₯ ⭐️ Les 10 Millors Caixes de Veu de 2024 ⭐️ ✔️ ¡Al Millor Preu!

🔥 Les 3 Millors Caixes de Veu

Caixa de Veu per a Teleassistència, 100-240V *FWT Terminal Sense fil Fix *Llamador Sense fil Fix 1900/1800/900/850MHZ Ce Terminal *GSM *SIM Telèfon

Caixa de Veu per a Teleassistència, 100-240V *FWT Terminal Sense fil Fix *Llamador Sense fil Fix 1900/1800/900/850MHZ Ce Terminal *GSM *SIM Telèfon El Millor
Caracteristiques 📌
 • Admet serveis de veu fixos/mòbils, locals i internacionals, nacionals.
 • Circuit de servei de vigilància incorporat, detecció automàtica de l'estat operatiu de l'equip, falla de reinici automàtic.
 • Fàcil d'instal·lar. No hi ha necessitat d'invertir en línia de cable de terra, utilitzi la targeta *SIM del telèfon mòbil *GSM.
 • Amb un senyal de polaritat inversa, pot accedir al mesurador o usar el mesurador de la computadora.
 • No canviï els vells hàbits de marcació, el mateix que els hàbits d'operació de telefonia fixa ordinària.
+ Veure mes Caracteristiques

Caixa de Veu per a Teleassistència, 100-240V *FWT Terminal Sense fil Fix *GSM *SIM *Llamante de Telèfon 1900/1800/900/850MHZ

Caixa de Veu per a Teleassistència, 100-240V *FWT Terminal Sense fil Fix *GSM *SIM *Llamante de Telèfon 1900/1800/900/850MHZ El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • *Llamador de terminal sense fil: el nostre terminal sense fil fix és increïblement fàcil d'instal·lar i no requereix inversió en línies de cable a terra. Simplement insereixi una targeta *SIM de telèfon mòbil *GSM i estarà llest per a començar.
 • Connectivitat global: el nostre *SIM *Phone *Caller admet serveis de veu nacionals i internacionals, la qual cosa brinda una comunicació fluida per a trucades locals i mòbils amb una excel·lent qualitat de trucada.
 • Operació familiar: no hi ha necessitat de canviar els seus vells hàbits de marcació. El nostre *GSM *Caller funciona com un telèfon fix ordinari, la qual cosa li permet realitzar trucades de la mateixa manera familiar.
 • Connectivitat Versàtil: Amb una funció de senyal de polaritat inversa, el nostre *GSM *Caller li permet connectar-se a un mesurador o fins i tot usar-lo per a fins de mesurament informatitzats, brindant una major versatilitat per a diverses aplicacions.
 • Confiabilitat millorada: El nostre Terminal *GSM *Caller està equipat amb un circuit de vigilància incorporat que detecta automàticament l'estat operatiu del dispositiu. En cas de falla, inicia un reinici automàtic, la qual cosa garanteix una funcionalitat contínua i de confiança.
+ Veure mes Caracteristiques

*Mugast Caixa de *Telefono *gsm amb *Inal;*ambrico a *Alambrico 9 Indicador LED Senyal 24 Hores de Treballar USA Sistema de Seguretat d'Alarma amb *Antana Exterior (EU 100V-240V)

*Mugast Caixa de *Telefono *gsm amb *Inal;*ambrico a *Alambrico 9 Indicador LED Senyal 24 Hores de Treballar USA Sistema de Seguretat d'Alarma amb *Antana Exterior (EU 100V-240V) El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Amb 9 indicadors LED, indicador de senyal, indicador d'estat de crida.
 • La nova actualització de la ranura, fàcil de veure el contacte entre la targeta i el xip, però també és propici per a alguns clients amb *Cato, fàcil d'inserir i llevar la targeta telefònica.
 • Amb el circuit de reducció automàtica, pot utilitzar directament la font d'alimentació de 12V del sistema d'alarma de seguretat.
 • Reconeixement i visualització d'entrada *DTMF estàndard. A més de la identificació de crida estàndard, l'entrada *DTMF estàndard també es pot usar per a evitar amb eficàcia errors com els números que falten.
 • Utilitzant disseny de circuit anti-soroll, anti-soroll i anti-*jamming.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Caixes de Veu al millor preu.

Si estàs buscant comprar Caixes de Veu, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Caixes de Veu, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Caixa de Veu estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Caixa de Veu Més Barata

Caixa de Veu per a Teleassistència Terminal Sense fil Fix *Gsm Caixa de Veu Gratuïta Botó Vermell Enllaç d'Elevador 100 240V *Fwt Terminal Sense fil Fix Càmeres de Vigilància *Gsm

Caixa de Veu per a Teleassistència Terminal Sense fil Fix *Gsm Caixa de Veu Gratuïta Botó Vermell Enllaç d'Elevador 100 240V *Fwt Terminal Sense fil Fix Càmeres de Vigilància *Gsm El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • Rendiment ---- Circuit de treball de gos guardià incorporat, detecció automàtica de l'Estat de funcionament de l'equip, reinici automàtic de la falla. Tensió de comunicació estàndard, que es pot connectar amb l'interruptor d'usuari (*pabx).
 • Funció IP ---- Funció IP automàtica, una varietat de configuracions *Ip. Configuració de xifratge, com el Codi pin i la funció de bloqueig de la targeta de xifratge de codi *puk.
 • Funció ---- Suport per a serveis de veu internacionals i nacionals, locals, fixos / mòbils. No canviï els vells hàbits de marcació, igual que els hàbits d'operació de la línia fixa dels telèfons ordinaris. Les crides fixes de llarga distància s'insereixen automàticament en el prefix *ip, com 1795117911193.
 • *Paràmetro ---- Tensió d'espera *rj11: DC 40 a *48v, àudio de marcació *rj11: *450hz, corrent d'alimentació *rj11: *20ma a *40ma, pol invers *rj11: suport, convocant *rj11: *dtmf, temperatura ambient de treball: - 20 a 50 ° c, humitat relativa: 10 a 90%, pes del paquet: *430g / 15,*2oz
 • Circuit de servei de vigilància incorporat, detecció automàtica de l'estat operatiu de l'equip, falla de reinici automàtic.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Caixes de Veu que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Caixes de Veu disponibles en Març del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Caixes de Veu veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Caixa de Veu Calitat - Preu

Portes d'Enllaç, *gsm Terminal Sense fil d'Accés, Caixa de Telèfon *gsm, Sense fil Plataforma d'Accés, Connectar Caixa de Telèfon, Registrador d'Alarma, 24 Hores de Treball(EU)

Portes d'Enllaç, *gsm Terminal Sense fil d'Accés, Caixa de Telèfon *gsm, Sense fil Plataforma d'Accés, Connectar Caixa de Telèfon, Registrador d'Alarma, 24 Hores de Treball(EU) Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • *Multiple Usis: Amb 9 indicadors LED, pantalla de senyal, pantalla d'estat de crida. 24 hores de treball, detecció automàtica incorporada de vigilància, per a evitar accidents, per a evitar trucades perdudes
 • Característiques del Producte: La nova actualització de la ranura, fàcil de veure el contacte entre la targeta i el xip, però també és propici per a alguns clients amb *Cato, fàcil d'inserir i llevar la targeta telefònica
 • Disseny Únic: Reconeixement i visualització d'entrada *DTMF estàndard. A més de la identificació de crida estàndard, l'entrada *DTMF estàndard també es pot usar per a evitar amb eficàcia errors com els números que falten
 • Fàcil Instal·lació: Utilitzant disseny de circuits anti-soroll, anti-soroll i anti-*jamming. Usant un mòdul de comunicació sense fil industrial, amb un senyal d'alta qualitat per a millorar l'antena, el senyal és una qualitat de veu relativament fort, clara i estable
 • Àmplia Gamma d'Aplicació: S'usa àmpliament en aquestes àrees: Àrea remota, Muntanyes, *Telemarketing, Botiga pública, oficina, fàbrica, Llocs desmuntables com a vaixells, trens i autobusos de llarga distància
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Les Caixes de Veu

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Caixes de Veu que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Caixes de Veu

Caixa de Veu 4G Vàlida per a *Volte i Compatible amb Teleassistència.

Caixa de Veu 4G Vàlida per a *Volte i Compatible amb Teleassistència. TOP 1
Caracteristiques 📌
 • Gaudeix d'una vegada de les veritables crides de QUALITAT *VoLTE. Conté: Equip *SLF Cable telefònic Cable alimentació Guia ràpida. Amb la seva caixa. Com a nou. Equip de veu *VoLTE equivalent a una línia fixa. La unitat principal té: Indicador de telèfon que s'il·lumina en funció de l'estat de l'anomenada Indicador de xarxa de diferents colors en funció de la xarxa. Intensitat del senyal Port de telèfon Botó de *reset Port 12 *v Botó *on/*off
+ Veure mes Caracteristiques

Caixa De Veu per a Teleassistència,Unitat Principal de Terminal sense fil Fix, Porta d'Enllaç *gsm 1900/1800/900/850 MHz Plataforma d'Accés sense fil Equip de terminació Cel·lular

Caixa De Veu per a Teleassistència,Unitat Principal de Terminal sense fil Fix, Porta d'Enllaç *gsm 1900/1800/900/850 MHz Plataforma d'Accés sense fil Equip de terminació Cel·lular TOP 2
Caracteristiques 📌
 • 【Alta estabilitat】 --- Adopti el mòdul de comunicació sense fil industrial, cooperi amb el senyal d'alta qualitat per a millorar l'antena, el senyal és relativament fort i la qualitat de la crida és clara i estable.
 • 【Fàcil d'instal·lar】: No és necessari invertir en una línia de connexió a terra, utilitzi la targeta *SIM del telèfon mòbil *GSM. Amb un senyal de polaritat inversa, pot accedir al mesurador o usar el mesurador de la computadora.
 • 【Alt rendiment】: admet serveis de veu internacionals i nacionals, locals, fixos / mòbils. Instal·li una targeta *SIM *GSM, pot fer trucades telefòniques amb aquest terminal connectant-ho amb un telèfon fix amb cable comú.
 • 【Visualització i reconeixement d'entrada estàndard】: No canviï els vells hàbits de marcació, igual que els hàbits d'operació d'un telèfon fix ordinari. La pantalla *LCD pot mostrar el valor del senyal i l'estat de la crida clarament, molt convenient d'usar.
 • 【Treball constant les 24 hores】: Circuit de servei de vigilància incorporat, detecció automàtica de l'estat de funcionament de l'equip, falla de reinici automàtic, en general per a evitar l'ocurrència de xocs, per a prevenir el xoc, per a evitar trucades perdudes.
+ Veure mes Caracteristiques

*KSTE *4mins 3W *DIY enregistrament de Veu Caixa Quadre de Missatge Mòdul de So Clar *for els Animals de Peluix/Regal/Joguina

*KSTE *4mins 3W *DIY enregistrament de Veu Caixa Quadre de Missatge Mòdul de So Clar *for els Animals de Peluix/Regal/Joguina TOP 3
Caracteristiques 📌
 • Caixa de l'enregistrament, es pot col·locar en ninots de peluix o altres joguines, pot ajudar a expressar emocions, o un missatge li demana, la qual cosa augmenta en gran manera la diversió i practicitat de la joguina.
 • Hi ha 2 botons de control, el botó vermell s'utilitza per a l'enregistrament, i el botó negre s'utilitza per a la reproducció.
 • La qualitat del so és clar i el so és més fort, arribant a 3W.
 • Donar suport a l'enregistrament ultra-llarg, fins a 2/4 minuts, molt superior a altres productes similars.
 • Àmplia gamma d'aplicacions: joguines d'enregistrament, caixes de regal, artesania creativa, artefactes confessió, publicitat, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

Sony ICDTX660.CE7 Gravadora de Veu Digital *Ultrafina amb Pantalla OLED, Color Negre

Sony ICDTX660.CE7 Gravadora de Veu Digital *Ultrafina amb Pantalla OLED, Color Negre TOP 4
Caracteristiques 📌
 • Per a la teva butxaca: la gravadora de veu *ICD-TX660 és prima, lleugera
 • Acte *Voice *Recording optimitza la configuració de captura d'àudio per a les freqüències de la veu humana
 • *One *Push *Recording comença a gravar immediatament, fins i tot si el dispositiu d'escolta Sony estava apagat
 • El dispositiu d'enregistrament *ICD-TX660 té un elegant cos metàl·lic
 • la funció Time *Jump salta el 10% del temps total de reproducció de cada enregistrament
+ Veure mes Caracteristiques

Punt d'Accés sense fil de Treball Les 24 Hores, Terminal sense fil Fix Porta d'Enllaç *gsm *50Hz/*60HzMHz Caixa del telèfon Gravador d'Alarma (UE)

Punt d'Accés sense fil de Treball Les 24 Hores, Terminal sense fil Fix Porta d'Enllaç *gsm *50Hz/*60HzMHz Caixa del telèfon Gravador d'Alarma (UE) TOP 5
Caracteristiques 📌
 • 【*Wireless Terminal *GSM *Gateway】- amb 9 indicadors LED, pantalla de senyal, pantalla d'estat de crida. Utilitzant un mòdul de comunicació sense fil industrial, amb senyal d'alta qualitat per a millorar l'antena, el senyal és relativament fort, clara i estable.
 • 【*GSM *Network 】- pot utilitzar la xarxa *GSM per a proporcionar ràpidament serveis fixos de comunicació telefònica sense fil i serveis de dades dins de la cobertura de la xarxa cel·lular *GSM.
 • 【*DTMF Input】- Reconeixement i visualització d'entrada *DTMF estàndard. A més de l'identificador de crides estàndard, l'entrada *DTMF estàndard també es pot utilitzar per a evitar errors de manera efectiva, com a números que manca.
 • 【24 *hours *Work】- Detecció automàtica de vigilància integrada, per a evitar accidents, evitar accidents i evitar trucades perdudes.
 • 【*Feature】- Amb un circuit reductor automàtic, pot usar directament la font d'alimentació de 12 V del sistema d'alarma de seguretat.Utilitzant un disseny de circuit antisoroll, antisoroll i antiembús.
+ Veure mes Caracteristiques

*Dechoga Mòdul de So, Xip de So USB programable Mòdul de reproducció de Veu d'enregistrament d'1 W, mòdul d'enregistrament de Veu per a Bricolatge Àudio de Veu Joguines(Versió Sensible a la llum)

*Dechoga Mòdul de So, Xip de So USB programable Mòdul de reproducció de Veu d'enregistrament d'1 W, mòdul d'enregistrament de Veu per a Bricolatge Àudio de Veu Joguines(Versió Sensible a la llum) TOP 6
Caracteristiques 📌
 • ⭐Aquest xip de so es pot usar en moltes coses. No li agradaria a l'àvia un marc amb un enregistrament adjunt del seu net? O tal vegada al seu fill li agradaria un os de peluix amb un enregistrament de veu d'un familiar llunyà dient que l'estima? Les opcions són infinites...
 • ⭐【Control de botons】 Instal·li-ho en el seu projecte/regalo i després pressioni el botó. La música que li posis es reproduirà una vegada i es detindrà automàticament quan acabi la cançó. Aquest article ve amb el botó i la manera predeterminada: 000.
 • ⭐【Mòdul de so programable】Proporcioni més possibilitats per a desenvolupar un mòdul completament adequat per al seu propi projecte. Pot seleccionar diferents maneres de tret (botó/*disparador *TTL) connectant-se amb diferents coixinets de soldadura.
 • ⭐【Regal creatiu perfecte】És ideal per a fer una caixa de música, targetes de felicitació musicals, marcs de fotos, àlbums, caixes de regal i altres regals creatius per a Nadal, Dia de la Mare, Dia de Sant Valentí. Si té més preguntes, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per correu electrònic per a obtenir assistència tècnica.
 • ⭐【Servei satisfactori】Sempre posem la qualitat del producte i l'experiència de compra del client en primer lloc. Si no està completament satisfet amb el producte o té algun problema durant l'ús, pot contactar-nos. Li respondrem dins de les 24 hores. Recordi sempre que la comunicació és la millor manera de resoldre problemes.
+ Veure mes Caracteristiques

Caixa d'aïllament de cabina de veu, escuma per a enregistrament acústic i de so, completa amb corretja per a cables

Caixa d'aïllament de cabina de veu, escuma per a enregistrament acústic i de so, completa amb corretja per a cables TOP 7
Caracteristiques 📌
 • La nostra caixa d'aïllament per a cabina de veu és de la grandària ideal per a garantir un ús fàcil i un transport sense esforç.
 • La caixa de cabina de veu és lleugera i plegable, la qual cosa facilita la portabilitat onsevulla que vagis.
 • Amb un disseny ideal, la caixa d'aïllament garanteix el rendiment millorat de la teva acústica eliminant ressons i reduint el soroll.
 • La nostra caixa d'aïllament és compatible amb una varietat de suports de micròfon i micròfon i ofereix possibilitats d'aplicació il·limitades.
 • Ve complet amb una pràctica corretja organitzada per a cables per a ajudar-te a mantenir els teus cables sota control.
+ Veure mes Caracteristiques

*KOFOT Veu per a Animals Peluix - Caixa Veu per a Parlar,Mini Veu 30 Segons, Caixa So per a Peluix Peluix

*KOFOT Veu per a Animals Peluix - Caixa Veu per a Parlar,Mini Veu 30 Segons, Caixa So per a Peluix Peluix TOP 8
Caracteristiques 📌
 • ➩Material durador: aquest veu *grabable està fabricat amb material PP durador i reutilitzable que *pueresistir el desgast i proporciona una sensació suau i còmoda.
 • ➩Versió impressionant: aquest veu *grabable ho sorprendrà amb la seva bella i sorprenent versió que demostra la seva fina artesania i la seva exquisida mà obra. També durarà molt temps, sense esquerdar-se ni esvair-se.
 • ➩Múltiples usos: gravi les seves propis veu o música amb aquest mòdul compacte i fàcil usar. Es *pueinsertar en qualsevol animal peluix o nina per a crear un regal divertit.
 • ➩Gran regal: sorprengui els seus sers estimats amb un veu *grabable que li permet gravar i reproduir el seu propi missatge. Ja sigui per a aniversari, homes, dones, Acció Gràcies, Nadal o Halloween,
 • ➩Gravi fins a 30 segons: aquesta veu li permet gravar fins a 30 segons la seva veu o cançons i reproduir-les en qualsevol moment. És un regal únic que demostra el teu amor i creativitat. També *pueactualizar els seus enregistraments fàcilment quan ho desitgi.
+ Veure mes Caracteristiques

*MINUSE Mini Veu en Forma cor, Caixa Veu per a Parlar, Mini gravadora, botó So programable, enregistrament 30 Segons per a Joguines Peluix, Animals Peluix, nines

*MINUSE Mini Veu en Forma cor, Caixa Veu per a Parlar, Mini gravadora, botó So programable, enregistrament 30 Segons per a Joguines Peluix, Animals Peluix, nines TOP 9
Caracteristiques 📌
 • ✯Material Còmode: Aquest veu *grabable et brinda un toc suau i còmode, perquè està fet material PP resistent i reutilitzable.
 • ✯Bella versió: aquest veu *grabable compta amb una impressionant i bella versió que mostra la seva exquisida mà obra i la seva fina artesania. També és fort i estable, sense esquerdes ni mal funcionament.
 • ✯Àmpliament aplicable: aquest mòdul li permet gravar fins a 30 veu o música i reproduir-la amb només pressionar un botó. Cap en qualsevol peluix o nina i és un regal únic i inoblidable per als seus sers estimats.
 • ✯Regal favorable: gravi i reprodueixi el seu propi missatge amb un veu *grabable que millora el seu regal. Funciona per a aniversari, homes, dones, Acció Gràcies, Nadal o Halloween.
 • so personalitzables: gravi fins a 30 segons la seva veu o música i reprodueixi-la en qualsevol moment amb aquesta gravadora veu. També *puecambiar els seus enregistraments amb la freqüència que desitgi, la qual cosa ho converteix en un regal divertit i versàtil per a qualsevol ocasió.
+ Veure mes Caracteristiques

Caixa d'enregistrament de Bricolatge, mòdul d'enregistrament de Veu de 3W 2/4 Minuts Mòdul de Caixa de So de Veu *grabable multifunció per a Animals de Peluix/Regal/Joguina(4 Minuts)

Caixa d'enregistrament de Bricolatge, mòdul d'enregistrament de Veu de 3W 2/4 Minuts Mòdul de Caixa de So de Veu *grabable multifunció per a Animals de Peluix/Regal/Joguina(4 Minuts) TOP 10
Caracteristiques 📌
 • La caixa d'enregistrament, es pot col·locar en ninots de peluix o altres joguines, pot ajudar-ho a expressar emocions o missatges, augmentant en gran manera la diversió i la practicitat de la joguina.
 • Hi ha 2 botons de control, el botó vermell s'usa per a gravar i el botó negre s'usa per a reproduir.
 • La qualitat del so és clara i el so és més fort, aconseguint els 3W.
 • Admet enregistraments *ultralargas, fins a 2/4 minuts, molt superior a productes similars.
 • Àmplia gamma d'aplicacions: enregistrament de joguines, caixes de regal, manualitats creatives, artefactes de confessió, publicitat, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Caixa de Veu

Nota 9.9
3W *DIY Caixa d'Enregistrament de Veu, 2/4 Minuts Mòdul de Quadre de Missatge de Veu amb So Clar per a Nines, Joguines d'Enregistrament, Caixes de Regal, etc.(4 Minuts)
3W *DIY Caixa d'Enregistrament de Veu, 2/4 Minuts Mòdul de Quadre de Missatge de Veu amb So Clar per a Nines, Joguines d'Enregistrament, Caixes de Regal, etc.(4 Minuts)
Fabricant ASHATA
Nota 8.5
*KSTE 2 Minuts 3W *DIY enregistrament de Veu Caixa Quadre de Missatge Mòdul de So Clar *for els Animals de Peluix/Regal/Joguina
*KSTE 2 Minuts 3W *DIY enregistrament de Veu Caixa Quadre de Missatge Mòdul de So Clar *for els Animals de Peluix/Regal/Joguina
Fabricant KSTE
Nota 8.0
*Vbestlife Caixa d'enregistrament de Bricolatge, mòdul de Missatge de Caixa d'enregistrament de Veu de 3W per a Peluixos/Regal/Joguina(Enregistrament de 2 Minuts)
*Vbestlife Caixa d'enregistrament de Bricolatge, mòdul de Missatge de Caixa d'enregistrament de Veu de 3W per a Peluixos/Regal/Joguina(Enregistrament de 2 Minuts)
Fabricant Vbestlife
Nota 7.8
*Podazz Mini Gravadora de veu digital So Actuat 90 hores de capacitat USB Recarregable Caixa de metall Gravadora de so per a conferències Reunions (8GB)
*Podazz Mini Gravadora de veu digital So Actuat 90 hores de capacitat USB Recarregable Caixa de metall Gravadora de so per a conferències Reunions (8GB)
Fabricant Podazz
Nota 7.7
Joguina antiga de veu, caixa de *amueh, com una vaca, joguina retro
Joguina antiga de veu, caixa de *amueh, com una vaca, joguina retro
Fabricant Protocol
Nota 7.6
Gravadora de Veu per a Animals de Peluix Targeta de Felicitació Mòdul de So 4 Minuts Mòdul de Targeta de Felicitació *Grabable *DIY Xip d'Enregistrament de So de Veu amb (Bucle)
Gravadora de Veu per a Animals de Peluix Targeta de Felicitació Mòdul de So 4 Minuts Mòdul de Targeta de Felicitació *Grabable *DIY Xip d'Enregistrament de So de Veu amb (Bucle)
Fabricant KIMISS
Nota 7.5
*DuckDik Q1 16GB Mini Gravadora Activada per Veu, Una de Les Gravadores més Petites, Enregistrament 15 dies en *Standby, Reducció de Soroll HD, Compatible amb Android, iPhone, Windows i *Mac (16GB)
*DuckDik Q1 16GB Mini Gravadora Activada per Veu, Una de Les Gravadores més Petites, Enregistrament 15 dies en *Standby, Reducció de Soroll HD, Compatible amb Android, iPhone, Windows i *Mac (16GB)
Fabricant DuckDik
Nota 7.4
Gravadora Veu Magnètica amb *OTG, Activació de Veu, Àudio HD de 1536 *kbps, Reproducció d'MP3, 30 Hores de Temps d'Enregistrament, Recarregable, 64GB
Gravadora Veu Magnètica amb *OTG, Activació de Veu, Àudio HD de 1536 *kbps, Reproducció d'MP3, 30 Hores de Temps d'Enregistrament, Recarregable, 64GB
Fabricant YOUHE
Nota 7.4
H+I Gravadora de Veu, Memòria de 16 GB, Recarregable per USB i Funcions MP3, Ideal per a Classes, reunions, entrevistes, fins a 192 Hores
H+I Gravadora de Veu, Memòria de 16 GB, Recarregable per USB i Funcions MP3, Ideal per a Classes, reunions, entrevistes, fins a 192 Hores
Fabricant H+Y
Nota 7.4
16GB Gravadora de Veu Professional amb Reproducció i *OTG, Rodona Portàtil Gravadora *Activacion per Veu, fins a 192 Hores Enregistrament i 32 Hores Bateria, Petit Dispositiu d'Enregistrament
16GB Gravadora de Veu Professional amb Reproducció i *OTG, Rodona Portàtil Gravadora *Activacion per Veu, fins a 192 Hores Enregistrament i 32 Hores Bateria, Petit Dispositiu d'Enregistrament
Fabricant H+Y

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-22 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables