Els Millors Cèrcols de Llum de Novembre 2021

ūüĒ• Els 3 Millors C√®rcols de Llum

*SYOSIN Luz d'Anell LED,Cèrcol de Llum de 10.2" amb Trípode Control Remot *Bluetooth,3 Maneres de Llums 10 Lluentors Regulable per a Mòbil *Selfie,Fotografia,Maquillatge,*Youtube,*TIK *Tok *Live

*SYOSIN Luz d'Anell LED,Cèrcol de Llum de 10.2" amb Trípode Control Remot *Bluetooth,3 Maneres de Llums 10 Lluentors Regulable per a Mòbil *Selfie,Fotografia,Maquillatge,*Youtube,*TIK *Tok *Live
Marca: SYOSIN
El Millor
Caracteristiques ūüďĆ
 • „ÄźAnell de llum LED de 10.2 Polzades„ÄĎ: en comparaci√≥ amb altres llums de farciment per a *selfies, l'anell de llum LED *SYOSIN per a tel√®fon m√≤bil √©s m√©s gran i potent.Pot ajustar les maneres i la lluentor per a satisfer les seves necessitats d'il¬∑luminaci√≥ en diferents ocasions.
 • „Äź3 Maneres de llum regulables & 10 Nivells de lluentor„ÄĎ:Tres maneres de lluentor: c√†lid, natural i fred, , temperatura de color: 2900K-6500K,cada manera t√© 10 nivells de lluentor per a triar, cosa que significa que s'ofereixen tipus de llums de lluentor per a satisfer les seves necessitats; Brinda suficient llum de farciment, li permet ser m√©s brillant en la transmissi√≥ en viu i *eldisparador autom√†tic, i eliminar les ombres molestes en el seu rostre.
 • „ÄźAnell de Llum Multifunci√≥&Girat√≤ria de 360¬į„ÄĎ:El disseny 4 en 1 de combina el Suport per a Tel√®fon M√≤bil, Anell de llum d'escriptori,c√®rcol de llum per a *movil amb *tripode ajustable, i *Selfie Pal amb Control Remot *Bluetooth. El pal telesc√≤pic pot estendre's de *50cm a 134 cm, pot usar-se com un tr√≠pode plegable o parar-se en el pis, simplement bloquegi'l a la longitud adequada segons sigui necessari. Anell de Llum giratori de 360¬į, pot ajustar l'angle lliurement segons ho necessiti.
 • „ÄźAlimentat per USB & √ös extens„ÄĎ:En carregar a trav√©s d'USB, aquesta llum d'anell es pot usar juntament amb computadores port√†tils, PC, energia m√≤bil, carregadors USB, adaptadors de CA, etc. Aquest suport per a tel√®fon amb llum d'anell √©s compatible amb la majoria dels tel√®fons iPhone i Android amb un ample de pantalla entre 5.1 cm i 8.3 cm,per a v√≠deos de YouTube, transmissi√≥ en viu, maquillatge, escriptori, *selfie, retrat, maquillatge, etc.
 • „ÄźContingut del paquet&Servei de qualitat„ÄĎ:*SYOSIN Anell de llum Inclou 1*anell de llum LED de 10.2", 1*control remot *Bluetooth, 3*clip per a tel√®fon, 1**134cm tr√≠pode extens, 1*Mini tr√≠podeÔľĆ1*cap esf√®ric de 360 ¬į. Si t√© alguna pregunta, comuniqui's amb nosaltres a trav√©s del bot√≥ "Contactar al venedor" en la secci√≥ "La seva comanda", i li proporcionarem una soluci√≥ satisfact√≤ria dins de les 24 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

*Anozer 10.2'' LED Anell de llum amb Trípode Metall d'Escriptori i 57.1'' Trípode Llarg Alternatiu&Suport Telèfon, llum de 3 Manera i 10 Lluentor per a Transmissió en Viu/*Youtube Vídeo/*Tiktok/Maquillatge

*Anozer 10.2'' LED Anell de llum amb Trípode Metall d'Escriptori i 57.1'' Trípode Llarg Alternatiu&Suport Telèfon, llum de 3 Manera i 10 Lluentor per a Transmissió en Viu/*Youtube Vídeo/*Tiktok/Maquillatge
Marca: Anozer
El 2 Millor
Caracteristiques ūüďĆ
 • 2¬†Tr√≠podes¬†per a¬†diferents¬†escenes¬†:¬†amb¬†dos¬†tr√≠podes¬†de¬†alumini,¬†interruptor¬†universal¬†,¬†pot¬†triar¬†el¬†tr√≠pode¬†per¬†la seva¬†necessitat¬†de¬†i¬†llums¬†diferents¬†segons¬†la¬†situaci√≥.¬†la¬†grand√†ria¬†port√†til¬†el¬†fa¬†√†mpliament¬†utilitzat¬†en¬†interiors¬†i¬†exteriors.¬†Per¬†exemple,¬†*selfies,¬†maquillatge,¬†enregistrament¬†de¬†v√≠deos¬†de¬†YouTube,¬†Twitter,¬†*Twitch,¬†*Snapchat,¬†*Facetime,¬†*TikTok,¬†fotografia¬†a el¬†aire¬†lliure,¬†fotografia¬†publicit√†ria,¬†transmissi√≥¬†en¬†viu¬†o¬†altres¬†activitats¬†de¬†la¬†vida¬†di√†ria.
 • 10¬†nivells¬†de¬†lluentor¬†i¬†3¬†maneres¬†de¬†color:¬†el¬†anell¬†de¬†llum¬†LED¬†es¬†pot¬†atenuar¬†amb¬†tres¬†maneres¬†de¬†color:blanc¬†,c√†lid¬†i¬†blanc¬†c√†lid,¬†i¬†est√†¬†dissenyat¬†amb¬†10¬†nivells¬†de¬†lluentor,¬†la¬†temperatura¬†de¬†color¬†ajustable¬†√©s¬†*3000k-*5500k,¬†nom√©s¬†pressioni¬†el¬†bot√≥¬†per a¬†ajustar¬†la¬†lluentor¬†i¬†el¬†to¬†segons¬†la seva¬†necessitat.
 • Suport¬†de el¬†tel√®fon¬†de¬†flexi√≥¬†lliure¬†de¬†rotaci√≥¬†360¬į:¬†aquest¬†anell¬†de¬†llum¬†es¬†permet¬†girar¬†360¬†graus¬†amb¬†el¬†cap√ßal¬†giratori,¬†per¬†el¬†que¬†pot¬†ajustar-lo¬†en¬†qualsevol¬†angle¬†segons¬†els seus¬†gustos.¬†Tamb√©¬†pot¬†ajustar¬†el¬†suport¬†de el¬†tel√®fon¬†m√≤bil¬†que¬†es¬†pot¬†doblegar¬†per a¬†aconseguir¬†el¬†millor¬†angle.¬†La¬†majoria¬†de¬†els¬†tel√®fons¬†intel¬∑ligents¬†s√≥n¬†compatibles.
 • Font¬†de¬†alimentaci√≥¬†USB:¬†la¬†llum¬†anul¬∑lar¬†de el¬†port¬†USB¬†funciona¬†amb¬†una¬†varietat¬†de¬†dispositius,¬†com a¬†carregadors¬†USB,¬†fonts¬†de¬†alimentaci√≥¬†m√≤bils,¬†computadores¬†*host¬†i¬†port√†tils.¬†Pot¬†usar-la¬†lliurement¬†en¬†qualsevol¬†moment.
 • Continguts¬†de el¬†paquet:¬†Vost√®¬†rebr√†¬†¬†¬†*1x¬†anell¬†de¬†llum,¬†*1x¬†Tr√≠pode¬†de¬†escriptori,¬†*1x¬†Tr√≠pode¬†llarg,¬†*1x¬†suport¬†de¬†tel√®fon,¬†*1x¬†manual¬†de el¬†usuari,¬†En¬†*Anozer,¬†sempre¬†creem¬†cosa¬†millors¬†per a¬†els nostres¬†clients.
+ Veure mes Caracteristiques

*ELEGIANT Cèrcol de Llum Trípode Fotografia, 10.2" Anell de Luz *Selfie amb Control Remot 120 LED 3 Maneres 11 Nivells de Llum per a *TikTok *Youtube Instagram *Vlog Vídeo Maquillatge Ensenyament per a *iOS Android

*ELEGIANT Cèrcol de Llum Trípode Fotografia, 10.2" Anell de Luz *Selfie amb Control Remot 120 LED 3 Maneres 11 Nivells de Llum per a *TikTok *Youtube Instagram *Vlog Vídeo Maquillatge Ensenyament per a *iOS Android
Marca: ELEGIANT
El 3 Millor
Caracteristiques ūüďĆ
 • „Äź3 Colors de Llum & 11 Nivells de Lluentor„ÄĎ La llum de l'anell est√† disponible en 3 colors: blanc fred, blanc i blanc c√†lid, que es poden ajustar 11 nivells de lluentor entre la temperatura de color de 2700K a 5500K. mesura 10.2 polzades i consta de 120 bombetes LED, per la qual cosa pot usar aquest anell d'autofoto lligat per a fotografia de retrats, v√≠deo, producci√≥ en viu i YouTube / Instagram, etc.
 • „ÄźAngle Ajustable de 360 ‚Äč‚Äč¬į & √Ämplia Compatibilitat„ÄĎLa llum de l'anell LED i el suport del tel√®fon es poden girar 360 graus en cada adre√ßa segons les seves necessitats. El clip del tel√®fon tamb√© √©s ajustable i s'adapta a la majoria dels tel√®fons cel¬∑lulars, l'ample del tel√®fon pantalla que varia de 5.1 a 8.*3cm, com iPhone 12 11 *XS MAX / *XR / *XS / X / 8/8 Plus, Samsung *Galaxy S20 / S10 / S9 / S9 + / S8, Huawei, *Xiaomi i etc.
 • „ÄźControl Remot & Bot√≥ Convenient„ÄĎ Amb control remot, dist√†ncia de *bluetooth de fins a 10 m per a connectar el tel√®fon cel¬∑lular. Pren fotos f√†cilment en qualsevol posici√≥. Amb el cable de control remot USB, hi ha 4 botons per a controlar, un per a encendre o apagar les llums, un per a configurar la manera, dues per a ajustar la lluentor (predeterminat al nivell m√†xim).
 • „ÄźTr√≠pode & Suport per a Tel√®fon & Anell de Llum„ÄĎ L'anell de llum LED combina anell de llum, tr√≠pode i suport per a tel√®fon. L'anell de llum port√†til √©s f√†cil d'instal¬∑lar i usar. Amb el control remot, pot usar m√©s f√†cilment la rica llum exterior i crear efectes d'il¬∑luminaci√≥ extraordinaris.
 • „ÄźPort USB & Aplicacions Esteses„ÄĎ Hi ha un port USB en la nostra llum d'anell *selfie amb tr√≠pode. Pot connectar el connector USB a una PC, un adaptador o un *Powerbank. Endollar i usar. Aquest anell de llum es pot usar per a YouTube, fotos, transmissi√≥ en viu, maquillatge, *TikTok, *selfie estic, etc. Si t√© alguna pregunta, contacti'ns a la seva disposici√≥.
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobarás Els Millors Cèrcols de Llum durant el black friday al millor preu
Si aquestes buscant comprar Cèrcols de Llum però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

ūü§Ď El C√®rcol de Llum M√©s Barat

*TVLIVE Cèrcol de Llum 10.2" amb *Tripode, 3 Maneres de Llum, 10 Nivells de Lluentor 360a Suport Ajustable Ring Light, Anell de Llum Control Remot Sense fil, Cèrcol de llum per a Mòbil *TIK *Tok Maquillatge *Selfies

*TVLIVE Cèrcol de Llum 10.2" amb *Tripode, 3 Maneres de Llum, 10 Nivells de Lluentor 360a Suport Ajustable Ring Light, Anell de Llum Control Remot Sense fil, Cèrcol de llum per a Mòbil *TIK *Tok Maquillatge *Selfies
Marca: TVLIVE
El Mes Barat
Caracteristiques ūüďĆ
 • ūüĆü„Äź3 Maneres de Llum & 10 Nivells de Lluentor Ajustable„ÄĎC√®rcol de llum 10.2 polzades T√© 3 colors de llum disponibles, amb diferents temperatures; Des de blanc, groc c√†lid, i blanc c√†lid. A m√©s, la lluentor de les bombetes √©s regulable en 10 nivells progressius, des d'1% fins a 100%. √Čs ideal per a gravar v√≠deos en directe tamb√© es pot usar perfectament per a fotografia o fins i tot llegir llibres.
 • ūüĆü„Äź*360¬ļGiratorio & Control Remot„ÄĎGr√†cies a la r√≤tula, el suport del tel√®fon intel¬∑ligent es pot ajustar fins a 360√®. Et permet sintonitzar el tel√®fon en qualsevol posici√≥ perqu√® el personalitzis al teu gust. Ve amb un control remot per a tel√®fons iPhone o Android, que et permet prendre excel¬∑lents fotos de familiars o altres grups, realitzar una transmissi√≥ en viu, etc.
 • ūüĆü„Äź√Ämplia Varietat d'Usos„ÄĎEl nostre Ring Light emfatitza els detalls i oculta les ombres a trav√©s del seu disseny circular inherent. La il¬∑luminaci√≥ suau oculta les imperfeccions i les arrugues, la qual cosa ho fa perfecte per a *selfies o sessions de maquillatge. Tamb√© t'ajuda a millorar la qualitat dels teus enregistraments de v√≠deo, *youtube, *tiktok etc
 • ūüĆü„ÄźAlimentat per USB & Disseny Lleuger„ÄĎC√®rcol de llum per a *movil funciona amb la majoria dels dispositius que admeten port USB, com a computadora port√†til, PC, banc d'energia, carregador USB, adaptador de CA, etc. Li permet crear i capturar f√†cilment impressionants fotos i v√≠deos per a compartir en les seves plataformes de xarxes socials.
 • ūüĆü„ÄźContingut„ÄĎ*1x C√®rcol de llum *1x Pin√ßa per a tel√®fon m√≤bil *1x Cap√ßal de Tr√≠pode *1xTr√≠pode d'alta qualitat *1x Manual en espanyol. *1x *Bluetooth Control Remot. No dubtis a contactar-nos si tens qualsevol pregunta, som aqu√≠ per al que necessitis.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Cèrcols de Llum que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Cèrcols de Llum disponibles en Novembre del 2021 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Cèrcols de Llum veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Cèrcol de Llum Calitat - Preu

*ESR Luz *TIK *Tok 10" LED Anell de Llum, Cèrcol de Llum amb Trípode i Suport per a Telèfon Mòbil, 3 Maneres de Llums per a *Tiktok *Live, *Vlogs, *Youtube, *Selfies, Maquillatge i Fotografia, Intensitat Regulable

*ESR Luz *TIK *Tok 10" LED Anell de Llum, Cèrcol de Llum amb Trípode i Suport per a Telèfon Mòbil, 3 Maneres de Llums per a *Tiktok *Live, *Vlogs, *Youtube, *Selfies, Maquillatge i Fotografia, Intensitat Regulable
Marca: ESR
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques ūüďĆ
 • [IL¬∑LUMINA LA TEVA VIDA] 3 colors de llum i 10 nivells de lluentor. Perfecte per a maquillatge, directes, blogs, fotografia‚Ķ
 • [TR√ćPODE AJUSTABLE] El suport √©s ajustable de 43 cm a 135 cm, apte per a usar sobre l'escriptori o en el s√≤l.
 • [SUPORT ROTATORI] El suport per a tel√®fon √©s ajustable. Troba l'angle m√©s adequat per a cada ocasi√≥. Compatible amb gaireb√© tots els tel√®fons intel¬∑ligents.
 • [ALIMENTAT PER USB] Pot usar-se gaireb√© amb qualsevol dispositiu amb port USB [Port√†tils, carregadors, bateries port√†tils‚Ķ] √Čs molt intu√Įtiu, podr√†s configurar-ho perfectament en segons.
 • [GARANTIA DE SATISFACCI√ď] No estarem satisfets fins tu no ho estiguis completament. Tots els nostres productes estan recolzats amb el suport que et mereixes.
+ Veure mes Caracteristiques

ūüďč Les nostres llistes 2021 de Els C√®rcols de Llum

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Cèrcols de Llum que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

ūüéĖÔłŹ TOP 10 C√®rcols de Llum

2NLF Cèrcol de Llum per a *Movil 10" *RGB Anell de llum LED amb Trípode Suport 53" Altura Regulable 26 Colors 10 Lluentors Regulables Control Remot Sense fil per a *Selfie Maquillatge *Youtube *TIK *Tok *Live

Caracteristiques ūüďĆ
 • ‚≠ź„Äź3 T√≠pica Llum amb 10 Nivells de Lluentor„ÄĎ2NLF c√®rcol¬†de¬†llum t√© un total de 3 tons diferents c√†lida/natural/*fria des del m√©s fred al m√©s c√†lid (3000 a *6000k). A m√©s de regular la tonalitat, tamb√© pots regular la lluentor de l'anell de llum, del 10% al 100%.
 • ‚≠ź„ÄźPresa les Fotos dels teus Somnis amb Anell de Luz *RGB„ÄĎ2NLF c√®rcol de llum per a *movil li ofereix m√ļltiples colors per a triar i li assegura que sempre pot obtenir el color de llum correcte en diferents circumst√†ncies. Especialment les maneres *RGB *Flashing i *RGB *Breather *Cycle li permeten crear les fotos i v√≠deos m√©s especials.
 • ‚≠ź„Äź2 Tipus de Suports per a Reempla√ßar„ÄĎ2NLF c√®rcol de llum ve amb 2 suports. # 1 El suport de pis m√©s nou s'est√©n de 32 a 135 cm, simplement asseguri-ho a la longitud desitjada per al seu √ļs preferit; # 2 El tr√≠pode d'escriptori tamb√© √©s ajustable i √©s molt lleuger. Usar c√®rcol¬†de¬†llum tant en exteriors com en interiors per a poder comen√ßar en el m√≥n de *youtube / *instragram... etc.
 • ‚≠ź„ÄźC√®rcol de Llum Giratori 360 ¬į& 2 Suports per a Tel√®fon„ÄĎ*You ca *easily *adjust anell¬†de¬†llum *and *phone *holders *to *find *desired *angle. *One *phone *holder *is a flexible *gooseneck *that ca be *installed *in *the c√®rcol¬†de¬†llum¬†per a¬†*movil, *the *other *is *on *the pole. *Extends *from 5 *to *9cm, compatible *with iPhone X/*XR/8P, Samsung Noti 8/S8/S9, etc.
 • ‚≠ź„ÄźC√®rcol de Llum Multifunci√≥ & GARANTIA D'UN ANY„ÄĎ2NLF anell de llum √©s un soci perfecte per a enregistrament de v√≠deo, transmissi√≥ en viu, fotos de *selfies, filmaci√≥, enregistrament de v√≠deo, tutorial en l√≠nia, *vlogging de paisatges foscos, etc. Ja que √©s la nostra prioritat aconseguir la satisfacci√≥ del client al 100%, contacti'ns per a qualsevol consulta o problema
+ Veure mes Caracteristiques

*ELEGIANT Cèrcol de Llum LED 10.2" Trípode, Anell de Luz *Fotografia amb Control Remot Sense fil 3 Colors, 11 Lluentors Altura Regulable per a Mòbil *Selfie Maquillatge *Youtube *TIK *Tok *Live Escriptori

Caracteristiques ūüďĆ
 • „Äź3 maneres de llum regulables & 11 nivells de lluentor„ÄĎ: El c√®rcol de llum LED *ELEGIANTE t√© 3 colors de llum: blanc c√†lid, blanc neutre i blanc fred. Cada color de llum es pot configurar en 11 lluentors diferents. La llum anular pot ser molt brillant o molt c√†lida, per la qual cosa pot usar la llum anul¬∑lar en moltes situacions.
 • „ÄźAmb connexi√≥ USB & Control remot *Bluetooth„ÄĎ: El nostre tr√≠pode de llum per a *selfies t√© connexi√≥ USB. Amb el controlador 2A pot encendre l'anell de llum LED directament, canviar de manera i controlar els nivells de llum. Pot connectar la connexi√≥ USB a una PC, adaptador o banda d'alimentaci√≥. Connecta i reprodueix. El *disparador incl√≤s es pot connectar a tots els tel√®fons intel¬∑ligents a trav√©s de *Bluetooth, pot *sacarfotos o v√≠deos en un radi de 10 metres.
 • „ÄźAnell de llum LED de 10,2 polzades & 120 peces de LED„ÄĎ: En comparaci√≥ amb altres llums de farciment per a *selfies, l'anell de llum LED *ELEGIANTE per a tel√®fons m√≤bils √©s m√©s gran i m√©s potent. L'anell de llum mesura 10,2 polzades d'alt i consta de 120 comptes LED. La nostra temperatura de color √©s ajustable de *2700k a 5500K.
 • „ÄźAnell de llum giratori de 360 ‚Äč‚Äč¬į & Abra√ßadora universal per a tel√®fon m√≤bil„ÄĎ: L'anell de llum es pot girar verticalment 360 ‚Äč‚Äčgraus. Pot crear els angles dels triangles segons les seves necessitats. L'abra√ßadora per a tel√®fon cel¬∑lular tamb√© √©s ajustable i adequada per a la majoria dels tel√®fons cel¬∑lulars amb un ample de pantalla de 5.1 a 8.3 cm.
 • „ÄźCompatibilitat universal:„ÄĎ Compatible amb el tel√®fon intel¬∑ligent iPhone 12 11 s√®rie. De 2-3.2 polzades. *XR x 8 *8s Samsung S20 S10 S8 + *Note8 S9 S9 + Huawei P40 P30 P20 Mat Pro *Lite 10 *HTC 8X LG *Motorola S7 *Edge S6 Nota 8 7 NOKIA Google *Nexus 7 6 etc.
+ Veure mes Caracteristiques

Cèrcol de Llum 10.2" amb *Tripode, *DEEFSOUL Anell de llum per a *movil, amb 2 Suports per a telèfon mòbil i Borses d'Emmagatzematge, 10 Lluentors Regulable per a Fotografia,Maquillatge,*Youtube,*TIK *Tok *Live

Caracteristiques ūüďĆ
 • [3 colors, 10 lluentors] L'anell de llum t√© tres colors: llum blanca, llum blanca c√†lida i llum c√†lida, i hi ha 10 tipus de lluentor que es poden ajustar, tri√Į diferents colors i diferents lluentors per a crear diferents efectes. La llum anul¬∑lar de 10 polzades t√© 128 comptes de llum, i la llum √©s m√©s suau i m√©s completa que la llum anul¬∑lar de 8 polzades, sense enlluernament ni enlluernament, i la llum √©s uniforme, la qual cosa ho fa brillar sota la lent.
 • [Adopti un tr√≠pode ajustable i resistent] La longitud telesc√≤pica del tr√≠pode varia de 45 cm a 135 cm (amb la llum anul¬∑lar de fins a 161 cm). Mitjan√ßant una rigorosa an√†lisi i disseny de forces, i l'√ļs de materials molt resistents per a fer-ho m√©s durador. L'altura es pot ajustar simplement girant
 • [Faci que la seva transmissi√≥ en viu sigui m√©s convenient] Equipat amb dos suports giratoris per a tel√®fons m√≤bils, un dels quals √©s una m√†nega, la qual cosa fa que el seu tel√®fon m√≤bil sigui m√©s flexible. Equipat amb un controlador d'autofoto *Bluetooth d'alta compatibilitat, pot prendre fotografies en un radi de 10 m amb nom√©s un bot√≥ despr√©s de l'aparellament.
 • [Font d'alimentaci√≥ USB] T√© un port USB adaptable, no requereix bateria. √Čs adequat per a la majoria dels dispositius que admeten ports USB, com a computadores port√†tils, PC, fonts d'alimentaci√≥ m√≤bils i carregadors USB. Permet que la seva ubicaci√≥ de transmissi√≥ en viu ja no es limiti a la presa.
 • [Bossa exclusiva personalitzada] Hem configurat una bossa que pot emmagatzemar perfectament tot el producte per a vost√®, la grand√†ria √©s l'adequat, ja sigui a casa o a l'aire lliure, pot guardar-lo f√†cilment i ser c√≤mode de portar.
+ Veure mes Caracteristiques

Cèrcol de llum *VicTsing, Anell de Llum Trípode LED 10", 3 Maneres Llum + 10 Nivells Lluentor Regulables *Wireless Control Remot, per a *Movil *TIK *Tok, Maquillatge, *Selfie, *Streaming, *Youtube

Caracteristiques ūüďĆ
 • ‚ôę„ÄĆPERSONALITZA LA TEVA IL¬∑LUMINACI√ď PERFECTA„Äć-3 maneres i 10 lluentors a la teva disposici√≥. Amb 3 configuracions de temperatura de color (blanc fred / blanc c√†lid / groc c√†lid) i 10 nivells de lluentor, *VictSing *Selfie Ring Light es pot ajustar a qualsevol efecte d'il¬∑luminaci√≥ que desitgi per al seu enregistrament de v√≠deo o presa de fotos.
 • ‚ôę„ÄĆPlus Grand & *Plus *Lumineux„Äć -Aquest anell de llum gran de 10 " amb 120 comptes de llum √©s prou brillant per a transmissi√≥ en viu, *selfie, maquillatge, etc. La seva ombra filtrar√† la llum de manera m√©s uniforme, perqu√® puguis aconseguir una il¬∑luminaci√≥ m√©s suau i natural.
 • ‚ôę„ÄĆESTABLE & AJUSTABLE & UNIVERSAL„Äć-El tr√≠pode resistent i antilliscant s'estabilitzar√† b√© en el seu escriptori, i la junta universal permetr√† que l'anell de llum giri 360 ‚Äč‚Äč¬į i pot bloquejar-lo en el seu lloc una vegada que trobi un angle perfecte. El suport del tel√®fon tamb√© √©s ajustable en 360 ¬į, adequat per a tots els tel√®fons de menys de 8 cm d'ample (*Supporter Webcam).
 • ‚ôę„ÄĆCONTROL REMOT *BLUETOOTH & FONT D'ALIMENTACI√ď USB„Äć-El nostre anell de llum *VicTsing amb control remot *bluetooth li permet controlar el seu tel√®fon mentre pren fotos o grava v√≠deos, compatible amb tel√®fons intel¬∑ligents *iOS i Android. El Ring Light es pot alimentar amb qualsevol font d'alimentaci√≥ USB, com a carregadors de paret, bancs d'energia, computadores port√†tils, etc.
 • ‚ôę„ÄĆSERVEI Al CLIENT PER A TOTA LA VIDA„Äć- El paquet ve amb 1 x *VictSing Ring Light, 1 x tr√≠pode, 1 x control remot *bluetooth, 1 x suporti per a tel√®fon, 1 x bateria de recanvi, 1 x manual d'usuari i el nostre servei per a tota la vida. No dubti a enviar-nos un missatge per a qualsevol inquietud, ens comunicarem amb vost√® al m√©s aviat possible.
+ Veure mes Caracteristiques

*ELEGIANT Cèrcol de Llum Trípode LED, Anell de Llum 26 Colors *RGB de 10.2" 3 Maneres d'il·luminació, Lluentor Ajustable amb Control Remot Sense fil per a *Selfie Fotografia *Youtube Maquillatge per a Mòbil

Caracteristiques ūüďĆ
 • „ÄźAnell de llum LED de 10.2 polzades amb 168 bombetes LED„ÄĎ: *ELEGIANTE Anell de llum LED de 10.2 "amb 168 bombetes LED √©s molt m√©s gran i m√©s potent. Li proporciona suficient llum durant el maquillatge, transmissi√≥ en viu, *vlogging, els v√≠deos de *selfies, *videollamadas i YouTube.
 • „Äź3 Colors de llum & 26 Maneres *RGB„ÄĎ: Anell de llum LED regulable amb 3 maneres d'il¬∑luminaci√≥: blanc, groc, groc c√†lid. Hi ha 26 maneres d'il¬∑luminaci√≥ *RGB: vermell, verd, blau, etc. Pot ajustar les maneres *RGB, la velocitat *RGB i la lluentor per a satisfer les seves necessitats d'il¬∑luminaci√≥ segons la situaci√≥. Av√≠s important: Si necessites que el c√®rcol de llum brilli en m√ļltiples colors *RGB, cal usar l'adaptador de *QC 3.0 de 5V 2V ! ! !
 • „ÄźTr√≠pode Ajustable & Suport per a Tel√®fon„ÄĎ: *ELEGIANT Ring light combina anell de llum, tr√≠pode i suport per a tel√®fon. El tr√≠pode ajustable est√† fet d'aliatge d'alumini d'alta qualitat. El suport universal per a tel√®fon √©s compatible amb la majoria dels tel√®fons m√≤bils, com iPhone 11/11 Pro / 11 Pro Max / *XS, Samsung *Galaxy, Huawei, Google, Sony *Xperia, LG, *HTC, *ONEPLUS, *Xiaomi, etc.
 • „ÄźControl Remot Sense fil & Alimentat per USB„ÄĎ: L'anell de llum es pot ajustar lliurement mitjan√ßant el control remot de *RF, 26 tipus de llums de colors. Pot prendre fotos, gravar v√≠deos amb control remot *bluetooth. La llum d'anell es pot alimentar des dels ports USB, com el carregador USB, l'ordinador d'escriptori, la PC, etc.
 • „ÄźF√†cil d'Usar„ÄĎ: El controlador d'il¬∑luminaci√≥ li permet encendre la llum directament, canviar la manera de llum i el nivell. El paquet inclou: 1 anell de llum LED, 1 tr√≠pode, 1 suport per a tel√®fon, 1 control remot sense fil, 1 manual d'usuari.
+ Veure mes Caracteristiques

Cèrcol de Llum per a Mòbil A-*TION 12" Anell de Llum LED amb Trípode i Suport, *RGB Luz d'Anell Fotogràfica *Selfie 140 Leds 8 Nivells de Lluentors Regulable per a Maquillatge/*Volg/*Youtube/*TIK *Tok *Live

Caracteristiques ūüďĆ
 • „ÄźActualitzaci√≥ de Luz *Selfie de 30*26 cm„ÄĎA-*TION est√† equipat amb 144 perles de llum LED (48 perles de llum *RGB) per a l'anell de llum, i la seva *RA / *CRI √©s tan alt com 90-95, la qual cosa restaura el color de la imatge capturada al m√©s alt grau. 3 diferents freds / naturals / c√†lids (2600-6000K, 10 lluentors ajustables), kit d'il¬∑luminaci√≥ m√©s professional.
 • „ÄźSistema de Color *RGB Intens„ÄĎEl c√®rcol de llum per a m√≤bil t√© 13 llums *RGB de color pur, 13 maneres de colors *RGB barrejats, inclosos les maneres *RGB *parpadeante i de cicle de respiraci√≥ *RGB, tots amb 10 lluentors ajustables. √Čs una gran elecci√≥ de kits d'il¬∑luminaci√≥ per a crear v√≠deos creatius.
 • „ÄźLlum Ajustable Flexible„ÄĎA-*TION anell de llum LED ve amb 2 suports per a tel√®fon giratoris de 360¬į, que poden transmetre en temps real en 2 plataformes al mateix temps. El controlador USB, el control remot de l'obturador *Bluetooth ("*AB *Shutter3"), el control remot *RF de 20 tecles poden ajudar-lo a canviar f√†cilment diverses maneres d'il¬∑luminaci√≥ del llum.
 • „ÄźDisseny de Tr√≠pode Actualitzat„ÄĎEl gran tr√≠pode de la llum anular pot ajustar lliurement l'altura de 46 cm a 155 cm. T√© un disseny a pressi√≥ de 4 seccions i est√† fet d'aliatge d'alumini. √Čs lleuger i estable, la qual cosa brinda una transmissi√≥ en viu o fotografia m√©s estable i flexible. Ve amb un tr√≠pode d'escriptori port√†til que es pot usar indistintament.
 • „ÄźC√®rcol de Llum per a M√≤bil Port√†til„ÄĎA-*TION est√† equipat amb un estoig de transport per a vost√®, pot portar-se f√†cilment el kit d'il¬∑luminaci√≥ A-*TION. El c√®rcol li brinda els efectes d'il¬∑luminaci√≥ necessaris per a l'ensenyament en viu en l√≠nia, el maquillatge, la fotografia, l'enregistrament de v√≠deo, les fotos de *selfies, la il¬∑luminaci√≥ interior, l'intercanvi de blogs, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

*Neewer Il·luminació Kit: *48cm Exterior 55W 5500K Regulable LED Llum de l'Anell, Suport de Llum, Receptor per al telèfon Intel·ligent, *Youtube, *TikTok, per a Autoretrat d'Enregistrament

Caracteristiques ūüďĆ
 • El kit inclou (1) llum d'anell led exterior de 48 cent√≠metres + (1) suport de llum de 155 cent√≠metres + (1) tub suau + (1) conjunt de filtres de color blanc i taronja + (1) adaptador de sabata per al cap del tr√≠pode + ) receptor *bluetooth + (1) adaptador universal amb endoll *eu + (1) suport per a tel√®fon intel¬∑ligent + (1) bossa de transport
 • Regulable de 48 cm exterior *55w *5500k 240 peces bulbs led amb un ampli rang de regulaci√≥ de l'1% -100%. Disseny led *smd especial, lleuger i port√†til
 • El suport de llum de *155cm es construeix a partir d'aliatge d'alumini, que li d√≥na una resist√®ncia excepcional
 • El tub suau fa que la llum giri lliurement per la millor posici√≥. Blanco i taronja filtres de color estan fets de material pl√†stic d'alta transmissi√≥ de llum amb temperatura de color constant
 • Un adaptador de sabata √©s compatible amb la majoria de les cambres *dslr i un suport per a tel√®fon intel¬∑ligent per a la majoria dels tel√®fons intel¬∑ligents (*iphone 6 plus/6/5/*5s, *samsung *galaxy *s6 *edge / *s6 / *s5, etc. ). Nota la cambra i el tel√®fon intel¬∑ligent en la imatge no estan inclosos
+ Veure mes Caracteristiques

*ELEGIANT Anell de Llum Trípode LED 10.2", Cèrcol de Llum amb Trípode Suport 1.34 m per a Tauleta/Mòbil amb Control Remot *Bluetooth, 3 Maneres Llum + 10 Nivells Lluentor per a *Tiktok *Live *Selfie *Volg *Youtube

Caracteristiques ūüďĆ
 • ‚Ė∂ „ÄźAnell de llum LED de 10 polzades & amb Control Remot *Bluetooth„ÄĎ: en comparaci√≥ amb altres llums de farciment per a *selfies, l'anell de llum LED *ELEGIANT *EGL-06 √©s m√©s gran i m√©s potent. La llum de l'anell √©s de 10 polzades d'alt (di√†metre) i consta de 128 peces de comptes LED. La nostra temperatura de color √©s ajustable de *2700k a 5500K. Amb l'alliberament remot de *Bluetooth subministrada, pot prendre una foto de manera remota. Adequat tant per a Android com per a *iOS.
 • ‚Ė∂ „Äź3 maneres de llum regulables & 10 nivells de lluentor„ÄĎ: *ELEGIANT LED ring light *EGL-06 t√© 3 colors de llum: blanc c√†lid, blanc neutre i blanc fred. Cada color de llum es pot configurar en 10 lluentors diferents. La llum de l'anell pot ser molt brillant o molt c√†lida perqu√® pugui usar la llum de l'anell en moltes situacions.
 • ‚Ė∂ „ÄźAmb suport per a tauleta / tel√®fon cel¬∑lular & Angle de rotaci√≥ de 360 ‚Äč‚Äč¬į„ÄĎ: La llum de l'anell per a *selfies s'instal¬∑la amb un suport universal per a tel√®fon cel¬∑lular i tauleta. Pot usar el seu tel√®fon m√≤bil i tauleta i transmetre simult√†niament en viu en dues plataformes de transmissi√≥ en viu. L'abra√ßadora del tel√®fon m√≤bil es pot girar 360 ¬į i √©s adequada per a tel√®fons m√≤bils amb una pantalla de fins a 6.8 polzades. L'ample del sostenidor de pestanyes √©s de 12.*5cm-*23cm.
 • ‚Ė∂ „ÄźSuport ajustable & Tub d'alumini de fins a 134 cm„ÄĎ: el tub consta d'un aliatge d'alumini robusta, per√≤ notablement lleugera, garanteix una transmissi√≥ o fotografia en viu m√©s estable i flexible. La barra telesc√≤pica amb caragol de bloqueig es pot extreure i fixar lliurement. L'altura total del tr√≠pode √©s de 70-134 cm. La coberta del llum est√† feta d'alumini i la pantalla est√† feta de placa acr√≠lica. El suport de la tauleta √©s extra√Įble i m√≤bil.
 • ‚Ė∂ „ÄźAmb connexi√≥ USB & *Uss m√ļltiples„ÄĎ: *ELEGIANT Tr√≠pode d'anell de llum en viu *EGL-06 √©s amb connexi√≥ USB. Amb el controlador USB pot encendre la llum de l'anell LED directament, canviar les maneres i controlar els nivells de llum. Aquesta llum d'anell es pot usar per a *Tiktok, v√≠deo de YouTube, transmissi√≥ en viu, maquillatge, fotografia, escriptori, *selfie, retrat, pintura de rostres, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

2NLF Cèrcol de Llum amb *Tripode 12" *RGB Anell de Llum LED amb Estable Trípode Suport 61" Altura Regulable 26 Colors 10 Lluentors Regulables Control Remot Sense fil per a *Movil *TikTok *Selfie Maquillatge

Caracteristiques ūüďĆ
 • ‚≠ź„Äź*RGB C√®rcol¬†de¬†Llum amb 10 Nivells de Lluentor„ÄĎ2NLF anell¬†de¬†llum pot ser c√†lida o freda, amb 10 graus d'intensitat. Tamb√© pots posar-la de colors, un concret o diversos tipus de mescles de colors, amb el que no sols il¬∑lumina sin√≥ que decora.
 • ‚≠ź„Äź2 Tipus de Suports per a Reempla√ßar„ÄĎ2NLF c√®rcol de llum amb *tripode porta dos suports diferents tots dos √ļtils i estables, un petit per a l'escriptori i un tr√≠pode m√©s gran per a regulable perfectament amb diferents altures.
 • ‚≠ź„ÄźComandament a Dist√†ncia per a *Selfie„ÄĎ2NLF anell¬†de¬†llum porta un comandament a dist√†ncia *bluetooth que √©s imprescindible si vols fer-te bons *selfies. La llauro de llum per a *movil tamb√© t√© un comandament a dist√†ncia per a poder regular la diferents tons intensitat i la velocitat.
 • ‚≠ź„ÄźAnell de Llum Giratori 360 ¬į & 2 Suports per a Tel√®fon„ÄĎ Pot ajustar f√†cilment l'anell de llum i els suports del tel√®fon per a trobar l'angle desitjat. Un suport per a tel√®fon √©s un coll de cigne flexible que es pot instal¬∑lar en el c√®rcol de llum amb *tripode, l'altre est√† en el pal. S'est√©n de 6 a 10 cm, compatible amb iPhone X / *XR / 8P, Samsung Noti 8 / S8 / S9, etc.
 • ‚≠ź„ÄźC√®rcol de Llum Multifunci√≥ & GARANTIA D'UN ANY„ÄĎ2NLF c√®rcol de llum amb *tripode √©s un soci perfecte per a enregistrament de v√≠deo, transmissi√≥ en viu, fotos de *selfies, filmaci√≥, enregistrament de v√≠deo, tutorial en l√≠nia, *vlogging de paisatges foscos, etc. Ja que √©s la nostra prioritat aconseguir la satisfacci√≥ del client al 100%, contacti'ns per a qualsevol consulta o problema.
+ Veure mes Caracteristiques

Cèrcol de Llum amb Trípode 10", *ITSHINY LED Anell de Llum 3 Colors 11 Lluentors Regulables, *Wireless Control Remot i Alimentat per USB, Cèrcol de llum per a *Movil *Tiktok Fotografia Maquillatge *Selfie *Youtube

Caracteristiques ūüďĆ
 • ‚ú≤„Äź*Dimmable 10" *Selfie Ring Light„ÄĎ*ITSHINY va actualitzar la llum d'anell de 10" adoptant l'√ļltima tecnologia per a emetre m√©s llum suau amb la manera d'il¬∑luminaci√≥ de 3 colors: Llum c√†lida (3000K), blanca freda (4500K), i llum de dia (6000K). Cada manera t√© 11 nivells de lluentor, 33 opcions en total. 10 polzades de grand√†ria gran i 120 bombetes LED *PCS que li donen un aspecte excel¬∑lent en fer maquillatge, *Live *Streaming, *Selfie, V√≠deo xat, *Vlog etc.
 • ‚ú≤„Äź*Sturdy Tr√≠pode ajustable Estand„ÄĎ*This Luz *LED en forma d'anell equipada amb un nou estil de disseny "*Twisting-*To-*Lock" que es pot ampliar de 17,7" a 55". Es pot doblegar com un tr√≠pode de taula o desplegar per a parar-se en el s√≤l. Fet d'acer de primera qualitat, mant√© totes les seves coses fora de perill sense trontollar-se quan est√† en √ļs.
 • ‚ú≤„Äź360¬į Suport universal per a tel√®fon X 2 *pcs „ÄĎ360¬į Suport giratori per a tel√®fon cel¬∑lular amb un ample de fins a 3.6 polzades compatible amb la majoria dels tel√®fons intel¬∑ligents amb o sense funda. Clip de suport de goma antilliscant refor√ßat per a subjectar el tel√®fon fermament sense ratllar-lo. Cont√© un control remot sense fil *Bluetooth que li permet prendre fotografies a dist√†ncia.
 • ‚ú≤„ÄźUSB Font d'alimentaci√≥ *LEDRing Light„ÄĎUSB Funciona sense necessitat de piles i est√† equipat amb un cable USB de 78,5 polzades (2 m). Funciona amb la majoria dels dispositius que suporten ports USB com *laptop, PC, banc d'energia, etc. Hi ha quatre botons en els cables per a encendre i apagar, canviar la manera d'il¬∑luminaci√≥ i ajustar els nivells de lluentor, √©s f√†cil trobar les seves opcions preferides en segons.
 • ‚ú≤„Äź100% Garantia de Satisfacci√≥ „ÄĎ*ITSHINY √©s una marca superior i tots els nostres kits de llums anulars de leds gaudeixen de 30 dies de devoluci√≥ de diners i 12 mesos de garantia i servei d'atenci√≥ al client gratu√Įt per a tota la vida. Un qualificat equip de servei post-venda, 7 dies / 24 hores servint per a vost√®!
+ Veure mes Caracteristiques

ūüíĮ Comparativa de C√®rcol de Llum

Nota 9.9
*UPhitnis Cèrcol de Llum Cèrcol de Llum amb *Tripode Cèrcol de Llum per a *Movil *TIK *Tok Anell de Llum amb Control Remot *Bluetooth 3 Maneres 11 Lluentors Regulables per a Maquillatge, *Selfie, *Streaming, *Youtube
*UPhitnis Cèrcol de Llum Cèrcol de Llum amb *Tripode Cèrcol de Llum per a *Movil *TIK *Tok Anell de Llum amb Control Remot *Bluetooth 3 Maneres 11 Lluentors Regulables per a Maquillatge, *Selfie, *Streaming, *Youtube
Fabricant UPhitnis
Nota 8.5
*Linkax Anell de Llum amb Trípode LED 10", Cèrcol de Llum per a *Movil *TIK *Tok, *Selfie Ring Light amb 3 Color 10 Lluentor *Circle Light per a Transmissió en Viu, Fotografia, *Youtube, Maquillatge
*Linkax Anell de Llum amb Trípode LED 10", Cèrcol de Llum per a *Movil *TIK *Tok, *Selfie Ring Light amb 3 Color 10 Lluentor *Circle Light per a Transmissió en Viu, Fotografia, *Youtube, Maquillatge
Fabricant Linkax
Nota 8.0
*ELEGIANT Cèrcol de Llum Trípode, Anell de Llum LED per a Mòbil amb 10 Colors *RGB + 10 Nivells de Lluentor per a Fotografia, Enregistrament de Vídeo, Maquillatge, Transmissió en Viu, *Vlog, *Youtube, *TIK *Tok
*ELEGIANT Cèrcol de Llum Trípode, Anell de Llum LED per a Mòbil amb 10 Colors *RGB + 10 Nivells de Lluentor per a Fotografia, Enregistrament de Vídeo, Maquillatge, Transmissió en Viu, *Vlog, *Youtube, *TIK *Tok
Fabricant ELEGIANT
Nota 7.8
Cèrcol de llum, *COOLHOOD 18 *RGB i 3 Colors Normals Cèrcol de llum amb *Tripode Ajustable per LED, Suport per a Trípode Portàtil per a Maquillatge Multiplataforma *Youtube *TikTok *Live *Streaming
Cèrcol de llum, *COOLHOOD 18 *RGB i 3 Colors Normals Cèrcol de llum amb *Tripode Ajustable per LED, Suport per a Trípode Portàtil per a Maquillatge Multiplataforma *Youtube *TikTok *Live *Streaming
Fabricant COOLHOOD
Nota 7.7
*Neewer Kit *Standard d'il·luminació de Llums LED *SMD Regulables, diàmetre Exterior 18 Polzades amb 200 cm, Suport Clip per a Telèfon intel·ligent i Adaptador *Hotshoe, per a *Youtube Vídeo *TikTok (10092443)
*Neewer Kit *Standard d'il·luminació de Llums LED *SMD Regulables, diàmetre Exterior 18 Polzades amb 200 cm, Suport Clip per a Telèfon intel·ligent i Adaptador *Hotshoe, per a *Youtube Vídeo *TikTok (10092443)
Fabricant Neewer
Nota 7.6
Anell de Llum LED, 10" Ring Light Regulable amb Trípode i Suport Telèfon de Tub Tou, Cèrcol de Llum per a Transmissió en Viu, Fotografia, *Selfie, *Youtube, Enregistrament de Vídeo
Anell de Llum LED, 10" Ring Light Regulable amb Trípode i Suport Telèfon de Tub Tou, Cèrcol de Llum per a Transmissió en Viu, Fotografia, *Selfie, *Youtube, Enregistrament de Vídeo
Fabricant VEVICE
Nota 7.5
Anell de Llum LED, *WOWGO 10'' Cèrcol de Llum amb Trípode, 3 Colors 11 Lluentors Regulables *Bluetooth Control Remot, Suport Giratori de telèfon per a *Selfie, Maquillatge, *Youtube, *TIK *Tok *Live
Anell de Llum LED, *WOWGO 10'' Cèrcol de Llum amb Trípode, 3 Colors 11 Lluentors Regulables *Bluetooth Control Remot, Suport Giratori de telèfon per a *Selfie, Maquillatge, *Youtube, *TIK *Tok *Live
Fabricant WOWGO
Nota 7.4
*Vingtank Cèrcol de Llum amb Trípode, Anell de llum *RGB de 10.2 Polzades amb Suports per a Telèfons Mòbils, 16 Colors, 10 Lluentors Regulable per a Mòbil, *Selfie, *Vlog, *TikTok, *Youtube, *Live
*Vingtank Cèrcol de Llum amb Trípode, Anell de llum *RGB de 10.2 Polzades amb Suports per a Telèfons Mòbils, 16 Colors, 10 Lluentors Regulable per a Mòbil, *Selfie, *Vlog, *TikTok, *Youtube, *Live
Fabricant Vingtank
Nota 7.4
Anell de llum, *AGPTEK Cèrcol de Llum de 10,2 Polzades amb un Trípode *135cm, 3 Colors de Llum i 10 Nivells de Lluentor per a Mòbil amb Control Remot *Selfie Maquillatge *Youtube *TIK *Tok *Live
Anell de llum, *AGPTEK Cèrcol de Llum de 10,2 Polzades amb un Trípode *135cm, 3 Colors de Llum i 10 Nivells de Lluentor per a Mòbil amb Control Remot *Selfie Maquillatge *Youtube *TIK *Tok *Live
Fabricant AGPTEK
Nota 7.4
Anell de llum *Selfie, [Nova Versió] *Diyife *Selfie Luz *Anillo 36 LED USB Recarregable *Selfie Light Clip en el Qualsevol Telèfon amb Lluentor de 3 Nivells Fotografiar Transmissió en Viu Maquillatge
Anell de llum *Selfie, [Nova Versió] *Diyife *Selfie Luz *Anillo 36 LED USB Recarregable *Selfie Light Clip en el Qualsevol Telèfon amb Lluentor de 3 Nivells Fotografiar Transmissió en Viu Maquillatge
Fabricant Diyife

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-10-12 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables