Els Millors Aparells de Radiofreqüència Professionals Maig 2023

🔥 Els 3 Millors Aparells de Radiofreqüència Professionals

Facial Aparell Radiofreqüència, 6 Maneres de Teràpia de llum LED, Antiarrugues, Anti-envelliment, Rejoveniment, Neteja Profunda

Caracteristiques 📌
 • ♥ Multifunció 5 en 1:Suport tècnic múltiple,*fototerapia LED avançada integrada (inclosa la *fototerapia amb LED vermell), radiofreqüència (*RF) / *EMS i tecnologia de pantalla *LCD per a reduir l'acne, enrogiment, línies fines, porus retràctils, pigues descolorides, taques de l'edat, taques marrons. Pell ferma, brillant i elàstica.
 • ♥ Dispositiu de Bellesa Ultrasònic amb IÓ:Ajuda a absorbir l'essència. L'aixecament de freqüència *RF elimina les arrugues de manera eficaç; la teràpia d'ions millora la microcirculació; el dispositiu d'elevació de la pell ultrasònica; micro vibració per a massatge compacte i neteja de la pell; Fotó LED per al tractament de lesions d'acne i millora l'elasticitat de la pell.
 • ♥ Efectes de la cura de la pell: si s'adhereix a la màquina facial d'ultrasò amb freqüència, pot oferir-li efectes múltiples com anti envelliment i antiarrugues, estrènyer i aixecar, suprimir i eliminar punts negres i acne i emblanquiment, neteja profunda i *masajeador de la pell; allisa les arrugues; la pell humecta i regenera.
 • ♥ VIBRACIÓ ULTRASÒNICA I LED: alta freqüència i unes certes longituds d'ona de la llum LED, promouen el metabolisme cel·lular i milloren la pell facial. La tecnologia de vibració acústica ultrasònica adoptada, el massatge i els nervis suaus, promouen la circulació sanguínia, acceleren el metabolisme i fan que la pell sigui més compacta.
 • ♥ Guia d'ús: abans del primer ús carregui durant 3 hores, després primer pas per a netejar la cara i untar una mica d'essència per a la cura de la pell en l'àrea necessària, tingui en compte que triï la intensitat de treball del dispositiu adequada i la teràpia de color LED adequada que necessiti; Dispositiu, ha de repetir amb suavitat el moviment circular sobre la pell, tirar de baix cap amunt, no romandre en un lloc per més de 3 segons, és normal sentir-se lleugerament calent duren
+ Veure mes Caracteristiques

*GRIDINLUX. Radiofreqüència Facial. Tecnologia LED, Efecte Lífting en cara i coll. Sistema Fred. Bellesa Professional, 5 programes. Hidrata i Reafirma la pell.

*GRIDINLUX. Radiofreqüència Facial. Tecnologia LED, Efecte Lífting en cara i coll. Sistema Fred. Bellesa Professional, 5 programes. Hidrata i Reafirma la pell.
Marca: gridinlux
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • DISPOSITIU de RADIOFREQÜÈNCIA : neta en profunditat, allisa, *tersa, il·lumina i refresca la pell. Aporta elasticitat, suavitat i atenua arrugues de rostre i coll. Dissenyat amb una de les tècniques de bellesa facial més avançades. La seva tecnologia es basa en la transferència d'ONDAS cap als estrats més profunds de la dermis.
 • MULTIFUNCIÓ. 5 MANERES: Manera Neteja (*CLEAN). Manera Hidratació (*MOISTURE). Manera *EMS. Manera LED. Manera *COOL. Tria la manera que millor s'adapti a les teves necessitats depenent de l'estat de la teva pell i el que necessitis cada dia.
 • MANERA LED TRIPLE ACCIÓ: LED Rojo: Funció Refermant. LED Verd: Funció Netejadora. LED Blau: Funció *Unificante.
 • TECNOLOGIA AVANÇADA. Dissenyat amb l'última tecnologia de bellesa facial, segura i avançada, que optimitza els tractaments de bellesa per a uns resultats visibles en la teva pell.
 • PORTÀTIL i SENZILL d'usar: Posem al teu abast el millor de la Radiofreqüència d'una manera senzilla i amb notables resultats. Lleuger i ergonòmic.
+ Veure mes Caracteristiques

5 en 1 Ultrasons Cel·lulitis Grassa *RF bipolar de radiofreqüència màquina amb 40 k Massatge de buit per cavitació ultrasònica per a Cel·lulitis Grassa(EU)

5 en 1 Ultrasons Cel·lulitis Grassa *RF bipolar de radiofreqüència màquina amb 40 k Massatge de buit per cavitació ultrasònica per a Cel·lulitis Grassa(EU)
Marca: Brrnoo
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Cap de *RF bipolar al buit --- Dissolgui grassa, drenatge limfàtic, reafirmi la pell i millori l'elasticitat de la pell. Adopta la tecnologia de buit de turbina d'alta velocitat i la innovadora tecnologia de conversió tridimensional, en harmonia amb el massatge rítmic, controlat per microcomputadora, la qual cosa permet trencar el greix subcutani profund i reduir l'acumulació de greix en el teixit cel·lular
 • Cap del cos de *RF --- En integrar-se amb la tecnologia de *RF, pot penetrar directament en el cos adipós i tenir la particularitat de tenir un posicionament de *RF específic. En un estat d'acció ràpida, el teixit adipós pot generar calor per fricció, elevar la temperatura local i eliminar l'excés de greix i toxines del cos a través de les glàndules sudorípares, eliminant així els productes de deixalla i millorant l'efecte de de cel·lulitis
 • Capçal ultrasònic de 40 kHz --- Amb un capçal amb una forta ona acústica col·lectiva, es pot transmetre una poderosa ona de so de 40,000 Hz al cos humà per a afectar seriosament les cèl·lules grasses i causar fricció entre elles. Això pot conduir al consum eficient de calories i humitat en les cèl·lules grasses i reduir la seva grandària.
 • Cara *RF *Head --- Eliminació, ajust i elevació d'arrugues facials. Per a la transmissió d'energia per ones de ràdio i la generació d'un camp elèctric per a ingressar al teixit subcutani a través de la superfície de la pell. A 450 kHz, aquest camp elèctric canvia la polaritat 450,000 vegades per segon. Per a respondre al canvi ràpid de l'elèctrode, també es canvien les direccions de les partícules elèctriques de la pell.
 • Cap tripolar de *RF per a la cara: per a la cara i els ulls, utilitza les tecnologies desenvolupades en els camps de la medicina i la fisioteràpia per a activar els productes químics naturals de la pell responsables de la salut i la vitalitat. Pot eliminar les arrugues i reafirmar la pell, blanquejar i suavitzar la pell delicada, reduir els porus, dispersar les conques dels ulls, la inflor i les potes de gall negres, eliminar la pell groga.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Aparells de Radiofreqüència Professionals al millor preu.

Si estàs buscant comprar Aparells de Radiofreqüència Professionals, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Aparells de Radiofreqüència Professionals, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Aparell de Radiofreqüència Professional estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Aparell de Radiofreqüència Professional Més Barat

40K Màquina de Bellesa Professional Ultrasons Radiofreqüència, *Masajeador *Cavitacion Corporal Cel·lulitis, Aparells D'Anticel·lulítica *Salon Cura de Pell Facial (01)

40K Màquina de Bellesa Professional Ultrasons Radiofreqüència, *Masajeador *Cavitacion Corporal Cel·lulitis, Aparells D'Anticel·lulítica *Salon Cura de Pell Facial (01)
Marca: YUYTE
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • ❤ *Masajeador Modelar El Cos: El *masajeador corporal de *40k pot dividir les cèl·lules grasses de manera instantània i potent. Està equipat amb 5 capçals de bellesa funcionals per a *masajear diferents parts del cos i garanteix la seva alta eficàcia. Baixa energia i alta freqüència, segura i efectiva. Reducció de greix i remodelació corporal. Intensitat ajustable per a satisfer la seva demanda.
 • ❤ Eines De Massatge De Pell Multifuncionals: Les eines per a massatges amb greix també poden eliminar les arrugues facials, diluir les pigues facials, eliminar l'excés de cel·lulitis, suavitzar la pell, reafirmar l'àrea dels ulls, suavitzar les arrugues dels ulls i disminuir les ulleres, reduir els porus, tibar la pell solta .
 • ❤ Què És 40K: l'ona de massatge amb una freqüència de fins a 40000 HZ pot consumir calor de manera efectiva, consumir l'aigua de les cèl·lules i reduir les cèl·lules grasses. A més, quan les ones de massatge vibren, pot causar un fort massatge entre les cèl·lules i les cèl·lules grasses es redueixen, aconseguint així l'efecte d'eliminar el greix.
 • ❤ Promoure El *Mestabolismo: El *masajeador corporal pot dissoldre el greix, millorar la circulació sanguínia, accelerar la descomposició del greix i mantenir una figura prima. També ajuda a accelerar el metabolisme, estimular la regeneració de col·lagen, ús a llarg termini per a fer la pell suau i elàstica.
 • ❤ Parts Corporals Aplicables: Cara, coll, abdomen, cintura, cuixa, panxell i glutis, cada part és una part meticulosa, la bellesa i la forma de la corba del cos estan en aquest pas. Pots transformar el teu cos per a fer-ho més perfecte i encantador.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Aparells de Radiofreqüència Professionals que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Aparells de Radiofreqüència Professionals disponibles en Maig del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Aparells de Radiofreqüència Professionals veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Aparell de Radiofreqüència Professional Calitat - Preu

Radiofreqüència Facial i corporal Aparell, Aparell Facial aparell Radiofreqüència, 5 Maneres de Teràpia de llum LED, Antiarrugues, Anti-envelliment, Neteja Profunda, Cura Facial

Radiofreqüència Facial i corporal Aparell, Aparell Facial aparell Radiofreqüència, 5 Maneres de Teràpia de llum LED, Antiarrugues, Anti-envelliment, Neteja Profunda, Cura Facial
Marca: SHENGMI
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • Efectes de la cura de la pell: si s'adhereix a la màquina facial d'ultrasò amb freqüència, pot oferir-li efectes múltiples com anti envelliment i antiarrugues, estrènyer i aixecar, suprimir i eliminar punts negres i acne i emblanquiment, neteja profunda i *masajeador de la pell; allisa les arrugues; la pell humecta i regenera.
 • Dispositiu de Bellesa Ultrasònic amb IÓ:Ajuda a absorbir l'essència. L'aixecament de freqüència *RF elimina les arrugues de manera eficaç; la teràpia d'ions millora la microcirculació; el dispositiu d'elevació de la pell ultrasònica; micro vibració per a massatge compacte i neteja de la pell; Fotó LED per al tractament de lesions d'acne i millora l'elasticitat de la pell.
 • *Masajeador Facial de bellesa segur:També pot usar-ho com *masajeador, vaig portar per a pells neutrals, pells grasses, pells profundes, acne, etc. i té un model de *fototerapia de 6 LED per a diferents problemes de la pell.
 • Multifunció 5 en 1:Suport tècnic múltiple,*fototerapia LED avançada integrada (inclosa la *fototerapia amb LED vermell), radiofreqüència (*RF) / *EMS i tecnologia de pantalla *LCD per a reduir l'acne, enrogiment, línies fines, porus retràctils, pigues descolorides, taques de l'edat, taques marrons. Pell ferma, brillant i elàstica.
 • Guia d'ús: abans del primer ús carregui durant 3 hores, després primer pas per a netejar la cara i untar una mica d'essència per a la cura de la pell en l'àrea necessària, tingui en compte que triï la intensitat de treball del dispositiu adequada i la teràpia de color LED adequada que necessiti; Dispositiu, ha de repetir amb suavitat el moviment circular sobre la pell, tirar de baix cap amunt, no romandre en un lloc per més de 3 segons, és normal sentir-se lleugerament calent durant
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Aparells de Radiofreqüència Professionals

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Aparells de Radiofreqüència Professionals que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Aparells de Radiofreqüència Professionals

Radiofreqüència + Cavitació

Caracteristiques 📌
 • Els nostres aparells han aconseguit amb èxit les normes CE i *RoHS *Standards. Només els aparells *DermoPro, tal com apareixen a la foto, amb el logotip *DermoPro, estan revisats, provats i beneficien de la garantia, els resultats i del servei *DermoPro.
 • La Cavitació és una tècnica estètica que busca eliminar el greix, la cel·lulitis i reduir les mesures mitjançant una sèrie d'ultrasons de diferents freqüències, sense intervenció quirúrgica, anestèsia, ni cicatrius. Sent una alternativa a la tradicional *liposucción. Actua sobre la zona localitzada aplicant ultrasons de baixa freqüència que trenquen el teixit gras sense afectar o danyar a la circulació.
 • El tractament amb radiofreqüència és una tècnica no invasiva que serveix per a aplanar els plecs i les arrugues ajudant a tonificar profundament els teixits. La calor controlada i localitzada estimula l'activitat dels *fibrolastos segons un procés natural d'autoreparació del *derma estimulant, amb el temps, la síntesi de *neo col·lagen, fins i tot on la renovació cel·lular és més lenta per l'edat.
 • Capçal *RF bipolar i Capçal *RF tripolar per al rostre. Capçal multipolar per al cos. Capçal bipolar *vacuum per a cel·lulitis. Capçal cavitació *40Khz per al cos. Per a aconseguir els *mejoreres resultats és important usar un gel específic amb alta conductivitat. *DermoRef amb 15% de *DMAE per a radiofreqüència i *DermoCav amb 12% actius *lipolíticos. Buscar en la barra de cerca de *Amazon respectivament *B07ZJQLTB4 i B07ZJPLVFQ
+ Veure mes Caracteristiques

*TUMAKOU Radiofreqüència Facial i corporal Màquina, Dispositiu de la bellesa de la cara del *RF, Tractament antiedat, Rejoveniment de la pell Anti-arrugues, Lífting de la pell Eliminació

Caracteristiques 📌
 • 🌊【Principi de funcionament】 El dispositiu de Freqüència Radi ofereix de per segon en la pell, tecnologia *RF d'alta velocitat que genera molècules dins de la pell després del moviment d'alta velocitat de la calor de *RF, el teixit de la pell pot ser abundant després de l'enorme absorció d'energia tèrmica col·lagen sintètic. Pot activar la vitalitat cel·lular, augmentar la regeneració de col·lagen i ajudar a restaurar l'elasticitat de la pell, deixa la pell elàstica i més jove.
 • 🌀【Efectes de la cura de la pell】si s'adhereix a la *TUMAKOU Radiofreqüència Facial i corporal Màquina, pot oferir-li efectes múltiples com anti envelliment i antiarrugues, estrènyer i aixecar, suprimir i eliminar punts negres i acne i emblanquiment, allisa les arrugues; la pell humecta i regenera. promou la lluminositat de la pell, ajuda a millorar ràpidament la condició de la pell relaxada i fa que la pell sigui més suau i jove, deixant la pell hidratada.
 • 🌁【Radiofreqüència rejoveniment del cos i la cara】eliminació d'arrugues en el front, arrugues de l'ocular, bosses per als ulls, eliminació d'ulleres i arrugues en el coll i descoloració de la pell. Els ingredients actius en la pell poden garantir que poden funcionar de manera eficient, per la qual cosa realment pot millorar la pell i retardar l'efecte de l'envelliment.
 • 🌄【Guia d'ús】abans de l'ús , després primer pas per a netejar la cara i untar una mica d'essència i gel per a la cura de la pell en l'àrea necessària, tingui en compte que triï la intensitat de treball del dispositiu adequada i la teràpia de Temps que necessiti; Dispositiu, ha de repetir amb suavitat el moviment circular sobre la pell, tirar de baix cap amunt, no romandre en un lloc per més de 3 segons, és normal sentir-se lleugerament calent durant.
 • 🌈【Caixa de regal exquisit】 Aquesta és una caixa de regal súper exquisida, que inclou un dispositiu de Radiofreqüència Màquina *x1; Manual d'usuari en anglès *x1; Sonda cos *x1; Sonda facial *x1. Aquesta també és una bona opció com a regal per a les dones, com a aniversaris, dia de Sant Valentí, dia de la mare, dia de la dona o regal de Nadal.
+ Veure mes Caracteristiques

40K Màquina De Bellesa *Cavitacion Ultrasons Radiofreqüència Multifuncional, Equip De *Masajeador Corporal Cel·lulitis Facial Per a Anticel·lulítica I Eliminació D'Arrugues(*Eu)

Caracteristiques 📌
 • ♡ Funció de *RF: Aquest ajust fixa l'energia de *RF en la posició correcta per a realitzar els efectes del rejoveniment de la pell i remodelació del cos. Pot efectivament cremar calories, per a aconseguir l'efecte d'eliminació de greix. Al mateix temps, promourà el metabolisme, a fi de restaurar l'elasticitat, els efectes calmants i hidratants per a la pell. Inclou tres caps de bellesa funcionals per a tractar diferents problemes de la pell tant en la cara com en el cos.
 • ♡ 40KHZ va esclatar el cap de greix: la màquina d'aprimament de cel·lulitis amb cavitació ultrasònica *40k pot trencar les cèl·lules de greix de manera instantània i poderosa. Utilitzant la força grossa de l'explosió de l'ona sonora forta recol·lectada de les ones de so de *40k HZ en el cos humà, després que les cèl·lules grasses del cos produeixin un fort impacte, poden cremar calories, l'eliminació de cèl·lules grasses, per a aconseguir L'efecte d'eliminació de greix.
 • ♡ 4 cap de *RF polar per al cos: greix dissolt, drenatge limfàtic, pell ferma, millora l'elasticitat de la pell, pot dirigir la capa de greix amb una funció de sortida de *RF direccional de les cèl·lules de greix per a accelerar el moviment de calor a través de les glàndules sudorípares, la circulació *enterohepática i la circulació limfàtica Al cos de l'excés de greix i toxines d'in vitro, per a dissoldre el greix.
 • ♡ 3 *poler Cap de *RF per a la cara: cara de 3 pols El cap de *RF actua sobre la pell, si les fibres de col·lagen dèrmiques s'escalfen a 45 graus a 65 graus, les fibres de col·lagen es redueixen immediatament, de manera que les arrugues soltes de la pell s'estiren, mentre s'estimula la proliferació de col·lagen dèrmic, la qual cosa provoca augment de densitat i gruix dèrmic, a fi d'aconseguir l'eliminació d'arrugues, restaurar l'elasticitat de la pell i eliminació d'arrugues.
 • ♡ Precaucions: el producte no pot cremar-se en sec, inundar l'aigua o caure's, en cas contrari afectarà la vida útil d'aquest; El cap de bellesa per a estar en contacte pròxim amb la pell durant l'ús. És millor aplicar gel d'àloe vera a la pell abans d'usar; No et quedis massa temps en la mateixa pell; Es recomana usar una vegada cada 2-3 dies. Si necessita un manual en espanyol, comuniqui's amb nosaltres i li enviarem una versió electrònica del manual en espanyol.
+ Veure mes Caracteristiques

Ms.W Instrument de Bellesa Facial, Ms.W Elèctric *Fototerapia Freda Calor *Abrillantamiento Rejoveniment Antiarrugues Neteja Profunda Radiofreqüència Facial i corporal Aparell per a Ús Diari

Caracteristiques 📌
 • Calor i fred: *Masajeador sònic amb funció de fred i calor. Calor magnètica de 40 *warm per a escalfar la pell, combinat amb massatge 3D per a promoure l'absorció de productes per a la cura de la pell; refredament en fred de 19,, pot estrènyer ràpidament els porus, calmar i reparar la pell.
 • Canvi de manera automàtica: Manera de dispositiu facial Des de "Normal → Fred → Calent", canviï a la següent manera cada tres minuts, després de la manera "Calenta" el dispositiu s'apaga automàticament.
 • Vibració d'alta freqüència: 12000 vegades / *seg, *masajea la pell i vibra per a millorar la vitalitat de la pell.
 • Disseny elegant de forma de sirena per a cara i coll: dispositiu d'elevació ultrasònic Toc suaument i agarri còmodament. Adequat per a contorns facials, la qual cosa és bo per a l'aixecament facial i allisar línies fines.
 • Càrrega *inalambrica: El *masajeador sònic fred i calent és una tecnologia de càrrega sense fil millorada, també pot usar la càrrega de la interfície USB.
+ Veure mes Caracteristiques

Aparell Facial Ultrasò,Aparell Facial Antiarrugues teràpia de llum Radiofreqüència Facial i Corporal Mesoteràpia Facial Aparell Radiofreqüència Facial Aparells, *Estetica Rejovenidor Facial

Caracteristiques 📌
 • Dispositiu de Bellesa Ultrasònic amb IÓ:Ajuda a absorbir l'essència. L'aixecament de freqüència *RF elimina les arrugues de manera eficaç; la teràpia d'ions millora la microcirculació; el dispositiu d'elevació de la pell ultrasònica; micro vibració per a massatge compacte i neteja de la pell; Fotó LED per al tractament de lesions d'acne i millora l'elasticitat de la pell.
 • Efectes de la cura de la pell: si s'adhereix a la màquina facial d'ultrasò amb freqüència, pot oferir-li efectes múltiples com anti envelliment i antiarrugues, estrènyer i aixecar, suprimir i eliminar punts negres i acne i emblanquiment, neteja profunda i *masajeador de la pell; allisa les arrugues; la pell humecta i regenera.
 • *Masajeador Facial de bellesa segur:També pot usar-ho com *masajeador, vaig portar per a pells neutrals, pells grasses, pells profundes, acne, etc. i té un model de *fototerapia de 6 LED per a diferents problemes de la pell.
 • Multifunció 5 en 1:Suport tècnic múltiple,*fototerapia LED avançada integrada (inclosa la *fototerapia amb LED vermell), radiofreqüència (*RF) / *EMS i tecnologia de pantalla *LCD per a reduir l'acne, enrogiment, línies fines, porus retràctils, pigues descolorides, taques de l'edat, taques marrons. Pell ferma, brillant i elàstica.
 • Guia d'ús: abans del primer ús carregui durant 3 hores, després primer pas per a netejar la cara i untar una mica d'essència per a la cura de la pell en l'àrea necessària, tingui en compte que triï la intensitat de treball del dispositiu adequada i la teràpia de color LED adequada que necessiti; Dispositiu, ha de repetir amb suavitat el moviment circular sobre la pell, tirar de baix cap amunt, no romandre en un lloc per més de 3 segons, és normal sentir-se lleugerament calent durant
+ Veure mes Caracteristiques

prorelax Sensitive - Aparato de Masaje al Vacío, para el Rostro y el Cuerpo, 3 Campanas de Succión (15/30 / 65 mm), 4 Programas de Masaje

Caracteristiques 📌
 • Massatge suau i estimulant per a la cara i el cos - Cuidat de la pell mitjançant; *Endomasaje *subcutaneo
 • Format compacte amb un *diseno elegant - *Facil de manejar - Funcionament amb *bateria recarregable i amb la xarxa *electrica
 • 3 ventoses de *succion (15/30/*65mm) per a diferents parts del cos
 • 4 programes de massatge amb intensitat regulable
 • Practica bossa d'emmagatzematge - 2 anus de *garantia
+ Veure mes Caracteristiques

*MASDERM | Crema Facial Radiofreqüència Hidratant | Antiarrugues | Àcid Hialurònic | Col·lagen | Professional | Dona | *500ml

Caracteristiques 📌
 • CREMA FACIAL RADIOFREQÜÈNCIA ANTIARRUGUES; CUIDEM LA TEVA PELL : Primera Crema Facial de Radiofreqüència per a la cura de la pell, recomanada pels professionals de l'estètica per a combatre eficaçment: La flaccidesa Les arrugues Les línies d'expressió marcades
 • COM HAS D'APLICAR-TE-LA: La nostra Crema Facial de Radiofreqüència Facial pot ser utilitzada en cabina i a casa. Aplicar per al tractament de radiofreqüència entre 5 i 10 sessions, 30-60 minuts per sessió i una vegada a la setmana. Abans de realitzar el tractament, assegura't que la pell estigui neta i seca. Aplica la crema pel teu rostre en la quantitat adequada que t'asseguri que la cara i el coll estan coberts perfectament amb la nostra crema
 • ELS NOSTRES INGREDIENTS PRINCIPALS NATURALS DE MÀXIMA QUALITAT: Els ingredients principals actius que garanteixen la seva màxima eficàcia són l'Àcid Hialurònic i el Col·lagen, que són uns potents components per a aconseguir maximitzar la hidratació, efecte antioxidants i l'efecte antiarrugues immediat de la pell
 • SENSACIÓ EN LA TEVA PELL: Una vegada aplicada la crema en la pell del teu rostre i realitzat el tractament de radiofreqüència, la teva pell estarà molt més suau, *tersa, hidratada, il·luminada i amb efecte antiarrugues de forma flaix. A més la textura i l'olor són molt agradables.
 • QÜESTIÓ DE CONFIANÇA: És la crema facial de radiofreqüència més utilitzada pels professionals de l'estètica. Pots utilitzar-la en equips de *diatermia, radiofreqüència, corrents *resistivas i capacitatives. Testat baix control dermatològic. No testat en animals, Sense *Parabenos i fabricat segons la normativa ISO 22716:2013
+ Veure mes Caracteristiques

*Cavitacion *Ultrasonica del Greix, raigs infrarojos, vibrador, 4 en 1, per a pèrdua de pes

Caracteristiques 📌
 • Màquina de cavitació: contorneja el teu cos i recupera la confiança, redueix els greixos obstinats, elimina la cel·lulitis, tonificació, estreny, refermant, aprimament, etc.
 • Combinació perfecta inclou 5 maneres: ultrasònic, llum vermella, radiofreqüència tèrmica (*RF) i vibració, *EMS, tot en un dispositiu. pots triar 4 diferents maneres de cura de la pell modelant el cos.
 • Cremar el teu greix, donar forma al teu cos – *rf t'ajudarà a absorbir el gel o sèrum, 80.000 vegades/s de vibració d'alta freqüència sònica t'ajuda a cremar el teu greix, *EMS pot relaxar el teu múscul per a donar forma al teu cos. Col·lagen d'excreto de llum vermella per a una textura ferma i suau.
 • Objectius: abdomen, braços, cuixes, natges, anses d'amor (flancs), bosses de selló (cuixes), genolls interiors, el regal perfecte per a tots amb un embalatge exquisit.
 • Fàcil d'usar i transportar: 3 botons amb 5 maneres, 3 nivells cadascuna de les funcions, per a satisfer les seves diferents necessitats, portàtil i recarregable, pots donar-li forma a totes parts.
+ Veure mes Caracteristiques

Màquina d'Estirament Facial amb Ultrasò *Masajeador Facial Rejoveniment de Pell *Fototerapia LED Vermella i Blau Dispositiu de Bellesa Neteja Profunda per a Anti Acne 7 en 1

Caracteristiques 📌
 • Màquina facial ultrasònica 7 en 1: ultrasò, la manera de relaxar-se, ió +, ió -, llum vermella, llum blava i llum verda. Ell pot proporcionar una còmoda experiència de saló a casa i fer que la nostra pell estigui més neta, brillant i ferma.
 • Dispositiu de bellesa ultrasònic, un milió de vibracions per segon, pot reduir el greix, accelerar el metabolisme, promoure la circulació sanguínia, millorar la vitalitat cel·lular, augmentar l'elasticitat de la pell, anti-envelliment i anti-arrugues.
 • neteja profunda i importació de nutrició, aparto neteja facial, amb loció i un coixinet de cotó humida, els ions positius amb microcorrent poden eliminar la brutícia restant en la cara i millorar els punts negres i els porus dilatats. Els ions negatius poden fer que els productes per a la cura de la pell s'absorbeixin millor.
 • *Masajeador facial, manera de relaxació amb vibració d'alta freqüència, pot tibar i aixecar la pell.
 • Teràpia de llum, il·luminació LED de tres colors, aparell facial rejoveniment, la llum vermella promou la formació de col·lagen, la llum verda equilibra l'aigua i l'oli facial, la llum blava per a l'acne.
+ Veure mes Caracteristiques

*Masajeador de bellesa per Ultrasons, 5 en 1 *RF LED Facial Instrument Multifuncional Dispositiu anti-edat Rejoveniment de la pell Anti-arrugues Anti-acne Estrenyi de la Pell Neteja facial

Caracteristiques 📌
 • ♥ *RF I *EMS MICRO CORRENT: a través del cap conductor de radiofreqüència, transmet energia electromagnètica al teixit subcutani. Amb el mètode de perforació elèctrica, subministri directament l'essència dels components líquids a la capa dèrmica. Utilitzar amb gel i crema facial. L'efecte d'absorció és de 2 a 3 vegades l'aplicació manual, ja no malgasta els seus costosos cosmètics per a la cura de la pell.
 • ♥ VIBRACIÓ ULTRASÒNICA I LED: alta freqüència i unes certes longituds d'ona de la llum LED, promouen el metabolisme cel·lular i milloren la pell facial. La tecnologia de vibració acústica ultrasònica adoptada, el massatge i els nervis suaus, promouen la circulació sanguínia, acceleren el metabolisme i fan que la pell sigui més compacta.
 • ♥ PETITA INVERSIÓ I GRAN EFECTE: dispositiu de bellesa per a ús domèstic, igual cost diverses vegades en el saló de bellesa. 2-3 vegades a la setmana, millori la seva pell de manera eficient, mantingui la pell ferma, elàstica i jove. Fes-te lluir més enèrgic en el lloc de treball i més encantador enfront de l'home.
 • ♥ MULTIFUNCIÓ 5 EN 1 - Manera de neteja, suggereix 5 minuts / temps; manera d'elevació, suggerir 10 minuts / temps; led en manera, suggerir 10 minuts / temps; manera anti-envelliment, suggerir 10 minuts / temps; eliminar la manera d'acne, suggerir 5 minuts / temps.
 • ♥ SERVEI POSTVENDA: 1 any de garantia de *Chinensis. Reemplaçament gratuït dins dels 3 mesos posteriors a la compra si hi ha un problema de qualitat del producte. Manual d'usuari versió 6 en 1, amb instruccions en anglès, espanyol, francès, alemany, italià i holandès. NO ES POT UTILITZAR AMB PRODUCTES ÀCIDS PER A la CURA DE LA PELL.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Aparell de Radiofreqüència Professional

Nota 9.9
Instrument de Bellesa Facial, Ultrasons Radiofreqüència Facial Bellesa Cuidat de la Pell *Masajeador Facial Instrument Multifuncional Rejoveniment Anti Arruga i Neteja Profunda
Instrument de Bellesa Facial, Ultrasons Radiofreqüència Facial Bellesa Cuidat de la Pell *Masajeador Facial Instrument Multifuncional Rejoveniment Anti Arruga i Neteja Profunda
Fabricant YUYTE
Nota 8.5
Rejoveniment Facial Màquina Bellesa de Radiofreqüència *RF Refermant Pell Massatge cara per a Eliminar Arrugues Acne i Aixecant Facial Aprimar antienvelliment Regal per a dones
Rejoveniment Facial Màquina Bellesa de Radiofreqüència *RF Refermant Pell Massatge cara per a Eliminar Arrugues Acne i Aixecant Facial Aprimar antienvelliment Regal per a dones
Fabricant Semme
Nota 8.0
Gel conductor per a tractaments
Gel conductor per a tractaments
Fabricant Olvi Profesional
Nota 7.8
Facial Aparell Radiofreqüència, Compresa *Fria,Ió+/-, Teràpia de llum LED, Antiarrugues, Anti-envelliment, Rejoveniment, Neteja Profunda, Cura Facial
Facial Aparell Radiofreqüència, Compresa *Fria,Ió+/-, Teràpia de llum LED, Antiarrugues, Anti-envelliment, Rejoveniment, Neteja Profunda, Cura Facial
Fabricant MiSMON
Nota 7.7
D'*Bullón Gel Conductor per a ús professional (ultrasons, *electroterapia,etc). Alta eficàcia. Gel de contacte - 1000 ml
D'*Bullón Gel Conductor per a ús professional (ultrasons, *electroterapia,etc). Alta eficàcia. Gel de contacte - 1000 ml
Fabricant B D. BULLON
Nota 7.6
*RBAYSALE 3 en 1 *RF Ultrasò Màquina 40K Màquina de Bellesa *Cavitacion Ultrasons Radiofreqüència Facial Refermant Reduir el Greix, Arrugues Anti-envelliment Aprimar Màquina
*RBAYSALE 3 en 1 *RF Ultrasò Màquina 40K Màquina de Bellesa *Cavitacion Ultrasons Radiofreqüència Facial Refermant Reduir el Greix, Arrugues Anti-envelliment Aprimar Màquina
Fabricant RBAYSALE
Nota 7.5
*ANLAN *Masajeador Facial Instrument Multifuncional amb Freda Calor *Fototerapia Vermella i Blava per a Antiarrugues, Anti-envelliment, Neteja Profunda, Cura Facial
*ANLAN *Masajeador Facial Instrument Multifuncional amb Freda Calor *Fototerapia Vermella i Blava per a Antiarrugues, Anti-envelliment, Neteja Profunda, Cura Facial
Fabricant ANLAN
Nota 7.4
5 en 1 Màquina de Bellesa d'Aprimament Radiofreqüència Multipolar Multifuncional, Equip De Bellesa Cos amb 5 Capçals *RF Multipolars per a *Adelgaza i Eliminació de Cel·lulitis(01)
5 en 1 Màquina de Bellesa d'Aprimament Radiofreqüència Multipolar Multifuncional, Equip De Bellesa Cos amb 5 Capçals *RF Multipolars per a *Adelgaza i Eliminació de Cel·lulitis(01)
Fabricant YUYTE
Nota 7.4
6 en 1 Màquina Refermant del Cos Cavitació Ultrasònica Màquina *EMS Grassa Anti Cel·lulitis Remoure Pèrdua de pes Dispositiu d'Estirament de la pell Cavitació
6 en 1 Màquina Refermant del Cos Cavitació Ultrasònica Màquina *EMS Grassa Anti Cel·lulitis Remoure Pèrdua de pes Dispositiu d'Estirament de la pell Cavitació
Fabricant NBD
Nota 7.4
40K Cavitación Ultrasónica RF Remover cavitación adelgazamiento Machine Ultrasonic Fat Cellulite Reduce Slim Skin Care (EU)
40K Cavitación Ultrasónica RF Remover cavitación adelgazamiento Machine Ultrasonic Fat Cellulite Reduce Slim Skin Care (EU)
Fabricant Yotown

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-10-18 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables