₯ ⭐️ Les 10 millors màquines d'ozó de 2024: Troba els millors preus

Benvingut a la guia definitiva per escollir màquines d'ozó!
Si busques les sense distraccions ni anuncis, has arribat al lloc ideal. Descobreix els màquines d'ozó més destacats i aconsegueix els millors preus, tot en un entorn net i enfocat exclusivament en proporcionar-te la informació que necessites.
Si no saps ben bé per on començar amb tanta opció disponible, no et preocupis, t'ajudarem a desxifrar-ho.
Hem fet tota la recerca per tu provant diferents opcions i comparant-les per veure quines són realment millors.

🔥 Les 3 Millors màquines d'ozó

Generador d'Ozó 10,000mg/H, QUARED Purificador d'Aire Desodorizador d'Ozó per a Habitacions, garatges, Granges, hotels, Neta fins a 300㎡

Generador d'Ozó 10,000mg/H, QUARED Purificador d'Aire Desodorizador d'Ozó per a Habitacions, garatges, Granges, hotels, Neta fins a 300㎡ La Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques maquina d'ozó marca QUARED 📌
 • 💕【Alta Eficiència】-- El purificador d'aire d'ozó millorat pot produir 10,000 mg d'ozó cada hora,, el rang de purificació és tan alt com 300㎡. Crearà un nivell massiu d'ozó instantàniament, poderós per a eliminar qualsevol olor desagradable com a olor de fum, olor de mascota, olor de soterrani, olor d'automòbil, olor de decoració nova, vapors de pintura, etc. Llarga vida útil de 5 anys o 20,000 hores.
 • 💕【120min Timer per a Seguretat】-- Totes les màquines d'ozó només es poden utilitzar en espais desocupats. Pot configurar el temporitzador fins a 120 minuts i sortir de l'habitació amb les seves mascotes. L'ozó reacciona amb unes certes substàncies i purifica l'aire. L'excés d'ozó es convertirà automàticament de nou en oxigen. Segur i sense residus químics.
 • 💕【Fàcil Manteniment i Disseny Ecològic】-- La carcassa d'acer de grau industrial fa que aquest purificador sigui fàcil de mantenir. Sense filtres per a netejar. Ús d'energia ultra baix. Produeix gas ozó per a omplir tot l'espai i purifica l'aire per complet en tots els racons!
 • 💕【No Es Necessita Filtre】-- El generador d'ozó utilitza ionització d'alt voltatge per a descompondre i polimeritzar part de l'oxigen en l'aire en ozó. L'ozó s'allibera de la màquina a l'aire, l'O3 s'adhereix a bacteris, fongs, olors i altres contaminants i, a nivell molecular, destrueix la paret cel·lular. Llavors, no sols no requereix un filtre, sinó que també elimina els contaminants. Protecció del medi ambient i lliure de contaminació.
 • 💕【Àrees Aplicables】-- La grandària és de 18 * 18 * 13,5 cm, pes només 5,4 lliures(amb ansa portàtil). Usi-ho en qualsevol moment i en qualsevol lloc de la casa, sala d'estar, cuina, oficina, hotel, zones per a mascotes, soterranis, garatges, escoles, jardins d'infància, àrees danyades per incendis, etc. Si té alguna pregunta o insatisfacció, comuniqui's amb nosaltres. Atendrem el seu problema al més aviat possible.
+ Veure mes Caracteristiques

Nobebird Generador d'ozó Purificador d'Aire, 28000 MG/h Desodorizador d'ozó amb Maneres de purificació d'Aire/Aigua, Purifica fins a 300㎡, Elimina el Fum/l'Olor de Mascotes/contaminant

Nobebird Generador d'ozó Purificador d'Aire, 28000 MG/h Desodorizador d'ozó amb Maneres de purificació d'Aire/Aigua, Purifica fins a 300㎡, Elimina el Fum/l'Olor de Mascotes/contaminant La 2 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques maquina d'ozó marca Nobebird 📌
 • 【Purificador d'aire amb generador d'ozó de nova versió 2020】 proporciona 28.000 mg / h d'ozó, el rang de purificació és tan alt com 300㎡. Pot eliminar ràpidament totes les olors, inclosos els del fum, les mascotes, la cuina, la floridura, els projectes de millores per a la llar i altres COV com el formaldehid, ajudar a eliminar i retardar el creixement de floridura i fongs, reduir els al·lergògens i crear un ambient d'aire net.
 • 【Dues maneres de purificació】 La manera "AIRE" és per a purificar i desinfectar l'aire interior que flueix en una àrea gran, com a apartaments, soterranis, oficines, passadissos. La manera "aigua" utilitza el conducte d'aire per a introduir ozó en una àrea petita designada o líquid per a desinfecció, no sols es pot usar per a esterilitzar guarda-robes / armari / llit de mascotes, sinó també desinfectar fruites, verdures i aigua.
 • 【NO ES NECESSITA FILTRE】 El generador d'ozó utilitza ionització d'alt voltatge per a descompondre i polimeritzar part de l'oxigen en l'aire en ozó. L'ozó s'allibera de la màquina a l'aire, l'O3 s'adhereix a bacteris, fongs, olors i altres contaminants i, a nivell molecular, destrueix la paret cel·lular. Llavors, no sols no requereix un filtre, sinó que també elimina els contaminants, reduint l'ozó a oxigen sense causar contaminació ambiental.
 • 【Temporitzador de 120 minuts i espera】 Pot configurar el temps de neteja fins a 2 hores o la manera "ESPERA". El temps es pot ajustar segons la grandària de l'habitació i la intensitat de l'olor a neutralitzar. Avís: quan està en funcionament, la seva família / mascotes tenen prohibit romandre a l'habitació. Una vegada finalitzada la purificació, esperi 30-60 minuts abans de tornar a l'àrea de purificació, obri la porta / finestra per a mantenir la ventilació.
 • 【Fàcil de transportar i operar】 la grandària i el pes del Purificador d'Aire Ozone és de 22 * ​​21 * 15cm / 2.5kgs, equipat amb un mànec de goma aïllant que li permet moure'l i transportar-lo. Amb només 3 botons en el panell de control, pot posar en funcionament el seu generador d'ozó en qüestió de segons. Si té alguna pregunta, enviï'ns un correu electrònic, li respondrem dins de les 24 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

MVPower Generador d'Ozó 5000mg/h,Purificador Ozó d'Aire Professional amb Temporitzador contra gèrmens, floridura, males olors, per a habitacions, fum, cotxes, oficina i mascotes, 17,4 x 18,4 x 14 cm

MVPower Generador d'Ozó 5000mg/h,Purificador Ozó d'Aire Professional amb Temporitzador contra gèrmens, floridura, males olors, per a habitacions, fum, cotxes, oficina i mascotes, 17,4 x 18,4 x 14 cm La 3 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques maquina d'ozó marca MVPower 📌
 • 【EFICAS ESTERILITZACIÓ I ÚS SEGUR】: Ozó: 5.000 mg/h, màxima superfície d'ús: 1000sqft. L'ozó és un dels més coneguts oxidants i es considera com a fungicida eficaç i segur. Pot eliminar formaldehid, bacteris, virus i fongs i eliminar les males olors. És segur, perquè l'ozó es pot descomprimir ràpidament en oxigen i oxigen inhalador. El generador d'ozó ajuda a reduir els al·lergògens en l'habitatge.
 • 【PORTÀTIL I DE BAIX CONSUM】: La màquina d'ozó disposa d'un mànec de plàstic aïllat perquè puguis portar-la amb tu. Sota consum d'energia (65 W), alta eficiència i estalvi d'energia. Però el dispositiu mata ràpidament gèrmens i floridura, elimina les olors modulars i les altres males olors.
 • 【NOMÉS FUNCIONA SENSE PERSONES】: Temporitzador de 10-120 minuts i manera Hold. Pot ho ajustar abans de sortir de l'habitació i assegurar-se que no hi ha persones o animals quan el dispositiu està funcionant. Obri immediatament la finestra després d'entrar a l'habitació. És aconsellable utilitzar el temporitzador del dispositiu i entrar a l'habitació almenys una hora després d'apagar el dispositiu i després ventilar durant almenys una hora quan les finestres estan obertes.
 • 【FÀCIL PANELL DE CONTROL I D'USAR】: Carcassa d'acer inoxidable, resistent a la corrosió, fàcil de netejar. A través d'un botó giratori en el panell de control pots ajustar la manera de temporitzador i la manera de funcionament continu i arrencar el generador d'ozó en pocs segons. El temps de processament es pot ajustar segons la grandària de l'habitació i la intensitat de l'olor a eliminar.
 • 【ÀMPLIA GAMMA D'APLICACIONS】: Els generadors d'ozó són ideals per a oficines, cuines, habitacions d'animals, habitacions de fumadors, soterranis, males olors, cotxes, hotels, vaixells, hospitals, escoles, àrees perjudicials per al foc i altres habitacions grans. És una opció ideal per a la purificació d'aire.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Els nostres experts, que realment saben del que parlen, han dedicat hores a buscar, analitzar i posar a prova tot tipus de productes per assegurar-nos que et recomanem només el millor del millor. Hem considerat tot el que importa: la qualitat, la durabilitat, el confort d'ús, el preu, i per descomptat, l'opinió dels usuaris.
Així que, si estàs decidit a comprar màquines d'ozó, aquesta guia és perfecta per tu. Aquí trobaràs una selecció dels millors productes, pensats per satisfer les teves necessitats i adaptar-se al teu pressupost. T'oferim una mirada detallada a les característiques principals, els pros i els contres, i també responem a les preguntes més comunes que la gent sol tenir sobre màquines d'ozó, tot per ajudar-te a fer la millor elecció possible.
No importa quina maquina d'ozó estiguis buscant, amb aquesta guia tindràs tot el que necessites per fer una compra informada, assegurant-te d'aconseguir exactament el que vols, dins del teu pressupost.

🤑 La maquina d'ozó Més Barata

Generador d'Ozó 6000 mg/ h Purificador Ozó d'Aire Professional amb Temporitzador de 180 min per a Eliminaciónn d'Olor i Desinfecció

Generador d'Ozó 6000 mg/ h Purificador Ozó d'Aire Professional amb Temporitzador de 180 min per a Eliminaciónn d'Olor i Desinfecció La Mes Barat
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques maquina d'ozó marca Sailnovo 📌
 • 【Generador de ozno pontente 6000mg / h 】Amb una producció màxima d'ozó de 6000mg per hora i una tecnologia de corrent de bresca, aquest generador d'ozó té un gran força en comparació amb les unitats de sortida més petites.
 • 【Creu un ambient d'aire net i desinfectant per a vostè】Aquest generador d'ozó professional és ideal per a l'eliminació d'olors extremadament fortes (per exemple, olor a cremat, olor de vàter), desinfecció de lloc específicales(per exemple, tractament automotriu) i remediació de floridura. A més de l'ús habitual en la llar, també és perfecte per a àrees més grans com a oficines, restaurants, hotels i garatges.
 • 【Ahorrrar l'energia i portàtil】El generador d'ozó està equipat amb un mànec de goma aïllant, el disseny compacte i lleuger significa que pot usar el generador d'ozó pràcticament en qualsevol lloc, en la seva llar, oficina, vaixell, automòbil, en gairebé qualsevol lloc! Consum ultra baix i estalvi d'energia. Només 50 watts que 20 hores de funcionament costen aproximadament 1 KWH.
 • 【Temporitzador de 180 mins per a ús】Totes les màquines d'ozó són només per a espais NO OCUPATS. Asseguri's que NO hi hagi persones (i NO mascotes) a l'habitació quan estigui funcionant. Torni a l'habitació quan tot l'ozó residual torni a l'oxigen, que normalment costa 30 minuts.
 • 【La placa d'ozó de ceràmica】 té una vida útil de 5 anys o 20,000 hores. Pot gaudir de la vida saludable que brinda el generador d'ozó!
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de màquines d'ozó que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les màquines d'ozó disponibles en Abril del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors màquines d'ozó veu directament a elles prement aqui!

📋 Les nostres llistes 2024 de Les màquines d'ozó

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les màquines d'ozó que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Màquines d'Ozó

Generador d'ozó, Purificador d'Aire domèstic, Màquina d'ozó portàtil multipropòsit de 500 MG/h amb 6 temporitzadors per a Cuina, Dormitori, Sala d'Estar, bany i Oficina (500 MG/h)

Generador d'ozó, Purificador d'Aire domèstic, Màquina d'ozó portàtil multipropòsit de 500 MG/h amb 6 temporitzadors per a Cuina, Dormitori, Sala d'Estar, bany i Oficina (500 MG/h) TOP 2
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques maquina d'ozó marca Cozime 📌
 • 🍀🍀 【Esterilització eficient, segura i no tòxica】 El purificador d'aire utilitza l'última tecnologia de generació d'ozó per a purificar la qualitat de l'aire i l'aigua per a eliminar eficaçment bacteris, virus, residus de pesticides, metalls pesants ​​i metalls pesants ​​en fruites i verdures. La taxa d'esterilització pot aconseguir el 99%.
 • 🍀🍀 【6 mètodes d'esterilització flexibles】 Seleccioni l'interval de temps pressionant el botó, 5 minuts, el drap blanc es pot blanquejar, esterilitzar i desodorizar; 10 minuts, pot eliminar eficaçment pesticides i virus de fruites i verdures; 15 minuts, per als plats, les joguines s'esterilitzen; 20 minutos, pot esterilitzar la superfície de la pell, mans, peus; 30 minuts, esterilitza carns i peixos crus; 60 minuts, pot purificar l'aire en habitacions, oficines, etc.
 • 🍀🍀 【Qualitat de l'aigua purificada】 L'ozó pot matar els bacteris en l'aigua i descompondre-les en oxigen, la qual cosa pot augmentar el contingut d'oxigen en l'aquari i l'aigua purificada per a satisfer les seves necessitats i millorar la qualitat de vida. .
 • 🍀🍀 【Purificació d'aire】 Quan el producte s'utilitza per a purificar l'aire, es recomana que les persones i els animals no romanguin en un espai tancat, per a no pertorbar l'olor particular de l'ozó. La grandària petita i el disseny compacte del generador d'ozó el fan molt adequat per al seu ús en sales o oficines petites.
 • 🍀🍀 【Economia i servei al client】 Si té alguna pregunta, no dubti a contactar-nos a través del correu electrònic de Amazon. La seva potència de treball és de només 12 watts, la qual cosa no malgasta molta energia. Recordatori: no és necessari obrir durant 24 hores, 5-6 hores al dia tindran el millor efecte d'esterilització.
+ Veure mes Caracteristiques

Sailnovo Generador d'Ozó Llar 6000 mg/h Màquina d'Ozó Per a Cotxe Desinfectador d'ozó Purificador Ozó d'Aire amb Temporitzador de 180 min per a Eliminaciónn d'Olor i Desinfecció

Sailnovo Generador d'Ozó Llar 6000 mg/h Màquina d'Ozó Per a Cotxe Desinfectador d'ozó Purificador Ozó d'Aire amb Temporitzador de 180 min per a Eliminaciónn d'Olor i Desinfecció TOP 3
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques maquina d'ozó marca Sailnovo 📌
 • 【Generador d'ozó 6000 mg/h】 L'ozó s'ha convertit en una eina preciosa per a combatre el virus.. Una alternativa efectiva que utilitza el millor desinfectant de la naturalesa, l'ozó. Aquesta màquina és capaç de produir fins a 6000 mg d'ozó per hora. El resultat és un 99,9% de neteja superficial i ambiental. A diferència de la majoria de la competència que infla els seus rendiments a 10000 mg / ho 28000 mg / h. Les nostres devolucions són reals.
 • 【Espectre de aplicacion àmplia 】El màquina d'Ozó es pot usar en molts llocs, així com en la llar, el bany, les àrees per a fumadors, les àrees de mascotes, els cellers a humitat, les àrees danyades per automòbils i incendis, etc. Equipat amb una ansa, pot portar-lo a qualsevol part. Instal·li un ventilador perquè l'ozó pugui entrar en contacte amb les espores (per a un millor efecte).
 • 【Operació només en un espai buit】 Asseguri's que ningú (ni tan sols mascotes) sigui a l'habitació quan el dispositiu l'ozó està funcionant.
 • 【Temporitzador i manteniment de 180 minuts 】Temporitzador de 180 minuts i manera d'atracament i li recomanem encaridament que configuri el temporitzador abans de sortir de l'habitació.
 • 【Placa d'ozó ceramica 】amb 5 anys o 20,000 hores de vida. Gaudeix d'una vida saludable amb desinfectador d'ozó.
+ Veure mes Caracteristiques

MELOPHY Generador d'ozó, 28000mg / h Dispositiu d'ozó amb 2 Maneres, purificador d'Aire d'ozó Industrial amb Temporitzador, per a Habitacions, garatges, Granges, hotels, Neta fins a 300㎡

MELOPHY Generador d'ozó, 28000mg / h Dispositiu d'ozó amb 2 Maneres, purificador d'Aire d'ozó Industrial amb Temporitzador, per a Habitacions, garatges, Granges, hotels, Neta fins a 300㎡ TOP 4
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques maquina d'ozó marca MELOPHY 📌
 • ★【Generador d'ozó eficient】 Amb una producció de 28.000 mil·ligrams per hora,Pot eliminar ràpidament totes les olors, inclosos els del fum, les mascotes, la cuina, la floridura, els projectes de millores per a la llar i altres COV com el formaldehid, ajudar a eliminar i retardar el creixement de floridura i fongs, reduir els al·lergògens i crear un ambient d'aire net. Perquè les olors internes es puguin eliminar més ràpidament. L'àrea de neteja és de 300㎡.
 • ★【Dispositiu d'ozó amb 2 maneres de neteja】 La manera "AIRE" és per a purificar i desinfectar l'aire interior que flueix en una àrea gran, com a apartaments, soterranis, oficines, passadissos. La manera "aigua" utilitza el conducte d'aire per a introduir ozó en una àrea petita designada o líquid per a desinfecció, no sols es pot usar per a esterilitzar guarda-robes / armari / llit de mascotes, sinó també desinfectar fruites, verdures i aigua.
 • ★【Temporitzador de 2 hores i espera】 Pot configurar el temps de neteja fins a 2 hores o la manera "ESPERA". El temps es pot ajustar segons la grandària de l'habitació i la intensitat de l'olor a neutralitzar. Avís: quan està en funcionament, la seva família / mascotes tenen prohibit romandre a l'habitació. Una vegada finalitzada la purificació, esperi 30-60 minuts abans de tornar a l'àrea de purificació, obri la porta / finestra per a mantenir la ventilació.
 • ★【No es necessita filtre】El generador d'ozó utilitza ionització d'alt voltatge per a descompondre i polimeritzar part de l'oxigen en l'aire en ozó. L'ozó s'allibera de la màquina a l'aire, l'O3 s'adhereix a bacteris, fongs, olors i altres contaminants i, a nivell molecular, destrueix la paret cel·lular. Llavors, no sols no requereix un filtre, sinó que també elimina els contaminants, reduint l'ozó a oxigen sense causar contaminació ambiental.
 • ★【Portàtil i els Àrees aplicables】 El Purificador d'Aire Ozone és de 22 * 21 * 15cm / 2.5kgs, equipat amb un mànec de goma aïllant.Només necessita pressionar els botons en el panell de control, pot posar en funcionament el seu generador d'ozó en qüestió de segons.Els generadors d'ozó són molt adequats per a habitacions,granges, àrees per a fumadors, vehicles,hotels i restaurants. Si té alguna pregunta, enviï'ns un correu electrònic, li respondrem dins de les 24 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

600 mg/h Digital d'Ozó generador d'ozó desintoxicació Màquines Per a fruites verdures carn Aigua dolça Hydro ponics

600 mg/h Digital d'Ozó generador d'ozó desintoxicació Màquines Per a fruites verdures carn Aigua dolça Hydro ponics TOP 8
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques maquina d'ozó marca ZJchao 📌
 • Purificador d'aire de generador d'ozó --- També és un dispositiu popular per a purificar les olors de l'aire. Els experts consideren que aquest model és un dels sistemes d'esterilització més potents i convenients del mercat actual. Generi ràpidament ozó per a un alt nivell de treball de desinfecció, usi-ho per a purificar l'aigua, desinfecti l'aire, netegi les verdures i fruites, etc. Reemplaci i dissolgui el medicament químic en la superfície de fruites i verdures.
 • Un dispositiu increïblement útil --- aquest és un generador d'ozó
 • Elimini l'olor --- Elimini l'olor del bany, refrigerador, gabinet, etc. A més, pot eliminar l'olor corporal de l'animal, prevenir la regeneració dels bacteris microbians de la catifa.Pot degradar fongs, b
 • Mantingues la teva salut --- Mantingues la teva saludl generador d'ozó i el sistema circulatori al mateix temps comencen, el treball ininterromput, el grau màxim
 • Fort eliminació d'olors i renovació de l'aire --- Elimini ràpidament tot tipus de mala olor en el refrigerador, augmenti l'ozó en la peixera i purifiqui l'aigua. El dispositiu elimina pràcticament TOTES les males olors causades ​​per floridura, cigarrets / fum de cigarrets, mascotes, vapors de pintura / detergent, pols, danys per aigua, fum, olors de cuina
+ Veure mes Caracteristiques

Generador d'ozó Ozonizador 6000 MG/ h, Purificador d'Aire Industrial per a Dormitori, Fum, Automòbils i Mascotes

Generador d'ozó Ozonizador 6000 MG/ h, Purificador d'Aire Industrial per a Dormitori, Fum, Automòbils i Mascotes TOP 9
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques maquina d'ozó marca marque générique 📌
 • 【GENERADOR D'OZÓ 6000mg/ h】aquest generador d'ozó professional és ideal per a la neutralització d'olors fins i tot d'olors extremadament fortes (per exemple, olor a cremat, olor de vàter), desinfecció (per exemple, tractament automotriu) i remediació de floridura. Creu un ambient d'aire net i desinfectant per a vostè.
 • 【ESPECTRE D'APLICACIÓ ÀMPLIA 】El generador d'ozó es pot usar en molts llocs, així com en la llar, el bany, les àrees per a fumadors, les àrees de mascotes, els cellers a humitat, les àrees danyades per automòbils i incendis, etc. Equipat amb una ansa, pot portar-lo a qualsevol part. Instal·li un ventilador perquè l'ozó pugui entrar en contacte amb les espores (per a un millor efecte).
 • 【UTILITZI NOMÉS EN UN ESPAI BUIT 】Recomanem encaridament, configuri el temporitzador i surti de l'habitació. Quan el purificador d'ozó està en funcionament, la seva família i les seves mascotes no permaneceran a l'habitació.
 • 【TEMPORITZADOR I MANTENIMENT DE 180 MINUTS 】Pot configurar el temps de neteja fins a 3 hores, temps suficient per a eliminar les olors persistents i la manera MANTENIR contínuament.
 • 【PLACA D'OZÓ CERÀMICA 】amb 5 anys o 20,000 hores de vida. Gaudeix d'una vida saludable amb Ozone Generator.
+ Veure mes Caracteristiques

DXIII DELUXE13 Generador d'Ozó Domèstic Multifuncional Purificador d'Aire Filtre Hepa

DXIII DELUXE13 Generador d'Ozó Domèstic Multifuncional Purificador d'Aire Filtre Hepa TOP 10
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques maquina d'ozó marca DXIII DELUXE13 📌
 • Generador d'Ozó Multifuncional domèstic Portàtil l'ajudarà a eliminar patògens de l'aigua, aire i aliments. Descobreix el poder de l'ozó, el qual posseeix acció bactericida, capacitat de desinfecció i esterilització, i eliminació d'agents contaminants de l'aire. El purificador d'aire que mantindrà la teva casa lliure de contaminants com per exemple el formaleido, el més nociu d'ells i que es troba a l'interior de les llars.
 • Purifica i elimina l'ambient de microorganismes, virus, bacteris, àcars ajudant a protegir-nos de diversos agents externs causants d'al·lèrgies i malalties. A més, quitació les males olors, com els provocats pel tabac. Potent Filtrat d'aire fins a un 99,95% de contaminació filtrada, Filtra pols fina (PM2.5) > 99% (1 hora)%, Elimina partícules ultrafinas de fins a 0.02μm,
 • També elimina els patògens de l'aigua, la qual cosa permet beure aigua pura o submergir aliments en ella per a eliminar paràsits, pesticides, etc.
 • És de grandària reduïda, per la qual cosa s'adapta a qualsevol habitació, purificant una superfície de 120 m² en tot just 15 minuts.
 • Neta l'aire de l'interior de la nostra llar i l'allibera de pols, pol·len, pelusses, gasos nocius com les coles i partícules tòxiques. Elimina les olors del fum del tabac, olors de menjar. Mata els bacteris, gérmen, és perfecte per a l'ús domèstic o d'oficina: especialment per a llar, salons, banys, cuines, rebostos, oficines, sales d'espera, comerços, jardins d'infància, salons de bellesa, bars, salons de spa, botigues d'animals, etc. | 2 Anys de Garantia Oficial
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Maquina d'Ozó

Nota 9.9
CLIPSEAM Generador d'Ozó 20.000 MG/h per a Tractar Superfícies de fins a 250 m², Elimina Agents contaminants, Enviament i garantia Des d'Europa
CLIPSEAM Generador d'Ozó 20.000 MG/h per a Tractar Superfícies de fins a 250 m², Elimina Agents contaminants, Enviament i garantia Des d'Europa
Nota 8.5
Generador d'Ozó 10,000mg/h,Purificador d'Aire Desodorizador d'Ozó, per a Eliminaciónn d'Olor i Desinfecció, Neta fins a 300㎡
Generador d'Ozó 10,000mg/h,Purificador d'Aire Desodorizador d'Ozó, per a Eliminaciónn d'Olor i Desinfecció, Neta fins a 300㎡
Nota 8.0
Levoit Purificador d'Aire per a Llar amb Filtre HEPA i Carbó Activat, Lliure d'Ozó, 3 Velocitats, Llum Nocturna, Capturar Al·lèrgies, Pol·len, Fum, Olor i Caspes de Mascota, Fins a 20 m², LV-H132
Levoit Purificador d'Aire per a Llar amb Filtre HEPA i Carbó Activat, Lliure d'Ozó, 3 Velocitats, Llum Nocturna, Capturar Al·lèrgies, Pol·len, Fum, Olor i Caspes de Mascota, Fins a 20 m², LV-H132
Nota 7.8
ECODE Generador d'Ozó portàtil, Comandament a Distància, programable, purificador Aigua, Aliments Ozonator Plus 500mg/h
ECODE Generador d'Ozó portàtil, Comandament a Distància, programable, purificador Aigua, Aliments Ozonator Plus 500mg/h
Nota 7.7
supportMe Generador d'Ozó Professional, 6,000mg/h Ozó Cotxe Ozó Purificador d'Aire Maquina d'ozó per a Llar, Cuina, Oficina, Actuacions i Mascotes
supportMe Generador d'Ozó Professional, 6,000mg/h Ozó Cotxe Ozó Purificador d'Aire Maquina d'ozó per a Llar, Cuina, Oficina, Actuacions i Mascotes
Nota 7.6
Generador d'Ozó Domèstic Digital
Generador d'Ozó Domèstic Digital
Nota 7.5
Songway Ozone Generator Esterilitzador d'aire per a eliminar olors, per a llar, cuina, automòbil, garatge, autobús, vaixell, restaurant, botiga, purificador d'aire - Endoll de la UE (10000mg/h)
Songway Ozone Generator Esterilitzador d'aire per a eliminar olors, per a llar, cuina, automòbil, garatge, autobús, vaixell, restaurant, botiga, purificador d'aire - Endoll de la UE (10000mg/h)
Nota 7.4
Generador d'Ozó 20.000 MG/h Ozonizador i Purificador d'Aire per a Desinfectar Espais Eliminant Virus, Fongs, Bacteris, Al·lergògens i Males olors - Certificat CE
Generador d'Ozó 20.000 MG/h Ozonizador i Purificador d'Aire per a Desinfectar Espais Eliminant Virus, Fongs, Bacteris, Al·lergògens i Males olors - Certificat CE
Nota 7.4
Concise Home Generador D'Ozó Industrials Purificador D'Aire Ozó Purificador D'Aire (3500mg)
Concise Home Generador D'Ozó Industrials Purificador D'Aire Ozó Purificador D'Aire (3500mg)
Nota 7.4
DONGQIMI Generador d'Ozó 10.000 MG/h, Purificador Ozó d'Aire Ozonizadores Eliminació d'Olors, bacteris, àcars, Virus, etc
DONGQIMI Generador d'Ozó 10.000 MG/h, Purificador Ozó d'Aire Ozonizadores Eliminació d'Olors, bacteris, àcars, Virus, etc

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2024-03-23 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API