Les Millors Maquines d'Ondas de Xoc de Novembre 2021

🔥 Les 3 Millors Maquines d'Ondas de Xoc

*Kacsoo Màquina de teràpia d'ones de xoc 350W *ED *Masajeador d'alleujament del dolor Onda de xoc per a la disfunció erèctil, Relaxació muscular, Tractament de la fasciïtis plantar (CE)

*Kacsoo Màquina de teràpia d'ones de xoc 350W *ED *Masajeador d'alleujament del dolor Onda de xoc per a la disfunció erèctil, Relaxació muscular, Tractament de la fasciïtis plantar (CE)
Marca: Kacsoo
El Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Operació simple, instruccions clares】 El nostre equip de fisioteràpia està equipat amb instruccions detallades per a garantir que pugui aprendre a usar-lo ràpidament.Seleccioni la sonda adequada d'acord amb el lloc d'infermeria i configuri la freqüència de treball i el nivell d'energia adequats d'acord amb les instruccions, després pots gaudir del teu massatge.
 • 【Funcions poderoses】 Alleujament del dolor i tractament per a fasciïtis plantar, *tendinitis d'Aquil·les, inflamació i calcificació del tendó de l'articulació de l'espatlla, dolor en l'engonal, *epicondilitis. Els pacients poden sentir els primers efectes directament després del tractament, alleujo / reducció del dolor després d'algunes sessions de tractament, bon compliment del tractament.
 • 【Dispositiu de teràpia de pols electromagnètic】 L'aparell terapèutic per al dolor d'ones de xoc és un mecanisme físic a través de la conducció mitjana (aire o gas) de la pressió del pols mecànic, produïda per ones de so de pols pneumàtic en ones de xoc balístiques precises, el moviment i posicionament de la sonda a través de la teràpia el dolor d'una àmplia gamma de teixits humans té un bon efecte de tractament.
 • 【Canviar el lloc de la lesió】 La nostra màquina d'ones de xoc extracorpòria pot canviar l'entorn químic del lloc de la lesió, fent que els teixits produeixin i alliberin substàncies químiques que inhibeixen el dolor. Mentrestant, *Shockwave pot destruir la membrana del receptor del dolor, inhibir la producció i propagació de senyals de dolor.
 • 【Tractament d'efecte eficaç a llarg termini】 L'ona de xoc provoca la producció de pèptid *peroneo intern, que redueix la sensibilitat de l'àrea afectada al dolor i pot aconseguir un efecte de tractament eficaç a llarg termini per al dolor dels pacients. La teràpia d'ones de xoc també promou la curació dels teixits en millorar el metabolisme en l'àrea tractada i reduir la resposta inflamatòria en l'àrea afectada.
+ Veure mes Caracteristiques

*TTLIFE Màquina de teràpia d'ones de xoc, *masajeador corporal d'ones de xoc amb 7 caps, eliminació del dolor per a la disfunció erèctil i el tractament

*TTLIFE Màquina de teràpia d'ones de xoc, *masajeador corporal d'ones de xoc amb 7 caps, eliminació del dolor per a la disfunció erèctil i el tractament
Marca: TTLIFE
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Propòsit estètic: no sols pot alleujar el dolor, sinó que també estimula la formació de col·lagen i millora l'elasticitat de la pell. El teixit connectiu es tiba. Se suavitzen cicatrius i arrugues. Redueix les estries. Irritació del sistema limfàtic.
 • Salut i seguretat: Alleujament del dolor ràpid i eficient, no invasiu, sense anestèsia i no danya els teixits normals, especialment les cèl·lules necròtiques. Convenient i ràpid, cada tractament només pren 10 minuts, 5-10 tractaments. Efectiu, la taxa de curació és del 80-90%.
 • Màquina d'ones de xoc: l'energia de la màquina de tractament d'ones de xoc es basa en la tecnologia d'ones radials no enfocades i de baixa energia, que promou la curació, regeneració i reparació de tendons i teixits tous.
 • Disseny lleuger i fàcil d'usar: potent disseny compacte, interfície fàcil d'usar, petit i lleuger, fàcil d'instal·lar i usar, compressor d'aire integrat silenciós, mànec d'alumini durador
 • Operació convenient: el disseny humanitzat proporciona configuracions i una operació fàcil; proporciona diverses sondes professionals.
+ Veure mes Caracteristiques

*InLoveArts Màquina de teràpia d'ones de xoc Màquina de teràpia d'ones de xoc extracorpòries electromagnètiques per a millorar l'elasticitat de la pell *masajeador corporal eficaç

Caracteristiques 📌
 • 【EFECTIVITAT RÀPIDA】 Alta efectivitat, alleujament ràpid del dolor, No invasiu, sense anestèsia, convenient i ràpid, Cada alletament només 10 minuts, 5-10 alletament en cada sessió, Àmpliament aplicat a diferents tractaments de teixits tous
 • 【FINALITAT ESTÈTICA】 Millora de l'elasticitat de la pell. Estrenyi del teixit connectiu. Allisat de cicatrius i arrugues. Redueix les estries. Estimulació del sistema limfàtic.
 • 【DISSENY PORTÀTIL I FÀCIL】 Potent disseny compacte, interfície fàcil d'usar, petit i lleuger, fàcil d'instal·lar i usar, compressor d'aire incorporat silenciós Mango d'alumini durador
 • 【FUNCIONAMENT FÀCIL】 El disseny d'enginyeria humana proporciona un entorn i funciona còmodament; Proporciona una sonda professional diversa.
 • 【SALUT I SEGURETAT】 Elimina la cirurgia, l'eficàcia, la taxa de curació del 80-90%, no invasiu, no danya el teixit normal, especialment les cèl·lules necròtiques juguen un paper; Sense tractament hospitalari, no afecta la vida normal
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobarás Les Millors Maquines d'Ondas de Xoc durant el black friday al millor preu
Si aquestes buscant comprar Maquines d'Ondas de Xoc però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

🤑 La Maquina d'Ondas de Xoc Més Barata

S *SMAUTOP Màquina De Teràpia D'Ondas De Xoc, Màquina De Teràpia D'Ondas Corporal D'Ondas De Xoc Electromagnètiques, Per a *ElTratamiento *Ed I Alleujar El Dolor *Masajeador Muscular

S *SMAUTOP Màquina De Teràpia D'Ondas De Xoc, Màquina De Teràpia D'Ondas Corporal D'Ondas De Xoc Electromagnètiques, Per a *ElTratamiento *Ed I Alleujar El Dolor *Masajeador Muscular
Marca: S SMAUTOP
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • [FINALITAT ESTÈTICA]: Millora de l'elasticitat de la pell. Estrenyi del teixit connectiu. Allisat de cicatrius i arrugues. Redueix les estries. Estimulació del sistema limfàtic.
 • [DISSENY PORTÀTIL I FÀCIL]: Potent disseny compacte, interfície fàcil d'usar, petit i lleuger, fàcil d'instal·lar i usar, compressor d'aire incorporat silenciós Mango d'alumini durador.
 • [FÀCIL OPERACIÓ]: El disseny d'enginyeria humana proporciona un entorn i funciona convenientment; Proporciona una sonda professional diversa.
 • [SALUT I SEGURETAT: Elimina la cirurgia, l'eficàcia, la taxa de curació del 80-90%, no invasiu, no danya el teixit normal, especialment les cèl·lules necròtiques juguen un paper; Sense tractament hospitalari, no afecta la vida normal.
 • [*PINCPLE DE TREBALL]: Pot canviar l'entorn químic del lloc de la lesió, fent que els teixits produeixin i alliberin substàncies químiques que inhibeixen el dolor. Mentrestant, l'ona de xoc pot destruir la membrana del receptor del dolor, inhibir la producció i propagació de senyals de dolor. A més, l'ona de xoc provoca la producció de *endorfinas, la qual cosa redueix la sensibilitat del lloc de la lesió.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Maquines d'Ondas de Xoc que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Maquines d'Ondas de Xoc disponibles en Novembre del 2021 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Maquines d'Ondas de Xoc veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Maquina d'Ondas de Xoc Calitat - Preu

4YANG Màquina de teràpia d'ones de xoc *Masajeador corporal *ShockWave, ús per a tractament de disfunció erèctil *ED i *masajeador muscular profund *Relax (aprovació CE)

4YANG Màquina de teràpia d'ones de xoc *Masajeador corporal *ShockWave, ús per a tractament de disfunció erèctil *ED i *masajeador muscular profund *Relax (aprovació CE)
Marca: 4YANG
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 🛒 【Principi de funcionament】 Quan els músculs i la fàscia s'uneixen, causarà dolor en els músculs i les articulacions. El massatge ordinari no pot arribar a la capa de la fàscia, però l'ona de xoc pot penetrar l'ona de so i penetrar profundament en la capa de la fàscia per a separar els músculs de la fàscia, resoldre fonamentalment el problema i acomiadar-se de la *sub-salut.
 • 🛒 【Millora diverses molèsties físiques】 Les persones modernes són propenses a símptomes *sub-saludables com a dolor de coll, dolor d'esquena, dolor d'espatlla i dolor d'esquena. L'ús d'aquesta màquina pot millorar efectivament la duresa de la pell i els músculs i reactivar els músculs rígids.
 • 🛒 【Característiques de la fisioteràpia d'ones de xoc】 ①El lloc d'acció és clar, amb poc impacte en altres teixits humans. ②La fisioteràpia no és tan perillosa com la cirurgia. ③ Prengui-ho durant molt de temps i prengui'l gradualment, que és més acceptable per al cos. ④Es pot usar a casa, i algunes molèsties físiques es poden tractar immediatament.
 • 🛒 【Panell d'operació simple】 Hi ha icones de les parts del cos corresponents en el panell d'operació, simplement pressioni el botó corresponent de la part que desitja *masajear. La pantalla digital pot mostrar la intensitat i freqüència del massatge en temps real.
 • 🛒 【Fàcil de transportar】 Tot el conjunt de màquines i accessoris estan empaquetats en una maleta de mà per a facilitar el seu transport. Fins i tot quan es va de vacances, viatja, etc., pot portar-ho i usar-ho en qualsevol moment
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2021 de Les Maquines d'Ondas de Xoc

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Maquines d'Ondas de Xoc que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Maquines d'Ondas de Xoc

*TTLIFE Màquina de teràpia d'ones de xoc amb 7 capçals Màquina de teràpia d'ones de xoc portàtil *Masajeador muscular profund per a teràpia Dolor/Tractament de disfunció erèctil

Caracteristiques 📌
 • 【Paràmetres del producte】 Instrument de teràpia d'ones de xoc 50HZ amb 7 capçals. Voltatge entre AC220V, potència màxima 350W, funcions completes, fàcil d'operar. La teràpia d'ones de xoc també pot promoure la curació dels teixits en millorar el metabolisme de l'àrea tractada i reduir la inflamació en l'àrea afectada.
 • 【Principi de funcionament】 L'instrument de teràpia del dolor per ones de xoc és un mecanisme físic que condueix la pressió del pols mecànic a través d'un mitjà (aire o gas) i converteix les ones sonores de pols pneumàtic en ones de xoc balístiques precises. La sonda es mou i es col·loca a través del tractament, que es produirà a partir d'una àmplia gamma de teixits humans. El dolor té un bon efecte terapèutic.
 • 【Funció de gran aconsegueixi】 L'ona de xoc pot tractar una varietat de dolors: dolor d'espatlla, fasciïtis calcificada, inflamació amb radi o *supraulnar, *tendinitis *trocantérea, dolor de cintura o cua, *tendinitis *pa, síndrome de pressió tibial, dolor en el tendó d'Aquil·les, fasciïtis de la base del peu, *panicotomía, grassa eliminació, tractament de disfunció erèctil
 • 【Disseny lleuger i fàcil d'usar】 Disseny potent i compacte, interfície fàcil d'usar, petit i lleuger, fàcil d'instal·lar i usar, compressor d'aire incorporat silenciós, mànec d'alumini durador.
 • 【Ús ampli】 Massatge de cos complet, fisioteràpia, pèrdua de pes, modelatge del cos, en resum, l'ona de xoc és una nova i perfecta màquina de bellesa multifuncional.
+ Veure mes Caracteristiques

*HUKOER Màquina de teràpia d'ones de xoc, *masajeador corporal, eliminació del dolor per a la disfunció erèctil i tractament de la disfunció erèctil i *masajeador muscular profund

Caracteristiques 📌
 • Propòsit estètic: no sols pot alleujar el dolor, sinó també estimular la formació de col·lagen i millorar l'elasticitat de la pell. El teixit connectiu es tiba. Les cicatrius i arrugues se suavitzen. Redueix les estries. Irritació del sistema limfàtic.
 • Salut i seguretat: alleujament del dolor eficient i ràpid, no invasiu, sense anestèsia i no danya els teixits normals, especialment les cèl·lules necròtiques. Convenient i ràpid, cada tractament només pren 10 minuts, 5-10 tractaments. Efectiu, la taxa de curació és 80-90%.
 • Disseny lleuger i fàcil d'usar: disseny compacte potent, interfície fàcil d'usar, petit i lleuger, fàcil d'instal·lar i usar, compressor d'aire silenciós incorporat, mànec d'alumini durador
 • Operació convenient: el disseny humanitzat proporciona configuracions i operació fàcil; Proporciona diverses sondes professionals.
 • Màquina d'ones de xoc: l'energia de la màquina de tractament d'ones de xoc es basa en la tecnologia d'ones radials no enfocades i de baixa energia, que promou la curació, la regeneració i la reparació de tendons i teixits tous.
+ Veure mes Caracteristiques

*KKTECT Màquina De Teràpia D'Ondas De Xoc, Màquina De Teràpia D'Ondas De Xoc Extracorpòries Electromagnètiques, *Masajeador Corporal D'Ondas De Xoc Electromagnètiques, Múscul

Caracteristiques 📌
 • 【SALUT I SEGURETAT】 Elimina la cirurgia, l'eficàcia, la taxa de curació del 80-90%, no invasiu, no danya el teixit normal, especialment les cèl·lules necròtiques juguen un paper; Sense tractament hospitalari, no afecta la vida normal.
 • 【DISSENY PORTÀTIL I FÀCIL】 Potent disseny compacte, interfície fàcil d'usar, petit i lleuger, fàcil d'instal·lar i usar, compressor d'aire incorporat silenciós Mango d'alumini durador.
 • 【FUNCIONAMENT FÀCIL】 El disseny d'enginyeria humana proporciona un entorn i funciona còmodament; Proporciona una sonda professional diversa.
 • 【FINALITAT ESTÈTICA】 Millora de l'elasticitat de la pell. Estrenyi del teixit connectiu. Allisat de cicatrius i arrugues. Redueix les estries. Estimulació del sistema limfàtic.
 • 【Àmbit d'aplicació】 Dispositiu de teràpia d'ones de xoc adequat per a totes les edats. Adequat per a fatiga, dolor d'esquena, dolor de columna cervical, mal humor, insomni i altres problemes. Deixi'm dir-li adéu a la *sub-salut.
+ Veure mes Caracteristiques

*BIUYYY Màquina de Massatge Muscular de Teixit Profund, *ED Màquina de Teràpia d'Ondas de Xoc extracorpòria electromagnètica amb 7 Capçals per a l'Alleujament del Dolor,B

Caracteristiques 📌
 • ▶ Múltiples funcions: l'ona de xoc té els següents efectes: millorar la circulació sanguínia. Acceleri la remodelació òssia i la curació. Millorar la microcirculació i el metabolisme. Té efecte analgèsic. Tractament de disfunció erèctil ed.
 • ▶ Operació simple: El nostre equip de fisioteràpia està equipat amb instruccions detallades per a garantir que pugui aprendre a usar-la ràpidament. Substituint la sonda apropiada d'acord amb el lloc d'infermeria i configura la freqüència de treball i el nivell d'energia apropiat d'acord amb la instrucció, llavors pot gaudir el seu massatge
 • ▶ Convenient i ràpid: no invasiu, sense anestèsics, convenients i ràpids. Per l'aplicació específica dels xocs, l'estrès amb els teixits circumdants és bastant insignificant.
 • ▶ Disseny portàtil i fàcil: màquina de teràpia d'ones de xoc, el disseny d'enginyeria humana proporciona configuració i funciona convenientment; per a garantir un efecte de sortida de xoc instantani.
 • ▶ El millor regal per a vostè i la seva família: treballant a llarg termini. Dolor muscular. Cansat i feble. Necessita un dispositiu de fisioteràpia portàtil per a relaxar-se i gaudir de la vida. Els pares estan envellint i els seus cossos s'estan deteriorant. Necessiten una màquina de teràpia d'ona de xoc portàtil per a dragar els ossos i alleujar el dolor.
+ Veure mes Caracteristiques

Sistema de teràpia del dolor, instrument de fisioteràpia d'ones de xoc extracorpòries, màquina de massatge muscular amb teràpia de disfunció erèctil per a alleujar el dolor i controlar (EU)

Caracteristiques 📌
 • INSTRUMENT DE FISIOTERÀPIA D'ONDA DE XOC: L'aparell terapèutic per al dolor d'ones de xoc és un mecanisme físic a través de la conducció mitjana (aire o gas) de la pressió del pols de les ones mecàniques.Mentrestant, les ones de xoc poden destruir la membrana del receptor del dolor, inhibir la producció i propagació de senyals de dolor.reduint la sensibilitat del lloc de la lesió al dolor
 • ALLEUJA EL DOLOR MUSCULAR: L'efecte del massatge pot arribar directament a la capa de la fàscia, la qual cosa pot resoldre fonamentalment diversos problemes causats ​​per la tensió muscular. Treballa en les parts del cos que han estat afectades pel dolor durant molt de temps per a resoldre el problema del dolor muscular..
 • MILLORAR LA CÈL·LULA: Millora la cèl·lula, augmenta l'activitat del canal iònic, promou la divisió cel·lular, estimula les citocines per a millorar la permeabilitat.
 • MILLORA LA CIRCULACIÓ DE LA SANG: Millora la circulació sanguínia, augmenta el factor de creixement, millora la mitosi cel·lular.Promou les cèl·lules de fibra calcificada i promou la síntesi de col·lagen i el massatge.
 • SERVEI: Si té alguna pregunta durant el procés de compra i ús, contacti'ns a temps.Comptem amb un servei al client professional per a respondre les seves preguntes dins de les 24 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

*ABOX Pistola de Massatge Muscular,*Masajeador de Músculs de Teixit Profund amb 30 Nivells Ajustables, 8 Capçals de Massatge, 3300 RPM, Ultra Silenciosos per a Relaxació Fatiga, Ideal per a Gimnàs

Caracteristiques 📌
 • 【VERSIÓ ACTUALITZADA】*ABOX, la marca de la pistola de massatge més venuda en Amazon.es, es publica la pistola de versió totalment nova. Incorporat el motor de 30W, li dóna cops amb 30 nivells ajustables de velocitat(amb funció de memòria) i amb profunditat de fins a 12 mm. La pistola de massatge muscular *ABOX l'ajuda a alleujar el dolor muscular i la rigidesa, fer el *warm-*up abans d'exercicis, i després d'esports, reduir àcid làctic quedat en múscul.
 • 【SOROLL ULTRA BAIX】*ABOX es dedica al desenvolupament de motors de baix soroll, amb l'última tecnologia, li ofereix una pistola de massatge amb motor potent de 30W però amb soroll de no més que 45 *db al mateix temps. I amb ports per a dissipar la calor, es *desminuye el soroll encara més i es prolonga la vida del motor. El *masajeador professional de teixit profund li dóna fins a 3.300 percussions per minut.
 • 【8 CAPÇALS DE MASSATGE】A més de capçals clàssic amb la *ABOX pistola de massatge 009, que és de forma rodona, de fong per a músculs de l'abdomen, el pit i les cames; forma cònica per a músculs romboides de l'esquena i forma d'O per a espatlles, columna cervical i músculs bilaterals; la versió nova li ofereix 4 capçals més: Capçal d'Onda, de de Forma-C, d'Aire i de polze. Nota: No es pot usar-la directament a la columna cervical i la columna.
 • 【DURADA DE BATERIA MÉS LLARGA】El *masajeador de músculs compte amb la bateria de 2600 *mAh, li permet un temps d'ús de 6-10 hores després de la càrrega completa(2.5-4 hores). El material principal és ABS i productes de protecció de gel de sílice per a evitar caigudes i col·lisions. Amb el pes de 0,94 kg i la dimensió de 24.5*23**7cm, és desmuntable, compacte i fàcil de portar, i no es converteix en una càrrega a causa del pes durant l'ús.
 • 【MANGO ANTILLISCANT】L'agarri ergonòmic li permet aconseguir el 90% del seu cos fàcilment, i el mànec amb el disseny esmerilat amb fricció més i pes lleuger, es pot agafar-ho bé fins i tot amb la mà amb suor al gimnàs sense caure per accident o cansament. Si té qualsevol problema durant l'ús, posi's contacte amb *ABOX directament en *Amazon, estem en el seu servei.
+ Veure mes Caracteristiques

*Kacsoo Màquina de Teràpia d'Ondas de Xoc Màquina per a Alleujar el Dolor amb Ondas de Xoc Extracorpòries Dispositiu Multifuncional de Missatges per a Alleujar el Dolor amb Ondas de Xoc Físiques

Caracteristiques 📌
 • 💆MÀQUINA *SHOCKWAVE: basada en la tecnologia d'ones radials de baixa energia desenfocades, aquesta màquina de teràpia d'energia d'ones de xoc promou els processos de curació, regeneració i reparació dels tendons i teixits tous.
 • 💇 SEGUR I D'ALTA EFICIÈNCIA: la teràpia d'ones de xoc és un mètode innovador per a tractar el dolor, el tractament és no quirúrgic i no invasiu. Cada alletament sol 20 minutos, 5-10 alletant en cada sessió. Àmpliament aplicat a diferents tractaments de teixits tous.
 • 🙍Àmplia aplicació: adopta 5 puntes de grandària per a tot l'alleujament del dolor en les articulacions, freqüència de 216 Hz, permet aconseguir els 8 cm per via subcutània, no sols s'usa per a alleujar el dolor, sinó que estimula la formació de col·lagen, també s'aplica per a la disfunció erèctil i molts propòsits estètics.
 • 🙎 【PAQUET INCLÒS】 1 × Màquina de teràpia d'ones de xoc, 1 × *Shockwave g-un, 5 × Trans-*mitter, 4 × *Bull-*ets i *ba-*rrels set, 1 × *Shockwave g-un *holder. Aquesta màquina de teràpia d'ones de xoc es pot utilitzar a casa o en el saló.
+ Veure mes Caracteristiques

*Beurer EM49 - *Electroestimulador digital, per a alleujar el dolor muscular i l'enfortiment muscular, massatge, *EMS, *TENS, pantalla *LCD blava, 2 Canales, 4 elèctrodes autoadhesius, color blanc

Caracteristiques 📌
 • Tractament del dolor (*TENS); Estimulació muscular (*EMS)
 • Desconnexió de seguretat
 • Intensitat ajustable
 • Indicació de posicionament dels elèctrodes
 • 4 elèctrodes de gel autoadhesius inclosos (45 x 45 mm)
 • 2 canals regulables per separat
 • 64 aplicacions *preprogramadas
 • 6 programes individualitzables: freqüència, ample del pols, temps d'encesa/apagada programables
 • Pantalla *LCD inversa amb *retroiluminación blava
 • *Doctors-*Function per a aconseguir l'adaptació ideal al seu programa de tractament personalitzat
+ Veure mes Caracteristiques

Màquina de Teràpia d'Ondas de Xoc Extracorpòria Electromagnètica *Masajeador Muscular per a Alleujar el Dolor Màquina Anticel·lulítica *ED Tractament Millorar la Circulació Sanguínia(110-240V)

Caracteristiques 📌
 • 【DISPOSITIU DE TERÀPIA DE POLS ELECTROMAGNÈTIC】 L'aparell terapèutic per al dolor d'ona de xoc és un mecanisme físic a través de la conducció mitjana (aire o gas) de la pressió del pols mecànic, produïda per ones de so de pols pneumàtic en ona de xoc balística precisa, el moviment i el posicionament de la sonda a través de la teràpia, pot succeir al dolor d'una àmplia gamma de teixits humans té un bon efecte de tractament.
 • 【FUNCIONS POTENTS relleu Alleujament del dolor i tractament de la fasciïtis plantar, *tendinitis d'Aquil·les, inflamació i calcificació del tendó de l'articulació de l'espatlla, dolor en l'engonal, *epicondilitis. Els pacients poden sentir els primers efectes directament després del tractament, alleujo/reducció del dolor després d'algunes sessions de tractament, bon compliment del tractament.
 • 【CANVIÏ EL LLOC DE LESIONS】 La nostra màquina d'ones de xoc extracorpòries pot canviar l'entorn químic del lloc de la lesió, fent que els teixits produeixin i alliberin substàncies químiques que inhibeixen el dolor. Mentrestant, *Shockwave pot destruir la membrana del receptor del dolor, inhibir la producció i propagació de senyals de dolor.
 • 【TRACTAMENT D'EFECTE EFECTIU A llarg termini】 L'ona de xoc produeix la producció de pèptid *peroneo intern, que redueix la sensibilitat de l'àrea afectada al dolor i pot aconseguir un efecte de tractament efectiu a llarg termini per al dolor dels pacients. La teràpia d'ones de xoc també promou la curació dels teixits en millorar el metabolisme en l'àrea tractada i reduir la resposta inflamatòria en l'àrea afectada.
 • 【COMPRA 100% SENSE RISC】 *Sorand promet 1 any de garantia de qualitat, pèrdua de peces, reemplaçament gratuït. Si té alguna pregunta sobre prevenda i postvenda, sempre estem al seu servei, respongui dins de les 24 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

*TTLIFE Màquina de teràpia d'ones de xoc 220V Onda de So Vibrant Màquina de Fisioteràpia per a *Masajeador Muscular Corporal Amb 7 capçals de massatge per a Alleujament del Dolor,Muscular i Articular

Caracteristiques 📌
 • ✅【*Lattice Xoc *Wave】: En persones amb tensió muscular, els músculs i la fàscia s'uneixen, causant dolor muscular i articular. El massatge normal no pot aconseguir la capa de la fàscia. Les ones de xoc fraccionals poden penetrar profundament en la capa de la fàscia i separar els músculs de la fàscia vibrant les ones de so, resolent el problema des de l'arrel i permetent als usuaris dir adéu a la *sub-salut.
 • ✅【Millori diverses molèsties físiques】: La gent urbana moderna sovint se senti per llargs períodes de temps. Els treballadors i els agricultors sovint fan treball físic. El cos és propens a la fatiga, propens als símptomes de mala salut, com a dolor cervical, dolor d'esquena, dolor d'espatlla i dolor d'esquena. L'ús d'aquesta màquina pot millorar efectivament la duresa de la pell i els músculs, permetent que els músculs rígids es reactivin.
 • ✅【Efectivitat Ràpida】 :Alta efectivitat, alleujament ràpid del dolor, No invasiu, sense anestèsia, convenient i ràpid, Cada alletament només 10 minuts, 5-10 alletament en cada sessió, Àmpliament aplicat a diferents tractaments de teixits tous.
 • ✅【Portàtil】: Tot el conjunt de màquines i accessoris estan embalats en una maleta de mà per a facilitar el seu transport. Fins i tot sortir de vacances, viatjar, etc. no retardarà el tractament.
 • ✅【Panell d'operació simple】: Hi ha icones de les parts del cos corresponents en el panell d'operació, només pressioni el botó corresponent per a la part que desitja *masajear. La pantalla digital pot mostrar la força i la freqüència del massatge en temps real.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Maquina d'Ondas de Xoc

Nota 9.9
*TTLIFE Màquina De Teràpia D'Ondas De Xoc Instrument De Teràpia *ED Portàtil De *Masajeador Professional Per a Alleujar El Dolor Muscular Adequat Per al Tractament Corporal/Protecció De la Salut
*TTLIFE Màquina De Teràpia D'Ondas De Xoc Instrument De Teràpia *ED Portàtil De *Masajeador Professional Per a Alleujar El Dolor Muscular Adequat Per al Tractament Corporal/Protecció De la Salut
Fabricant TTLIFE
Nota 8.5
*Masajeador per a alleujar el dolor *ED, màquina de relaxació, teràpia d'ones de xoc, instrument de fisioteràpia per a alleujar el dolor, massatge i modelar el cos(EU *plug)
*Masajeador per a alleujar el dolor *ED, màquina de relaxació, teràpia d'ones de xoc, instrument de fisioteràpia per a alleujar el dolor, massatge i modelar el cos(EU *plug)
Fabricant Uxsiya
Nota 8.0
4YANG Màquina de teràpia d'ones de xoc, *masajeador professional per a alleujar el dolor muscular, màquina de teràpia de tractament *Ed,per a teràpia,massatge per a alleujar el dolor, modelar el cos
4YANG Màquina de teràpia d'ones de xoc, *masajeador professional per a alleujar el dolor muscular, màquina de teràpia de tractament *Ed,per a teràpia,massatge per a alleujar el dolor, modelar el cos
Fabricant 4YANG
Nota 7.8
*Yueyi Màquina de Teràpia d'Ondas de Xoc, per al Tractament del Dolor Articular i la disfunció erèctil Millorar la Circulació Sanguínia
*Yueyi Màquina de Teràpia d'Ondas de Xoc, per al Tractament del Dolor Articular i la disfunció erèctil Millorar la Circulació Sanguínia
Fabricant Yueyi
Nota 7.7
*TTLIFE Màquina De Teràpia D'Ondas De Xoc Portàtil *ED Elèctric Màquina De Teràpia De Tractament Instrument De Fisioteràpia D'Ondas De Xoc Amb 7 Capçals De Massatge Màquina De Massatge Corporal
*TTLIFE Màquina De Teràpia D'Ondas De Xoc Portàtil *ED Elèctric Màquina De Teràpia De Tractament Instrument De Fisioteràpia D'Ondas De Xoc Amb 7 Capçals De Massatge Màquina De Massatge Corporal
Fabricant TTLIFE
Nota 7.6
*SEAAN Màquina de Teràpia d'Ondas de Xoc per a *ED, electromagnètiques extracorpòries amb 7 capçals de massatge, fisioteràpia per a la bellesa, *masajeador corporal d'ones de xoc electromagnètiques
*SEAAN Màquina de Teràpia d'Ondas de Xoc per a *ED, electromagnètiques extracorpòries amb 7 capçals de massatge, fisioteràpia per a la bellesa, *masajeador corporal d'ones de xoc electromagnètiques
Fabricant SEAAN
Nota 7.5
*LYWIR Multifuncional Onda de So Vibrant Màquina Màquina De Teràpia D'Ondas Corporal D'Ondas De Xoc Electromagnètiques amb 7 Capçals de Massatge,per a Relaxació Muscular
*LYWIR Multifuncional Onda de So Vibrant Màquina Màquina De Teràpia D'Ondas Corporal D'Ondas De Xoc Electromagnètiques amb 7 Capçals de Massatge,per a Relaxació Muscular
Fabricant LYWIR
Nota 7.4
*Yueyi Màquina de Teràpia d'Ondas de Xoc Màquina de Teràpia d'Ondas de Xoc extracorpòries electromagnètiques per a Millorar l'Elasticitat de la Pell *masajeador Corporal eficaç
*Yueyi Màquina de Teràpia d'Ondas de Xoc Màquina de Teràpia d'Ondas de Xoc extracorpòries electromagnètiques per a Millorar l'Elasticitat de la Pell *masajeador Corporal eficaç
Fabricant Yueyi
Nota 7.4
Accessori de recanvi de sonda de massatge *Ladieshow per a teràpia d'ones de xoc, alleujament del dolor, màquina de fisioteràpia *ED(*Slot *Type *Probe)
Accessori de recanvi de sonda de massatge *Ladieshow per a teràpia d'ones de xoc, alleujament del dolor, màquina de fisioteràpia *ED(*Slot *Type *Probe)
Fabricant Ladieshow
Nota 7.4
S *SMAUTOP Màquina de teràpia d'ones de xoc per al tractament del dolor articular massatge d'ones de xoc de teixit profund Màquina de Teràpia de Xoc *Masajeador Muscular per a Alleujar
S *SMAUTOP Màquina de teràpia d'ones de xoc per al tractament del dolor articular massatge d'ones de xoc de teixit profund Màquina de Teràpia de Xoc *Masajeador Muscular per a Alleujar
Fabricant S SMAUTOP

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2021-1-9 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables