Les Millors Boles de Discoteca Maig 2023

🔥 Les 3 Millors Boles de Discoteca

*OMERIL Llums Discoteca Bola de Discoteca Activades per Música amb 10 Colors *RGBY, Patró d'Estrella, Control Remot, Llum Discoteca USB Giratòria de 360° per a Festes, Bar, Nadal, Aniversari, Noces

*OMERIL Llums Discoteca Bola de Discoteca Activades per Música amb 10 Colors *RGBY, Patró d'Estrella, Control Remot, Llum Discoteca USB Giratòria de 360° per a Festes, Bar, Nadal, Aniversari, Noces
Marca: OMERIL
El Millor
Caracteristiques 📌
 • 🎁 Llueixes Discoteca amb Disseny d'Estrella - 10 efectes d'il·luminació (patrons d'estrelles vermells, verdes, blaves, grocs i altres combinacions) i 3 maneres d'il·luminació (Automàtic / Flaix / Música). Pot triar una velocitat de rotació i color agradables per a diferents ocasions.
 • 🎁 Control de Música Sensible - la bola de discoteca balla al ritme de la música. Sensor de so més sensible, la il·luminació i la velocitat continuaran canviant amb només 48 dB, millor que unes altres llueixes discoteca de 80 dB. No sempre ha de col·locar la llum de discoteca al costat dels altaveus.
 • 🎁 Segur i Convenient - CE certificació. El voltatge de la llum de discoteca és sol DC 5V i és més segur per al seu fill. *Plug *and *Play. El cable de càrrega USB de 4M és fàcil d'usar amb carregador de paret de 5V, banc d'alimentació, PC, computadora portàtil i carregador de cotxe. Molt convenient.
 • 🎁 Fàcil d'Usar - Amb la ventosa giratòria de 360 ​° i les 5 abraçadores de cable, pot col·locar la llum de disc en vidre, ceràmica o qualsevol altra superfície llisa, o també pot simplement posar-ho en la taula / trepitjo per a gaudir el bell patró d'il·luminació. 【Amb una bateria de recanvi addicional, pot canviar la bateria en qualsevol moment】
 • 🎁 Aplicació Àmplia - Mini bola de discoteca, un regal perfecte per als nens i un excel·lent fabricant d'ambient per a festes, és adequat per a la Festa d'Aniversari, Reunió d'Amics / Familiars, Festa Disc, Festa de Ball, DJ Bar, Xou de Noces, Pistes de gel,Vacances, Nadal, Cotxe, Halloween, Escenari.
+ Veure mes Caracteristiques

*CHOELF Llums Discoteca, Bola Discoteca amb Altaveu *Bluetooth i Cable USB, LED Giratòria Llum de Festa 9 Colors *RGB Llum de Nit amb Comandament a Distància, *Iluminacion per a Aniversari Noces Nadal

*CHOELF Llums Discoteca, Bola Discoteca amb Altaveu *Bluetooth i Cable USB, LED Giratòria Llum de Festa 9 Colors *RGB Llum de Nit amb Comandament a Distància, *Iluminacion per a Aniversari Noces Nadal
Marca: CHOELF
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Bola Discoteca + Regulable Llum de Nit: Col·loqui l'ombra blanca sobre la llum de festa. La seva animada Llum Discoteca es transforma immediatament en un llum nocturn agradable i tranquil·la. Amb el control remot pot determinar la manera de llum, els colors i el temps. Tria entre una llum blanca càlida i una rica combinació de colors dinàmics.
 • Llum de Discoteca amb Altaveu *Bluetooth sense fil: La LED il·luminació d'escenari bola màgica de disc es va construir en un altaveu *Bluetooth sense fil, admet la reproducció de música, i ve amb un cable d'àudio i un cable d'alimentació USB. Després de connectar l'alimentació, pot usar el cable d'àudio per a transfereix arxius de música, i també pots connectar-te al reproductor de música a través de *bluetooth.(Nom del connector: DQ200)
 • Il·luminació versàtil i Càrrega USB: La disc light té 9 colors diferents, 7 tipus d'efectes d'il·luminació de boles màgiques i Diversos tipus d'efectes d'il·luminació nocturna de led. Petit i exquisit en aparença, i es pot instal·lar fàcilment. Endoll i jugui, és portàtil i molt convenient per a carregar-ho amb el
 • Llum de color: Comandament a distància per a canviar de manera de parpellejar les llums o tria el teu favorit de manera manual. Té diverses funcions com a efecte flaix, seguir el ritme de la musica o manera automàtica i genera diversos colors i formes amb els seus leds *RGB. És un regal perfecte per a divertir-se i passar una bona estona en família o per a muntar una festa amb llums de discoteca.
 • Ocasió: Mini Llums d'etapa, Ideal per a amenitzar festes i un regal perfecte per als nens, és adequat per a la festa aniversari infantil, reunió d'amics / familiars, festa disc, club, discoteques, festa de ball, DJ bar, noces, pistes de gel, vacances, Nadal, Cotxe, Halloween, Escenaris.
+ Veure mes Caracteristiques

*ENONEO Llums Discoteca 16 Colors Bola Discoteca amb Cable USB LED Giratòria Llum de Festa Bola Festa Escenari amb *Bluetooth Control Remot per a Aniversari Discoteca Festa Bar Nadal Noces (*Black)

*ENONEO Llums Discoteca 16 Colors Bola Discoteca amb Cable USB LED Giratòria Llum de Festa Bola Festa Escenari amb *Bluetooth Control Remot per a Aniversari Discoteca Festa Bar Nadal Noces (*Black)
Marca: ENONEO
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • ♫【Llueixes Disc Multifunció】 *ENONEO *Bluetooth bola giratòria llums, la llum es pot canviar segons la melodia de la cançó que s'està reproduint. Bola de discoteca suporta control remot *bluetooth, reproducció de música. La bateria incorporada pot permetre-li desfer-se de l'enllaç de línia, o pot usar el control remot, inclòs el tall de cançons, el volum, la lluentor, l'interruptor de llum, la grandària del so, la manera de color i la velocitat d'obertura, etc.
 • ♫【16 Colors Màgics Ajustables】Llums discoteca té Rojo, verd, blau i rosa (4 colors diferents), vermell i verd / vermell i blau / verd i blau / vermell i rosa / verda i rosa / blava i rosa (6 grups de dos colors ), vermell i verd i blau / vermell i verd i rosa / vermell i blau i rosa / verda i blava i rosa (4 grups de tres colors), 16 diferents colors d'il·luminació combinats lliurement per a produir diferents efectes d'il·luminació de colors mixtos. Gaudeix de la teva nit romàntica.
 • ♫【3 Maneres Llums de Discoteca】 1. Manera automàtica: canviant automàticament els colors. 2. Manera activa de so: la llum canvia de color juntament amb els ritmes de la música. 3. Manera de flaix: la llum apareix i desapareix alternant la llum estroboscòpica ràpidament, pot ajustar la velocitat que necessita.
 • ♫【Àmplia Varietat d'Aplicacions】 Llum de discoteca amb música adequada per a l'etapa d'interpretació, DJ, saló de ball, *KTV, bars, espectacle de discoteca, festa d'aniversari, festa familiar, festa al jardí, noces, decoració de la llar, clubs, bars, música, Halloween, Nadal, Esdeveniments festius i altres ocasions especials.
 • ♫【Estalvi d'Energia i Seguretat】Les llums discoteca led suporten carrega USB + bateria, menor consum d'energia i seguretat per a persones amb baix voltatge de 5V. Facilitat d'instal·lació, només endollar i usar. Pantalla ABS + feta de plàstic d'alta qualitat. característiques d'alta lluentor, 16 colors porten un colorit visual per al seu gaudi. Si té alguna pregunta sobre el producte, contacti'ns.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Boles de Discoteca al millor preu.

Si estàs buscant comprar Boles de Discoteca, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Boles de Discoteca, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Bola de Discoteca estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Bola de Discoteca Més Barata

Llueixes Discoteca *OMERIL Bola Discoteca amb 4M Cable USB, LED Giratòria Llum de Festa amb So Activat, Control Remot i 7 Colors *RGB, Ideal per a Aniversari, Discoteca, Festa, Bar, Nadal, Noces

Llueixes Discoteca *OMERIL Bola Discoteca amb 4M Cable USB, LED Giratòria Llum de Festa amb So Activat, Control Remot i 7 Colors *RGB, Ideal per a Aniversari, Discoteca, Festa, Bar, Nadal, Noces
Marca: OMERIL
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 👉 Més Música Sensible Activada - Només 48 dB podrien provocar canvis en la il·luminació i la velocitat, la llum discoteca ballarà amb la música, fins i tot els nens riuran, aplaudiran o cantaran, la qual cosa els brindarà molta diversió.
 • 🎵 4M/*13ft Cable USB Alimentat - La llum de disc amb alimentació DC 5V USB és més segura d'usar. El cable de càrrega USB de 4M / 13 peus és fàcil d'usar amb carregador de paret de 5V, banc d'alimentació, PC, computadora portàtil i carregador de cotxe, l'ajuda a dur a terme esdeveniments d'il·luminació de DJ mòbil en qualsevol lloc.
 • 🎵 7 Colors *RGB + 3 Maneres d'Il·luminació - El control remot li permet triar 7 colors d'il·luminació bells (Rojo, Verd, Blau, Rojo / Verd, Blau / Verd, Rojo / Blau o tots els colors junts) + 3 maneres d'il·luminació (Música Activat, Automàtic i Flaix). La velocitat de rotació del color també és lliure de canviar.
 • 🎵 Fàcil d'Usar - *Plug & *Play, un suport de mandril giratori de 360° i 5 abraçadores de cable t'ajuden a fixar la llum de disc sobre vidre, ceràmica o qualsevol altra superfície llisa, o també pot simplement posar-ho en la taula / trepitjo per a gaudir el bell patró d'il·luminació que travessa la teva paret i sostre.
 • 🎵 Ocasió Convenient - Mini bola de discoteca, un regal perfecte per als nens i un excel·lent fabricant d'ambient per a festes, és adequat per a la Festa d'Aniversari, Reunió d'Amics / Familiars, Festa Disc, Festa de Ball, DJ Bar, Xou de Noces, Pistes de gel,Vacances, Nadal, Cotxe, Halloween, Escenari.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Boles de Discoteca que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Boles de Discoteca disponibles en Maig del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Boles de Discoteca veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Bola de Discoteca Calitat - Preu

*ZStarlite Bola de Llums Discoteca Giratòria per a Festes amb Cable USB, Control Remot, Llum Activat per So amb 15 Colors d'Il·luminació, LED Giratòria Llum per a Festa, Aniversari, Bar i Noces

*ZStarlite Bola de Llums Discoteca Giratòria per a Festes amb Cable USB, Control Remot, Llum Activat per So amb 15 Colors d'Il·luminació, LED Giratòria Llum per a Festa, Aniversari, Bar i Noces
Marca: ZStarlite
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 【Joc de Llums Multifunció】: 15 maneres d'il·luminació, llums giratòries de discoteca amb 4 colors individuals activades per so: Rojo, Verd, Blau, Rosa; Diverses maneres de combinació de Colors: Rojo + Verd, Rojo + Blau, Verd + Blau, Rojo + Rosa, Verd + Rosa, Blau + Rosa, Rojo + Verd + Blau, Rojo + Verd + Rosa, Rojo + Blau + Rosa, Verd + Blau + Rosa, Rojo + Verd + Blau + Rosa, etc.
 • 【Control Remot】Pot triar fàcilment el color d'il·luminació, la manera d'il·luminació, les tres maneres activats per so i el control de velocitat de gir, canviar la manera i la velocitat de la llum o apagar-lo des de la distància (menys de 5 metres).
 • 【Fàcil d'Usar】Es pot configurar amb ventosa i suports flexibles de 360 graus, només connecti-ho i ajusti-ho, les bola de colors giratòria *ZStarlite tenen un cable llarg i control remot, pot col·locar-les en la seva taula o escriptori, i també es poden instal·lar en la paret o el sostre.
 • 【Àmplia Aplicació】La llueixes discoteca és perfecta per a festes en la llar, balls, Nadal, clubs, pubs , Halloween, any nou, celebracions familiars o amb amics, dormitori, sales d'estar i tot tipus d'esdeveniments. I també és un gran regal de llum nocturna per als nens.
 • 【SATISFACCIÓ 100% GARANTIDA】Si no li agrada la llum Disc, li reemborsarem el 100% de la seva comanda, ja que la satisfacció del client és la nostra PRIORITAT # 1! Oferim reemplaçaments gratuïts de 12 mesos i suport de servei postvenda.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Boles de Discoteca

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Boles de Discoteca que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Boles de Discoteca

Llum del Discoteca, *GUSODOR 9 acoloreixis Llums del Partit Bola Cristall *Magica *Lampara Etapa Llum Discoteca Llum LED DJ Llum Activat per Club Noces Aniversaris *KTV Bar Festes

Caracteristiques 📌
 • [Disseny únic]: Adopta comptes d'alta qualitat, gran xip i alta lluentor. La cobertura de projecció és més àmplia. 81 lents, cada lent pot emetre 3-6 fas, un total de fins a 240-480 feixos de llum. amb llarga vida, característiques d'alta lluentor, vida del LED de fins a 20,000 hores.
 • [Recepció de *Bluetooth]: Altaveu *bluetooth incorporat, targeta SD compatible, USB i funció de reproducció d'MP3 especial. Col·loqui el disc O en la interfície USB o connecti *bluetooth amb el seu iPad, iPhone o un altre dispositiu per a reproduir les seves cançons favorites, gaudir de la música d'alta qualitat ho farà molt feliç.
 • [Manera de Treball]: Manera automàtica i manera activada per so. Pot canviar la manera ajustant el comandament a distància, també pot controlar el volum i la velocitat de la velocitat de rotació de la llum. Manera de control de so. Recollida incorporada pot fer que la freqüència de la llum intermitent segueixi la freqüència del so que canvia constantment, més alta és la freqüència del so, més ràpides les llums que *destellan.
 • [Multifunció de Control Remot]: Ve amb *multi-funció de control remot. Pot utilitzar-ho per a canviar la manera de projecció de llum i reproduir pistes en qualsevol moment, també pot controlar el volum i la velocitat de la velocitat de rotació de la llum. És molt convenient per al seu ús. Només necessita un comandament a distància, vostè pot jugar totes les funcions.
 • [Àmpliament Utilitzat]: És adequat per a discoteca, bars, pubs, clubs, regal d'aniversari, festa familiar, petita festa privada, club, saló de ball, *KTV, festa a l'aire lliure foguera, Nadal, Halloween, sala de nens, etc Amb l'efecte de la regulació l'atmosfera. És el millor regal per als seus amics i família.
+ Veure mes Caracteristiques

X4-LIFE 701068 Multicolor *estroboscopio i llum disc - Accessori de discoteca (Multicolor)

Caracteristiques 📌
 • Bola giratòria de discoteca és un gran accessori per a festes.
 • Il·luminació per a festes en 5 colors.
 • Decoració per a festes amb 20 cm de diàmetre.
 • Llum de discoteca gràcies a l'efecte multicolor.
 • Amb font d'alimentació.

Llueixes Discoteca, *OMERIL Bola de Discoteca amb Ritme de So, Control Remot, 7 Colors *RGB i Funció de Temporitzador, Llum Discoteca Giratòria per a Festa, Casa, Nadal, Aniversari, Noces, Nens

Caracteristiques 📌
 • 🎵 【Control de Música】L'efecte estroboscòpic perfecte saltarà amb el ritme de la música. A causa de la detecció de música més sensible, quan el so de la música és superior a *48dB, pot canviar l'efecte d'il·luminació de bola de discoteca (això és més sensible que altres llums de discoteca de *70dB).
 • 🎵 【Control Remot i Operació Simple】Pot triar fàcilment el color de la llum i canviar la manera i la lluentor de llums per a discoteca a través del control remot. Al mateix temps, la llum discoteca té una ventosa giratòria de 360°, un cable USB de 4M, pot instal·lar-ho en la paret o el sostre o col·locar-lo sobre la taula.
 • 🎵 【Llums *Discotece Perfecta】3 maneres d'il·luminació (Música activat, automàtic i flaix)+ 7 colors d'il·luminació bells (Rojo, Verd, Blau, Rojo / Verd, Blau / Verd, Rojo / blau o tots els colors junts), la llum discoteca giratòria crea un fantàstic efecte d'il·luminació per a vostè.
 • 🎵【Disseny Nou】Quan la llums de discoteca per a casa ve amb una tapa blanca, es convertirà en una llum nocturna amb 7 colors per a triar. Al mateix temps, la llum nocturna té una funció de temporització (*1h / *3h / *5h) i 4 lluentors ajustables, pot ajustar-la a través del control remot per a satisfer les seves diverses necessitats.
 • 🎵【Segur i Aplicació Àmplia】La llum de festa de DC 5V amb USB són més segures d'usar. Mini bola de discoteca és adequat per a la Festa d'Aniversari, Reunió d'Amics / Familiars, Festa Disc/Ball, DJ Bar, Noces, Pistes de gel, Vacances, Nadal, Cotxe, Halloween. La manera de llum de nit per a *mesita de nit, dormitori de nens o habitacions de bebè, vivers, sala d'estar.
+ Veure mes Caracteristiques

*Anpro 15 Colors Llums Discoteca Giratòria,Bola LED de Discoteca,Disc Llum USB, Controlada per Control Remot,Llum Decorat per a Festa,Bar,Noces,Nadal,Cotxe,Festival, Aniversari

Caracteristiques 📌
 • Nou disseny:la llueixes discoteca actualitza novament que inclou 15 colors d'il·luminació, verd, blau, rosa, vermell i verd, vermell i blau, verd i blau, vermell i rosa, verd i rosa, blau i rosa, vermell i verd i blau, vermell i verd i rosa, vermell i blau i rosa, verd i blau i rosa, vermell i verd i blau i rosa.
 • Manera:es pot ajustar la manera desitjada,manera de control de so, manera remota, manera automàtica) i la lluentor de la llum. Després pressioni + o - per a ajustar la velocitat del moviment de la llum discoteca led.
 • Aplicacions:el led discoteca és per a festa d'aniversari, festa en la piscina, discoteca, ball, festa de pijames, vacances, noces, Nadal, *karaoke, DJ, Halloween, festa, etc.
 • Fàcil d'instal·lar: hi ha un suport giratori de ventosa de 360 ​​°, la llum de l'escenari pot ser atreta pel vidre, la ceràmica o altres superfícies llises. També es pot col·locar en una taula o en el pis.Pots usar el control remot per a projectar l'efecte que desitja o el fantàstic patró d'il·luminació.
 • Només necessiten 48 decibels per a activar els canvis en la il·luminació i la velocitat. Les llums de la discoteca poden reconèixer música pròxima, so o música per sensors de so.
+ Veure mes Caracteristiques

*Relaxdays Bola de Discoteca, per a Penjar del Sostre, Gran, Miralls, Decoració de Festes, *Ø 30 cm, 1 *Ud, Platejat, Plàstic-Cristall-Metall

Caracteristiques 📌
 • Disseny clàssic: bola de discoteca clàssica amb diversos miralls petits fets a mà
 • Per a festes: bola disc per a decorar festes de tota mena com a aniversari, d'Any Nou, disfresses,
 • Decoració: la bola de miralls dóna lloc a reflexos i jocs de llum ideals per a la pista de ball
 • Penjoll: bola de disc per a penjar del sostre fàcilment amb l'ajuda del seu ullet de metall
 • Detalls: bola de discoteca gran sense llum; diàmetre d'aprox. 30 cm; plàstic, cristall i metall
+ Veure mes Caracteristiques

Bola Discoteca *RGBW,*Tomshine Mini Bola Giratòria Màgica LED Efecte de Llum,So Activat/Acte *Run/Remot Control/Altaveus Duals perfecte per a Disc,Escenari,Xou,*KTV,Festa,Bar

Caracteristiques 📌
 • 【3 Maneres de Control】:La bola de discoteca té 3 maneres de treball,so activat, acte *run i remot control, elevant l'atmosfera fàcilment. El control remot dins de 3-5 metres brinda comoditat a l'usuari.
 • 【Usos Múltiples i Dual Altaveu *Diseno】:No és només una llum LED de bola màgica, sinó també un altaveu.Dos altaveus incorporats, que reprodueixen música després d'inserir un USB, i després canviaran els diferents efectes d'il·luminació en funció del ritme de la música.
 • 【Material de Bona Qualitat】: Forma de llum de *PMMA hexagonal d'alta transmitància i material ABS segur, bon rendiment integral, de confiança i llarga vida útil.
 • 【Millor Dissipació de Calor】: dissenyat amb orificis de dissipació de calor en la part inferior de l'article, refredant per a un millor rendiment.
 • 【Disseny d'orifici portàtil i penjant】: Dissenyat de pes lleuger i grandària mini, pot portar-ho on vulgui. Equipat amb un disseny d'orifici per a penjar, pot col·locar-lo en el lloc perfecte.
+ Veure mes Caracteristiques

Joc de bola de miralls amb LED de color canviador automàtic de rotació de 200 mm

Caracteristiques 📌
 • El seu professional per a la llar i la llar.
 • Àudio *Hi-*Fi i electrònica del més fi

Global *Gizmos 45400-Joc Discoteca, Bola de Mirall, llum de policia, Funciona amb Piles, Festes Infantils, aniversaris, reunions Familiars, Nadal, negre, Estàndard, 3 Set

Caracteristiques 📌
 • Paquet de 3 llums de festa: aquest fantàstic paquet de 3 llums individuals de festa és l'accessori perfecte per a il·luminar qualsevol habitació i aconseguir que balls al ritme de les teves cançons favorites.
 • Llums de discoteca brillants: el joc compta amb una bola de discoteca, una bola de mirall i una sirena de policia, i lluentor individualment colors brillants en tota l'habitació per a començar la festa.
 • Llums de discoteca per a nens: la grandària compacta d'aquestes mini llums de discoteca les converteix en la grandària perfecta per a festes infantils, així com també s'utilitzen com a llums de dormitori i llums de sala de jocs.
 • Funciona amb piles: cadascuna de les 3 mini llums de disc funcionen amb piles, i requereixen 3 piles *AAA per a funcionar. Les piles no estan incloses.
 • *Gizmos globals: Global *Gizmos és el fabricant líder d'una àmplia gamma de jocs de taula, jocs de *arcade, jocs de taula i molts altres grans *gadgets i jocs, tots els quals es poden veure en la pàgina Global *Gizmos *Amazon.
+ Veure mes Caracteristiques

*BACKTURE Llums Discoteca, Il·luminació d'Escenaris *Bluetooth amb Control de So *Rotating, 16 Colors Focus per a Il·luminació d'Escenaris, Esdeveniments Aniversaris, Festa, Bar, Nadal, Noces

Caracteristiques 📌
 • [16 TIPUS DE LLUMS I 8 TIPUS DE LLUENTOR *DIMMING]: *BACKTURE Llums de discoteca amb 16 efectes de llum diferents i 8 nivells de manera d'atenuació de lluentor, pot usar el control remot per a controlar l'efecte d'il·luminació que necessita. I lluentor, aquest llum pot complir amb els requisits d'il·luminació i lluentor de les seves diferents ocasions, brindant-li efectes visuals d'alta qualitat.
 • [4 MANERES]: *BACKTURE Les llums de disc tenen control per veu, autopropulsat, control remot i manera *Bluetooth. És molt convenient canviar la manera, la llum, el volum, la lluentor i la velocitat de la llum Disc.
 • [USOS MÚLTIPLES]: no és només un llum Disc de música, sinó també un altaveu sense fil *Bluetooth. Està equipat amb un altaveu de 5 W, so d'alta qualitat, sense distorsions sota tensió, i la qualitat del so és de primera classe. Admet qualsevol dispositiu *Bluetooth per a connectar-se per a reproduir música. La música sona amb diferents efectes d'il·luminació i lluentor, i el so i la llum es combinen per a brindar-te un festí audiovisual.
 • [PORTÀTIL I AMPLIAT APLICAT]: Aquesta llum Disc és compacta i fàcil de transportar. Pot col·locar-se sobre una taula o muntar-se en una paret. Adequat per a reunions familiars, festes d'aniversaris, DISC, DJ, *karaoke, saló de ball, club, sala d'estar, etc.
 • [CONNEXIÓ USB ]: amb la interfície segura de *USD, Pot ser alimentat amb un adaptador d'endoll de 5VUSB, energia mòbil, computadora, carregador d'automòbil. Oferim una garantia de devolució de diners de 90 dies i una garantia de fabricació de 12 mesos. Independentment del seu problema, contacti'ns i l'ajudarem a resoldre el problema immediatament.
+ Veure mes Caracteristiques

Llums de Discoteca, *UKing 3W *RGB Bola Discoteca i 15LED Parell LED Llum d'Escenari amb Efecte 2 en 1, per a Festes en la Llar, Bars, Festes d'Aniversaris i Altres Festes

Caracteristiques 📌
 • ❄ 【Llum d'escenari amb efecte 2 EN 1】 El disseny d'il·luminació 2 en 1 de LED *Stage Light. Inclou 3W *RGB Disc *Magic *Ball i 15LED Parell Light. Això significa que pot obtenir 2 llums en un sol pagament.
 • ❄ 【Disseny únic】 Les boles de bola màgica disc de 4 patrons del mitjà, a través de la lent òptica professional independent, projecten molts patrons en tota la paret, accionament de 24 motors, control de so dinàmic, adequat per a moltes ocasions. Comptes LED *RGB, visual acolorida i vívida efectes, creant un ambient romàntic per a tu.
 • ❄ 【*Mode Manera de control】 So activat / *DMX 512 / Automàtic / Màster-*Slave / Canvi de color / Control remot. Molt sensible al so, la llum pot seguir el canvi de música, manera DMX512, per a complir amb el seu control i imaginació de la llum. el control remot, pot seleccionar i guardar fàcilment la manera que desitgi.
 • ❄【Disseny portàtil i font de llum d'alta qualitat】 Portàtil i fàcil d'instal·lar amb suport. Pot col·locar-se sobre una taula o fixar-se en la paret. El disseny de grandària petita el fa més convenient per a transportar i emmagatzemar; Font de llum LED, rendiment estable, sota consum d'energia, llarga vida útil
 • ❄ 【Àmpliament utilitzat】 Disc, espectacle, festa a casa, bar, *KTV, Nadal, Halloween, Nadal, festa d'aniversari, noces i altres festes, així com celebracions.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Bola de Discoteca

Nota 9.9
*Lixada Bola Discoteca Llums *RGB LED Mini *Crystal *Magic Bola Giratòria Efecte LED Escenari Llums per a *KTV Nadal Festa Noces Discoteca DJ (*RGB)
*Lixada Bola Discoteca Llums *RGB LED Mini *Crystal *Magic Bola Giratòria Efecte LED Escenari Llums per a *KTV Nadal Festa Noces Discoteca DJ (*RGB)
Fabricant Lixada
Nota 8.5
*AlfaView 16 Colors Llums Discoteca amb Altaveu *Bluetooth, Bola LED de Festa USB Efecte LED Escenari Llums amb Comandament a Distància per a Aniversari *KTV Noces Bar Festa Nens DJ Noces Bar Nadal
*AlfaView 16 Colors Llums Discoteca amb Altaveu *Bluetooth, Bola LED de Festa USB Efecte LED Escenari Llums amb Comandament a Distància per a Aniversari *KTV Noces Bar Festa Nens DJ Noces Bar Nadal
Fabricant AlfaView
Nota 8.0
Kit 5 boles mirall diàmetre 50 mm Club *Party Bola Discoteca Efecte especial anys 70
Kit 5 boles mirall diàmetre 50 mm Club *Party Bola Discoteca Efecte especial anys 70
Fabricant OmniaLaser
Nota 7.8
Llueixes Discoteca,*Eleganted Bola Disc Recarregable 9 Colors Llum Disc *Bluetooth,9W LED Giratòria Llum de Festa amb Control Remot per a Aniversari,Escenari,Nadal,Noces *Iluminacion
Llueixes Discoteca,*Eleganted Bola Disc Recarregable 9 Colors Llum Disc *Bluetooth,9W LED Giratòria Llum de Festa amb Control Remot per a Aniversari,Escenari,Nadal,Noces *Iluminacion
Fabricant Eleganted
Nota 7.7
Llueixes Discoteca Giratòria,*bedee Bola Disc Recarregable 9 Colors Llum Disc *Bluetooth, Bola Llums *Discotecade Controlada Per Control Remot, Llum Nocturna Infantil de 7 Colors
Llueixes Discoteca Giratòria,*bedee Bola Disc Recarregable 9 Colors Llum Disc *Bluetooth, Bola Llums *Discotecade Controlada Per Control Remot, Llum Nocturna Infantil de 7 Colors
Fabricant bedee
Nota 7.6
*FXLab G007A - Bola de discoteca amb miralls, color platejat, 20 cm.
*FXLab G007A - Bola de discoteca amb miralls, color platejat, 20 cm.
Fabricant FX Lab
Nota 7.5
*Monacor MB-5002 Mirall 50 cm - Accessori de discoteca (Mirall, Interior i exterior, Mirall, Corrent altern, 50 cm, 5,6 kg)
*Monacor MB-5002 Mirall 50 cm - Accessori de discoteca (Mirall, Interior i exterior, Mirall, Corrent altern, 50 cm, 5,6 kg)
Fabricant Monacor
Nota 7.4
*Soundlab - Bola de discoteca (300 mm, efecte mirall), color platejat.
*Soundlab - Bola de discoteca (300 mm, efecte mirall), color platejat.
Fabricant SoundLAB
Nota 7.4
*Homealexa Bola de discoteca LED efectes de llum de discoteca amb altaveu *Bluetooth, llum de discoteca, projector, llum de discoteca, 9 colors, llum de festa amb comandament a distància i cable USB
*Homealexa Bola de discoteca LED efectes de llum de discoteca amb altaveu *Bluetooth, llum de discoteca, projector, llum de discoteca, 9 colors, llum de festa amb comandament a distància i cable USB
Fabricant Homealexa
Nota 7.4
*Beamz 151614 - Motor per a boles de miralls amb *bateria amb 18 leds
*Beamz 151614 - Motor per a boles de miralls amb *bateria amb 18 leds
Fabricant Beamz

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-7-30 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables