₯ ⭐️ Les 10 Millors Agendes Escolars de 2024 ⭐️ ✔️ ¡Al Millor Preu!

🔥 Les 3 Millors Agendes Escolars

*Enri, Agenda 2023 2024 Dia Per Pàgina, Tapa Plàstic, *12x18 cm, Español, Color Vermell

*Enri, Agenda 2023 2024 Dia Per Pàgina, Tapa Plàstic, *12x18 cm, Español, Color Vermell El Millor
Caracteristiques 📌
 • Agenda *Enri *Teens format 8è (12 x *18cm); Dia Pàgina en castellà
 • Durada per a tot el curs escolar, de setembre 2023 a agost 2024
 • Tapes de plàstic; ultra lleugeres i resistents
 • Interior amb tons suaus: per a una presentació més neta i més facilitat per a llegir
 • Unglera *microperforado: fàcil accés al dia en curs
+ Veure mes Caracteristiques

*Casterli 84009-Vermell - AGENDA ESCOLAR 2023-24 *BASIC Color Vermell, Setmana Vista, Vertical, Grandària A5, Paper *70g, Coberta Polipropilè Opac, Colors assortits, 148 x 210 mm

*Casterli 84009-Vermell - AGENDA ESCOLAR 2023-24 *BASIC Color Vermell, Setmana Vista, Vertical, Grandària A5, Paper *70g, Coberta Polipropilè Opac, Colors assortits, 148 x 210 mm El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • AGENDA ESCOLAR 2023-2024, anualitat format *SEM (de Setembre a Juny) idioma agenda Español/Inglés. Festius Nacionals. Santoral en cada dia.
 • CONTÉ: fulla de dades personals, calendaris 2 anys, *planning mensual, fulles per a notes, fulles per a horaris i comunicacions professorat i família.
 • GRANDÀRIA:155 x 210 mm, GRANDÀRIA FULLA: 148 x 210 mm (A5) paper: 70 *gr,
 • COBERTES POLIPROPILÈ OPAC que li aporta resistència, flexibilitat, lleugeresa, durabilitat i resistència a l'aigua, espiral CONTINU que permet obrir en pla del quadern, a més de donar la volta completa i evitar enganxaments.
 • DISPOSEM de 8 colors:Turquesa, Blava, Verd Clar, Lila, Rojo, Blau Cel, Negre, Rosa.
+ Veure mes Caracteristiques

Q *Kalon - Agenda Escolar 2023-2024 (Setembre a Juny) - Setmana Vista - Grandària: 14,*5x21 cm (A5) - Bilingüe: Español i Inglés - *Splash

Q *Kalon - Agenda Escolar 2023-2024 (Setembre a Juny) - Setmana Vista - Grandària: 14,*5x21 cm (A5) - Bilingüe: Español i Inglés - *Splash El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • AGENDA ESCOLAR AMB TOT EL QUE NECESSITES PER AL NOU CURS: Fulla de dades personals, calendaris 2023 i 2024, horari, fulles per a comunicacions, *planning, exàmens i treballs, i notes.
 • FORMAT SETMANA VISTA: El seu format Setmana Vista et permetrà comprovar còmodament totes les tasques, notes, comentaris, exàmens i tot el que necessitis anotar en les seves 128 pàgines.
 • GRANDÀRIA IDEAL: Gràcies a grandària A5 (14,*5x21 centímetres) podràs transportar l'agenda fàcilment i guardar-la en qualsevol lloc. A penes ocupa espai!
 • CREADA PER A RESISTIR: Està fabricada amb cartolina rígida, protegida per plàstic transparent (polipropilè), dos materials que la fan resistent davant cops i caigudes, i que mantindran intacta la portada i contraportada.
 • RESPECTUOSA AMB EL MEDI AMBIENT: Aquesta agenda escolar compta amb Certificat *FSC Mixt, que garanteix que els materials emprats en la seva fabricació provenen de boscos sostenibles.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Agendes Escolars al millor preu.

Si estàs buscant comprar Agendes Escolars, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Agendes Escolars, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Agenda Escolar estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Agenda Escolar Més Barata

*Mr. *Wonderful, Agenda *Wonder 2023-2024 Diària Rosa, Cada dia pot ser el meu dia

*Mr. *Wonderful, Agenda *Wonder 2023-2024 Diària Rosa, Cada dia pot ser el meu dia El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • Agenda estil *Wonder de *Mr.*Wonderful, amb organització setmanal, va de setembre de 2023 a la fi d'agost de 2024; aquesta agenda conté:
 • 160 pàgines, paper de 100 *gr amb la certificació *FSC, frases diàries motivacionals, separadors amb pestanya per a cada mes, butxaca interior de cartó,
 • Regla de plàstic interior, 8 fulles d'adhesius, jocs i extres *entretenidísimos, horaris i calendaris (de l'últim trimestre de 2023 i de 2024 i 2025, complets),
 • Planificador mensual a l'inici de cada mes, frases mensuals divertides
 • 17 x 3,5 x 22,6 cm
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Agendes Escolars que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Agendes Escolars disponibles en Març del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Agendes Escolars veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Agenda Escolar Calitat - Preu

*Miquelrius - Agenda Curs 23-24, de Setembre 2023 a Juny 2024, Grandària 11,7 x 17,4 cm, Setmana Vista, *Recicalada Surf, Español-Inglés

*Miquelrius - Agenda Curs 23-24, de Setembre 2023 a Juny 2024, Grandària 11,7 x 17,4 cm, Setmana Vista, *Recicalada Surf, Español-Inglés Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • AGENDA RECICLADA CURS 2023 - 2024, de setembre 2023 a juny 2024 (10 mesos) + juliol i agost 2024 en dues setmanes a la vista. Anualitat SETMANA VISTA. Idioma agenda completament bilingüe, espanyol i anglès. Portada reciclada amb disseny de taules de surf.
 • CONTÉ: Dades Personals, Calendari curso, Horari trimestral, *Planning mensual, Seguiment exàmens i treballs, Recomanacions, Mapamundi, Absències i retards, Comunicació família/escola, Verbs Inglés, Telèfons i adreces, Notes.
 • GRANDÀRIA fulla: 117 x 174 mm. PAPER: 70 *gr Extra Opac. Evita que la tinta traspassi gràcies al seu assecat ràpid i també frena la seva irradiació. Cantonades *microperforadas per a un fàcil accés al dia en curs.
 • COBERTES de cartó 100% reciclatge, sostenible i respectuós amb el medi ambient. ESPIRAL metàl·lic negre. Permet l'obertura en pla de l'agenda, a més de donar la volta completa i evita enganxaments.
 • Agenda feta amb paper i cartó 100% RECICLATGE amb certificat *Blue Angel i EU *Label.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Les Agendes Escolars

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Agendes Escolars que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Agendes Escolars

Grup *Erik Agenda escolar 2023 2024 *Amelie - Agenda 2023 2024 dia per pàgina - Agenda 2023 2024 espanyol | Agenda diària il·lustracions - Tornada al col·le material escolar

Grup *Erik Agenda escolar 2023 2024 *Amelie - Agenda 2023 2024 dia per pàgina - Agenda 2023 2024 espanyol | Agenda diària il·lustracions - Tornada al col·le material escolar TOP 1
Caracteristiques 📌
 • 🌸 AGENDA ANELLES - T'encanten les frases motivadores? Llavors aquesta agenda frases ha de ser teva. Descobreix cada mes una nova frase i comença el mes amb l'energia que et mereixes Ara sí que comenci el nou curs!
 • 🌸 AGENDA CURS 2023 2024 - La nostra agenda escolar 2023-2024 va des d'agost 2023 a juny de 2024, sent perfecta perquè planifiquis el teu nou curs escolar al complet. A més, compta amb una portada doble per a posis el costat de la làmina que més s'adapti a tu No serà fàcil triar una!
 • 🌸 AGENDA DIA PER PÀGINA - Posseeix un format dia pàgina proporcionant així el suficient espai per a planificar el teu dia al complet. Les seves pàgines són llises per a garantir una còmoda escriptura i compten amb personalització en cadascuna d'elles Els detalls que et fascinaran!
 • 🌸 CONTINGUT ÚNIC - Compte amb apartats que t'ajudaran a tenir-ho tot programat com les seves secció de planificació mensual, les seves pàgines d'horaris, el seu apartat de planificació d'activitats, la seva pàgines per a aniversaris, calendari anual (2023-2024), mapes i pàgina per a les teves dades personals
 • 💥EXTRES💥 Compte amb 16 làmines decoratives, 2 pàgines d'adhesius, un *marcapáginas amb funció de regla, 9 pàgines de notes, una edició en 6 idiomes i una butxaca per a guardar les teves notes Els dies festius estan anotats en el seu interior!
 • 🌸 DISSENY I QUALITAT - Gràcies a les seves mesures *14x16 cm es fa molt còmode portar-te-la a qualsevol lloc. La seva coberta és resistent, posseeix una enquadernació en espiral metàl·lica i un tancament amb banda elàstica per a mantenir el seu interior protegit. Les seves pàgines són de 100 *grs i compten amb certificat *FSC; el seu enviament es realitza en bosses biodegradables, un embalatge sostenible ideal per a fer enviaments segurs
+ Veure mes Caracteristiques

*Finocam - Agenda Secundària 2023 2024 Setmana Vista Horitzontal Setembre 2023 - Juny 2024 (curs lectiu) + Juliol i Agost resumits Negre Espanyol

*Finocam - Agenda Secundària 2023 2024 Setmana Vista Horitzontal Setembre 2023 - Juny 2024 (curs lectiu) + Juliol i Agost resumits Negre Espanyol TOP 2
Caracteristiques 📌
 • Durada: Setembre 2023 - Juny 2024 (curs lectiu) + Juliol i Agost resumits
 • Interior: Setmana Vista Horitzontal. Visió de la setmana completa en apaïsat que permet l'escriptura natural. Amb espai en el lateral dret per a anotar les tasques o recordatoris. Agenda en espanyol amb anualitat bilingüe: espanyol i anglès. Amb indicació en l'anualitat dels festius d'Espanya.
 • Contingut: L'anualitat de l'agenda inclou la informació relativa a: onomàstica, festius nacionals, canvis d'estació, dies mundials/internacionals i dies assenyalats. L'agenda disposa també d'altres continguts extra: dades personals, calendari del curs, horaris (3 trimestres), llibres/pel·lícules/seriïs, mapes, seguiment d'exàmens i treballs, anglès (verbs irregulars, adverbis, preposicions, "*phrasal *verbs" i "*false *friends"), matemàtiques (geometria, àrees visuals i volums), taula periòdica, absències i retards, sol·licitud d'entrevistes, contactes, fulla per a anotacions i dedicatòries i adhesius temàtics.
 • Material: Tapes de polipropilè, espiral simple metàl·lica i paper sostenible amb certificació *FSC. *70gr/m².
 • Triant aquesta agenda col·labores amb la Federació Espanyola de Pares de Nens amb Càncer, entitat sense ànim de lucre que representa els interessos dels menors afectats, dona suport psicològic, social, econòmic i educatiu a nens i adolescents amb càncer i a les seves famílies, i sensibilitza i informa la societat en general sobre aquesta malaltia i les seves conseqüències. Est el nostre petit gra de sorra per a ajudar-los en els seus objectius. Els articles *Finocam estan dissenyats per a optimitzar la teva organització personal, fent la teva vida més pràctica, còmoda i alhora més bella. Comprant *Finocam, adquireixes productes de qualitat, sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.
+ Veure mes Caracteristiques

Grup *Erik Agenda escolar 2023 2024 On està Wally? - Agenda 2023 2024 setmana vista - Agenda col·legi | Agenda setmanal il·lustracions - Tornada al col·le material escolar

Grup *Erik Agenda escolar 2023 2024 On està Wally? - Agenda 2023 2024 setmana vista - Agenda col·legi | Agenda setmanal il·lustracions - Tornada al col·le material escolar TOP 3
Caracteristiques 📌
 • 🔍 AGENDA BUSCANT A WALLY - Segueixen els nens buscant a Wally? La resposta és sí, per això hem creat aquesta agenda 2023 2024 A5 perquè es diverteixin a la mateixa vegada que planifiquen les seves tasques en el nou curs
 • 🔍 AGENDA CURS 2023 2024 - La nostra agenda escolar 2023-2024 va des d'agost 2023 a juliol de 2024, sent perfecta perquè planifiquis el teu nou curs escolar al complet. A més, compta amb unes cobertes amb un revestiment antiesgarrapades amb l'objectiu de mitigar les esgarrapades i que perduri com a nova durant el curs
 • 🔍 AGENDA SETMANA VISTA - Posseeix un format setmana vesteixi el que et permetran aconseguir una organització més visual i delimitada Controlaràs totes les teves tasques d'un únic cop d'ull! Les seves pàgines són puntejades per a garantir una còmoda escriptura i compten amb personalització en cadascuna d'elles
 • 🔍 CONTINGUT ÚNIC - Compte amb apartats que t'ajudaran a tenir-ho tot programat com la seva secció de planificació mensual, les seves pàgines d'horaris, calendari anual (2023-2024), mapes i pàgina per a les teves dades personals
 • 💥EXTRES💥 Compte amb làmines perquè busquis a Wally abans de cada mes, 2 pàgines d'adhesius inspirats en la llicència, 2 *marcapáginas, 6 pàgines de notes, una edició en 5 idiomes i una butxaca per a guardar les teves notes Els dies festius estan anotats en el seu interior!
 • 🔍 DISSENY I QUALITAT - Gràcies a les seves mesures 14,*8x21 cm cm es fa molt còmode portar-te-la a qualsevol lloc. La seva coberta és resistent, posseeix una enquadernació en espiral metàl·lica i un tancament amb banda elàstica per a mantenir el seu interior protegit. Les seves pàgines són de 100 *grs i compten amb certificat *FSC; el seu enviament es realitza en bosses biodegradables, un embalatge sostenible ideal per a fer enviaments segurs
+ Veure mes Caracteristiques

Oxford *Touch, Agenda 2023 2024 Setmana Vista A5 (*15x21 cm), Tapes *Extraduras, Español, Color Verd Hissi *Mint

Oxford *Touch, Agenda 2023 2024 Setmana Vista A5 (*15x21 cm), Tapes *Extraduras, Español, Color Verd Hissi *Mint TOP 4
Caracteristiques 📌
 • Agenda per a tot el curs escolar, de setembre 2023 a agost 2024. Format A5 amb mesures: *15x21 cm. 160 pàgines
 • Tapes *extraduras de cartó pel·liculació amb tacte suau i colors pastel: tancament amb goma a joc amb l'agenda i amb els nostres quaderns i carpetes
 • Espiral blanc i unglera *microperforado per a fàcil accés al dia en curs
 • Compatible amb l'aplicació *SCRIBZEE: escaneja la teva notes amb l'app i podràs consultar la teva agenda des de qualsevol lloc
 • Espai *QuickNotes per a prioritzar l'essencial. Moltes pàgines de notes lliures al final de l'agenda i fulles d'adhesius per a poder personalitzar l'agenda
+ Veure mes Caracteristiques

*Mr. *Wonderful, Agenda *University 2023-2024 Setmanal, Tot a punt

*Mr. *Wonderful, Agenda *University 2023-2024 Setmanal, Tot a punt TOP 5
Caracteristiques 📌
 • Agenda estil *Mister de *Mr.*Wonderful, amb un disseny més masculí enfocat a homes adults i adolescents; amb organització setmanal, va de setembre de 2023 a la fi d'agost de 2024; aquesta agenda conté:
 • 160 pàgines, paper de 100 *gr amb la certificació *FSC, frases diàries motivacionals, separadors amb pestanya per a cada mes, butxaca interior de cartó,
 • Butxaca interior de cartó, regla de plàstic interior, 8 fulles d'adhesius, horaris i calendaris (de l'últim trimestre de 2023 i de 2024 i 2025 complets),
 • Planificador mensual a l'inici de cada mes, frases mensuals divertides
 • 15,6 x 2,1 x 22,1 cm
+ Veure mes Caracteristiques

*Mr. *Wonderful, Agenda Office 2023-2024 Setmanal 18 mesos, Tots els meus plans

*Mr. *Wonderful, Agenda Office 2023-2024 Setmanal 18 mesos, Tots els meus plans TOP 6
Caracteristiques 📌
 • Aquesta agenda compta amb 18 mesos d'organització: va de juliol de 2023 a desembre de 2024; agenda estil office de *Mr.*Wonderful, un disseny que presentem fa algunes edicions i que és una mica més sobri i contingut que això estil més clàssic, per la qual cosa encantarà a un públic més major; amb organització setmanal; aquesta agenda conté:
 • 226 pàgines, paper de 100 *gr amb la certificació *FSC, frases diàries motivacionals, separadors amb pestanya per a cada mes,
 • Butxaca interior de cartó, regla de plàstic interior, 8 fulles d'adhesius, horaris i calendaris (de l'últim trimestre de 2023 i de 2024 i 2025 complets),
 • Planificador mensual a l'inici de cada mes, frases mensuals divertides
 • 15,6 x 2,1 x 22,1 cm
+ Veure mes Caracteristiques

Grup *Erik Agenda escolar 2023 2024 *Dragon *Ball - Agenda 2023 2024 dia per pàgina | Agenda diària il·lustracions - Tornada al col·le material escolar - Agenda *Dragon *Ball

Grup *Erik Agenda escolar 2023 2024 *Dragon *Ball - Agenda 2023 2024 dia per pàgina | Agenda diària il·lustracions - Tornada al col·le material escolar - Agenda *Dragon *Ball TOP 7
Caracteristiques 📌
 • 🐉 AGENDA *DRAGON *BALL *SUPER - En la planificació del nou curs no et pot faltar la nostra agenda *Goku, una agenda escolar *Dragon *Ball necessària per a tots els fans d'aquesta sèrie de màniga japonesa
 • 🐉 AGENDA CURS 2023 2024 - La nostra agenda escolar 2023-2024 va des d'agost 2023 a juny de 2024, sent perfecta perquè planifiquis el teu nou curs escolar al complet. A més, compta amb una portada doble per a posis el costat de la làmina que més s'adapti a tu No serà fàcil triar una!
 • 🐉 AGENDA DIA PER PÀGINA - Posseeix un format dia pàgina proporcionant així el suficient espai per a planificar el teu dia al complet. Les seves pàgines són puntejades per a garantir una còmoda escriptura i compten amb personalització en cadascuna d'elles Els detalls et fascinaran!
 • 🐉 CONTINGUT ÚNIC - Compte amb apartats que t'ajudaran a tenir-ho tot programat com les seves secció de planificació mensual, les seves pàgines d'horaris, el seu apartat de planificació d'activitats, la seva pàgines per a aniversaris, calendari anual (2023-2024), mapes i pàgina per a les teves dades personals
 • 💥EXTRES💥 Compte amb 16 làmines decoratives, 2 pàgines d'adhesius inspirats en la llicència, un *marcapáginas amb funció de regla, 9 pàgines de notes, una edició en 6 idiomes i una butxaca per a guardar les teves notes Els dies festius estan anotats en el seu interior!
 • 🐉 DISSENY I QUALITAT - Gràcies a les seves mesures *14x16 cm es fa molt còmode portar-te-la a qualsevol lloc. La seva coberta és resistent, posseeix una enquadernació en espiral metàl·lica i un tancament amb banda elàstica per a mantenir el seu interior protegit. Les seves pàgines són de 100 *grs i compten amb certificat *FSC; el seu enviament es realitza en bosses biodegradables, un embalatge sostenible ideal per a fer enviaments segurs
+ Veure mes Caracteristiques

*Finocam - Agenda Gamma 2023 2024 Setmana Vista Horitzontal Setembre 2023 - Juny 2024 (curs lectiu) + Juliol i Agost resumits Negre Portuguès

*Finocam - Agenda Gamma 2023 2024 Setmana Vista Horitzontal Setembre 2023 - Juny 2024 (curs lectiu) + Juliol i Agost resumits Negre Portuguès TOP 8
Caracteristiques 📌
 • Durada: Setembre 2023 - Juny 2024 (curs lectiu) + Juliol i Agost resumits
 • Interior: Setmana Vista Horitzontal. Visió de la setmana completa en apaïsat que permet l'escriptura natural. Amb espai en el lateral dret per a anotar les tasques o recordatoris. Agenda en portuguès amb anualitat bilingüe: portuguès i anglès. Amb indicació en l'anualitat dels festius de Portugal.
 • Contingut: L'anualitat de l'agenda inclou la informació relativa a festius nacionals i canvis d'estació. L'agenda disposa també d'altres continguts extra: dades personals, calendari del curs, horaris (3 trimestres), llibres/pel·lícules/seriïs, mapa dels fusos horaris, seguiment d'exàmens i treballs, anglès (verbs irregulars, adverbis, preposicions, "*phrasal *verbs" i "*false *friends"), matemàtiques (geometria, àrees visuals i volums), taula periòdica, absències i retards, sol·licitud d'entrevistes, contactes i fulla per a anotacions i dedicatòries.
 • Material: Tapes de polipropilè, espiral simple metàl·lica i paper sostenible amb certificació *FSC. *70gr/m².
 • Els articles *Finocam estan dissenyats per a optimitzar la teva organització personal, fent la teva vida més pràctica, còmoda i alhora més bella. Comprant *Finocam, adquireixes productes de qualitat, sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.
+ Veure mes Caracteristiques

Grup *Erik Agenda escolar 2023 2024 Disney Malson abans de Nadal - Agenda 2023 2024 setmana vista | Agenda setmanal il·lustracions - Tornada al col·le material escolar - Agenda Disney

Grup *Erik Agenda escolar 2023 2024 Disney Malson abans de Nadal - Agenda 2023 2024 setmana vista | Agenda setmanal il·lustracions - Tornada al col·le material escolar - Agenda Disney TOP 9
Caracteristiques 📌
 • 🖤 AGENDA JACK *SKELLINGTON - Jack ha vingut amb la seva agenda Malson abans de Nadal per a sorprendre't de nou perquè enguany no podia faltar que el seu *caratula brillés en la foscor T'ha entat, i a nosaltres també!
 • 🖤 AGENDA CURS 2023 2024 - La nostra agenda escolar 2023-2024 va des d'agost 2023 a juliol de 2024, sent perfecta perquè planifiquis el teu nou curs escolar al complet. A més, compta amb unes cobertes amb un revestiment antiesgarrapades amb l'objectiu de mitigar les esgarrapades i que perduri com a nova durant el curs
 • 🖤 AGENDA SETMANA VISTA - Posseeix un format setmana vesteixi el que et permetran aconseguir una organització més visual i delimitada Controlaràs totes les teves tasques d'un únic cop d'ull! Les seves pàgines són puntejades per a garantir una còmoda escriptura i compten amb personalització en cadascuna d'elles
 • 🖤 CONTINGUT ÚNIC - Compte amb apartats que t'ajudaran a tenir-ho tot programat com la seva secció de planificació mensual, les seves pàgines d'horaris, calendari anual (2023-2024) i pàgina per a les teves dades personals
 • 💥EXTRES💥 Compte amb làmines decoratives abans de cada mes, 2 pàgines d'adhesius inspirats en la llicència, 2 *marcapáginas, 6 pàgines de notes, una edició en 5 idiomes i una butxaca per a guardar les teves notes Els dies festius estan anotats en el seu interior!
 • 🖤 DISSENY I QUALITAT - Gràcies a les seves mesures 14,*8x21 cm cm es fa molt còmode portar-te-la a qualsevol lloc. La seva coberta és resistent, posseeix una enquadernació en espiral metàl·lica i un tancament amb banda elàstica per a mantenir el seu interior protegit. Les seves pàgines són de 100 *grs i compten amb certificat *FSC; el seu enviament es realitza en bosses biodegradables, un embalatge sostenible ideal per a fer enviaments segurs
+ Veure mes Caracteristiques

*ADDITIO - Agenda escolar 2023-24 | Universal | Setmana vista | De setembre 2023 a juliol 2024 | 12,5 x 17 cm | Paper ecològic | Espiral | Tancament goma elàstica | Porta-bolígrafs | Adhesius | Verd

*ADDITIO - Agenda escolar 2023-24 | Universal | Setmana vista | De setembre 2023 a juliol 2024 | 12,5 x 17 cm | Paper ecològic | Espiral | Tancament goma elàstica | Porta-bolígrafs | Adhesius | Verd TOP 10
Caracteristiques 📌
 • INTERIOR: doble pàgina setmana a la vista horitzontal. Amb ratllat especial per a anotar urgències i concretar horari. Ampli espai d'escriptura per a cada dia.
 • CONTINGUT: dades personals, calendari curso, horaris, planificació curso, resultats acadèmics, anualitat, notes quadrícula, mapes España/Europa/Món i adhesius.
 • PAPER: paper ecològic *80gr/m². El nostre paper és de cel·lulosa verge, lliure d'àcids, amb PH neutre i reciclable. Utilitzem paper amb les certificacions *FSC, GREEN *RANGE i *ECOLABEL.
 • ACABATS I ACCESSORIS: unglera micro-perforat, cobertes amb butxaques per a guardar petites notes, porta-bolígrafs i tancament amb goma elàstica.
 • COBERTES: protegim les cobertes amb una funda de PVC (100% reciclable) resistent i perdurable. Això ens permet no plastificar el paper de les cobertes, la qual cosa facilita el posterior reciclatge.
 • ESPIRAL: l'avantatge de l'espiral de plàstic és la seva flexibilitat i resistència. No es deforma fàcilment.
 • AMB ADHESIUS: dues fulles d'adhesius de diferents colors, dissenys i pictogrames per a facilitar l'organització del temps i les tasques.
 • INCLOU: pàgines de notes amb quadrícula de colors: groc, blau i verd.
 • TINTES: imprimim amb tintes vegetals
 • SOSTENIBILITAT: totes les nostres agendes i quaderns inclouen informació i recomanacions per al reciclatge correcte després del seu ús. Utilitzem materials sostenibles i reciclables. Fabricat a Espanya.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Agenda Escolar

Nota 9.9
Grup *Erik Agenda escolar 2023 2024 *Gameration - Agenda 2023 2024 dia per pàgina - Agenda col·legi | Agenda diària il·lustracions - Agenda *gamer - Tornada al col·le material escolar
Grup *Erik Agenda escolar 2023 2024 *Gameration - Agenda 2023 2024 dia per pàgina - Agenda col·legi | Agenda diària il·lustracions - Agenda *gamer - Tornada al col·le material escolar
Fabricant Grupo Erik
Nota 8.5
Agenda 2023 2024 Creativitat- Agenda escolar 2023 2024 setmana vista ?Tornada al col·le material escolar - Agenda Creativitat - Producte amb llicència oficial
Agenda 2023 2024 Creativitat- Agenda escolar 2023 2024 setmana vista ?Tornada al col·le material escolar - Agenda Creativitat - Producte amb llicència oficial
Fabricant Grupo Erik
Nota 8.0
Grup *Erik Agenda escolar 2023 2024 *Smiley - Agenda 2023 2024 setmana vista - Agenda col·legi | Agenda setmanal il·lustracions - Tornada al col·le material escolar
Grup *Erik Agenda escolar 2023 2024 *Smiley - Agenda 2023 2024 setmana vista - Agenda col·legi | Agenda setmanal il·lustracions - Tornada al col·le material escolar
Fabricant Grupo Erik
Nota 7.8
Agenda escolar setmanal 2023-2024 "Vaig amb tot" La Veïna Rossa (*TANTANFAN)
Agenda escolar setmanal 2023-2024 "Vaig amb tot" La Veïna Rossa (*TANTANFAN)
Fabricant Planeta Gifts
Nota 7.7
Grup *Erik Agenda escolar 2023 2024 *Kraft - Agenda 2023 2024 dia per pàgina - Agenda col·legi | Agenda diària il·lustracions - Tornada al col·le material escolar
Grup *Erik Agenda escolar 2023 2024 *Kraft - Agenda 2023 2024 dia per pàgina - Agenda col·legi | Agenda diària il·lustracions - Tornada al col·le material escolar
Fabricant Grupo Erik
Nota 7.6
Agenda Escolar 2023-2024 Setmana Vista - Agenda Escolar Personalitzada amb Anelles Grandària A5 i Organitzador Setmanal - *ONEPERSONAL (Agenda Escolar 2023-2024 nena)
Agenda Escolar 2023-2024 Setmana Vista - Agenda Escolar Personalitzada amb Anelles Grandària A5 i Organitzador Setmanal - *ONEPERSONAL (Agenda Escolar 2023-2024 nena)
Fabricant P ONEPERSONAL
Nota 7.5
*Finocam - Agenda *Talkual 8è 2023 2024 Setmana Vista Horitzontal Setembre 2023 - Agost 2024 (12 mesos) Vitamina Español
*Finocam - Agenda *Talkual 8è 2023 2024 Setmana Vista Horitzontal Setembre 2023 - Agost 2024 (12 mesos) Vitamina Español
Fabricant Finocam
Nota 7.4
*Dohe - Agenda Escolar 2023-2024 - Setembre a Juny - Setmana Vista - Grandària *15x21 cm (A5) - Bilingüe: Español i Anglès - Material escolar - Color Rosa - *DUO
*Dohe - Agenda Escolar 2023-2024 - Setembre a Juny - Setmana Vista - Grandària *15x21 cm (A5) - Bilingüe: Español i Anglès - Material escolar - Color Rosa - *DUO
Fabricant DOHE
Nota 7.4
*Kokonote Agenda 2023 2024 dia pàgina *Japanese *Proverbs - Agenda A5 - Agenda escolar 2023 2024 | Agenda dia pàgina A5 - Papereria bonica
*Kokonote Agenda 2023 2024 dia pàgina *Japanese *Proverbs - Agenda A5 - Agenda escolar 2023 2024 | Agenda dia pàgina A5 - Papereria bonica
Fabricant Kokonote
Nota 7.4
Agenda 2023 2024 Futur- Agenda escolar 2023 2024 setmana vista ?Tornada al col·le material escolar - Agenda Futur - Producte amb llicència oficial
Agenda 2023 2024 Futur- Agenda escolar 2023 2024 setmana vista ?Tornada al col·le material escolar - Agenda Futur - Producte amb llicència oficial
Fabricant Grupo Erik

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-18 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables