₯ ⭐️ Els 10 Millors Assecadors d'Ungles de 2023 ⭐️

🔥 Els 3 Millors Assecadors d'Ungles

*Aokyom 168W Llum Assecadora UV Ungles, Gel Curat Màquina 36LED i Pantalla LED, amb 4 Temporitzador de *10s,*30s,*60s *99s Per a Manicura Pedicura *Nail *Art Llar, Saló

*Aokyom 168W Llum Assecadora UV Ungles, Gel Curat Màquina 36LED i Pantalla LED, amb 4 Temporitzador de *10s,*30s,*60s *99s Per a Manicura Pedicura *Nail *Art Llar, Saló El Millor
Caracteristiques 📌
 • 🌸🌸 【Sensor intel·ligent】 El sensor d'infrarojos del llum d'ungles *Aokyom està instal·lat en tots dos costats del producte. Quan posis la teva mà en ell, s'encendrà automàticament. No és necessari mantenir pressionat el botó, s'apagarà quan estengui la mà, la qual cosa és molt convenient; la pantalla *LCD d'alta definició mostra els segons restants. Això li donarà una millor elecció de maneres i aclarirà el temps que necessita.
 • 🌸🌸 【Assecador d'ungles LED de 168 W i assecat súper ràpid】 Les perles de llum LED UV de 168 W es basen en tecnologia avançada de longitud d'ona dual (365 *nm + 405 *nm), per la qual cosa es poden assecar ràpidament per a aplicar diversos tipus d'esmalt d'ungles, pedreria i enduriment de la cola . Equipat amb 36 perles de llum LED de llarga durada al mateix temps, pot assecar ràpidament les ungles recobertes amb esmalt d'ungles i escurçar el temps de curat en un 80%.
 • 🌸🌸 【4 temporitzadors i inducció automàtica】 L'assecador d'ungles proporciona 4 temps d'assecat: 10 s, 30 s, 60 s, 99 s. Pot configurar-ho segons les seves necessitats i l'estat de les ungles. Si col·loca les seves mans en l'assecador d'ungles LED sense pressionar el botó d'ajust de temps, ingressarà a la manera de calor baixa de 99 segons. La llum suau està més prop de la llum blanca i no danya els ulls ni la pell.
 • 🌸🌸 【Portàtil, gran espai】 La llum d'ungles UV LED és fàcil d'usar, només connecti-la a la font d'alimentació. Encara millor, aquest assecador d'ungles té un disseny de gran obertura que li permet assecar 10 ungles o 10 ungles dels peus al mateix temps. La base blanca és extraïble i la pantalla *LCD mostra el temps de curat, la qual cosa fa que el seu procés de manicura sigui més clarament visible. Pots usar-ho en sofàs, jardins i llits amb *power *bank.
 • 🌸🌸 【Regal perfecte】Si tens un saló de manicura, les llums d'ungles *Aokyom són molt importants per a ti.es el regal perfecte per a familiars i amics per Nadal, aniversaris, aniversari, dia festiu, dia de la mare i dia de Sant Valentí. La seva satisfacció és el nostre principal objectiu, estem actualitzant l'embalatge del producte, l'antic i el nou embalatge s'envien a l'atzar, però la funció del llum d'ungles és exactament la mateixa.Asseguri's d'utilitzar-ho amb confiança.
+ Veure mes Caracteristiques

*SUNUV Professional LED UV *Lampara Assecadora Ungles de Gel, Blanca, Curat Llum en 4 maneres per a temps *10s, *30s, *60s i *90s

*SUNUV Professional LED UV *Lampara Assecadora Ungles de Gel, Blanca, Curat Llum en 4 maneres per a temps *10s, *30s, *60s i *90s El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • ★【APTE PER A TOTS ELS POLIMENTS D'UNGLES DE GEL】 Els llums d'ungles *SUNUV són compatibles amb tots els esmalts d'ungles de gel LED i gel de teràpia UV, gel d'extensió, gel de construcció dur, gel d'escultura, totes les capes superiors i capes de base per a esmalt de gel, incloent-hi cola d'ungles UV, gel de construcció , cola de pedres precioses, etc.
 • ★【FUNCIÓ DE SENSOR AUTOMÀTIC INTEL·LIGENT】 El sensor automàtic s'encén i apaga sense pressionar un botó. Amb el sensor d'infrarojos, el llum d'ungles LED UV s'encén automàticament quan col·loca la mà o el peu a l'interior i s'apaga automàticament quan la retira. El llum assecadora d'ungles pot curar cinc ungles de les mans o dels peus de manera uniforme i simultània.
 • ★【CONFIGURACIÓ DE MEMÒRIA I 4 TEMPORITZADORS】 10/30/60/*90s, 90 segons en manera baixa temperatura perquè triïs segons les teves necessitats. Quan es pressiona el botó, l'indicador corresponent s'encén. La base del llum d'ungles és extraïble per a una fàcil neteja i higiene.
 • ★【33 PERLES DE LLUM I CURAT DE DOBLE VELOCITAT】 Les perles de llum d'ungles UV / LED patentades de 48W proporcionen propietats úniques: molt eficient en energia i duradora. 33 perles de llum LED de llarga durada, l'eficiència d'assecat augmenta en un 50% en comparació amb altres assecadors d'ungles.
 • ★【PROTEGEIXI ELS SEUS ULLS I PELL】 El llum d'ungles *SUNUV adopta tecnologia avançada: longitud d'ona òptica dual (*365nm + *405nm). Llum blanca còmoda, sense ulls ferits, sense mans negres, el llum d'ungles LED genera llum blanca no ultraviolada de llum diürna segura per als ulls. Digui adeu als llums UV individuals obsoletes que causen problemes amb les mans ennegrides!
+ Veure mes Caracteristiques

*YUEHAO, Llum d'Ungles LED 168W Assecador d'Ungles Professional Llum LED Ultraviolat Llum d'Ungles d'Esmalt d'Ungles amb Sensor Automàtic, amb 4 Temporitzadors Manicura/Pedicura Saló d'Ungles

*YUEHAO, Llum d'Ungles LED 168W Assecador d'Ungles Professional Llum LED Ultraviolat Llum d'Ungles d'Esmalt d'Ungles amb Sensor Automàtic, amb 4 Temporitzadors Manicura/Pedicura Saló d'Ungles El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Assecador d'ungles de 168 W i 36 LED: el llum LED UV de 168 W adopta l'última tecnologia de font de llum dual; cada LED *SMD conté dues longituds d'ona de 365 *nm i 405 *nm; hi ha 36 LED en el llum, per la qual cosa es pot aconseguir un curat uniforme; d'aquesta manera, pot escurçar molt el temps de curat, la llum suau està més prop de la llum blanca i no danyarà els ulls ni la pell.
 • 4 tipus de configuracions de temps i sensor d'infrarojos intel·ligent: el temporitzador es pot configurar en 10, 30, 60 o 99 segons segons sigui necessari; el temps restant sempre es pot llegir en segons en la pantalla integrada; hi ha un petit sensor d'infrarojos a l'interior; quan col·loqui la mà, s'obrirà automàticament; no és necessari que mantingui pressionat el botó, es tancarà quan estengui la mà, la qual cosa és molt convenient.
 • Disseny extraïble, fàcil de netejar: l'assecador d'ungles LED es pot llevar de la tapa cap avall, proporcionant suficient espai per a ungles i ungles dels peus; el cos compacte pot prevenir eficaçment les fugides de llum i protegir els ulls; si l'esmalt d'ungles cau accidentalment sobre la superfície, és fàcil de netejar; assecador d'ungles portàtil professional, adequat per a mans i peus, comença el viatge d'ungles belles!
 • Adequat per a tots els esmalts d'ungles en gel i resines: com a cola de tractament UV, cola extensora, cola per a esmalt d'ungles LED, cola dura per a construcció, cola per a escultures, cola per a gemmes, cola inflable, dur per a polir capes superiors i emprimacions Cola de construcció, inclosa cola UV per a ungles, gel de construcció, etc.
 • Porti el seu saló de manicura: les llums d'ungles d'alta qualitat no sols són la millor opció per als professionals, també poden ser el regal perfecte per al Dia de la Mare, el Dia de Sant Valentí, l'aniversari, l'aniversari de noces i el Nadal; gaudeix de l'experiència del saló a casa amb els teus amics i familiars!
 • *unit *count: 1
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Assecadors d'Ungles al millor preu.

Si estàs buscant comprar Assecadors d'Ungles, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Assecadors d'Ungles, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Assecador d'Ungles estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Assecador d'Ungles Més Barat

*AMAYGA *Lampara LED Ungles Gel *Semipermanentes 168W Professional, Assecador amb Sensor *Automatico,4 Temporitzadors Manicura/*Pedicure *Nail *Art Llar el Saló

*AMAYGA *Lampara LED Ungles Gel *Semipermanentes 168W Professional, Assecador amb Sensor *Automatico,4 Temporitzadors Manicura/*Pedicure *Nail *Art Llar el Saló El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 【*LAMPARA LED UNGLES D'ALTA POTÈNCIA 168W】Súper potència 168W amb disseny de curat intel·ligent sense dolor i assecat ràpid.Llum UV LED per a ungles amb xip de control de temperatura intel·ligent incorporat per a evitar el sobreescalfament,escurçar el temps de curat,assecar-se ràpidament sense cap dolor,adequada per a assecar ràpidament tot tipus d'esmalt d'ungles.El 168W mentre que té la font de llum dual UV+LED (longitud d'ona 365-*405nm),adequat per a cola d'ungles i *fototerapia.
 • 【DISSENY INTEL·LIGENT DEL SENSOR AUTOMÀTIC】Sensor automàtic d'infrarojos intel·ligent.Encesa i apagat automàtic.Més pràctic amb el sensor d'infrarojos que s'activa simplement col·locant la mà o el peu dins,i s'apaga automàticament quan la retiri.LED en angle de 180°,sense cantonada morta,cura 5 ungles o ungles dels peus de manera uniforme i simultània.
 • 【4 TEMPORITZADOR I PANTALLA *LCD】La pantalla gran *LCD per a mostrar el temps de curado.es convenient per a vostè assecar-se l'ungla.Pantalla *LCD gran seria més clara en llum insuficient.El botó tàctil del led ungles permanents serà més convenient quan es pinti l'ungla, només toca el botó lleugerament, canviarà el temps de configuració.4 configuracions de temporitzador:*10s/*30s/*60s/*99s,manera de calor sota perquè pugui triar segons les necessitats de bricolatge.
 • 【DURADOR, RÀPID I SEGUR】42 LED de llum LED duradores amb una vida útil de 50,000 hores, sense necessitat de preocupar-se pel reemplaçament de bombetes com el llum UV tradicional.no danyi els ulls i la pell com l'assecador d'esmalt d'ungles obsolet. La base amovible permet mantenir la higiene,facilita la neteja i evita la infecció creuada de bacteris a les mans i peus.Disseny portàtil i lleuger,fàcil de portar.
 • 【APLICAR A TOTS GELS】Llum ungles led disponible per a permanent gel,*semipermanentes gel,i l'altre tots els gels.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Assecadors d'Ungles que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Assecadors d'Ungles disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Assecadors d'Ungles veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Assecador d'Ungles Calitat - Preu

*JOTOL 168W *Lampara LED UV Ungles Gel amb 4 Temporitzadors, Sensor Intel·ligent, Portàtil, Placa Base Extraïble, Assecador d'Ungles amb Accessoris.

*JOTOL 168W *Lampara LED UV Ungles Gel amb 4 Temporitzadors, Sensor Intel·ligent, Portàtil, Placa Base Extraïble, Assecador d'Ungles amb Accessoris. Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 💅 【Assecador d'Esmalt d'Ungles de 168 W】 El nostre assecador d'ungles per a ungles de gel utilitza la nova tecnologia de longitud d'ona dual de 36 LED (365+405 *nm),que combina els avantatges dels llums UV LED i UV d'ungles LED,els comptes del llum de font de llum es distribueixen uniformement i el curat és més uniforme.no danyarà la pell,no es preocupi per les mans negres.Garantint la seguretat.
 • ✅ 【4 temporitzadors i sensors automàtics intel·ligents】 El nostre llum d'ungles UV per a ungles de gel té 4 maneres de sincronització (10 s/60 s/30 s/99 s),adequada per a diferents tipus i gruixos de gel,s'asseca ràpida i eficientment en 10 segons.Sensor d'infrarojos quan poses la mà dins/fora,el llum d'ungles UV s'encendrà/apagarà automàticament,la qual cosa és molt convenient.Que pot funcionar automàticament sense configurar un temporitzador.
 • 💅 【Disseny desmuntable i fàcil de transportar】Llum d'Ungles LED amb ansa portàtil per a usar en viatges,escola,saló,en qualsevol lugar.la base desmuntable facilita l'enfornat de mans i peus i ofereix molt espai per a les ungles de les mans i els peus.Té un revestiment antiincrustant i fàcil de netejar.
 • ✅【Llums d'ungles LED professionals】Els assecadors d'ungles LED es poden usar amb gairebé tots els gels per a ungles.Adequats per a cola de *fototerapia UV,cola d'extensió,cola per a canvi de temperatura,cola de reforç,cola per a ulls de gat i altres coles per a esmalts d'ungles.Ideal per a ús domèstic i de saló.Gaudeix de l'art de les ungles -Experimenta amb la teva família i amics.
 • 💅 【Elecció de regal perfecta】 Aquesta màquina d'ungles té un disseny elegant,és un símbol de romanç i felicitat,perfecta per a regalar.És un gran regal ideal per a Nadal,Dia de Sant Valentí,aniversari i aniversari de noces,etc.També és adequat per a professionals,salons d'ungles,etc.si té alguna pregunta,contacti'ns a temps,li brindarem el millor servei.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Assecadors d'Ungles

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Assecadors d'Ungles que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Assecadors d'Ungles

*TWBEST 168W *Lampara d'ungles,Llum LED Ungles,Assecador d'Ungles Professional Llum LED UV Ungles amb Sensor Automàtic,Pantalla *LCD,Base Desmuntable,4 Temporitzadors Manicura/Pedicura Saló d'Ungles

*TWBEST 168W *Lampara d'ungles,Llum LED Ungles,Assecador d'Ungles Professional Llum LED UV Ungles amb Sensor Automàtic,Pantalla *LCD,Base Desmuntable,4 Temporitzadors Manicura/Pedicura Saló d'Ungles TOP 1
Caracteristiques 📌
 • 🌟 【4 Temporitzadors & Sensors intel·ligents】 El nostre llum d'ungles UV per a ungles de gel té 4 maneres de sincronització (10 s/60 s/30 s/99 s),adequada per a diferents tipus i gruixos de gel,s'asseca ràpida i eficientment en 10 segons.Sensor intel·ligent,quan poses la mà dins/fora,el llum d'ungles UV s'encendrà/apagarà automàticament,Que pot funcionar automàticament sense configurar un temporitzador,la qual cosa és molt convenient.
 • 💅 【168W Assecador d'esmalt d'ungles】 El nostre assecador d'ungles per a ungles de gel utilitza la nova tecnologia de longitud d'ona dual de 36 LED (365+405 *nm),els comptes del llum de font de llum es distribueixen uniformement i el curat és més uniforme.no danyarà la pell,no es preocupi per les mans negres.També es combina amb un joc de 9 peces de lluentons de 8 acoloreixis+manicura,que té una excel·lent relació qualitat-preu.
 • 🌟 【Disseny desmuntable & Fàcil de transportar】 Assecador d'Ungles LED UV amb mànec portàtil,el cos té un revestiment antiincrustant per a facilitar la neteja.Pots usar-ho en viatges,escola,saló,en qualsevol lloc.El fons amovible és convenient per a enfornar les mans i brinda molt espai per a les ungles de les mans i els peus.
 • 💅 【Llums d'ungles LED professionals】 Els assecadors d'ungles LED es poden usar amb gairebé tots els gels per a ungles.Adequats per a cola de *fototerapia UV,cola per a extensions,cola per a canvis de temperatura,cola de reforç,cola per a ulls de gat i altres coles per a esmalts d'ungles.Gaudeix de l'experiència de l'art de les ungles amb la teva família i amics Excel·lent per a ús domèstic i de saló!
 • 🌟 【Elecció de regal Exquisit】 Aquesta màquina d'ungles té un disseny elegant,és un símbol de romanç i felicitat.És un gran regal ideal per a Nadal,Dia de Sant Valentí,aniversari i aniversari de noces,etc.També és adequat per a professionals,salons d'ungles,etc.si té alguna pregunta,contacti'ns,contacti'ns a temps,li brindarem el millor servei.
+ Veure mes Caracteristiques

*SUNUV Rosa 48W Assecador UV d'Ungles Gel Llum Led SUN4S amb Temporitzadors, Pantalla *LCD per a Llar i Saló de Bellesa

*SUNUV Rosa 48W Assecador UV d'Ungles Gel Llum Led SUN4S amb Temporitzadors, Pantalla *LCD per a Llar i Saló de Bellesa TOP 2
Caracteristiques 📌
 • ➤【Protecció Intel·ligent de Temperatura】 Aquesta màquina d'ungles té 4 configuracions de temporitzador: *10s, *30s, *60s i *99s (manera de baixa temperatura). Pressionar el botó *99s per a iniciar la manera de baixa temperatura augmentarà gradualment la potència de sortida amb el temps, eliminant així el dolor causat per l'assecat del gel.
 • ➤【Assecador d'Ungles Professional Tot en Un】 El llum d'ungles professional 48W UV 365 + *405nm està equipada amb 36 comptes LED, que poden assecar diversos esmalts d'ungles, com a cola UV, cola de gravat, cola dura, etc. El nostre llum d'ungles de gel Pot escurçar el temps de curat en un 60% que altres llums LED per a ungles.
 • ➤【Pantalla *LCD i Sensor d'Infrarojos Intel·ligent】 La pantalla *LCD mostra el temps de curat. Quan pressiona el botó *10s, *30s, *60s, el temporitzador inicia el compte regressiu; Quan pressiona el botó *99s o quan s'activa el sensor d'infrarojos, el temporitzador comença a comptar. Gràcies al sensor d'infrarojos intel·ligent, el llum d'ungles pot funcionar automàticament sense configurar el temporitzador.
 • ➤【LED Segur i Durador】 Les perles LED de llum ultraviolada tenen una vida útil de 50.000 hores, s'assembla més a la llum blanca del sol per a protegir els ulls i la pell del mal. 36 comptes LED es distribueixen uniformement dins del llum d'ungles per a ajudar a curar l'esmalt en gel de manera uniforme. No hi ha necessitat de preocupar-se per reemplaçar les perles del llum.
 • ➤【Gran Espai i Fons Extraïble】 El llum d'ungles *SUNUV és prou gran com per a curar 5 ungles de les mans o dels peus al mateix temps. Ja no és necessari curar el polze per separat. La part inferior extraïble del llum d'ungles està dissenyada per a curar les ungles dels peus i és fàcil de netejar.
+ Veure mes Caracteristiques

Lámpara LED Uñas SUNUV Lámpara de Uñas Secador de Uñas Rosa con Sensor de Inicio Automático, Pantalla LCD y Temporizador de 30/60/99s

Lámpara LED Uñas SUNUV Lámpara de Uñas Secador de Uñas Rosa con Sensor de Inicio Automático, Pantalla LCD y Temporizador de 30/60/99s TOP 3
Caracteristiques 📌
 • ➤ 【Funció De Sensor Intel·ligent Automàtic】: L'assecador d'ungles *SUNUV està equipat amb un sensor automàtic per a encendre'l i apagar-lo (sense interruptor). Amb el sensor d'infrarojos, el llum d'ungles LED UV s'encén automàticament quan col·loca la mà o el peu a l'interior i s'apaga automàticament quan la retira.
 • ➤ 【Adequat Per a Tots Els Esmalts D'Ungles】:Els llums d'ungles *SUNUV són compatibles amb tots els esmalts d'ungles de gel LED i gel de teràpia UV, gel d'extensió, gel de construcció dur, gel d'escultura, totes les capes superiors i capes de base per a esmalt de gel, incloent-hi cola d'ungles UV, gel de construcció , cola de pedres precioses, etc.
 • ➤【Assecat ràpid i estalvi de temps】: les perles de llum UV/LED patentades tenen característiques úniques: alta eficiència energètica i durabilitat. 21 LED, les perles del llum LED tenen una vida útil més llarga, no és necessari reemplaçar les perles del llum. Alta potència i assecat ràpid.
 • ➤【Pantalla *LCD Gran i 3 Temporitzadors】: La pantalla *LCD gran mostra el temps d'ús amb 3 configuracions de temporitzador per a 30 s, 60 s, 99 s. *99s és una manera de baixa temperatura. La pressió curta del botó durant 99 segons és una manera indolora, pressioni el botó durant 2 segons per a duplicar la potència.
 • ➤【Alta Calidad y Durabilidad】: La lámpara de esmalte de gel UV LED de grado profesional SUNUV no solo es la mejor opción para los profesionales, sino que también puede ser un regalo perfecto para el Día de la Madre, el Día de San Valentín, el aniversario de bodas, la Navidad, etc. ¡Disfruta de la belleza del diseño de uñas con tus amigos y familiares en casa!
+ Veure mes Caracteristiques

Llum UV Ungles Professional,*NAILGIRLS Llum UV LED 36W amb 3 Temporitzadors 18 Comptes de Llum UV per a Ungles,Assecador d'Ungles Professional amb Pantalla *LCD,*Lampara LED Manicura/*Pedicure Saló de la Llar

Llum UV Ungles Professional,*NAILGIRLS Llum UV LED 36W amb 3 Temporitzadors 18 Comptes de Llum UV per a Ungles,Assecador d'Ungles Professional amb Pantalla *LCD,*Lampara LED Manicura/*Pedicure Saló de la Llar TOP 4
Caracteristiques 📌
 • *Lampara *uv led ungles - *36w llum led ungles professional incorpora la nova tecnologia de doble longitud d'ona LED de 18 (365 + 405 nanòmetres), combinant els avantatges d'assecador led ungles i assecador ungles *uv.Els comptes de llums LED per a ungles professional estan distribuïdes de manera uniforme, són segures d'usar i poden solidificar llum d'ungles LED UV de manera uniforme i ràpida.
 • 3 maneres de temps llum *uv per a ungles - *30s / *60s / *90s, *lampara per a ungles professional 3 opcions de funció de temps lliures, Assecador *uv per a ungles *36w no ennegreix les nostres mans en tres maneres seques, assecador ungles professional no ens danyarà els ulls, *lampara assecadora d'ungles té una vida útil de 50.000 hores i és l'opció adequada entre llum *uv ungles.
 • *Lampara ungles led amb sensor intel·ligent de pantalla *LCD - Quan poses la mà en el *lampara professional per a ungles i tries la manera d'assecat, el sensor en el *lampara led assecador d'ungles detecta la teva mà i comença automàticament a cronometrar. Fàcil ús de *lampara *Professional ungles. Quan la mà es vagi, la pantalla *LCD en *lampara Llum LED ungles deixarà de mostrar automàticament el temps d'ús.
 • *Lamparas led per a ungles professional - *nailgirls *lampara d'ungles professional redueix en mitjana el temps de curat en un 50% en comparació amb les tradicionals *lampara led d'ungles professional, una *lampara d'ungles *uv led adequada per a principiants. Llum led per a ungles professional, *lampara de llum led per a ungles està disponible per a tots els esmalti d'ungles i gels, la qual cosa és molt adequat per a la reconstrucció i *lampara ungles *semiimpermanentes *professional.
 • [servei al client] - Llum ungles professional / portàtil assecador ungles, simple i de moda. *Lampara per a unes de gel. Pots usar llum led per a ungles en viatges, escoles, salons, en qualsevol lloc. *Lampara de led per a ungles, si té alguna pregunta durant el seu ús, Posi's en contacte amb nosaltres per correu electrònic.
+ Veure mes Caracteristiques

*FAOKZE Llum Assecador d'Ungles 180W, 66 LEDS/UV Gel Esmalt d'Ungles Curat Llum Màquina,4 maneres de temps 10/30/60/*99s i Pantalla LED Per a Manicura/*Pedicure *Nail *Art en la Llar i el Saló(or rosa)

*FAOKZE Llum Assecador d'Ungles 180W, 66 LEDS/UV Gel Esmalt d'Ungles Curat Llum Màquina,4 maneres de temps 10/30/60/*99s i Pantalla LED Per a Manicura/*Pedicure *Nail *Art en la Llar i el Saló(or rosa) TOP 5
Caracteristiques 📌
 • Llum d'ungles multifuncional: Els sensors infrarojos estan muntats en tots dos costats del llum d'ungles. Quan es col·loca la mà sobre ella, s'il·lumina automàticament. El llum d'ungles ve amb una ansa de transport per a major comoditat. El llum d'ungles LED UV compta amb un xip de control de temperatura intel·ligent per a evitar el sobreescalfament i un assecat ràpid i indolor, la qual cosa li proporciona una experiència d'ungles ràpida i perfecta.
 • Àmplia aplicabilitat: els llums LED utilitzen l'última tecnologia amb llum de doble longitud d'ona (365 *nm + 405 *nm) per a tots els esmalts d'ungles UV i LED i s'assequen ràpidament per a aplicar tot tipus d'esmalts d'ungles, pedreria i enduridors de cola. Es tracta d'emprimacions, *top *coats, gels de color, gels durs, gels rentables, acrílics, gels per a esculpir, gemmes, etc.
 • 4 maneres de temporitzador: l'assecador d'esmalt d'ungles té un temporitzador de 10 segons/30 segons/60 segons/99 segons. La pantalla *LCD HD mostra el nombre de segons restants. D'aquesta manera, s'aconsegueix una millor selecció de maneres i una major claredat en el temps emprat.
 • Súper potència: El llum d'ungles està equipada amb 66 perles de LED de llarga durada, 180 watts de potència, 180° de profunditat de pegat sense punts cecs, la qual cosa permet que l'esmalt d'ungles s'assequi ràpidament i les perles del llum tenen una llarga vida útil per a garantir la seguretat.
 • Bon servei al client: La nostra empresa es compromet a donar als nostres clients una experiència de compra perfecta, si vostè té alguna pregunta sobre el llum d'ungles *FAOKZE, si us plau no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres i el nostre equip de servei al client li proporcionarà la solució perfecta i el servei post-venda 100% garantit.
+ Veure mes Caracteristiques

Llum UV Ungles Professional,*NAILGIRLS Llum UV LED 48W amb 3 Temporitzadors 24 Comptes de Llum UV per a Ungles,Llum Assecador d'Ungles Professional amb Pantalla *LCD,Llum Ungles LED per a Saló de Llar

Llum UV Ungles Professional,*NAILGIRLS Llum UV LED 48W amb 3 Temporitzadors 24 Comptes de Llum UV per a Ungles,Llum Assecador d'Ungles Professional amb Pantalla *LCD,Llum Ungles LED per a Saló de Llar TOP 6
Caracteristiques 📌
 • *Lampara *uv led per a ungles *48w - *Lampara *uv led ungles incorpora la nova tecnologia de doble longitud d'ona LED de 24 (365 + 405 nanòmetres), combinant els avantatges d'assecador led ungles i assecador ungles *uv.Els comptes d'assecador *uv per a ungles estan distribuïdes de manera uniforme, són segures d'usar i poden solidificar assecador ungles *uv de manera uniforme i ràpida.
 • 3 maneres de temps assecador ungles professional -*30s / *60s / *99s, *lamparas professionals per a ungles 3 opcions de funció de temps lliures, assecador led ungles *uv led 48W no ennegreix les nostres mans en 3 maneres seques, *lamparas led per a ungles professionals no ens danyarà els ulls, *lampara *uv professional té una vida útil de 50.000 hores i és l'opció adequada entre llum *uv per a ungles.
 • Llum ungles professional amb sensor intel·ligent de pantalla *LCD - Quan poses la mà en el *lampara professional ungles i tries la manera d'assecat, el sensor en el *lampara *uv manicura detecta la teva mà i comença automàticament a cronometrar. Fàcil ús de llum assecador d'ungles professional. Quan la mà es vagi, la pantalla *LCD en *lampara per a ungles professional deixarà de mostrar automàticament el temps d'ús.
 • Lampara profesional para uñas - NAILGIRLS lampara led uv uñas reduce en promedio el tiempo de curado en un 50% en comparación con las tradicionales lampara luz led uñas, una lámpara led uñas adecuada para principiantes. lampara led secador de uñas, lámpara led para uñas profesional está disponible para todos los esmalte de uñas y geles, lo que es muy adecuado para la reconstrucción y lampara uñas semiimpermanentes professional.
 • [servei al client] - *lampara led d'ungles professional / *lampara per a unes de gel, simple i de moda. *lampara led manicura professional. Pots usar llum d'ungles led *uv en viatges, escoles, salons, en qualsevol lloc. *lampara d'ungles *uv led, si té alguna pregunta durant el seu ús, Posi's en contacte amb nosaltres per correu electrònic.
+ Veure mes Caracteristiques

168W Llum Ungles, Blanco, *NEFLSI Assecadora de LED/UV,Gel Curat Màquina 36LED i Pantalla LED, amb 4 Temporitzador de *10s,*30s,*60s *99s Per a Manicura *Pedicure *Nail *Art Llar el Saló

168W Llum Ungles, Blanco, *NEFLSI Assecadora de LED/UV,Gel Curat Màquina 36LED i Pantalla LED, amb 4 Temporitzador de *10s,*30s,*60s *99s Per a Manicura *Pedicure *Nail *Art Llar el Saló TOP 7
Caracteristiques 📌
 • 🎀🎀 【Assecador d'ungles LED de 168 W i assecat súper ràpid】 Les perles de llum LED UV de 168 W es basen en tecnologia avançada de longitud d'ona dual (365 *nm + 405 *nm), per la qual cosa es poden assecar ràpidament per a aplicar diversos tipus d'esmalt d'ungles, pedreria i enduriment de la cola . Equipat amb 36 perles de llum LED de llarga durada al mateix temps, pot assecar ràpidament les ungles recobertes amb esmalt d'ungles i escurçar el temps de curat en un 80%.
 • 🎀🎀 【Sensor intel·ligent】 El sensor d'infrarojos del llum d'ungles *NEFLSI està instal·lat en tots dos costats del producte. Quan posis la teva mà en ell, s'encendrà automàticament. No és necessari mantenir pressionat el botó, s'apagarà quan estengui la mà, la qual cosa és molt convenient; la pantalla *LCD d'alta definició mostra els segons restants. Això li donarà una millor elecció de maneres i aclarirà el temps que necessita.
 • 🎀🎀 【4 Temporitzadors i inducció automàtica】 L'assecador d'ungles proporciona 4 temps d'assecat: 10 s, 30 s, 60 s, 99 s. Pot configurar-ho segons les seves necessitats i l'estat de les ungles. Si col·loca les seves mans en l'assecador d'ungles LED sense pressionar el botó d'ajust de temps, ingressarà a la manera de calor baixa de 99 segons. La llum suau està més prop de la llum blanca i no danya els ulls ni la pell.
 • 🎀🎀 【Portàtil, gran espai】 La llum d'ungles UV LED és fàcil d'usar, només connecti-la a la font d'alimentació. Encara millor, aquest assecador d'ungles té un disseny de gran obertura que li permet assecar 10 ungles o 10 ungles dels peus al mateix temps. La base blanca és extraïble i la pantalla *LCD mostra el temps de curat, la qual cosa fa que el seu procés de manicura sigui més clarament visible. Pots usar-ho en sofàs, jardins i llits amb *power *bank.
 • 🎀🎀 【Regal perfecte】Si tens un saló de manicura, les llums d'ungles *NEFLSI són molt importants per a ti.es el regal perfecte per a familiars i amics per Nadal, aniversaris, aniversari, dia festiu, dia de la mare i dia de Sant Valentí. La seva satisfacció és el nostre principal objectiu, estem actualitzant l'embalatge del producte, l'antic i el nou embalatge s'envien a l'atzar, però la funció del llum d'ungles és exactament la mateixa.Asseguri's d'utilitzar-ho amb confiança.
+ Veure mes Caracteristiques

*McNory *Lampara LED Ungles 168W Professional Assecador d'Ungles LED UV *Lampara Ungles Gel *Semipermanentes Maquina Ungles Luz *Lamp amb Sensor *Automatico,4 Temporitzadors Manicura/*Pedicure *Nail *Art Llar el Saló

*McNory *Lampara LED Ungles 168W Professional Assecador d'Ungles LED UV *Lampara Ungles Gel *Semipermanentes Maquina Ungles Luz *Lamp amb Sensor *Automatico,4 Temporitzadors Manicura/*Pedicure *Nail *Art Llar el Saló TOP 8
Caracteristiques 📌
 • ❤【Llum Led Ungles De Curat *168w】-- Súper potència 168W amb disseny de curat intel·ligent sense dolor i assecat ràpid,amb xip de control de temperatura intel·ligent incorporat per a evitar el sobreescalfament, assecar-se ràpidament sense cap dolor,Les llums LED naturals no danyaran les seves mans o ulls, no ennegreixen la mà.
 • ❤【Operació Fàcil amb Temporització i Pantalla *LCD 】-- llums d'ungles de gel amb sensor automàtic per a encesa / apagada. Mans endins, encén la llum. Mans fora, apaga la llum. Ve amb 10, 30, 60, 99 segons per a satisfer les seves necessitats.
 • ❤【Disseny Desmuntable per a Neteja Fàcil】-- assecador d'ungles LED és desmuntable des de la coberta fins a la part inferior,seria molt més fàcil netejar-ho una vegada que el gel taqui l'assecador interior de manera inesperada.
 • ❤【Suficient Espai per a Curar les 5 Ungles】-- Assecador d'esmalt d'ungles pot curar les 5 ungles al mateix temps,36 LED es distribueixen uniformement a l'interior per a ajudar a curar uniformement l'esmalt d'ungles de gel,sense preocupar-se que els costats no es curin.
 • ❤【Garantia 100% Satisfactòria】-- Podem assegurar-nos que les el nostre Llum Led Ungles fabriquem siguin d'excel·lent qualitat i excel·lent mà d'obra. Si té alguna pregunta, no dubti a contactar-nos, li brindarem el millor servei.
+ Veure mes Caracteristiques

*Tonsooze 168W *Lampara LED Ungles Professional Assecador d'Ungles LED UV *Lampara Ungles Gel *Semipermanentes Maquina Ungles Llum UV *Nail *Lamp amb Sensor *Automatico,4 Temporitzadors per a Manicura i Pedicura

*Tonsooze 168W *Lampara LED Ungles Professional Assecador d'Ungles LED UV *Lampara Ungles Gel *Semipermanentes Maquina Ungles Llum UV *Nail *Lamp amb Sensor *Automatico,4 Temporitzadors per a Manicura i Pedicura TOP 9
Caracteristiques 📌
 • 【*LAMPARA LED UNGLES D'ALTA POTÈNCIA 168W】Súper potència 168W amb disseny de curat intel·ligent sense dolor i assecat ràpid.Llum UV LED per a ungles amb xip de control de temperatura intel·ligent incorporat per a evitar el sobreescalfament,escurçar el temps de curat,assecar-se ràpidament sense cap dolor,adequada per a assecar ràpidament tot tipus d'esmalt d'ungles.El 168W mentre que té la font de llum dual UV+LED (longitud d'ona 365-*405nm), adequat per a cola d'ungles i *fototerapia.
 • 【4 TEMPORITZADOR I PANTALLA *LCD】La pantalla gran *LCD per a mostrar el temps de curado.es convenient per a vostè assecar-se l'ungla.Pantalla *LCD gran seria més clara en llum insuficient.El botó tàctil del led ungles permanents serà més convenient quan es pinti l'ungla, només toca el botó lleugerament, canviarà el temps de configuració.4 configuracions de temporitzador:*30s/*60s//*90s/*120s, manera de calor sota perquè pugui triar segons les necessitats de bricolatge.
 • 【DISSENY INTEL·LIGENT DEL SENSOR AUTOMÀTIC】Sensor automàtic d'infrarojos intel·ligent.Encesa i apagat automàtic.Més pràctic amb el sensor d'infrarojos que s'activa simplement col·locant la mà o el peu dins,i s'apaga automàticament quan la retiri.LED en angle de 180°,sense cantonada morta,cura 5 ungles o ungles dels peus de manera uniforme i simultània.
 • 【BASE EXTRAIBLE】Tiene el diseño grande, puedes poner tus manos en el lampara de uñas uv al mismo tiempo. La placa de base de led lampara uñas es removible para satisfacer sus necesidades de secado de uñas, también es fácil de limpiar.
 • 【UN GRAN REGAL】Llum ungles led disponible per a permanent gel,*semipermanentes gel,i l'altre tots els gels. la *lampara led ungles de gel de 120W no sols és una bona opció per a un *manicurista, sinó que també pot ser un regal perfecte per al Dia de la Mare, el Dia de Sant Valentí, l'aniversari, el Nadal i l'aniversari de noces.
+ Veure mes Caracteristiques

*NCKIHRKK 180W Llum UV Seca Ungles, Professional Assecador d'Ungles LED UV *Lampara Ungles Gel amb Mini *Lampara Ungles, *Lampara Ungles amb Base Desmuntable per a Esmalt *Semipermanente Gel i Vernís

*NCKIHRKK 180W Llum UV Seca Ungles, Professional Assecador d'Ungles LED UV *Lampara Ungles Gel amb Mini *Lampara Ungles, *Lampara Ungles amb Base Desmuntable per a Esmalt *Semipermanente Gel i Vernís TOP 10
Caracteristiques 📌
 • 😾【Creador de Tendències per a Ungles】Inspirat en l'art d'ungles dels gatets, el nostre innovador mànec daurat estil orella de gat afegeix un toc d'elegància i alegria al llum d'ungles, i el seu disseny elegant i enlluernador el converteix en un regal absolutament perfecte per a artistes d'ungles professionals i entusiastes de l'art d'ungles.
 • 😾【Potent i Eficaç】Nostra *lampara ungles ofereix 180W de potència i està equipada amb 36 perles de llum UV/LED de llarga durada amb l'última tecnologia de doble longitud d'ona (*365nm+*405nm) per a fins a 50.000 hores de vida, la qual cosa li permet experimentar el millor efecte de curat i crear un acabat d'ungles durador i resistent a les estelles.
 • 😾【Flexible i Pràctica】La *lampara ungles *semipermanentes té un disseny extraïble que li permet llevar la tapa cap avall, per la qual cosa és fàcil per a vostè per a assecar el seu gel d'ungles i fer el curat més còmode per a les seves mans i peus. També és fàcil de netejar si l'esmalt d'ungles cau accidentalment en la superfície.
 • 😾【Control Intel·ligent de la Temperatura】La seva seguretat i comoditat són la nostra màxima prioritat. La *lampara *uv led ungles professional té un xip de control de temperatura incorporat. Quan la temperatura és massa alta, controlarà i reduirà la potència de sortida, la qual cosa pot protegir la seva delicada pell de cremades i enfosquiment durant l'ús.
 • 😾【Regalo Ideal】Viene con una mini lámpara de uñas, perfecto para cuando usted está en movimiento o de viaje. La lampara de uñas semipermanentes soporta una variedad de arte de uñas y uñas incluyendo esmalte de uñas, esmalte de uñas auxiliar, gel de pintura, esmalte de uñas UV y más. Regalo ideal para cumpleaños, Día de la Madre, Día de San Valentín, Navidad y otros días especiales.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Assecador d'Ungles

Nota 9.9
*Amzeeniu *Lampara LED Ungles 168W,Professional Assecador d'Ungles LED UV *Lampara Ungles Gel amb Sensor *Automatico Maquina Ungles De Curat Ràpid Luz *Lamp,4 *TemporizadoresManicura/*Pedicure *Nail *Art Saló
*Amzeeniu *Lampara LED Ungles 168W,Professional Assecador d'Ungles LED UV *Lampara Ungles Gel amb Sensor *Automatico Maquina Ungles De Curat Ràpid Luz *Lamp,4 *TemporizadoresManicura/*Pedicure *Nail *Art Saló
Fabricant Amzeeniu
Nota 8.5
*UIHOL Llum d'Ungles UV LED, 280W 66 Llums Professional Llum Assecadora d'Ungles Ràpid, Curat d'Esmalt de Gel amb 4 Temporitzador i Pantalla *LCD Per a Manicura/Pedicura *Nail *Art en la Llar
*UIHOL Llum d'Ungles UV LED, 280W 66 Llums Professional Llum Assecadora d'Ungles Ràpid, Curat d'Esmalt de Gel amb 4 Temporitzador i Pantalla *LCD Per a Manicura/Pedicura *Nail *Art en la Llar
Fabricant UIHOL
Nota 8.0
NAILGIRLS Lámpara Uñas LED, Lámpara UV LED 150W con 4 Temporizadores,Secador Uñas Profesional con Pantalla LCD,Placa Magnética Extraíble de Lampara LED Secador de Uñas,Lámpara Secador en Hogar
NAILGIRLS Lámpara Uñas LED, Lámpara UV LED 150W con 4 Temporizadores,Secador Uñas Profesional con Pantalla LCD,Placa Magnética Extraíble de Lampara LED Secador de Uñas,Lámpara Secador en Hogar
Fabricant NAILGIRLS
Nota 7.8
*Soulpala 180W Llum LED UV Ungles 48 Llums Llum Assecadora d'Ungles Ràpid Curat d'Esmalt de Gel amb 4 Temporitzador Professional i Pantalla *LCD Per a Manicura/Pedicura *Nail *Art en la Llar
*Soulpala 180W Llum LED UV Ungles 48 Llums Llum Assecadora d'Ungles Ràpid Curat d'Esmalt de Gel amb 4 Temporitzador Professional i Pantalla *LCD Per a Manicura/Pedicura *Nail *Art en la Llar
Fabricant Soulpala
Nota 7.7
*Birshe 168W Llum UV Seca Ungles, Llums d'Ungles Professional Assecat Ràpid 36 Leds, 4 Temporitzadors de 10/30/*60s/99 Pantalla gran *LCD base Desmuntable per a Esmalt *Semipermanente Gel i Vernís
*Birshe 168W Llum UV Seca Ungles, Llums d'Ungles Professional Assecat Ràpid 36 Leds, 4 Temporitzadors de 10/30/*60s/99 Pantalla gran *LCD base Desmuntable per a Esmalt *Semipermanente Gel i Vernís
Fabricant Birshe
Nota 7.6
*heuchaey 220W *Lampara LED Ungles,Professional Llum Assecadora d'Ungles Ràpid 57 Leds,4 Temporitzadors 10/30/66/*99s,Pantalla *LCD Per a Manicura,Sensor *Automatico,*Pedicure *Nail *Art Llar el Saló
*heuchaey 220W *Lampara LED Ungles,Professional Llum Assecadora d'Ungles Ràpid 57 Leds,4 Temporitzadors 10/30/66/*99s,Pantalla *LCD Per a Manicura,Sensor *Automatico,*Pedicure *Nail *Art Llar el Saló
Fabricant heuchaey
Nota 7.5
Assecador d'ungles d'aire amb sensor automàtic, ventilador d'aire de 300 W per a mans i peus, assecador de vent càlid i fred per a esmalt d'ungles regular, ús domèstic i de saló
Assecador d'ungles d'aire amb sensor automàtic, ventilador d'aire de 300 W per a mans i peus, assecador de vent càlid i fred per a esmalt d'ungles regular, ús domèstic i de saló
Fabricant Gegong
Nota 7.4
*FAOKZE Llum Assecador d'Ungles 180W, 66 LEDS/UV Gel Esmalt d'Ungles Curat Llum Màquina,4 maneres de temps 10/30/60/*99s i Pantalla LED Per a Manicura/*Pedicure *Nail *Art en la Llar i el Saló
*FAOKZE Llum Assecador d'Ungles 180W, 66 LEDS/UV Gel Esmalt d'Ungles Curat Llum Màquina,4 maneres de temps 10/30/60/*99s i Pantalla LED Per a Manicura/*Pedicure *Nail *Art en la Llar i el Saló
Fabricant FAOKZE
Nota 7.4
*URAQT *Lampara Ungles *Semipermanentes, USB Plegable *Lampara UV Led Ungles Professional, Maquina Ungles *Semipermanentes Portable, Assecador d'Ungles per a Llar i Saló, Ideal per a Ungles Gel i Tot Tipus de Manicura
*URAQT *Lampara Ungles *Semipermanentes, USB Plegable *Lampara UV Led Ungles Professional, Maquina Ungles *Semipermanentes Portable, Assecador d'Ungles per a Llar i Saló, Ideal per a Ungles Gel i Tot Tipus de Manicura
Fabricant URAQT
Nota 7.4
*JOTOL 168W Llum LED Ungles,*Lampara Assecadora de LED/UV,Gel Curat Màquina 36LED i Pantalla LED,*Lampara UV LED Ungles amb 4 Temporitzador de *10s,*30s,*60s *99s Per a Manicura *Pedicure *Nail Art
*JOTOL 168W Llum LED Ungles,*Lampara Assecadora de LED/UV,Gel Curat Màquina 36LED i Pantalla LED,*Lampara UV LED Ungles amb 4 Temporitzador de *10s,*30s,*60s *99s Per a Manicura *Pedicure *Nail Art
Fabricant JOTOL

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-7 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables