Els Millors Ancoratges de Paret per a Bicicleta Setembre 2023

🔥 Els 3 Millors Ancoratges de Paret per a Bicicleta

*zamurano. Ancoratge antirobatori d'alta seguretat per a cadena. Ideal per a motos i bicis. Cep de sòl o paret.

*zamurano. Ancoratge antirobatori d'alta seguretat per a cadena. Ideal per a motos i bicis. Cep de sòl o paret. El Millor
Caracteristiques 📌
 • PROTECCIÓ. Protegeix la teva moto o bici dels lladres amb aquest ancoratge antirobatori. Amb un gruix d'acer endurit de fins a 5 mm li ho posaràs d'allò més difícil a qualsevol fill de l'infern que vulgui robar la teva bicicleta o moto.
 • RESISTÈNCIA. Gràcies al seu disseny únic, fabricat d'una sola peça (sense soldadures) ofereix un grau extra de resistència i ofereix una major protecció antirobatori.
 • ANTIROBATORI. Les fixacions de l'ancoratge que acompanyen el producte, són de gran qualitat. S'inclouen caragols d'ancoratge M10 (CAP *TORX DEL 6) amb sistema antirobatori (Peça en forma d'estrella que s'insereix al cap del caragol). (Broca de *10mm de diàmetre per a la seva instal·lació, no inclosa en el producte).
 • VERSATILITAT. El cep pot ser instal·lat tant en el sòl (formigó) com en la paret (maó).
 • QUALITAT. El cep està fabricat a Espanya . CONSCIÈNCIA. Protegim el medi ambient: no usem plàstics d'un sol ús en l'embalatge.
+ Veure mes Caracteristiques

Set de 2 suports de paret per a bicicleta - Suporta fins a 25 kg cadascun

Set de 2 suports de paret per a bicicleta - Suporta fins a 25 kg cadascun El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Set dues peces; mecanisme pràctic d'emmagatzematge de bicicletes per a estalviar espai
 • Per a tot tipus i model de bicicleta; amb revestiment protector
 • Suport màxim per peça: 25 kg; pes: 460 g/peça
 • Inclou caragols i tacs de muntatge; per a qualsevol tipus de paret resistent
 • Material: Xapa d'acer; grandària: uns 10 x 26,5 x 12 cm
+ Veure mes Caracteristiques

*CYCLISTAR Suport de paret per a bicicletes de fins a 40 kg - robust suport de paret per a *MTB, bicicleta de carretera, e-*bike - suport de paret per a bicicletes amb suspensió de pedals + 2 suports

*CYCLISTAR Suport de paret per a bicicletes de fins a 40 kg - robust suport de paret per a *MTB, bicicleta de carretera, e-*bike - suport de paret per a bicicletes amb suspensió de pedals + 2 suports El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • 🚲 *𝐑𝐎𝐁𝐔𝐒𝐓𝐎 *𝐘 *𝐃𝐔𝐑𝐀𝐁𝐋𝐄 - El nostre suport de paret per a la seva bicicleta està fet d'acer sòlid, que és especialment resistent a la corrosió i a l'òxid. Gràcies als materials d'alta qualitat i als coneixements tècnics de *CYCLISTAR, obtindrà una estabilitat extra duradora!
 • 🚲 *𝐃𝐈𝐒𝐄Ñ𝐎 - El suport de la bicicleta forma l'últim triangle d'estabilitat amb 2 suports per als pneumàtics. Gràcies al nostre disseny extra qualitatiu, la suspensió de la bicicleta universalment adaptable per a la paret suporta uns increïbles 40 kg!
 • 🚲 *𝐏𝐀𝐑𝐀 *𝐓𝐎𝐃𝐀𝐒 *𝐋𝐀𝐒 *𝐁𝐈𝐂𝐈𝐂𝐋𝐄𝐓𝐀𝐒 - Bicicleta de muntanya, bicicleta de carretera, e-*bike i més caben en els nostres suports universals de paret per a bicicletes per al garatge i el soterrani. Gràcies al suport de pedal extra ample, tots els tipus de pedals convencionals i grandàries de pneumàtics són adequats!
 • 🚲 *𝐀𝐇𝐎𝐑𝐑𝐎 *𝐃𝐄 *𝐄𝐒𝐏𝐀𝐂𝐈𝐎 - L'elegant ancoratge de paret per a la seva bicicleta és discret i estalvia especialment espai. La fàcil instal·lació, que inclou 8 caragols, 8 tacs i 3 protectors de paret, crea espai en el garatge, el soterrani, l'apartament i els passadissos!
 • 🚲 *𝐏𝐑𝐎𝐌𝐄𝐒𝐀 *𝐃𝐄 *𝐂𝐘𝐂𝐋𝐈𝐒𝐓𝐀𝐑 - Volem que estiguis tan satisfet com nosaltres amb el nostre suport de paret per a bicicletes. Per això li oferim una política de devolució de 30 dies i una garantia de devolució dels diners en el nostre *portabicicletas de paret, sense peròs!
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Ancoratges de Paret per a Bicicleta al millor preu.

Si estàs buscant comprar Ancoratges de Paret per a Bicicleta, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Ancoratges de Paret per a Bicicleta, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Ancoratge de Paret per a Bicicleta estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Ancoratge de Paret per a Bicicleta Més Barat

*nean Ancoratge de fixació per a Paret i Sòl amb Certificat de Seguretat *Art i Material de fixació *Ø 14 mm Negre

*nean Ancoratge de fixació per a Paret i Sòl amb Certificat de Seguretat *Art i Material de fixació *Ø 14 mm Negre El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • ✅ Fixació segura al sòl o a la paret, inclosos els accessoris de muntatge. Muntatge a prova de bombes mitjançant tacs de formigó (inclosos en el subministrament). Suport d'acer endurit. Suport completament plegable quan no s'utilitza. Boles de seguretat per a evitar el descaragolat involuntari dels perns. Connexió al grilló amb cadenat de cadena, tancat amb clau de cable, cadenat plegable, tancat amb clau en O i més.
 • ✅ Anell de cadenat de bicicleta abatible per a un disseny pla per a "passar per damunt". Sòlida coberta de plàstic dur per a protegir de la intempèrie. Placa d'acer plana i aspecte modern. Adequat per a ús en exteriors i interiors. Es pot muntar com a ancoratge de paret o ancoratge de sòl.
 • ✅ El nostre cadenat de seguretat amb anell d'acer és ideal com a antirobatori i protecció antirobatori per a bicicletes, ciclomotors, escúters, bicicletes de muntanya, patinets, e-*bikes, cotxets de nens, motocicletes, *monociclos, escúters, bicicletes de càrrega, bicicletes de carreres, patinets, e-escúters, mobles de jardí, soterranis, panys de soterranis i remolcs de bicicletes o cadenats de motocicletes.
 • ✅ Els cadenats de bicicleta *nean són segurs. Per això, en contractar l'assegurança de bicicletes a través de nosaltres, rebrà un descompte. Amb la compra se sol enviar el corresponent val per al descompte.
 • ✅ Com a proveïdor d'accessoris per a bicicletes d'alta qualitat amb anys d'experiència, només venem productes dels quals nosaltres mateixos estem convençuts.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Ancoratges de Paret per a Bicicleta que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Ancoratges de Paret per a Bicicleta disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Ancoratges de Paret per a Bicicleta veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Ancoratge de Paret per a Bicicleta Calitat - Preu

*KRASER KR40B Ancoratge Moto Bici Antirobatori Garatge Pàrquing, Fixació de Sòl o Paret en Acer d'Alta Resistència, Subjecció Seguretat Motocicleta, Bicicleta, Remolc, Compacte

*KRASER KR40B Ancoratge Moto Bici Antirobatori Garatge Pàrquing, Fixació de Sòl o Paret en Acer d'Alta Resistència, Subjecció Seguretat Motocicleta, Bicicleta, Remolc, Compacte Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • ACER: Ancoratge de seguretat fabricat en acer d'alta resistència de 5 mm de gruix. Fixació per al sòl o la paret, per a tota mena de cadenes antirobatori i cadenats en O. Evita el robatori de motos, bicicletes, escúters, maquinària, etc. perfecte per a col·locar en garatges, soterranis, aparcaments privats, places de pàrquing, etc. Forjat en una sola peça, sense punts febles ni soldadures.
 • RESISTÈNCIA: Ancoratge de fixació de moto, bici, patinet elèctric, etc. Acer molt robust a prova d'atacs, resistent contra cisalla, serra, palanca, martells, trepant, etc. Acabat durador, recobert amb pintura especialment resistent als frecs i a l'oxidació. Dimensions: 15,*3x6x4,6
 • SEGURETAT: Antirobatori de sòl o paret amb 2 perns de seguretat que garanteixen que l'ancoratge pugui suportar nivells molt elevats de força. Es fixa en parets i sòls usant els perns de muntatge expansius d'acer inoxidable que inclou. Unes boles d'acer amb rodament cobreixen els caragols per a evitar que es puguin alterar o llevar.
 • UNIVERSAL: Cadenes de seguretat, tancats amb clau en de forqueta en O, és adequat per a cadenats de moto, cadenes i cables de totes les grandàries. Compatible amb les cadenes de gran diàmetre i cables d'acer. Recomanem l'ús del conjunt antirobatori de cadenat mini O + cadena de seguretat homologats *SRA, *KRASER KR50100.
 • GARANTIA DE SATISFACCIÓ Servei postvenda per un fabricant experimentat en antirobatoris a Europa, garantia i assessorament especialitzat de proximitat. Contacta amb *Kraser a través de *EQUIPMOTOR qui respondrà els teus dubtes ara i en el futur ja que és una fàbrica ben establerta amb molts anys d'experiència en el món de l'antirobatori.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Ancoratges de Paret per a Bicicleta

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Ancoratges de Paret per a Bicicleta que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Ancoratges de Paret per a Bicicleta

Suport *portabicicletas de paret per a penjar fins a 2 bicis i cadenat antirobatori d'alta seguretat, *bikeTRAP. Guarda i protegeix amb comoditat la teva bicicleta sigui com sigui la seva forma i pes. Ganxo de paret ideal per a magatzematge en el garatge, pati, traster, etc

Suport *portabicicletas de paret per a penjar fins a 2 bicis i cadenat antirobatori d'alta seguretat, *bikeTRAP. Guarda i protegeix amb comoditat la teva bicicleta sigui com sigui la seva forma i pes. Ganxo de paret ideal per a magatzematge en el garatge, pati, traster, etc TOP 1
Caracteristiques 📌
 • Suport universal per a penjar la bicicleta (fins a 2) de la paret i cadenat antirobatori per a penjar bicicletes, tot en un, resistent a cisalla
 • Fins a 2 bicis (3 depenent de models i grandàries). Recobert d'escuma per a protegir la pintura de la teva bicicleta.
 • Pany amb clau d'alta seguretat i kit de caragols antirobatori inclòs.
 • Ideal per a aparcaments, patis, trasters …
 • Compatible amb qualsevol forma de quadre de bicicleta, i qualsevol pes ! (apte per a e-*bikes)
+ Veure mes Caracteristiques

*Schramm® Suport de Paret per a 4 Bicicletes Negre

*Schramm® Suport de Paret per a 4 Bicicletes Negre TOP 2
Caracteristiques 📌
 • *Schramm Suport de paret per a 4 bicicletes negre
 • Tipus de producte: GANXO D'EMMAGATZEMATGE
 • Marca: *Schram

*KRASER KR51B Ancoratge Moto Bici Antirobatori Garatge Pàrquing, Fixació de Sòl o Paret en Acer d'Alta Resistència amb Base de subjecció, Seguretat Motocicleta, Bicicleta, Remolc

*KRASER KR51B Ancoratge Moto Bici Antirobatori Garatge Pàrquing, Fixació de Sòl o Paret en Acer d'Alta Resistència amb Base de subjecció, Seguretat Motocicleta, Bicicleta, Remolc TOP 3
Caracteristiques 📌
 • ACER: Ancoratge de seguretat fabricat en acer d'alta resistència de 5 mm de gruix amb base de fixació per al sòl o la paret, per a tota mena de cadenes antirobatori i cadenats en O. Evita el robatori de motos, bicicletes, escúters, maquinària, etc. perfecte per a col·locar en garatges, soterranis, aparcaments privats, places de pàrquing, etc.
 • RESISTÈNCIA: Ancoratge de fixació de moto, bici, patinet elèctric, etc. Acer molt robust a prova d'atacs, resistent contra cisalla, serra, palanca, martells, trepant, etc. Acabat durador, recobert amb pintura especialment resistent als frecs i a l'oxidació.
 • SEGURETAT: Antirobatori de sòl o paret amb 2 perns de seguretat que garanteixen que l'ancoratge pugui suportar nivells molt elevats de força. Es fixa en parets i sòls usant els perns de muntatge expansius d'acer inoxidable que inclou. Unes boles d'acer amb rodament cobreixen els caragols per a evitar que es puguin alterar o llevar.
 • UNIVERSAL: Cadenes de seguretat, tancats amb clau en de forqueta en O, és adequat per a cadenats de moto, cadenes i cables de totes les grandàries. Compatible amb les cadenes de gran diàmetre i cables d'acer. Recomanem l'ús del conjunt antirobatori de cadenat mini O + cadena de seguretat homologats *SRA, *KRASER KR50100.
 • GARANTIA DE SATISFACCIÓ Servei postvenda per un fabricant experimentat en antirobatoris a Europa, garantia i assessorament especialitzat de proximitat. Contacta amb *Kraser a través de *EQUIPMOTOR qui respondrà els teus dubtes ara i en el futur ja que és una fàbrica ben establerta amb molts anys d'experiència en el món de l'antirobatori.
+ Veure mes Caracteristiques

*Relaxdays Suports Bicicleta Paret, Set de 2, Plegables, Ganxos Bici Garatge, fins a 25 Kg, Penjador Vertical, Rojo, 80% Ferro 20% plàstic, 26 x 11,5 x 13,5 cm

*Relaxdays Suports Bicicleta Paret, Set de 2, Plegables, Ganxos Bici Garatge, fins a 25 Kg, Penjador Vertical, Rojo, 80% Ferro 20% plàstic, 26 x 11,5 x 13,5 cm TOP 4
Caracteristiques 📌
 • De paret: pràctic set de 2 suports per a penjar la bici en el garatge, dormitori, soterrani o passadís
 • Estalvien espai: penjadors plegables per a fins a 2 bicicletes amb muntatge a la paret. De color vermell
 • Subjecció: cada ganxo per a bicis resisteix fins a 25 kg. Tan sols n'hi ha prou amb penjar la roda davantera-
 • Material: subjecta bicicletes de ferro amb embuatat d'escuma per a protegir la teva bici d'esgarrapades-
 • Detalls: ancoratges bicicleta de *26x11,*5x13,5 cm desplegats. Plegats tenen una profunditat de 4 cm
+ Veure mes Caracteristiques

Joc de 2 Ganxos Verticals per a *portabicicletas, *portabicicletas, *portabicicletas muntat en la Paret

Joc de 2 Ganxos Verticals per a *portabicicletas, *portabicicletas, *portabicicletas muntat en la Paret TOP 5
Caracteristiques 📌
 • Qualitat prèmium: els nostres ganxos de bicicleta resistents estan fets d'acer sòlid durador amb un revestiment antioxidant per a un acabat de grau industrial i longevitat. I la càrrega màxima pot fins a 35-45 kg per a cada ganxo.
 • Excel·lent quantitat de 2 ganxos verticals per a bicicleta per a garatge: els nostres *portabicicletas muntats en la paret tenen 4 paquets. Oferim 2 paquets i 4 paquets perquè triïs. La qualitat dels nostres suports per a bicicletes és genial. Adequat per a tots els tipus de bicicletes estàndard com a bicicletes de muntanya, bicicletes de carretera i bicicletes plegables.
 • Fàcil d'usar: mentre penja i desmunta la bicicleta, només necessites un segon, emmagatzema fàcilment la bicicleta en la cotxera, garatge, rafal o apartament.
 • Fàcil d'instal·lar: necessites un trepant elèctric, i tal vegada un nivell per a garantir que estigui alineat en una fila per a muntar en els tacs en la paret. Important: només instal·li el suport de paret per a bicicleta en un pern sòlid, biga, maçoneria o paret de formigó. No instal·lar en superfícies de paret "no compatibles", per exemple, paret de cartó guix tret que hi hagi un fort pern de fusta darrere d'ella. (Inclou tots els accessoris d'instal·lació)
 • El millor servei: oferim una garantia d'1 any i oferim productes de qualitat excepcional i servei al client de primera classe Excel·lent compra. Si no estàs satisfet amb els teus ganxos, si us plau posa't en contacte amb nosaltres i emetrem un complet
+ Veure mes Caracteristiques

*RTR *Bikes Brutus *UP Pro *Professional - Suport de Bicicleta Independent - Ideal per al teu Garatge, casa o Botiga de Bicicletes

*RTR *Bikes Brutus *UP Pro *Professional - Suport de Bicicleta Independent - Ideal per al teu Garatge, casa o Botiga de Bicicletes TOP 6
Caracteristiques 📌
 • PROFESSIONAL: El suport BRUTUS *UP PRO marca *RTR *BIKES és una opció ideal per als ciclistes exigents que aprecien l'alta qualitat i la comoditat d'ús. Elaborat amb gran precisió compta amb un disseny modern que no decebrà ni tan sols al client més exigent.
 • ESTABLE: L'estructura i els materials utilitzats garanteixen una gran estabilitat per a bicicletes de fins a 30 kg, la qual cosa proporciona un emmagatzematge segur d'aquestes.
 • ESTALVI D'ESPAI: Gràcies a la possibilitat de guardar les bicicletes en posició vertical, ocupa poc espai.
 • VERSÀTIL: Apte per a bicicletes amb pneumàtics de 24 a 29 polzades de diàmetre i fins a 3,5 polzades d'ample. El suport permet guardar les bicicletes tant en horitzontal com en vertical, la qual cosa es veu facilitat pels peus antilliscants. El suport té espai per a un carregador de bicicleta elèctrica.
 • ESTABLE: La superfície estructural d'alta qualitat proporciona resistència als danys i esgarrapades.
+ Veure mes Caracteristiques

*RADIKAL RK54 Ancoratge Sòl Moto amb Anella Basculant Acer Endurit, Fixació Paret o Sòl, Antirobatori Garatge Pàrquing per a Ancoratge amb Cadena Motos Bicicletes Escúters, Tacs de Seguretat *x4 *14mm

*RADIKAL RK54 Ancoratge Sòl Moto amb Anella Basculant Acer Endurit, Fixació Paret o Sòl, Antirobatori Garatge Pàrquing per a Ancoratge amb Cadena Motos Bicicletes Escúters, Tacs de Seguretat *x4 *14mm TOP 7
Caracteristiques 📌
 • Gràcies al seu disseny pla, la coberta de *abs d'alta qualitat i la seva anella d'acer basculant, pots passar per damunt en el garatge sense problemes.
 • L'ancoratge paret d'alta seguretat *RADIKAL RK54 és universal i combina amb tots les cadenes antirobatori i cadenats en O del mercat.
 • L'arc d'acer basculant queda tancat gràcies a la soldadura que uneix els seus extrems de manera compacta. Se subministra amb 4 tirafons expansius de *16mm més boles de seguretat anti-desmuntatge, una vegada instal·lat adequadament en el formigó, ofereix una seguretat extra per a ancorar la teva moto, escúter, bicicleta, caravana o remolc.
 • L'ancoratge de moto *RADIKAL RK54 té un recobriment de zinc (menys estètic que el cromatge però més resistent a l'impacte).
 • Recomanem utilitzar antirobatoris homologats *SRA d'alta resistència com els *RADIKAL RK75100, RK75120, RK75150, RK48120L, RK120310, etc.. dissenyats i testats per a resistir als atacs de robatori amb cisalla, maça, serra i palanca.
+ Veure mes Caracteristiques

*EYPINS Ancoratge de Sòl, Paret, Aliatge d'Acer d'Alta Resistència, 4 Punts d'Ancoratge Fixos de 16 mm, amb Sivella d'Ancoratge Plegable per a Motos, Bicicletes

*EYPINS Ancoratge de Sòl, Paret, Aliatge d'Acer d'Alta Resistència, 4 Punts d'Ancoratge Fixos de 16 mm, amb Sivella d'Ancoratge Plegable per a Motos, Bicicletes TOP 8
Caracteristiques 📌
 • 【Ancoratge de Sòl d'Alta Resistència】Ancoratge de sòl d'aliatge d'acer d'alta resistència, es pot muntar en el sòl o en la paret, pes *885g, li proporciona un punt de bloqueig fort i segur, ideal per a assegurar motocicletes, bicicletes, escúters, etc
 • 【Disseny Universal】L'anell interior de l'ancoratge de sòl ha estat dissenyat amb una grandària ampliada, l'espai interior és de 6 * 6,5 cm, pot acomodar 2 cadenes de 10 mm de gruix o 4 cadenes de 7 mm de gruix a través de l'ús, es pot utilitzar per a bloquejar múltiples objectes, es pot utilitzar amb la majoria dels panys de cadena i panys en O
 • 【Construcció Robusta】Amb sivella d'ancoratge d'acer de 14 mm de diàmetre, utilitzant quatre punts d'ancoratge fixos de 16 mm de gruix, i amb bola petita antidesmuntatge per a evitar que les eines llevin els caragols, després de la instal·lació portarà per a interiors o exteriors punts de bloqueig permanents
 • 【Estructura Plegable】La sivella d'ancoratge és una estructura plegable, quan no està en ús, es plega i es manté plana, el cotxe o el vehicle pot ser conduït sense danyar el cotxe o l'ancora
 • 【Múltiples Accessoris】El producte ve amb 4 caragols d'expansió, 4 boles petites antidemolició, 2 caragols de coberta d'ancoratge de terra, 2 tapes de caragols i una clau Allen per a la instal·lació. Nota: Si us plau, tingui una broca de 16 mm llesta per a la instal·lació
+ Veure mes Caracteristiques

*BBB *Cycling - Suport de Paret per a Bicicletes. Color Platejat i Negre - Model *Parkinghook *BTL-26

*BBB *Cycling - Suport de Paret per a Bicicletes. Color Platejat i Negre - Model *Parkinghook *BTL-26 TOP 9
Caracteristiques 📌
 • EMMAGATZEMATGE D'ALTA RESISTÈNCIA: El *ParkingHook és una solució d'emmagatzematge ideal per a penjar la teva bicicleta en la paret o en el sostre
 • *POSICIONALA CORRECTAMENT: El disseny d'angle variable s'adapta a totes les grandàries i estils de bicicletes, com les de muntanya, de ruta, de nens i moltes més
 • FÀCIL DE MUNTAR: L'eina *ParkingHook s'instal·la ràpidament amb només dos caragols
 • PES MÀXIM PES: 15 kg
 • PART DEL TEU PEDALEIG: *BBB *Cycling vol ser present en la vida de cada ciclista. Oferim més de 1.500 articles de ciclisme únics, que han rebut més de 100 premis de producte i a la innovació al llarg dels anys
+ Veure mes Caracteristiques

Xerris *Daily - Suport Bicicletes Paret - Suport Bicicleta Plegable - Suport Paret Bicicletes per a Garatges i Llars - Protecció de Quadre *Extrafuerte - Negre

Xerris *Daily - Suport Bicicletes Paret - Suport Bicicleta Plegable - Suport Paret Bicicletes per a Garatges i Llars - Protecció de Quadre *Extrafuerte - Negre TOP 10
Caracteristiques 📌
 • ✅ PROTECCIÓ DEL QUADRE DE BICICLETA – El nostre suport de bici amb embuatat d'escuma *extrasuave protegeix la pintura d'esgarrapades. Presumeix de la teva bicicleta de carreres amb el nostre *portabicicletas!
 • ✅ PRÀCTIC – Aquest ganxo de bicicleta de paret ajuda a protegir els pneumàtics de la teva bicicleta alhora que crea ordre i espai gràcies al seu disseny plegable. És el suport de paret de bicicleta perfecte per a garatges i llars!
 • ✅ SUPORTI BICI PARET – És fàcil d'instal·lar com a suport per a bicicletes muntat en la paret en garatges, soterranis i llars. Inclou corretja per a la roda davantera i caragols.
 • ✅ FORT – El nostre suport vertical de paret fet de ferro revestit pot suportar fins a 20 kg, perfecte per a la majoria de bicicletes de muntanya i bicicletes de carretera. Pots estar segur que subjectarà la teva bicicleta sense cap problema.
 • ✅ CARACTERÍSTIQUES – Nostre *portabicicletas de paret sobresurt 28 cm de la paret. Distància entre ganxos: 26 cm. Pes aproximat 800 g.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Ancoratge de Paret per a Bicicleta

Nota 9.9
*LYCAON Suport Bicicletes Paret, Ganxo Bicicleta Paret Suporta Fins a *68lb, amb Safata Per a Pneumàtics & Caragols, *Portabicicletas d'Emmagatzematge Vertical Casa/Botiga/Garatge (2)
*LYCAON Suport Bicicletes Paret, Ganxo Bicicleta Paret Suporta Fins a *68lb, amb Safata Per a Pneumàtics & Caragols, *Portabicicletas d'Emmagatzematge Vertical Casa/Botiga/Garatge (2)
Fabricant Lion Layon Direct
Nota 8.5
*KRASER KR804 Ancoratge Sòl Moto Antirobatori Seguretat Pàrquing Escúter Ancoratge amb Anella Abatible Antirobatori Bicicleta Fixació de Sòl o Paret, Tacs de Seguretat
*KRASER KR804 Ancoratge Sòl Moto Antirobatori Seguretat Pàrquing Escúter Ancoratge amb Anella Abatible Antirobatori Bicicleta Fixació de Sòl o Paret, Tacs de Seguretat
Fabricant KRASER
Nota 8.0
*urban UR55 Ancoratge Sòl Paret, Alta Seguretat, Anella Basculant, 4 Punts de fixació, Tacs i Boles Anti-extracció Incloses, Ancoratge per a Motos Bicicletes, Seguretat en Garatge, *ø14
*urban UR55 Ancoratge Sòl Paret, Alta Seguretat, Anella Basculant, 4 Punts de fixació, Tacs i Boles Anti-extracció Incloses, Ancoratge per a Motos Bicicletes, Seguretat en Garatge, *ø14
Fabricant urban
Nota 7.8
*Housolution Ganxo Vertical de Paret per a Penjar Bicicleta, [4 *PZS] Suport de Paret per a Bicicleta de muntanya de Ferro fins a *35kg/77 *lbs, Penjador de Paret per a Bicicleta amb Capa de Goma, Negre
*Housolution Ganxo Vertical de Paret per a Penjar Bicicleta, [4 *PZS] Suport de Paret per a Bicicleta de muntanya de Ferro fins a *35kg/77 *lbs, Penjador de Paret per a Bicicleta amb Capa de Goma, Negre
Fabricant Housolution
Nota 7.7
*Burg-*Wächter SA 1180 - Ancoratge de fixació per a paret i sòl, per a bicicleta, moto, vaixell, placa d'ancoratge i arc d'acer, 6 mm, perns d'ancoratge
*Burg-*Wächter SA 1180 - Ancoratge de fixació per a paret i sòl, per a bicicleta, moto, vaixell, placa d'ancoratge i arc d'acer, 6 mm, perns d'ancoratge
Fabricant BURG WÄCHTER
Nota 7.6
*PrimeMatik - Ganxo per a Penjar Bicicleta en la Paret Paquet de 4 Unitats.
*PrimeMatik - Ganxo per a Penjar Bicicleta en la Paret Paquet de 4 Unitats.
Fabricant PrimeMatik.com
Nota 7.5
*Sotech 2 x Penjador Universal „*OrgaTech“ Ganxo de Paret *Colgadero d'Acer Zincat / 80 x 120 mm/Capacitat de Càrrega 45 kg
*Sotech 2 x Penjador Universal „*OrgaTech“ Ganxo de Paret *Colgadero d'Acer Zincat / 80 x 120 mm/Capacitat de Càrrega 45 kg
Fabricant Sotech
Nota 7.4
*PrimeMatik - Ganxo per a Penjar Bicicleta en la Paret Paquet de 2 Unitats
*PrimeMatik - Ganxo per a Penjar Bicicleta en la Paret Paquet de 2 Unitats
Fabricant PrimeMatik.com
Nota 7.4
*DOITOOL 2 peces Ganxos de Garatge Ganxos d'emmagatzematge de garatge per a organitzar eines escales bicicletes (negre,11 x 7 x 1 cm)
*DOITOOL 2 peces Ganxos de Garatge Ganxos d'emmagatzematge de garatge per a organitzar eines escales bicicletes (negre,11 x 7 x 1 cm)
Fabricant DOITOOL
Nota 7.4
*Artago 60 Ancoratge Sòl Paret Alta Seguretat Antirobatori per a Motos i Bicicletes, Anella Basculant *20mm diàmetre, 100% d'Acer, 4 punts de fixació, Búnquer *Selection, Grandària universal
*Artago 60 Ancoratge Sòl Paret Alta Seguretat Antirobatori per a Motos i Bicicletes, Anella Basculant *20mm diàmetre, 100% d'Acer, 4 punts de fixació, Búnquer *Selection, Grandària universal
Fabricant Artago

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-6 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables