₯ ⭐️ Els 10 millors ancoratges de paret per a bicicleta de 2024: Troba els millors preus

Benvingut a la guia definitiva per escollir ancoratges de paret per a bicicleta!
Si busques els sense distraccions ni anuncis, has arribat al lloc ideal. Descobreix els ancoratges de paret per a bicicleta més destacats i aconsegueix els millors preus, tot en un entorn net i enfocat exclusivament en proporcionar-te la informació que necessites.
Si no saps ben bé per on començar amb tanta opció disponible, no et preocupis, t'ajudarem a desxifrar-ho.
Hem fet tota la recerca per tu provant diferents opcions i comparant-les per veure quines són realment millors.

🔥 Els 3 Millors ancoratges de paret per a bicicleta

CYCLISTAR Suport de paret per a bicicletes de fins a 40 kg - robust suport de paret per a MTB, bicicleta de carretera, e-bike - suport de paret per a bicicletes amb suspensió de pedals + 2 suports

CYCLISTAR Suport de paret per a bicicletes de fins a 40 kg - robust suport de paret per a MTB, bicicleta de carretera, e-bike - suport de paret per a bicicletes amb suspensió de pedals + 2 suports El 3 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques ancoratge de paret per a bicicleta marca Cyclistar 📌
 • 🚲 *𝐑𝐎𝐁𝐔𝐒𝐓𝐎 *𝐘 *𝐃𝐔𝐑𝐀𝐁𝐋𝐄 - El nostre suport de paret per a la seva bicicleta està fet d'acer sòlid, que és especialment resistent a la corrosió i a l'òxid. Gràcies als materials d'alta qualitat i als coneixements tècnics de CYCLISTAR, obtindrà una estabilitat extra duradora!
 • 🚲 *𝐃𝐈𝐒𝐄Ñ𝐎 - El suport de la bicicleta forma l'últim triangle d'estabilitat amb 2 suports per als pneumàtics. Gràcies al nostre disseny extra qualitatiu, la suspensió de la bicicleta universalment adaptable per a la paret suporta uns increïbles 40 kg!
 • 🚲 *𝐏𝐀𝐑𝐀 *𝐓𝐎𝐃𝐀𝐒 *𝐋𝐀𝐒 *𝐁𝐈𝐂𝐈𝐂𝐋𝐄𝐓𝐀𝐒 - Bicicleta de muntanya, bicicleta de carretera, e-bike i més caben en els nostres suports universals de paret per a bicicletes per al garatge i el soterrani. Gràcies al suport de pedal extra ample, tots els tipus de pedals convencionals i grandàries de pneumàtics són adequats!
 • 🚲 *𝐀𝐇𝐎𝐑𝐑𝐎 *𝐃𝐄 *𝐄𝐒𝐏𝐀𝐂𝐈𝐎 - L'elegant ancoratge de paret per a la seva bicicleta és discret i estalvia especialment espai. La fàcil instal·lació, que inclou 8 caragols, 8 tacs i 3 protectors de paret, crea espai en el garatge, el soterrani, l'apartament i els passadissos!
 • 🚲 *𝐏𝐑𝐎𝐌𝐄𝐒𝐀 *𝐃𝐄 *𝐂𝐘𝐂𝐋𝐈𝐒𝐓𝐀𝐑 - Volem que estiguis tan satisfet com nosaltres amb el nostre suport de paret per a bicicletes. Per això li oferim una política de devolució de 30 dies i una garantia de devolució dels diners en el nostre portabicicletas de paret, sense peròs!
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Els nostres experts, que realment saben del que parlen, han dedicat hores a buscar, analitzar i posar a prova tot tipus de productes per assegurar-nos que et recomanem només el millor del millor. Hem considerat tot el que importa: la qualitat, la durabilitat, el confort d'ús, el preu, i per descomptat, l'opinió dels usuaris.
Així que, si estàs decidit a comprar ancoratges de paret per a bicicleta, aquesta guia és perfecta per tu. Aquí trobaràs una selecció dels millors productes, pensats per satisfer les teves necessitats i adaptar-se al teu pressupost. T'oferim una mirada detallada a les característiques principals, els pros i els contres, i també responem a les preguntes més comunes que la gent sol tenir sobre ancoratges de paret per a bicicleta, tot per ajudar-te a fer la millor elecció possible.
No importa quin ancoratge de paret per a bicicleta estiguis buscant, amb aquesta guia tindràs tot el que necessites per fer una compra informada, assegurant-te d'aconseguir exactament el que vols, dins del teu pressupost.

🤑 El ancoratge de paret per a bicicleta Més Barat

nean Ancoratge de fixació per a Paret i Sòl amb Certificat de Seguretat Art i Material de fixació *Ø 14 mm Negre

nean Ancoratge de fixació per a Paret i Sòl amb Certificat de Seguretat Art i Material de fixació *Ø 14 mm Negre El Mes Barat
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques ancoratge de paret per a bicicleta marca nean 📌
 • ✅ Fixació segura al sòl o a la paret, inclosos els accessoris de muntatge. Muntatge a prova de bombes mitjançant tacs de formigó (inclosos en el subministrament). Suport d'acer endurit. Suport completament plegable quan no s'utilitza. Boles de seguretat per a evitar el descaragolat involuntari dels perns. Connexió al grilló amb cadenat de cadena, tancat amb clau de cable, cadenat plegable, tancat amb clau en O i més.
 • ✅ Anell de cadenat de bicicleta abatible per a un disseny pla per a "passar per damunt". Sòlida coberta de plàstic dur per a protegir de la intempèrie. Placa d'acer plana i aspecte modern. Adequat per a ús en exteriors i interiors. Es pot muntar com a ancoratge de paret o ancoratge de sòl.
 • ✅ El nostre cadenat de seguretat amb anell d'acer és ideal com a antirobatori i protecció antirobatori per a bicicletes, ciclomotors, escúters, bicicletes de muntanya, patinets, e-bikes, cotxets de nens, motocicletes, monociclos, escúters, bicicletes de càrrega, bicicletes de carreres, patinets, e-escúters, mobles de jardí, soterranis, panys de soterranis i remolcs de bicicletes o cadenats de motocicletes.
 • ✅ Els cadenats de bicicleta nean són segurs. Per això, en contractar l'assegurança de bicicletes a través de nosaltres, rebrà un descompte. Amb la compra se sol enviar el corresponent val per al descompte.
 • ✅ Com a proveïdor d'accessoris per a bicicletes d'alta qualitat amb anys d'experiència, només venem productes dels quals nosaltres mateixos estem convençuts.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de ancoratges de paret per a bicicleta que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els ancoratges de paret per a bicicleta disponibles en Abril del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors ancoratges de paret per a bicicleta veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Ancoratge de Paret per a Bicicleta Calitat - Preu

VINZ Everest - Ancoratge de paret/sòl | Certificat ART4 | Gruix de l'arc: 14 mm de diàmetre | per a assegurar motocicletes ciclomotors o bicicletes | material de fixació

VINZ Everest - Ancoratge de paret/sòl | Certificat ART4 | Gruix de l'arc: 14 mm de diàmetre | per a assegurar motocicletes ciclomotors o bicicletes | material de fixació Millor Calitat - Preu
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques ancoratge de paret per a bicicleta marca Vinz 📌
 • VINZ Ancoratge de paret: l'ancoratge de paret VINZ es pot utilitzar per a assegurar addicionalment una motocicleta, escúter, ciclomotor elèctric o bicicletes contra robatoris. L'ús d'un ancoratge de paret proporciona la possibilitat de fixar una motocicleta, un escúter o un ciclomotor a la paret amb un pany de cadena. Això redueix dràsticament el risc de robatori. A més, l'ancoratge de paret també es pot fixar al sòl com el denominat ancoratge al sòl.
 • Marca de qualitat: aquest cadenat ha estat aprovat per la Fundació ART i, per tant, és recomanat per la majoria de les companyies d'assegurances de bicicletes, escúters i assegurances de motocicletes. La ART Foundation ha provat i avaluat aquest tancament de cremallera de manera independent. Això fa que aquest cadenat sigui una seguretat ideal. Si té la intenció d'assegurar el seu vehicle, aquest cadenat és absolutament recomanable
 • Anell inclinable: el suport té una funció de gir simple. Això permet que el suport s'inclini en qualsevol posició desitjada. Quan l'ancora no està en ús, l'anell es pot col·locar pla. Per tant, no sobresurt innecessàriament i l'ancoratge de paret està perfectament guardat. D'aquesta manera, el suport de paret mai s'interposa en el camí i és una manera ideal d'assegurar el seu vehicle sense ocupar molt d'espai
 • Fàcil de muntar: l'ancoratge de paret VINZ es pot fixar fàcilment a la paret o al sòl. Per a fer això, pot usar les instruccions subministrades. S'inclouen totes les peces necessàries, com a perns i tacs. La perforació i fixació en el sòl requereix habilitats artesanals. Per a fixar aquest ancora, necessitarà una punta de trepant de 16 mm. Atenció! Un ancoratge de paret/trepitjo ha d'instal·lar-se en formigó o pedra. Els ancoratges estan provats i aprovats per a aquest propòsit.
 • Grandària i pes: el gruix de la planxa és de 14 mm i la grandària de la placa de metall és de 110 mm x 100 mm. La grandària de la coberta de plàstic és de 150 mm x 130 mm. Amb l'anell plegat, el VINZ Everest mesura només 38 mm de profunditat. El diàmetre dels orificis és de 14 mm. Gràcies al seu disseny compacte, el suport de paret no cau i es pot col·locar de manera neta.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Els ancoratges de paret per a bicicleta

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els ancoratges de paret per a bicicleta que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Ancoratges de Paret per a Bicicleta

KRASER KR40B Ancoratge Moto Bici Antirobatori Garatge Pàrquing, Fixació de Sòl o Paret en Acer d'Alta Resistència, Subjecció Seguretat Motocicleta, Bicicleta, Remolc, Compacte

KRASER KR40B Ancoratge Moto Bici Antirobatori Garatge Pàrquing, Fixació de Sòl o Paret en Acer d'Alta Resistència, Subjecció Seguretat Motocicleta, Bicicleta, Remolc, Compacte TOP 1
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques ancoratge de paret per a bicicleta marca KRASER 📌
 • ACER: Ancoratge de seguretat fabricat en acer d'alta resistència de 5 mm de gruix. Fixació per al sòl o la paret, per a tota mena de cadenes antirobatori i cadenats en O. Evita el robatori de motos, bicicletes, escúters, maquinària, etc. perfecte per a col·locar en garatges, soterranis, aparcaments privats, places de pàrquing, etc. Forjat en una sola peça, sense punts febles ni soldadures.
 • RESISTÈNCIA: Ancoratge de fixació de moto, bici, patinet elèctric, etc. Acer molt robust a prova d'atacs, resistent contra cisalla, serra, palanca, martells, trepant, etc. Acabat durador, recobert amb pintura especialment resistent als frecs i a l'oxidació. Dimensions: 15,3x6x4,6
 • SEGURETAT: Antirobatori de sòl o paret amb 2 perns de seguretat que garanteixen que l'ancoratge pugui suportar nivells molt elevats de força. Es fixa en parets i sòls usant els perns de muntatge expansius d'acer inoxidable que inclou. Unes boles d'acer amb rodament cobreixen els caragols per a evitar que es puguin alterar o llevar.
 • UNIVERSAL: Cadenes de seguretat, tancats amb clau en de forqueta en O, és adequat per a cadenats de moto, cadenes i cables de totes les grandàries. Compatible amb les cadenes de gran diàmetre i cables d'acer. Recomanem l'ús del conjunt antirobatori de cadenat mini O + cadena de seguretat homologats SRA, KRASER KR50100.
 • GARANTIA DE SATISFACCIÓ Servei postvenda per un fabricant experimentat en antirobatoris a Europa, garantia i assessorament especialitzat de proximitat. Contacta amb Kraser a través de EQUIPMOTOR qui respondrà els teus dubtes ara i en el futur ja que és una fàbrica ben establerta amb molts anys d'experiència en el món de l'antirobatori.
+ Veure mes Caracteristiques

KRASER KR802 Ancoratge Sòl Moto Antirobatori Fixació Paret Garatge Bicicleta Pàrquing, Seguretat Remolc, Anella Basculant *ø14, Acer Resistent Compacte 12,8 x 6,5 Tacs Expansius, Fixar Motocicleta

KRASER KR802 Ancoratge Sòl Moto Antirobatori Fixació Paret Garatge Bicicleta Pàrquing, Seguretat Remolc, Anella Basculant *ø14, Acer Resistent Compacte 12,8 x 6,5 Tacs Expansius, Fixar Motocicleta TOP 2
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques ancoratge de paret per a bicicleta marca KRASER 📌
 • Utilitat: Protecció antirobatori per a ancorar al sòl o a la paret i fixar així mitjançant l'ús d'una cadena de seguretat o un cadenat en forma d'O tot tipus de vehicles o accessoris. Ancoratge antirobatori de grandària compacta per a assegurar la moto, bicicleta, escúter, remolc, etc.
 • Resistència: Anella basculant d'acer amb diàmetre de 14 mm resistent a intents de robatori. Base de fixació de 5 mm de gruix. Inclou 2 caragols de profunditat, 2 tacs expansius de 16 mm i 2 boles de segellament.
 • Fixació: Ancoratge de seguretat per a instal·lar en el sòl o en la paret preferiblement de formigó per a màxima seguretat. L'ancoratge de seguretat d'acer amb anella basculant inclou els caragols, tacs i boles de segellament opcionals.
 • Fàcil instal·lació: Per a fer els forats en el sòl o en la paret es necessita una broca de 16 mm no inclosa. Es recomana usar una broca de menor diàmetre primer per a després usar la broca de 16 mm per als forats on s'inseriran els tacs. Important enroscar el cap del caragol fins que toqui el tac (veure instruccions) abans d'introduir-lo en el forat.
 • Confiança: Qualitat i enginyeria alemanya marca KRASER amb la garantia i servei de Equipmotor.
+ Veure mes Caracteristiques

KRASER KR51B Ancoratge Moto Bici Antirobatori Garatge Pàrquing, Fixació de Sòl o Paret en Acer d'Alta Resistència amb Base de subjecció, Seguretat Motocicleta, Bicicleta, Remolc

KRASER KR51B Ancoratge Moto Bici Antirobatori Garatge Pàrquing, Fixació de Sòl o Paret en Acer d'Alta Resistència amb Base de subjecció, Seguretat Motocicleta, Bicicleta, Remolc TOP 5
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques ancoratge de paret per a bicicleta marca KRASER 📌
 • ACER: Ancoratge de seguretat fabricat en acer d'alta resistència de 5 mm de gruix amb base de fixació per al sòl o la paret, per a tota mena de cadenes antirobatori i cadenats en O. Evita el robatori de motos, bicicletes, escúters, maquinària, etc. perfecte per a col·locar en garatges, soterranis, aparcaments privats, places de pàrquing, etc.
 • RESISTÈNCIA: Ancoratge de fixació de moto, bici, patinet elèctric, etc. Acer molt robust a prova d'atacs, resistent contra cisalla, serra, palanca, martells, trepant, etc. Acabat durador, recobert amb pintura especialment resistent als frecs i a l'oxidació.
 • SEGURETAT: Antirobatori de sòl o paret amb 2 perns de seguretat que garanteixen que l'ancoratge pugui suportar nivells molt elevats de força. Es fixa en parets i sòls usant els perns de muntatge expansius d'acer inoxidable que inclou. Unes boles d'acer amb rodament cobreixen els caragols per a evitar que es puguin alterar o llevar.
 • UNIVERSAL: Cadenes de seguretat, tancats amb clau en de forqueta en O, és adequat per a cadenats de moto, cadenes i cables de totes les grandàries. Compatible amb les cadenes de gran diàmetre i cables d'acer. Recomanem l'ús del conjunt antirobatori de cadenat mini O + cadena de seguretat homologats SRA, KRASER KR50100.
 • GARANTIA DE SATISFACCIÓ Servei postvenda per un fabricant experimentat en antirobatoris a Europa, garantia i assessorament especialitzat de proximitat. Contacta amb Kraser a través de EQUIPMOTOR qui respondrà els teus dubtes ara i en el futur ja que és una fàbrica ben establerta amb molts anys d'experiència en el món de l'antirobatori.
+ Veure mes Caracteristiques

Joc de 2 Ganxos Verticals per a portabicicletas, portabicicletas, portabicicletas muntat en la Paret

Joc de 2 Ganxos Verticals per a portabicicletas, portabicicletas, portabicicletas muntat en la Paret TOP 7
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques ancoratge de paret per a bicicleta marca Sinoer 📌
 • Qualitat prèmium: els nostres ganxos de bicicleta resistents estan fets d'acer sòlid durador amb un revestiment antioxidant per a un acabat de grau industrial i longevitat. I la càrrega màxima pot fins a 35-45 kg per a cada ganxo.
 • Excel·lent quantitat de 2 ganxos verticals per a bicicleta per a garatge: els nostres portabicicletas muntats en la paret tenen 4 paquets. Oferim 2 paquets i 4 paquets perquè triïs. La qualitat dels nostres suports per a bicicletes és genial. Adequat per a tots els tipus de bicicletes estàndard com a bicicletes de muntanya, bicicletes de carretera i bicicletes plegables.
 • Fàcil d'usar: mentre penja i desmunta la bicicleta, només necessites un segon, emmagatzema fàcilment la bicicleta en la cotxera, garatge, rafal o apartament.
 • Fàcil d'instal·lar: necessites un trepant elèctric, i tal vegada un nivell per a garantir que estigui alineat en una fila per a muntar en els tacs en la paret. Important: només instal·li el suport de paret per a bicicleta en un pern sòlid, biga, maçoneria o paret de formigó. No instal·lar en superfícies de paret "no compatibles", per exemple, paret de cartó guix tret que hi hagi un fort pern de fusta darrere d'ella. (Inclou tots els accessoris d'instal·lació)
 • El millor servei: oferim una garantia d'1 any i oferim productes de qualitat excepcional i servei al client de primera classe Excel·lent compra. Si no estàs satisfet amb els teus ganxos, si us plau posa't en contacte amb nosaltres i emetrem un complet
+ Veure mes Caracteristiques

EYPINS Ancoratge de Sòl, Paret, Aliatge d'Acer d'Alta Resistència, 4 Punts d'Ancoratge Fixos de 16 mm, amb Sivella d'Ancoratge Plegable per a Motos, Bicicletes

EYPINS Ancoratge de Sòl, Paret, Aliatge d'Acer d'Alta Resistència, 4 Punts d'Ancoratge Fixos de 16 mm, amb Sivella d'Ancoratge Plegable per a Motos, Bicicletes TOP 10
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques ancoratge de paret per a bicicleta marca EYPINS 📌
 • 【Ancoratge de Sòl d'Alta Resistència】Ancoratge de sòl d'aliatge d'acer d'alta resistència, es pot muntar en el sòl o en la paret, pes 885g, li proporciona un punt de bloqueig fort i segur, ideal per a assegurar motocicletes, bicicletes, escúters, etc
 • 【Disseny Universal】L'anell interior de l'ancoratge de sòl ha estat dissenyat amb una grandària ampliada, l'espai interior és de 6 * 6,5 cm, pot acomodar 2 cadenes de 10 mm de gruix o 4 cadenes de 7 mm de gruix a través de l'ús, es pot utilitzar per a bloquejar múltiples objectes, es pot utilitzar amb la majoria dels panys de cadena i panys en O
 • 【Construcció Robusta】Amb sivella d'ancoratge d'acer de 14 mm de diàmetre, utilitzant quatre punts d'ancoratge fixos de 16 mm de gruix, i amb bola petita antidesmuntatge per a evitar que les eines llevin els caragols, després de la instal·lació portarà per a interiors o exteriors punts de bloqueig permanents
 • 【Estructura Plegable】La sivella d'ancoratge és una estructura plegable, quan no està en ús, es plega i es manté plana, el cotxe o el vehicle pot ser conduït sense danyar el cotxe o l'ancora
 • 【Múltiples Accessoris】El producte ve amb 4 caragols d'expansió, 4 boles petites antidemolició, 2 caragols de coberta d'ancoratge de terra, 2 tapes de caragols i una clau Allen per a la instal·lació. Nota: Si us plau, tingui una broca de 16 mm llesta per a la instal·lació
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Ancoratge de Paret per a Bicicleta

Nota 9.9
BBB Cycling - Suport de Paret per a Bicicletes. Color Platejat i Negre - Model Parkinghook BTL-26
BBB Cycling - Suport de Paret per a Bicicletes. Color Platejat i Negre - Model Parkinghook BTL-26
Nota 8.5
Xerris Daily - Suport Bicicletes Paret - Suport Bicicleta Plegable - Suport Paret Bicicletes per a Garatges i Llars - Protecció de Quadre Extrafuerte - Negre
Xerris Daily - Suport Bicicletes Paret - Suport Bicicleta Plegable - Suport Paret Bicicletes per a Garatges i Llars - Protecció de Quadre Extrafuerte - Negre
Nota 8.0
ZAMURANO. Ancoratge antirobatori d'alta seguretat per a moto. Cep de sòl o paret.
ZAMURANO. Ancoratge antirobatori d'alta seguretat per a moto. Cep de sòl o paret.
Nota 7.8
LYCAON Suport Bicicletes Paret, Ganxo Bicicleta Paret Suporta Fins a 68lb, amb Safata Per a Pneumàtics & Caragols, Portabicicletas d'Emmagatzematge Vertical Casa/Botiga/Garatge (2)
LYCAON Suport Bicicletes Paret, Ganxo Bicicleta Paret Suporta Fins a 68lb, amb Safata Per a Pneumàtics & Caragols, Portabicicletas d'Emmagatzematge Vertical Casa/Botiga/Garatge (2)
Nota 7.7
KRASER KR804 Ancoratge Sòl Moto Antirobatori Seguretat Pàrquing Escúter Ancoratge amb Anella Abatible Antirobatori Bicicleta Fixació de Sòl o Paret, Tacs de Seguretat
KRASER KR804 Ancoratge Sòl Moto Antirobatori Seguretat Pàrquing Escúter Ancoratge amb Anella Abatible Antirobatori Bicicleta Fixació de Sòl o Paret, Tacs de Seguretat
Nota 7.6
urban UR55 Ancoratge Sòl Paret, Alta Seguretat, Anella Basculant, 4 Punts de fixació, Tacs i Boles Anti-extracció Incloses, Ancoratge per a Motos Bicicletes, Seguretat en Garatge, *ø14
urban UR55 Ancoratge Sòl Paret, Alta Seguretat, Anella Basculant, 4 Punts de fixació, Tacs i Boles Anti-extracció Incloses, Ancoratge per a Motos Bicicletes, Seguretat en Garatge, *ø14
Nota 7.5
Housolution Ganxo Vertical de Paret per a Penjar Bicicleta, [4 PZS] Suport de Paret per a Bicicleta de muntanya de Ferro fins a 35kg/77 lbs, Penjador de Paret per a Bicicleta amb Capa de Goma, Negre
Housolution Ganxo Vertical de Paret per a Penjar Bicicleta, [4 PZS] Suport de Paret per a Bicicleta de muntanya de Ferro fins a 35kg/77 lbs, Penjador de Paret per a Bicicleta amb Capa de Goma, Negre
Nota 7.4
Burg-Wächter SA 1180 - Ancoratge de fixació per a paret i sòl, per a bicicleta, moto, vaixell, placa d'ancoratge i arc d'acer, 6 mm, perns d'ancoratge
Burg-Wächter SA 1180 - Ancoratge de fixació per a paret i sòl, per a bicicleta, moto, vaixell, placa d'ancoratge i arc d'acer, 6 mm, perns d'ancoratge
Nota 7.4
PrimeMatik - Ganxo per a Penjar Bicicleta en la Paret Paquet de 4 Unitats.
PrimeMatik - Ganxo per a Penjar Bicicleta en la Paret Paquet de 4 Unitats.
Nota 7.4
Sotech 2 x Penjador Universal „OrgaTech“ Ganxo de Paret Colgadero d'Acer Zincat / 80 x 120 mm/Capacitat de Càrrega 45 kg
Sotech 2 x Penjador Universal „OrgaTech“ Ganxo de Paret Colgadero d'Acer Zincat / 80 x 120 mm/Capacitat de Càrrega 45 kg

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2024-03-23 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API