₯ ⭐️ Els 10 Millors Bolsos Lois de 2024 ⭐️ ✔️ ¡Al Millor Preu!

🔥 Els 3 Millors Bolsos Lois

Lois - *****Bolso Dona Bandolera de ****Pell ****Sintètica *****PU. ****Bossa de Marca LOIS. Cadena Ajustable. ****Butxaques ****Davanter i ****Darrere ****amb Cremallera. 310779, Color ****Beix

Lois - *****Bolso Dona Bandolera de ****Pell ****Sintètica *****PU. ****Bossa de Marca LOIS. Cadena Ajustable. ****Butxaques ****Davanter i ****Darrere ****amb Cremallera. 310779, Color ****Beix El Millor
Caracteristiques 📌
 • ****Bossa de dona de la marca LOIS ****amb bandolera ****amb cadena ajustable i ****butxaques ****davanter i ****darrere ****amb ****tancament cremallera. Ideal ****per a ****ús ****diari.
 • Alta ****resistència i ****durabilitat, ***els ****nostres ****bosses ****són el ****resultat de l'****evolució de la marca LOIS en la ****seva ****contínua ***prop de la ****millor ****qualitat al ****millor ****preu.
 • ****Fabricat en *****ecopipiel, ****ens preocupa el ****medi ****ambient i la ****seva ****conservació, en ****tractar-**és d'un material ****resistent i ****lleuger, fa ****més ****fàcil el ****seu ****ús ****quotidià.
 • *****Revistimiento interior ****amb ****folre de ****niló. ****Molt ****pràctic ****lleuger i ****còmode. ****Costures i ****materials d'alta ****qualitat
 • ***Mesuris: 26 x 19 x 5 cm. Pes: 0,26 l. En Lois el ****nostre ****objectiu principal ****és crear ****clients ****feliços i ****sabem que la ***teva ****ets un d'****ells.
+ Veure mes Caracteristiques

Lois - *****Bandoleras ****Home - ****Bossa ****Home - ****Bosses ****Home de Material *****Tecnico - ****Bossa ****Home Bandolera Ajustable - ****Bossa ****Mà ****Home Ideal ****per a ****Ús ****Diari 307820, Color ****Negre

Lois - *****Bandoleras ****Home - ****Bossa ****Home - ****Bosses ****Home de Material *****Tecnico - ****Bossa ****Home Bandolera Ajustable - ****Bossa ****Mà ****Home Ideal ****per a ****Ús ****Diari 307820, Color ****Negre El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • ****Bossa ****amb bandolera ajustable ****petita ****per a ****home de la signatura Lois. ****Borsa de ****missatger a l'****espatlla. Cartera de ****Viatge.
 • ****Tancament ****amb cremallera. ****Butxaques ****davant i ****darrere ****amb cremallera. Base ****reforçada. ****Anella ****per ***als ****claus.
 • ****Folre interior ****estampat. ****Organitzador ****per a ****mòbil. ****Compartiment interior ****amb cremallera.
 • Ideal ****per a ****ús ****diari. ****Molt ****complet. ****Resistent al ****desgast. ****Materials i ****costures d'alta ****qualitat. ****Venut ****per *****TOPMALETAS
 • ***Mesuris: *****16x20x6,5 cm. Material: ****Polièster, ****Cuir *****PU ****Pell ****Sintètica ****Pell ****sintètica
+ Veure mes Caracteristiques

Lois - *****Bolso de ****Dona ****amb Bandolera Ajustable de ****Pell Vegana ****Sintètica *****PU de Marca LOIS. Doble ****Departament ****amb Cremallera. ****Butxaques ****Davanter i ****Darrere ****amb Cremallera 310783, Color ****Beix

Lois - *****Bolso de ****Dona ****amb Bandolera Ajustable de ****Pell Vegana ****Sintètica *****PU de Marca LOIS. Doble ****Departament ****amb Cremallera. ****Butxaques ****Davanter i ****Darrere ****amb Cremallera 310783, Color ****Beix El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • ****Bossa bandolera de dona ****amb ****ansa ****llarga regulable doble ****departaments ****amb ****tancament cremallera de la signatura Lois. Ideal ****per a ****ús ****diari.
 • Alta ****resistència i ****durabilitat, ***els ****nostres ****bosses ****són el ****resultat de l'****evolució de la marca LOIS en la ****seva ****contínua ***prop de la ****millor ****qualitat al ****millor ****preu.
 • ****Fabricat en *****ecopipiel, ****ens preocupa el ****medi ****ambient i la ****seva ****conservació, en ****tractar-**és d'un material ****resistent i ****lleuger, fa ****més ****fàcil el ****seu ****ús ****quotidià.
 • *****Revistimiento interior ****amb ****folre de ****niló. ****Organitzador ****per a ****mòbil i ****claus. ****Molt ****pràctic ****lleuger i ****còmode. ****Costures i ****materials d'alta ****qualitat
 • ***Mesuris: 26 x 18 x 7 cm. En Lois el ****nostre ****objectiu principal ****és crear ****clients ****feliços i ****sabem que la ***teva ****ets un d'****ells.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Bolsos Lois al millor preu.

Si estàs buscant comprar Bolsos Lois, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Bolsos Lois, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Bossa Lois estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Bossa Lois Més Barat

Lois - *****Mochila Dona ****Motxilles Dona Casual Moda de Marca ****Bossa ****Motxilla Dona Casual ****Tancament Cremallera i ****Ansa i ***Tiris Ajustables. ****Bossa ****per a iPad 310723, Color ****Beix

Lois - *****Mochila Dona ****Motxilles Dona Casual Moda de Marca ****Bossa ****Motxilla Dona Casual ****Tancament Cremallera i ****Ansa i ***Tiris Ajustables. ****Bossa ****per a iPad 310723, Color ****Beix El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • ****Motxilla ****petita de dona de ****cuir ****ecològic d'****estil casual marca LOIS de la nova col·****lecció *****GALATEA , l'interior ****folrat ****amb tela ****Niló, doble ****compartiment frontal ****tanqui cremallera, ****butxaca posterior ****amb cremallera
 • Alta ****resistència i ****durabilitat, ****aquest ****producte ****és el ****resultat de l'****evolució de la marca LOIS en la ****seva ****contínua ***prop de ****millor ****qualitat al ****millor ****preu.
 • ****Característiques ****principals: Ideal ****per a ****ús ****diari. ****Molt ****complet. ****Resistent al ****desgast. ****Materials i ****costures d'alta ****qualitat.
 • ****Butxaques ****exteriors: ****Butxaques posterior ****amb ****tancament cremallera.****Butxaques ****interiors: ****Departament interior ****embuatat ****per al *****Ipad. ****Tancament: ****Tanqui cremallera.
 • ***Mesuris:</b> 26,*****5x33x8,5 cm.</br><b>****Composició:</b></br><b>Exterior:</b>*****Ecopiel - ****compleix ****amb ****els ****estàndards *****Ecofriendly.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Bolsos Lois que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Bolsos Lois disponibles en Març del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Bolsos Lois veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Bossa Lois Calitat - Preu

Lois - *****Mochila Dona ****Motxilles Dona Casual Moda de Marca LOIS. ****Motxilla ****Antirobatori Dona - ****Bossa ****Motxilla Dona Casual de ****Pell *****PU ****amb ****Tancament Cremallera i ****Ansa i ***Tiris Ajustables. 315577, Color ****Blau

Lois - *****Mochila Dona ****Motxilles Dona Casual Moda de Marca LOIS. ****Motxilla ****Antirobatori Dona - ****Bossa ****Motxilla Dona Casual de ****Pell *****PU ****amb ****Tancament Cremallera i ****Ansa i ***Tiris Ajustables. 315577, Color ****Blau Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • ****Motxilla ****amb sistema ****antirobatori ****per a dona de la marca Lois. El ****complement ideal ****per a usar ****tots ****els ****dies. ****Dissenyat a ****Espanya.
 • ****Disseny original, ****únic i ****exclusiu de la marca LOIS en la ****seva nova col·****lecció *****VENICE. Alta ****resistència i ****durabilitat, ****aquestes ****bandoleres ****són el ****resultat de l'****evolució de la marca LOIS en la ****seva ****contínua ***prop de la ****millor ****qualitat al ****millor ****preu.
 • ****Característiques ****Especials: ****Motxilla ****amb sistema ****antirobatori. ****Butxaca posterior i interior ****amb ****tancament de cremallera. ****butxaca lateral ****amb ****tancament de cremallera. ****Butxaques ****interiors ****organitzadors.
 • A l'interior ****hem ****optimitzat l'****espai al ****màxim ****per a portar ****tot el ****necessari ****sense ****perdre ****detalls. A destacar la ****combinació de ****materials , el logo , ****els ****detalls ****brodats , el ****clauer i la cinta decorada
 • ****MATERIALS: ****Polièster-Lona-****Pell ****sintètica. ***MESURIS: 29 x 30 x 10 cm.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Els Bolsos Lois

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Bolsos Lois que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Bolsos Lois

Lois - *****Bolsa ****Esport nena - ****Bossa ****Viatge nena - ****Borsa Piscina nena - ****Bosses ****Viatge - ****Borsa d'****Esport nena - ****Borsa ****Esport ****nens Piscina - ****Borsa ****Esport Infantil - *****Zapatillero nena 131845, Color ****Fúcsia

Lois - *****Bolsa ****Esport nena - ****Bossa ****Viatge nena - ****Borsa Piscina nena - ****Bosses ****Viatge - ****Borsa d'****Esport nena - ****Borsa ****Esport ****nens Piscina - ****Borsa ****Esport Infantil - *****Zapatillero nena 131845, Color ****Fúcsia TOP 1
Caracteristiques 📌
 • ****Motxilla *****saquito ****per a ****gimnàs de la signatura Lois. ****Disseny ****únic i ****exclusiu. ****Resistent i ****lleugera.
 • Lois ****reapareix ****amb ****aquesta preciosa col·****lecció de ****nom *****MAGEIK. ****Enguany s'****emporten ***els ****flors, ****els ****roses i *****fuchsias, ****aquesta ****és la ****temàtica que ****embolica ***els ***peixos que ***completin la col·****lecció *****MAGEIK. ****Tot ****això ****sense ****perdre ****detall ****perquè el ****teu ****complement no ****noti la falta de ****compartiments, ****butxaques, ****corretges de *****sujección, etc.., indispensables ****per a ****cobrir ***els ****necessitats ****quotidianes de l'****ús ****diari en el col·***li.
 • ****Quan ****creguem un ****disseny, ****els ****diferents ****equips de l'empresa ****treballen ****conjuntament, ****tant l'****equip de ****disseny ****com el de post-***embena. D'****aquesta manera ****sabem de primera persona, ***els ****necessitats ****reals ****dels ****clients. Lois, ****amb ****més de 25 ****anys d'****experiència en el ****disseny, ****fabricació i ****comercialització de material escolar, ****complements de moda i ****articles de ****viatge, ****són ****més que ****suficient ****garantia de ****confiança ****per a comprar ****els ****nostres ****productes.
 • ****Característiques: Adaptable ****com a ****motxilla. ****Amb ****tancament ****arrufat. ****Compartiment exterior ****amb cremallera de ****lliscament ****suau. ****Molt ****còmoda, ****lleugera i ****resistent. ****Materials i ****costures d'alta ****qualitat. Funcional: ****ciclisme, ****muntanya, ****gimnàs, bicicleta, col·****legi, etc.. ****Venut ****per *****TOPMALETAS
 • ***Mesuris: *****45x28x20 cm. Pes: 0,54 Kg. Material: ****Polièster. En Lois el ****nostre ****objectiu principal ****és crear ****clients ****feliços i ****sabem que ****aviat, la ***teva ****seràs un d'****ells.
+ Veure mes Caracteristiques

Lois - *****Bolsa ****Esport ****nen - ****Bossa ****Viatge ****nen - ****Borsa Piscina ****nen - ****Bosses ****Viatge - ****Borsa d'****Esport ****nen - ****Borsa ****Esport ****nens Piscina - ****Borsa ****Esport Infantil - *****Zapatillero ****nen 131745, Color Marí

Lois - *****Bolsa ****Esport ****nen - ****Bossa ****Viatge ****nen - ****Borsa Piscina ****nen - ****Bosses ****Viatge - ****Borsa d'****Esport ****nen - ****Borsa ****Esport ****nens Piscina - ****Borsa ****Esport Infantil - *****Zapatillero ****nen 131745, Color Marí TOP 2
Caracteristiques 📌
 • ****Borsa ****per a ****gimnàs de la signatura LOIS. ****Disseny ****únic i ****exclusiu.LOIS presenta la nova col·****lecció *****HARD *****SKATE d'****accessoris ****per a la tornada al col·***li.
 • ****Enguany ****hem ****optat ****per un look ****més ****urbà ****combinant grafitis, ****il·****lustracions pop i ****fonts *****teenagers, ****aquesta ****és la ****temàtica que ****embolica ***els ***peixos que ***completin ****els ****accessoris de la col·****lecció.
 • ****Tot ****això ****sense ****perdre ****detall ****perquè no ****falti en el ****teu ****complement ****compartiments, ****butxaques, ****corretges de *****sujección, etc.., indispensables ****per a ****cobrir ***els ****necessitats ****quotidianes de l'****ús ****diari en el col·***li. ****Els ****diferents ****motius ****dels ****estampats, ***els ****rematades ****amb ****pinzellades grafiti, ***creuen el ****complement que ****acobla a la ****perfecció ****amb el ****teu look.
 • ****Característiques: ****Compartiment exterior ****amb cremallera de ****lliscament ****suau. ****Molt ****còmoda, ****lleugera i ****resistent. ****Materials i ****costures d'alta ****qualitat. Funcional: ****ciclisme, ****muntanya, ****gimnàs, bicicleta, col·****legi, etc.. ****Venut ****per *****TOPMALETAS
 • ***Mesuris: *****45x28x20 cm. Pes: 0,35 Kg. Material: ****Polièster. En LOIS el ****nostre ****objectiu principal ****és crear ****clients ****feliços i ****sabem que ****aviat, la ***teva ****seràs un d'****ells.
+ Veure mes Caracteristiques

Lois - *****Bandoleras ****Home - ****Bossa ****Home - ****Bosses ****Home de Material ****Niló - ****Bossa ****Home Bandolera Ajustable - ****Bossa ****Mà ****Home Ideal ****per a ****Ús ****Diari 305421, Color Marí

Lois - *****Bandoleras ****Home - ****Bossa ****Home - ****Bosses ****Home de Material ****Niló - ****Bossa ****Home Bandolera Ajustable - ****Bossa ****Mà ****Home Ideal ****per a ****Ús ****Diari 305421, Color Marí TOP 3
Caracteristiques 📌
 • ****Bossa bandolera ****per a ****home de lona de la signatura LOIS ****amb doble ****compartiment. ****Pensat ****per a ****ús ****quotidià
 • ****Corretja ****per a bandolera ajustable. ****Tancament superior de la bandolera ****amb cremallera de doble cursor.
 • ****Revestiment interior ****amb ****folre de ****niló ****estampat ****amb la marca.
 • ****Molt ****pràctic ****lleuger i ****còmode. ****Costures i ****materials d'alta ****qualitat.. ****Venut ****per *****TOPMALETAS
 • Material: Lona/*****Canvas de ****polièster *****super ****resistent. ***Mesuris: 21 x 24 x 7 cm.
+ Veure mes Caracteristiques

Lois - *****Bolso de ****Dona Bandolera Ajustable de Lona i ****Pell ****Sintètica *****PU Ideal ****per a ****Ús ****Diari, ****Ansa ****amb Cadena i ****Corretja Ajustables 310579, Color ****Blau

Lois - *****Bolso de ****Dona Bandolera Ajustable de Lona i ****Pell ****Sintètica *****PU Ideal ****per a ****Ús ****Diari, ****Ansa ****amb Cadena i ****Corretja Ajustables 310579, Color ****Blau TOP 4
Caracteristiques 📌
 • ****Bossa de dona de la marca LOIS bandolera ajustable de lona i ****pell ****sintètica *****PU ideal ****per a ****ús ****diari, ****ansa ****amb cadena i ****corretja ajustables. ****Disseny original, ****únic i ****exclusiu de la LOIS.
 • Alta ****resistència i ****durabilitat, ****aquestes ****bosses ****són el ****resultat de l'****evolució de la marca Lois en la ****seva ****contínua a ***prop entre la ****millor ****qualitat al ****millor ****preu.
 • ****Característiques ****principals: ****Lleuger i ****pràctic. interior de ****niló, ideal ****per a ****ús ****diari. ****Molt ****complet. ****Resistent al ****desgast. ****Materials i ****costures d'alta ****qualitat.
 • A l'interior ****hem ****optimitzat l'****espai al ****màxim ****per a portar ****tot el ****necessari ****sense ****perdre ****detalls.
 • ***Mesuris: 22 x 15 x 5,5 cm. Pes: 0,1 kg. En Lois el ****nostre ****objectiu principal ****és crear ****clients ****feliços i ****sabem que la ***teva ****ets un d'****ells.
+ Veure mes Caracteristiques

Lois - *****Mochila ****Home Casual Juvenil Multifuncional ****Port USB ****Ús ****Diari ****Institut Universitat i ****Viatges ****Esport ****amb ****Compartiment Ordenador *****Portatil. 311336, Color *****Marron

Lois - *****Mochila ****Home Casual Juvenil Multifuncional ****Port USB ****Ús ****Diari ****Institut Universitat i ****Viatges ****Esport ****amb ****Compartiment Ordenador *****Portatil. 311336, Color *****Marron TOP 5
Caracteristiques 📌
 • ****Motxilla ****home casual juvenil ****amb ****port USB multifuncional ****lleugera i ****resistent. perfecta ****ús ****diari ****institut universitat i ****viatges ****deporti ****amb ****compartiment ordenador *****portatil 15.6". ****Ansa superior ****per a ****millor ****agarri i ****amb ***tiris ****embuatades i ajustables. de gran ****resistència en ****tenir doble costura.
 • ****Disseny original, ****únic i ****exclusiu de la marca Lois en la ****seva nova col·****lecció *****Remus. Alta ****resistència i ****durabilitat, ****aquestes ****motxilles ****són el ****resultat de l'****evolució de la marca Lois en la ****seva ****contínua ***prop de la ****millor ****qualitat al ****millor ****preu.
 • ****Característiques ****principals: Ideal ****per a ****ús ****diari. ****Molt ****complet. ****Resistent al ****desgast. ****Materials i ****costures d'alta ****qualitat. Perfecta ****per a ****viatges de ****negocis , ****escapades de ****cap de ****setmana , ****senderisme , ****anar a la universitat , ****anar de ***compris i ****altres ****activitats a l'***aïri ****lliure i d'****ús ****diari.
 • A l'interior ****hem ****optimitzat l'****espai al ****màxim ****per a portar ****tot el ****necessari ****sense ****perdre ****detalls. Ideal ****per a portar el ****mòbil, ****pensat ****per a ****ús ****diari, ****viatge, ****treball.
 • *****Dimenisones: 30,5 x 41 x 14 cm. ****Capacitat: 13,507 ****Litres. Material: *****ecopiel *****simil ****pell , la ****qual ****compleix ****amb ****els *****standars *****ecofriendly. Interior: ****folre ****personalitzat i etiqueta interior representativa de la marca. *****Poliester de gran ****resistència i impermeable (*****waterproof
+ Veure mes Caracteristiques

Lois - *****Bolso Bandolera ****Petit ****per a ****Mòbil de ****Pell ****Sintètica ****Home de Marca 310217, Color ****Negre

Lois - *****Bolso Bandolera ****Petit ****per a ****Mòbil de ****Pell ****Sintètica ****Home de Marca 310217, Color ****Negre TOP 6
Caracteristiques 📌
 • ****Bossa mini ****amb bandolera ajustable ****petita ****per a ****home de la signatura Lois. ****Disseny original, ****únic i ****exclusiu de la marca.
 • ****Compartiments ****per a ****targetes, ****bitllets, ****monedes. ****Presentació en ****caixa ****per a ****regal.
 • ****Característiques ****principals: Ideal ****per a ****ús ****diari. ****Molt ****complet. ****Resistent al ****desgast. ****Materials i ****costures d'alta ****qualitat.
 • *****Revistimiento interior ****amb ****folre de ****niló. ****Molt ****pràctic ****lleuger i ****còmode.
 • ****És una ****opció de ****regal perfecta ****per ****als ****viatgers, ****adequada ****per a ****totes ***els ***personis, gustos i ****necessitats, ****adults, ****estudiants, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

Lois - *****Bolso Dona ****Bossa *****Shopper Dona de ****Niló ****Bosses ****Grans de ****Dona de Marca *****SKPAT ****Elegant ****versàtil ****còmoda ****Bossa Gran Dona *****Deal ****per a ****Tots ****els ****dies 307181, Color ****Blau-****Blanc

Lois - *****Bolso Dona ****Bossa *****Shopper Dona de ****Niló ****Bosses ****Grans de ****Dona de Marca *****SKPAT ****Elegant ****versàtil ****còmoda ****Bossa Gran Dona *****Deal ****per a ****Tots ****els ****dies 307181, Color ****Blau-****Blanc TOP 7
Caracteristiques 📌
 • ****Bossa *****Shopping Dona ****Pell ****Sintètica ****Ecològica D'****Espatlla ****Bossa Dona Tela D'****Espatlla. ****Dissenyat A ****Espanya. Marca Lois. ****Per a ****Ús ****Diari
 • ****Disseny original, ****únic i ****exclusiu de la marca Lois en la ****seva nova col·****lecció *****Neacola. Alta ****resistència i ****durabilitat, ****aquestes ****bosses ****són el ****resultat de l'****evolució de la marca Lois en la ****seva ****contínua ***prop de la ****millor ****qualitat al ****millor ****preu.
 • ****Molt útil ****per a ****monedes, ****claus, ****bitllets, ****targetes de ****crèdit, ****documentació, roba. Unisex, ****per a ****qualsevol ****edat.
 • ****Bossa bandolera dona ****bossa gran dona ****bossa *****shopper dona ****bossa ****antirobatori dona ****bossa ***esberlo dona ****bossa ****festa dona ****bossa negra dona ****bossa negra dona gran ****bossa *****marron dona ****bosses dona de vestir ****bossa dona ****bossa bowling dona ****bossa lona dona
 • ***Mesuris: 41-29 x 27 x 12 cm. ****Composició: Exterior: ****Pell ****sintètica-****Niló ****Capacitat:10,904
+ Veure mes Caracteristiques

Lois - *****Bolso de ****Dona Bandolera d'****Espatlla ****petita ****per a ****mòbil. ****Pell ****ecològica Eco-****Pell Eco-*****Friendly, Ideal ****per a ****Diari ****Passeig o ***Compris 308221, Color ****Negre

Lois - *****Bolso de ****Dona Bandolera d'****Espatlla ****petita ****per a ****mòbil. ****Pell ****ecològica Eco-****Pell Eco-*****Friendly, Ideal ****per a ****Diari ****Passeig o ***Compris 308221, Color ****Negre TOP 8
Caracteristiques 📌
 • ****Bossa de ****mà ****amb bandolera de dona de la signatura LOIS ajustable i ****desmuntable. ****Disseny ****exclusiu. ****Tanqui cremallera solapa i doble cremallera.
 • ****Grandària perfecta ****per a portar a l'****espatlla ****sense molestar.
 • ****Molt útil ****per a ****telèfon, ****monedes, ****claus, ****bitllets, ****targetes de ****crèdit, ****documentació, etc. Unisex, ****per a ****qualsevol ****edat.
 • A l'interior ****hem ****optimitzat l'****espai al ****màxim ****per a portar ****tot el ****necessari ****sense ****perdre ****detalls.
 • Si no ****li agrada o no s'adapta ***als ****seves ****necessitats ****pot retornar-la ****sense ****compromís. Lois *****Jeans.
+ Veure mes Caracteristiques

Lois - *****Bolso ****per a ****Dona de ****Pell ****Ecològica ****amb ****Ansa ***Adobi ****per a ****Espatlla ****amb Cadena i ****Ansa ****Llarga Ajustable. ****Tanqui Cremallera. ****Butxaca Posterior ****amb Cremallera 311179, Color ****Negre

Lois - *****Bolso ****per a ****Dona de ****Pell ****Ecològica ****amb ****Ansa ***Adobi ****per a ****Espatlla ****amb Cadena i ****Ansa ****Llarga Ajustable. ****Tanqui Cremallera. ****Butxaca Posterior ****amb Cremallera 311179, Color ****Negre TOP 9
Caracteristiques 📌
 • ****Bossa d'****espatlla ****amb ****ansa ****llarga de ****pell ****sintètica ****addicional i ****ansa d'****espatlla ****amb ****detall de cadena de la marca Lois. ****Disseny ****exclusiu, ****únic i original de la signatura.
 • Alta ****resistència i ****durabilitat, ****aquest ****producte ****és el ****resultat de l'****evolució de la marca Lois en la ****seva ****contínua ***prop de la ****millor ****qualitat al ****millor ****preu.
 • ****Complement ideal ****per a usar ****tots ****els ****dies, ****molt combinable i ****pràctic, Disponible en ****negre ****per al ****toc ****elegant i en ****blau ****per a un look ****més casual.
 • ****Materials i ****costures dobles d'alta ****qualitat. ****Resistent al ****desgast. ****Venut ****per *****TOPMALETAS
 • ***Mesuris: 26 x 18 x 7 cm. Material: *****Ecopiel *****simil ****pell, la ****qual ****compleix ****amb ****els *****standars *****ecofriendly. En Lois ****volem participar en la ****conservació del ****medi ****ambient.
+ Veure mes Caracteristiques

Lois - *****Bandoleras ****Home - ****Bossa ****Home - ****Bosses ****Home de Material ****Pell ****Sintètica - ****Bossa ****Home Bandolera Ajustable - ****Bossa ****Mà ****Home Ideal ****per a ****Ús ****Diari 310219, Color ****Negre

Lois - *****Bandoleras ****Home - ****Bossa ****Home - ****Bosses ****Home de Material ****Pell ****Sintètica - ****Bossa ****Home Bandolera Ajustable - ****Bossa ****Mà ****Home Ideal ****per a ****Ús ****Diari 310219, Color ****Negre TOP 10
Caracteristiques 📌
 • ****Bossa ****amb bandolera ajustable ****petita ****per a ****home de la signatura Lois. ****Disseny original, ****únic i ****exclusiu de la marca.
 • ****Compartiments ****per a ****targetes, ****mòbil, ****bitllets i ****monedes. ****Presentació en ****caixa ****per a ****regal.
 • ****Característiques ****principals: Ideal ****per a ****ús ****diari. ****Molt ****complet. ****Resistent al ****desgast. ****Materials i ****costures d'alta ****qualitat.
 • *****Revistimiento interior ****amb ****folre de ****niló. ****Molt ****pràctic ****lleuger i ****còmode. ****Costures i ****materials d'alta ****qualitat
 • Si no ****li agrada o no s'adapta ***als ****seves ****necessitats ****pot retornar-la ****sense ****compromís. Lois *****Jeans.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Bossa Lois

Nota 9.9
Lois - *****Cartera d'****Home ****amb ****Ansa de ****Mà ****Desmuntable ****per a ****Nina de ****Pell ****Sintètica. ****Tanqui Cremallera. Diversos ****Compartiments. ****Pràctica Ideal ****Ús ****Diari 310285, Color ****Negre
Lois - *****Cartera d'****Home ****amb ****Ansa de ****Mà ****Desmuntable ****per a ****Nina de ****Pell ****Sintètica. ****Tanqui Cremallera. Diversos ****Compartiments. ****Pràctica Ideal ****Ús ****Diari 310285, Color ****Negre
Fabricant Lois
Nota 8.5
LOIS - *****Bolso Bandolera *****Hobo Ajustable ****amb Cremallera, *****Large, Va marrar ****Fosc 92870
LOIS - *****Bolso Bandolera *****Hobo Ajustable ****amb Cremallera, *****Large, Va marrar ****Fosc 92870
Fabricant Lois
Nota 8.0
Lois - *****Neceser ****Rígid ****per a Nena d'ABS ****Texturat i ****Estampat Gran de ****Viatge, Maleta d'Higiene. ****Tanqui Cremallera. Doble ****Ansa. ****Mirall Interior. Bandolera 131835, Color ****Fúcsia
Lois - *****Neceser ****Rígid ****per a Nena d'ABS ****Texturat i ****Estampat Gran de ****Viatge, Maleta d'Higiene. ****Tanqui Cremallera. Doble ****Ansa. ****Mirall Interior. Bandolera 131835, Color ****Fúcsia
Fabricant Lois
Nota 7.8
Lois - *****Bolso de ****Mà ****Home ****Petit de Lona Impermeable - ****Bossa de ****Mà ****Espatlla ****amb Cremallera de Marca LOIS *****Uso Casual, ****Treball 307885, Color ****Negre
Lois - *****Bolso de ****Mà ****Home ****Petit de Lona Impermeable - ****Bossa de ****Mà ****Espatlla ****amb Cremallera de Marca LOIS *****Uso Casual, ****Treball 307885, Color ****Negre
Fabricant Lois
Nota 7.7
Lois - *****Bandolera Mini ****per a ****Telèfon ****Home ****Jove ****amb ****Tancament Cremallera, ****Butxaca Frontal i ****Ansa Regulable. ****Butxaca Posterior ****amb Malla Impermeable, Ideal ****per a ****Ús ****Diari 311017, Color ****Negre
Lois - *****Bandolera Mini ****per a ****Telèfon ****Home ****Jove ****amb ****Tancament Cremallera, ****Butxaca Frontal i ****Ansa Regulable. ****Butxaca Posterior ****amb Malla Impermeable, Ideal ****per a ****Ús ****Diari 311017, Color ****Negre
Fabricant Lois
Nota 7.6
Lois - *****Bolso de ****Dona ****Tipus Góndola Bandolera Ajustable de Lona i ****Pell ****Sintètica *****PU Ideal ****per a ****Ús ****Diari ****Butxaques ****Davanter i Posterior ****Tancament Cremallera 310556, Color ****Blau
Lois - *****Bolso de ****Dona ****Tipus Góndola Bandolera Ajustable de Lona i ****Pell ****Sintètica *****PU Ideal ****per a ****Ús ****Diari ****Butxaques ****Davanter i Posterior ****Tancament Cremallera 310556, Color ****Blau
Fabricant Lois
Nota 7.5
Lois - *****Bolso *****Shopper Dona d'****Espatlla ****amb Bandolera ****Addicional Ajustable ****Estil Casual. Ideal ****per a ****Ús ****Diari 310881, Color ****Blau
Lois - *****Bolso *****Shopper Dona d'****Espatlla ****amb Bandolera ****Addicional Ajustable ****Estil Casual. Ideal ****per a ****Ús ****Diari 310881, Color ****Blau
Fabricant Lois
Nota 7.4
Lois - *****Riñonera ****Home Dona ****multibutxaca. ****Compartiments ****per a ****Mòbil de Marca LOIS. Ideal ****per a ****Viatge ****Esport ****Ús ****Diari. Material ****Resistent 100% ****Niló *****Waterproof 305410, Color ****Negre
Lois - *****Riñonera ****Home Dona ****multibutxaca. ****Compartiments ****per a ****Mòbil de Marca LOIS. Ideal ****per a ****Viatge ****Esport ****Ús ****Diari. Material ****Resistent 100% ****Niló *****Waterproof 305410, Color ****Negre
Fabricant Lois
Nota 7.4
Lois - *****Mochila Infantil Nena ****Petita - ****Motxilla Escolar Nena ****per a ****Guarderia o Col·****legi ****Resistent i ****Lleugera de Marca Lois. ****Ansa Superior i ***Tiris Ajustables i ****Clauer ****Inclòs. 131834, Color ****Fúcsia
Lois - *****Mochila Infantil Nena ****Petita - ****Motxilla Escolar Nena ****per a ****Guarderia o Col·****legi ****Resistent i ****Lleugera de Marca Lois. ****Ansa Superior i ***Tiris Ajustables i ****Clauer ****Inclòs. 131834, Color ****Fúcsia
Fabricant Lois
Nota 7.4
Lois - *****Bandoleras ****Home - ****Bossa ****Home - ****Bosses ****Home de Material ****Pell ****Sintètica - ****Bossa ****Home Bandolera Ajustable - ****Bossa ****Mà ****Home Ideal ****per a ****Ús ****Diari 310216, Color *****Marron
Lois - *****Bandoleras ****Home - ****Bossa ****Home - ****Bosses ****Home de Material ****Pell ****Sintètica - ****Bossa ****Home Bandolera Ajustable - ****Bossa ****Mà ****Home Ideal ****per a ****Ús ****Diari 310216, Color *****Marron
Fabricant Lois

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2022-5-18 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables