commutable 8-16A, Pantalla Digital Controlable, Negre (*SAE J1772) TOP 6
Caracteristiques 📌
 • Segur i durador: el cable de càrrega portàtil està fet de material ABS d'alta qualitat i té alta resistència i durabilitat. Tenen funcions de protecció contra llamps, fugides d'electricitat, connexió a terra, *sobretensión, baixa tensió, *sobrecorriente, fugides d'electricitat i sobreescalfament. També tenen impermeabilització *ip65, certificació CE i llarga vida útil.
 • Fàcil de portar: el cable de càrrega del Vehicle elèctric tipus 2 està equipat amb una bossa impermeable *oxford, que té funcions impermeables, ignífugues i ignífugues. És petit i té un cable total de 19,68 peus (6 metres) de llarg, fàcil de transportar i pot portar un cable de càrrega durant un viatge de negocis o de negocis.
 • Indicador led: l'indicador LED del cable de càrrega de 6 metres està dissenyat per a ajudar-lo a llegir l'Estat de càrrega, el número actual i el recordatori d'avaria. També pot ajudar-lo millor a identificar situacions inesperades en la màquina.
 • Càrrega ràpida: Carregador de coc elèctric pot carregar fins a *16a, 8 / 10 / 13 / 16A està a la seva disposició, pot ajustar el corrent d'acord amb les diferents necessitats diàries, amb una potència màxima de 3,6 *kw, pot carregar ràpidament el seu automòbil.
 • Compatibilitat: El nostre carregador EV tipus 2 és compatible amb la majoria dels vehicles elèctrics amb connectors estàndard *SAE J1772. A més, els nostres productes estan acompanyats d'instruccions.
+ Veure mes Caracteristiques

*EVPLUG® Carregador EV portàtil Cotxe elèctric EV *PHEV (Tipus 2 | *5m | + Adaptador, 7,*4kW | 32A)

*EVPLUG® Carregador EV portàtil Cotxe elèctric EV *PHEV (Tipus 2 | *5m | + Adaptador, 7,*4kW | 32A) TOP 7
Caracteristiques 📌
 • ⚡⚡ [CÀRREGA SEGURA I RÀPIDA] Carregador *portatil Tipus 2 de 5 metres i 32 A (7.4 kW). El carregador de càrrega variable li permet augmentar l'abast de la càrrega en *5m i carregar fàcilment el cotxe elèctric en el garatge. Pot penjar-ho en la paret, així no ocuparà massa espai
 • ⇨⇨[CÀRREGA VARIABLE]⇨10A(2.*3kW) ⇨16A(3.*6kW)⇨20A(4.*6kW) ⇨24A(5.*5kW) ⇨32A(7.*4kW)
 • ✅✅ [COMPATIBLE 100%] Compatible amb tots els vehicles elèctrics Tipus 2 (IEC 62196) i CCS2, a més inclou un adaptador tipus *schuko amb el qual pot endollar-se a qualsevol endoll de 16A
 • 🌧🌧 [CLIMA / RESISTENT A LA CALOR] Amb una classificació d'impermeabilitat IP66, pot descansar tranquil deixant el seu carregador fora durant la nit. I també és resistent a la calor per a llargs temps de càrrega al sol
 • ✔ ✔ [GARANTIA DE 2 ANYS] Tots els nostres productes venen amb una garantia de 2 anys. En cas que tingui alguna pregunta o no estigui satisfet amb els nostres productes, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres. El carregador se subministra amb una bossa d'emmagatzematge gratuïta.
+ Veure mes Caracteristiques

*VEVOR Carregador EV Portàtil Tipus 2 Carregador de Cotxe Elèctric 16 A 3,7 kW amb 8,6 m CEE 7/7 *Plug Estació de Càrrega IEC62196 Impermeable IP66 amb Borsa d'Emmagatzematge Ganxo Cable de Càrrega

*VEVOR Carregador EV Portàtil Tipus 2 Carregador de Cotxe Elèctric 16 A 3,7 kW amb 8,6 m CEE 7/7 *Plug Estació de Càrrega IEC62196 Impermeable IP66 amb Borsa d'Emmagatzematge Ganxo Cable de Càrrega TOP 8
Caracteristiques 📌
 • Carregador EV portàtil: Aquest carregador EV portàtil ofereix alta compatibilitat amb un endoll CEE 7/7, la qual cosa ho fa adequat per a carregar la majoria dels vehicles elèctrics i vehicles híbrids endollables que compleixen amb l'estàndard IEC 62196.
 • Protecció completa: Compleix amb els estàndards de certificació de seguretat *TUV. Durant la càrrega, el controlador del carregador de vehicles elèctrics ajusta automàticament el corrent d'acord amb l'estat de càrrega per a evitar la sobrecàrrega. També proporciona protecció contra raigs/escapoleixes/connexió a terra/*sobretensión/baix voltatge/sobrecarrega/*sobrecorriente/sobreescalfament.
 • Control intel·ligent d'aplicacions: Gaudi d'una excel·lent experiència de càrrega amb la comoditat del control intel·ligent d'aplicacions. No sols pot controlar i monitorar l'estat de càrrega de manera remota a través de l'aplicació intel·ligent, sinó també programar el temps de càrrega d'1 a 12 hores, la qual cosa li permet aprofitar la càrrega fora de les hores pico i reduir els costos d'ús del seu vehicle.
 • Cable de càrrega *extralargo: Gaudi de la flexibilitat que inclou el cable de càrrega de 28 peus de llarg amb aquest carregador portàtil per a vehicles elèctrics. Pot carregar còmodament el seu EV a casa o utilitzant estacions de càrrega públiques sense problemes. Els cables de coure interns asseguren una excel·lent conductivitat i la coberta protectora ignífuga externa de *TPU està engrossida per a major durabilitat.
 • Funcionalitat de doble propòsit: El nostre paquet inclou una bossa d'emmagatzematge rígida, una base, un suport per al carregador i un adaptador, la qual cosa proporciona una funcionalitat versàtil. Usant la base i el suport del carregador, pot instal·lar fàcilment aquest carregador com una estació de càrrega fixa en el seu garatge. Simplement guardi el cable de càrrega en la bossa d'emmagatzematge inclosa per a carregar-lo mentre viatja i porti-ho amb vostè.
+ Veure mes Caracteristiques

EV Carregador Tipus 2 *Nanpaders 3.6 KW Carregador Cotxe Elèctric amb Pantalla Digital Controlable 6-16A 7.*5m Cable Carregador Cotxe Elèctric Estàndard IEC 62196-2 Tipus 2 Femella

EV Carregador Tipus 2 *Nanpaders 3.6 KW Carregador Cotxe Elèctric amb Pantalla Digital Controlable 6-16A 7.*5m Cable Carregador Cotxe Elèctric Estàndard IEC 62196-2 Tipus 2 Femella TOP 9
Caracteristiques 📌
 • 【Manera de càrrega ràpida】El nostre carregador EV pot carregar el seu cotxe més ràpid que el nivell 1. El corrent en la caixa de càrrega es pot canviar lliurement entre 6/8/10/13/16 A per a satisfer totes les seves necessitats. La pantalla digital elèctrica pot mostrar l'estat desitjat. Nota: El corrent no es pot canviar durant la càrrega.
 • 【Alta compatibilitat】 Els cables de càrrega de cotxe elèctrics han passat les certificacions CE i *TUV, i la qualitat és digna de confiança. Els nostres carregadors EV són compatibles amb la majoria dels vehicles elèctrics segons IEC 62196. Per a més informació sobre els models de tipus 2, consulti la pàgina de detalls del vehicle o posi's en contacte amb el servei al client.
 • 【Fàcil d'usar】 Cables de càrrega tipus 2 de 7,5 m amb connector IEC 62196-2 tipus 2, deixa suficient espai entre el teu cotxe i l'estació de càrrega. Molt pràctica, només n'hi ha prou amb una presa *Schuko (endolli Euro).
 • 【Màxima seguretat】 El cable tipus 2 utilitza un material ABS d'alta resistència. També compta amb protecció contra *sobrecorriente, protecció contra *sobretensiones, protecció contra *subtensiones, protecció contra fugides, protecció contra sobreescalfament i grau impermeable IP65. Aquests protectors poden ajudar-te a carregar de manera segura i prevenir incendis.
 • 【Servei postvenda professional】 Garantia de 2 anys i assistència tècnica per a tota la vida. Tractarem perfectament tots els problemes relacionats amb els productes per a vostè. Resoldrem perfectament qualsevol problema de producte per a tu. Si necessita instruccions, si us plau posi's en contacte amb nosaltres.
+ Veure mes Caracteristiques

EV + Extensor per a Cotxe Elèctric Tipus 2 a Tipus 2 IEC62196, 5 Metres Carregadors de Cotxes Elèctrics EV *PHEV, Carregador de Vehicle Portàtil, Cable de Càrrega Monofàsic 32A (7.2 kW) Negre, Estoig

EV + Extensor per a Cotxe Elèctric Tipus 2 a Tipus 2 IEC62196, 5 Metres Carregadors de Cotxes Elèctrics EV *PHEV, Carregador de Vehicle Portàtil, Cable de Càrrega Monofàsic 32A (7.2 kW) Negre, Estoig TOP 10
Caracteristiques 📌
 • ✅FIABLE VELOCITAT DE CÀRREGA PER A COTXE *ELECTRICO *PHVE & EV. 5 m 32A (7.2 kW) Extensor de cable de càrrega de cotxes elèctric Tipus 2 IEC62196 a Tipus 2 IEC62196 permet carregar el seu cotxe elèctric tipus 2 EV/*PHEV híbrid en qualsevol estació de càrrega per a cotxe EV 2 o estació de càrrega domèstica. Per a estendre el seu cable de càrrega Tipus 2.
 • ✅COMPATIBLE AMB TIPUS 2. El cable de càrrega Extensor portàtil per a cotxe és compatible amb la majoria de cotxes elèctrics tipus 2. És la millor opció de carregador endollable per a híbrid i per a cotxe elèctric Tipus 2.
 • ✅SEGUR I CERTIFICAT. L'Extensor carregador de vehicle elèctric portàtil està certificat per a ús a la UE i els EUA, amb aprovació CE, *TUV i *RoHS. Amb un grau de protecció IP55, el cable per a cotxe elèctric pot suportar temperatures entre -30 a +50 °C. El carregador EV + és ignífug, resistent a la calor, pressió, abrasió i impacte, i resistent a l'aigua.
 • ✅CABLE DE CÀRREGA EV PORTÀTIL. El cable Extensor per a cotxe Tipus 2, de 5 metres de longitud, és flexible, lleuger i fàcil d'usar. Compta amb un disseny ergonòmic, un capçal de càrrega manual fàcil d'endollar i un embalatge eco-amigable. Per a facilitar el seu magatzematge i transport, ve amb una funda gratuïta.
 • ✅ GARANTIA DE 2 ANYS SENSE RISC. Ens responsabilitzem de donar-li cables de càrrega fiables i duradors per al seu cotxe elèctric tipus 2. Tots els cables de càrrega per a cotxe elèctric EV + tenen garantia del fabricant de 2 anys, *dandole la seguretat d'utilitzar amb confiança el seu carregador EV per a cotxe.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Carregador per a Cotxes Electricos

Nota 9.9
*EVCARS Carregador Cotxe *Electrico Tipus 2 16 A *Portatil Carregador EV *Monofasico (3,*6kW | 6,*5m | *Schuko)
*EVCARS Carregador Cotxe *Electrico Tipus 2 16 A *Portatil Carregador EV *Monofasico (3,*6kW | 6,*5m | *Schuko)
Fabricant EVCARS
Nota 8.5
*FNRIDS Cable de Carregador EV portàtil, Carregador de Cotxe elèctric Tipus 2 Endoll CEE, 16 A/20 A/24 A/32 A commutable amb Pantalla Digital, IEC 62196-2, Càrrega temporitzada, 5 Metres amb Bossa
*FNRIDS Cable de Carregador EV portàtil, Carregador de Cotxe elèctric Tipus 2 Endoll CEE, 16 A/20 A/24 A/32 A commutable amb Pantalla Digital, IEC 62196-2, Càrrega temporitzada, 5 Metres amb Bossa
Fabricant FNRIDS
Nota 8.0
*Rosaking Suport per a Carregador Cotxe *Electrico Tipus 2, EV Protector de Cable Carregador,Universal *Wallbox 2 *in 1 EU Tipus 2 Accessoris Cotxe amb Peces Resistents Interior/Exterior
*Rosaking Suport per a Carregador Cotxe *Electrico Tipus 2, EV Protector de Cable Carregador,Universal *Wallbox 2 *in 1 EU Tipus 2 Accessoris Cotxe amb Peces Resistents Interior/Exterior
Fabricant Rosaking
Nota 7.8
*CJBIN Carregador Cotxe *Electrico Nen 12V, Carregador de Bateria de 12V 1A per a Vehicles Elèctrics, Cable de Càrrega d'Automòbil Elèctric per a Nens, Carregador per a Joguines Moto *SUV *ATV Cotxe
*CJBIN Carregador Cotxe *Electrico Nen 12V, Carregador de Bateria de 12V 1A per a Vehicles Elèctrics, Cable de Càrrega d'Automòbil Elèctric per a Nens, Carregador per a Joguines Moto *SUV *ATV Cotxe
Fabricant CJBIN
Nota 7.7
*SEAAN Carregador EV Tipus 2, Carregador Cotxe *Electrico 7.*5Metros, 6/8/10/13/16A Corrent Ajustable, Cable Càrrega Cotxe *Electrico Tipus 2 per a iEC 62196-2, IP67, *Portatil Carregador amb Borsa
*SEAAN Carregador EV Tipus 2, Carregador Cotxe *Electrico 7.*5Metros, 6/8/10/13/16A Corrent Ajustable, Cable Càrrega Cotxe *Electrico Tipus 2 per a iEC 62196-2, IP67, *Portatil Carregador amb Borsa
Fabricant SEAAN
Nota 7.6
*WORKERSBEE Cable de Càrrega per a Vehicles Elèctrics, 480 V, 22 *Kw a 32 A, EV Tipus 2 (*Iec 62196-2), Càrrega 3 Vegades Més Ràpida, Portàtil per a Tots Els Vehicles Elèctrics o *PHEV, 5 Metres
*WORKERSBEE Cable de Càrrega per a Vehicles Elèctrics, 480 V, 22 *Kw a 32 A, EV Tipus 2 (*Iec 62196-2), Càrrega 3 Vegades Més Ràpida, Portàtil per a Tots Els Vehicles Elèctrics o *PHEV, 5 Metres
Fabricant WORKERSBEE
Nota 7.5
*FNRIDS Carregador Cotxe elèctric Tipus 2, Cable de Carregador EV Portàtil, Càrrega Temporitzada,6A/8A/10A/13A/16A commutable amb Pantalla Digital,IEC 62196-2, IP67 a Prova d'Aigua,5 Metres amb Bossa
*FNRIDS Carregador Cotxe elèctric Tipus 2, Cable de Carregador EV Portàtil, Càrrega Temporitzada,6A/8A/10A/13A/16A commutable amb Pantalla Digital,IEC 62196-2, IP67 a Prova d'Aigua,5 Metres amb Bossa
Fabricant FNRIDS
Nota 7.4
*AFYEEV Carregador Cotxe *Electrico, *11kw Cable de Carregador EV Portàtil, 8/10/13/16A Corrent Ajustable, Carregador EV Tipus 2 amb Bossa, IEC 62196-2, 5M (Rojo)
*AFYEEV Carregador Cotxe *Electrico, *11kw Cable de Carregador EV Portàtil, 8/10/13/16A Corrent Ajustable, Carregador EV Tipus 2 amb Bossa, IEC 62196-2, 5M (Rojo)
Fabricant AFYEEV
Nota 7.4
*MOREC 32A 22KW VEU Cable de Càrrega per a Cotxes elèctrics Trifàsic de Càrrega per a Estació del Carregador EV Tipus 2 a Tipus 2, IEC 62196-2 5M
*MOREC 32A 22KW VEU Cable de Càrrega per a Cotxes elèctrics Trifàsic de Càrrega per a Estació del Carregador EV Tipus 2 a Tipus 2, IEC 62196-2 5M
Fabricant MOREC
Nota 7.4
*eMjollRay Borsa per a Cables EV, Borsa Portàtil d'Emmagatzematge, Funda Carregador Cotxe *Electrico, Tasca Pesada Borsa de Cable, bossa de transport per a cables, cables i mànegues
*eMjollRay Borsa per a Cables EV, Borsa Portàtil d'Emmagatzematge, Funda Carregador Cotxe *Electrico, Tasca Pesada Borsa de Cable, bossa de transport per a cables, cables i mànegues
Fabricant eMjollRay

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-7 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables