₯ ⭐️ Els 10 millors aparells d'acupuntura electronica de 2024: Troba els millors preus

Benvingut a la guia definitiva per escollir aparells d'acupuntura electronica!
Si busques els sense distraccions ni anuncis, has arribat al lloc ideal. Descobreix els aparells d'acupuntura electronica més destacats i aconsegueix els millors preus, tot en un entorn net i enfocat exclusivament en proporcionar-te la informació que necessites.
Si no saps ben bé per on començar amb tanta opció disponible, no et preocupis, t'ajudarem a desxifrar-ho.
Hem fet tota la recerca per tu provant diferents opcions i comparant-les per veure quines són realment millors.

🔥 Els 3 Millors aparells d'acupuntura electronica

CJQAM Agulla d'acupuntura elèctrica, estimulador Muscular Electroacupuntura Aparell terapèutic Dispositiu masajeador

CJQAM Agulla d'acupuntura elèctrica, estimulador Muscular Electroacupuntura Aparell terapèutic Dispositiu masajeador El Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell d'acupuntura electronica marca CJQAM 📌
 • Triï entre tres maneres, gaudi d'un massatge real i prengui's només 30 minuts al dia per a alleujar el dolor corporal.
 • Millori la qualitat del somni, elimini la fatiga física causada pel treball prolongat, mantingui's allunyat de la salut secundària, millorant el sistema de circulació del cos.
 • El meridià de neteja relaxa músculs i articulacions, l'alleujament del dolor millora la immunitat humana.
 • La microcomputadora moderna i l'acupuntura i la moxibustión de la medicina tradicional xinesa, la teoria dels meridians en un, amb tractament de electroacupuntura, punts d'exploració i reemplacen el paper del massatge artificial. L'instrument és segur i fàcil d'operar, de confiança i de confiança, àmpliament utilitzat en hospitals i autocura familiar.
 • Instrument de teràpia electrònica que utilitza corrent de pols de baixa freqüència per a estimular els punts d'acupuntura del meridià del cos, de manera que la distribució de la distribució d'ions dins de l'organització per a ajustar la tensió del teixit muscular nerviós, promoure la circulació sanguínia perifèrica, el cos excitat o inhibir la victòria parcial de l'estat pot ajustar-se, l'equilibri de la inflamació analgèsica antiespasmòdica, antiinflamatòria i promoure
+ Veure mes Caracteristiques

QNMM Aparell Electrònic Tractament d'Acupuntura - Masajeador Corporal TENS Multifuncional de 6 Canales de Sortida Estimulador Muscular Elèctric Massatge amb Pegat de Electroacupuntura Relaxant

QNMM Aparell Electrònic Tractament d'Acupuntura - Masajeador Corporal TENS Multifuncional de 6 Canales de Sortida Estimulador Muscular Elèctric Massatge amb Pegat de Electroacupuntura Relaxant El 3 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell d'acupuntura electronica marca QNMM 📌
 • ✔ Tres maneres: freqüència d'ona contínua: 1-100Hz contínuament ajustable. Freqüència d'ona intermitent: 1-100Hz contínuament ajustable, el temps d'ona intermitent és de 10 segons, el temps d'ona contínua és de 30 segons. Freqüència d'ona densa i escassa: 1/5 de la freqüència d'ona densa, la freqüència d'ona densa és ajustable de 5 a 100 Hz, el temps d'ona escassa és de 10 segons i el temps d'ona densa és de 15 segons.
 • ✔ Ample de pols ajustable: Ample de pols: 30-200 microsegons ajustable, un instrument de electroacupuntura d'ample de pols ajustable, pot ser àmpliament utilitzat en la selecció de dades clíniques.
 • ✔ Teràpia física amb coixinet d'elèctrode: coixinet d'elèctrode autoadhesiva, retiri la pel·lícula transparent abans d'usar-la i pegui-la novament després d'usar-la per a reciclar-la.
 • ✔ Configuració: pressioni el botó de manera per a seleccionar tres formes d'ona: ona contínua, ona intermitent i ona de densitat; el temps es pot ajustar contínuament d'1 a 60 minuts. Pressioni el botó d'ajust del temps de tractament desitjat per a configurar el temps de tractament de l'instrument.
 • ✔ Dues maneres de font d'alimentació: es pot alimentar amb un cable d'alimentació i 6 piles AA (piles no incloses), la qual cosa és convenient per a ús domèstic, comercial i de viatge, i fa que el massatge sigui simple i convenient.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Els nostres experts, que realment saben del que parlen, han dedicat hores a buscar, analitzar i posar a prova tot tipus de productes per assegurar-nos que et recomanem només el millor del millor. Hem considerat tot el que importa: la qualitat, la durabilitat, el confort d'ús, el preu, i per descomptat, l'opinió dels usuaris.
Així que, si estàs decidit a comprar aparells d'acupuntura electronica, aquesta guia és perfecta per tu. Aquí trobaràs una selecció dels millors productes, pensats per satisfer les teves necessitats i adaptar-se al teu pressupost. T'oferim una mirada detallada a les característiques principals, els pros i els contres, i també responem a les preguntes més comunes que la gent sol tenir sobre aparells d'acupuntura electronica, tot per ajudar-te a fer la millor elecció possible.
No importa quin aparell d'acupuntura electronica estiguis buscant, amb aquesta guia tindràs tot el que necessites per fer una compra informada, assegurant-te d'aconseguir exactament el que vols, dins del teu pressupost.

🤑 El aparell d'acupuntura electronica Més Barat

T'agradaria veure característiques i fotos de aparells d'acupuntura electronica que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els aparells d'acupuntura electronica disponibles en Abril del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors aparells d'acupuntura electronica veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Aparell d'Acupuntura Electronica Calitat - Preu

BATIVE Aparell De Tractament D'Acupuntura Electrònic, Dispositiu De Tractament D'Acupuntura Electrònic Multifuncional amb 6 Canales De Sortida, per a la Llar I Saló De Bellesa

BATIVE Aparell De Tractament D'Acupuntura Electrònic, Dispositiu De Tractament D'Acupuntura Electrònic Multifuncional amb 6 Canales De Sortida, per a la Llar I Saló De Bellesa Millor Calitat - Preu
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell d'acupuntura electronica marca BATIVE 📌
 • 【3 Maneres】:Freqüència d'ona contínua: 1-100Hz contínuament ajustable. Freqüència d'ona intermitent: 1-100 Hz contínuament ajustable, el temps d'ona intermitent és de 10 segons, el temps d'ona contínua és de 30 segons. Freqüència d'ona escassa i densa: 1/5 de la freqüència d'ona densa, la freqüència d'ona densa és ajustable de 5 a 100 Hz, el temps d'ona escassa és de 10 segons i el temps d'ona densa és de 15 segons.
 • 【Configuració】:Pressioni el botó de manera per a seleccionar tres formes d'ona: ona contínua, ona intermitent i ona de densitat; el temps de temporització és contínuament ajustable d'1 a 60 minuts. Pressioni el botó d'ajust de temps de tractament desitjat per a configurar el temps de tractament de l'instrument.
 • 【Ample de pols ajustable】: Ample de pols: 30-200 microsegons ajustable, un instrument de electroacupuntura d'ample de pols ajustable, pot ser àmpliament utilitzat en la selecció de dades clíniques.
 • 【Fisioteràpia amb coixinet d'elèctrode】: Coixinet d'elèctrode autoadhesiva, retiri la pel·lícula transparent abans d'usar-la i pegui-la novament després d'usar-la per a reciclar-la.
 • 【Maneres de subministrament】:Pot ser alimentat per un cable d'alimentació, la qual cosa és convenient per a ús domèstic, comercial i de viatge, i fa que el massatge sigui simple i convenient.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Els aparells d'acupuntura electronica

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els aparells d'acupuntura electronica que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Aparells d'Acupuntura Electronica

Acupuntura Massatge Pen - Ploma de l'acupuntura masajeador de cos elèctric Meridian Energy

Acupuntura Massatge Pen - Ploma de l'acupuntura masajeador de cos elèctric Meridian Energy TOP 1
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell d'acupuntura electronica marca XSEXO 📌
 • APROVAT per la FDA: amb la nostra màquina d'acupuntura obtindrà els beneficis de la teràpia d'acupuntura en la comoditat de la seva llar sense agulles i sense dolor. La nostra ploma d'acupuntura electrònica és completament segura per a ús personal. Requereix una bateria AA (no inclosa); Promou la circulació sanguínia de la teva pell per a donar-te un aspecte rejovenit, radiant i juvenil.
 • TÉ 3 funcions especials: (1): El tipus de cúpula és una teràpia superficial aplicable per a la cura de la salut i l'embelliment facial. (2): El tipus de nus és la teràpia de nus aplicable per als dolors corporals parcials. (3): Esferoidal és una teràpia parcial aplicable per a alleujar ràpidament el dolor.
 • FÀCIL D'USAR: només necessita una pila AAA (no inclosa) per a funcionar. Té una pantalla digital que mostra la intensitat de la sortida d'impulsos elèctrics (0-baix i 9-més alt). Simplement pressioni el botó d'inici per a augmentar o disminuir la força del pols elèctric.
 • APLICACIÓ: és ideal per a dolors en vèrtebres cervicals, espatlles, cintura, peus, etc. I serveix com a teràpia adjuvant per a diverses malalties com a espatlla congelada, artritis, dolor neuromuscular i migranya, etc.
 • NO té efectes secundaris: no té efectes secundaris en comparació amb l'ús d'analgèsics i altres medicaments per a tractar el dolor crònic. És lleuger, per la qual cosa pot guardar-ho fàcilment en la seva butxaca, bossa o bossa quan necessiti alleujament del seu dolor.
+ Veure mes Caracteristiques

MQUPIN - Ploma d'acupuntura electrònica per a teràpia d'alleujament del dolor, ploma d'energia meridiana ploma per a dolor amb 5 capçals de massatge

MQUPIN - Ploma d'acupuntura electrònica per a teràpia d'alleujament del dolor, ploma d'energia meridiana ploma per a dolor amb 5 capçals de massatge TOP 2
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell d'acupuntura electronica marca MQUPIN 📌
 • 💪 【Cinc caps de massatge】 La ploma meridiana inclou massatge de punts nodals, massatge esferoidal, massatge de raspat, massatge de bellesa facial i massatge d'acupuntura de cinc caps de massatge. Dissenyat per a reduir el dolor i alleujar ràpidament, satisfer les seves necessitats diàries.
 • ≈ 【Nou nivells de potència】 La ploma electrònica d'acupuntura del pols conté nou nivells de potència diferents que es poden usar segons el tractament muscular requerit. Es pot utilitzar com a teràpia adjuvant per a diverses malalties, com l'espatlla congelada, artritis, dolor neuromuscular i migranya. Operació simple i fàcil de transportar.
 • 💪 【Alleuja eficaçment el dolor】 La ploma d'acupuntura és molt adequada per a tractar el dolor en la columna cervical, les espatlles, la cintura, els peus, etc. Amb l'ús regular podràs alleujar el dolor, relaxar el teu cos i ment, millorar la condició de la pell i prevenir la senescència. Segur i efectiu, sense efectes secundaris.
 • 💪 【Acupuntura sense agulla】 Aquesta ploma de dolor combina la biotecnologia moderna i l'essència de la medicina xinesa per a mostrar-li els efectes reals de la teràpia d'acupuntura meridiana. Pot obtenir ràpidament el millor efecte d'alleujament, és segur i indolor i no irrita la pell.
 • 💪 【FÀCIL D'USAR】 El bolígraf de massatge de pols només necessita una pila AA (no inclosa) per a funcionar. Té una pantalla digital que mostra la força de la sortida de pols elèctric (0 - la més baixa i 9 - la més forta). Simplement pressioni el botó d'inici per a augmentar o disminuir la força de l'impuls elèctric.
+ Veure mes Caracteristiques

Zeerkeer Acupuntura massatge pen,Bolígraf d'Acupuntura Elèctric Pointer Fisioteràpia Alleujament del Dolor Masajeador Ploma Estimulador Meridians Teràpia Nervi Dispositiu Portàtil

Zeerkeer Acupuntura massatge pen,Bolígraf d'Acupuntura Elèctric Pointer Fisioteràpia Alleujament del Dolor Masajeador Ploma Estimulador Meridians Teràpia Nervi Dispositiu Portàtil TOP 4
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell d'acupuntura electronica marca Zeekeer 📌
 • ★Ajust de la immunitat del cos i la funció del sistema nerviós: la medicina moderna creu que l'aparició, el desenvolupament i la recuperació de malalties tenen una gran relació amb la capacitat del cos per a resistir la malaltia, és a dir, la funció immunològica. Per a les persones normals, el cos pot millorar la resistència a les malalties i pot utilitzar diverses causes.
 • ★Ajust gratuït de nou velocitats: es poden ajustar d'1 a 9 arxius, d'acord amb diferents persones per a ajustar diferents engranatges en diferents períodes de temps, no vagi a casa per a masajear a casa, amb ell, quan vulgui pressionar depenent de què . Diferents punts d'acupuntura corresponen a diferents símptomes i varien segons el cor.
 • ★Tres caps de metall et porten diferents sensacions: Tipus de bala: És convenient per a fer clic en punts d'acupuntura en diverses parts, especialment adequat per a punts d'acupuntura hologràfica. Quan s'usa, la força és gran i l'efecte és bo; tipus de coberta rodona: és excel·lent en contacte amb el cos humà i suau en ús; Tipus de punt: és fort quan s'usa i l'efecte és bo.
 • ★Funció de fisioteràpia: el dispositiu d'acupuntura estimularà la vibració en l'epidermis. La sensació de l'acupuntura serà més intensa. Se sentirà relaxat i còmode immediatament després del seu ús. És l'estimulació fisiològica de la corresponent població cel·lular del cos humà. Actua directament sobre el cos a través de la xarxa d'eixos bioeléctricos.
 • ★Sense efectes secundaris: l'efecte d'aquesta ploma d'acupuntura també pot tibar i revitalitzar de manera efectiva la pell i les capes subcutànies per a reduir les arrugues i la flaccidesa causades per l'envelliment de la pell. No hi ha efectes secundaris en comparació amb l'ús de pastilles. Assegura't de comprar un per a provar!
+ Veure mes Caracteristiques

Acupuntura Massatge Pen - Llapis de Massatge d'Acupuntura - Instrument de Teràpia d'Alleujament del dolor amb masajeador corporal d'energia meridiana elèctrica, Eina de Massatge de Cos

Acupuntura Massatge Pen - Llapis de Massatge d'Acupuntura - Instrument de Teràpia d'Alleujament del dolor amb masajeador corporal d'energia meridiana elèctrica, Eina de Massatge de Cos TOP 6
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell d'acupuntura electronica marca Pongnas 📌
 • ACUPUNTURA MASSATGE PEN: El dispositiu de teràpia d'acupuntura elèctrica té una pantalla digital per a situar l'acupuntura o els punts d'activació.Incorpora una funció efectiva d'estimulació de botó per al tractament immediat d'acupuntura elèctrica del punt o àrea immediatament després de la seva detecció.
 • ADEQUAT PER A MASSATGES DE COS COMPLET: És aplicable per a dolors en vèrtebres cervicals, espatlles, cintura, peus, etc. També serveix com a ajuda per a la teràpia de diverses malalties com a espatlla congelada, artritis i dolor neuromuscular, etc. Aquest exquisit bolígraf de massatge és un regal que es pot donar a familiars o amics com un regal exquisit.
 • Llapis DE MASSATGE D'ACUPUNTURA: No té efectes secundaris en comparació amb l'ús d'analgèsics i altres medicaments per a tractar el dolor crónico.es lleuger perquè pugui guardar-lo fàcilment en la seva butxaca, bossa o bossa quan necessiti alleujament del seu dolor, el llapis de massatge fàcil de transportar pot garantir que ho usi en qualsevol moment i en qualsevol lloc.
 • MASSATGE D'ACUPUNTURA AMB PANTALLA DIGITAL: La pantalla digital ajuda a l'usuari a localitzar fàcilment l'acupuntura o el punt d'activació més precisos, ja que el número augmenta amb la disminució de la resistència elèctrica de la pell (quan s'aconsegueix un número màxim, es detecta un punt d'acupuntura i pot començar la electroacupresión).
 • Disseny INTEL·LIGENT Automàtic: autotractament per a l'acupuntura elèctrica mai ha estat tan fàcil! El disseny fàcil d'usar, fàcil d'operar.Ajust de la sensibilitat de la detecció de punts segons el tipus de pell i la condició de la pell.Troba punts automàticament, intel·ligent i fàcil. Bo per a la circulació sanguínia.
+ Veure mes Caracteristiques

Rhorawill Acupuntura Electrònica Massatge Pen Pointer Fisioteràpia Alleujament del Dolor Masajeador Ploma Electrica Acupuntura L'Estimulació Elèctrica Recarregable Detector Punts Acupuntura - Dos Cabezas

Rhorawill Acupuntura Electrònica Massatge Pen Pointer Fisioteràpia Alleujament del Dolor Masajeador Ploma Electrica Acupuntura L'Estimulació Elèctrica Recarregable Detector Punts Acupuntura - Dos Cabezas TOP 7
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell d'acupuntura electronica marca Rhorawill 📌
 • 【Detecció Automàtica de Punts d'Acupuntura】Rhorawill ploma acupuntura electrica massatge pen pot identificar automàticament els punts d'acupuntura, que és una nova combinació de medicina tradicional xinesa i nova tecnologia. Amb certificació CE, número de certificat CE: ISETC.001820210303, directiva de dispositius mèdics 93/42 EEC. Pointer fisioteràpia alleuja eficaçment els dolors corporals aguts i crònics provocats per artritis, dolors musculars, articulars o d'esquena.
 • 【Fàcil d'Usar】Simplement acupuntura massatge pen d'acupuntura en l'àrea afectada. Això lliura el pols correcte als meridians i punts d'acupuntura, millorant així la circulació sanguínia i reduint el dolor. El manual d'instruccions va acompanyat d'un mapa de punts d'acupuntura corporal, que mostra com usar la ploma d'acupuntura.ploma acupuntura electrica no sols pot alleujar el dolor muscular, sinó també activar les cèl·lules facials per a aconseguir efectes cosmètics.
 • 【9 Intensidad Regulable y 3 Modos】La pantalla LED depointer fisioterapia puede mostrar la intensidad del masaje. Se pueden configurar 3 modos y 9 niveles de intensidad de acuerdo con la comodidad personal para lograr el mejor efecto de masaje. Cuanto más cerca esté el detector de puntos acupuntura del punto de acupuntura, más rápido sonará el timbre y mayor será el número en la pantalla.(Se recomienda aplicar crema hidratante antes de usar el bolígrafo electrónico de acupuntura.)
 • 【Recarregable i Sense fil】L'agulles acupuntura es pot carregar. Petit i lleuger, simplement pot posar l'alleujament del dolor masajeador en la seva butxaca, bossa, motxilla o bossa quan necessiti alleujar el dolor quan viatja o treballa. Pot alleujar eficaçment el dolor corporal causat per l'artritis, els músculs, les articulacions o el dolor d'esquena. Fàcil d'usar.
 • 【Garantia de 90 Dies】Estem compromesos a brindar-los als clients el millor servei. Si té alguna pregunta sobre el nostre bolígraf elèctric d'acupuntura, contacti'ns, li respondrem dins de les 24 hores, definitivament resoldrem el seu problema i li donarem una solució satisfactoria.si hi ha un problema amb el nostre bolígraf d'acupuntura, proporcionem un reemplaçament o reemborsament gratuït, no es preocupi.També pots contactar-nos per a enviar-te el manual en espanyol en format PDF.
+ Veure mes Caracteristiques

Ploma electrònica d'acupuntura, Meridian Energy Pen Electric Laser Acupuncture Pen Therapy Massager del cos Salut Eina de bellesa,Acupuntura Massatge Pen

Ploma electrònica d'acupuntura, Meridian Energy Pen Electric Laser Acupuncture Pen Therapy Massager del cos Salut Eina de bellesa,Acupuntura Massatge Pen TOP 8
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell d'acupuntura electronica marca Cosiki 📌
 • 【EVITI ENCONGIR-SE】També té un efecte relaxant en els músculs tibants, similar al masaje.la contracció premuda treballa eficaçment el múscul per a vostè, la qual cosa evita l'atròfia.
 • 【LLEGUMS】Els polsos elèctrics lleus actuen de la mateixa manera que les agulles d'acupuntura o el massatge de punt d'acupuntura.Estreny i rejoveneix la pell i les capes subcutànies per a reduir les arrugues i la pell flàccida associada amb l'envelliment.
 • 【ACUPUNTURA MASSATGE PEN 】Redueix els radicals lliures en la sang, purga el cos d'infeccions virals i bacterianes i fins i tot reviu les cèl·lules mortes associades amb el càncer.
 • 【APLICACIÓ】És ideal per a dolors en vèrtebres cervicals, espatlles, cintura, peus, etc. I serveix com a teràpia adjuvant per a diverses malalties com a espatlla congelada, artritis, dolor neuromuscular i migranya, etc.
 • 【ACUPUNTURA SENSE AGULLA】Aquesta ploma d'acupuntura combina la biotecnologia moderna i l'essència de la medicina xinesa per a mostrar-li els efectes reals de la teràpia d'acupuntura meridiana. No hi ha agulles involucrades, per la qual cosa no sols és indolor, sinó que la pell mai es perfora, per la qual cosa és segur usar-la a casa.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Aparell d'Acupuntura Electronica

Nota 9.9
Acupuntura Massatge Pen, Recarregable Ploma Electrica Acupuntura, Elèctrica Acupuntura Ploma Teràpia del Dolor Masajeador Per a la Part Posterior, el Peu, el Coll, l'Espatlla, l'Alliberament del Dolor
Acupuntura Massatge Pen, Recarregable Ploma Electrica Acupuntura, Elèctrica Acupuntura Ploma Teràpia del Dolor Masajeador Per a la Part Posterior, el Peu, el Coll, l'Espatlla, l'Alliberament del Dolor
Nota 8.5
Acupuntura Massatge Pen, Bolígraf d'acupuntura, Masaja Elèctrica Acupuntura, màquina d'acupuntura Meridian Pen per a curació muscular, alleujament del dolor
Acupuntura Massatge Pen, Bolígraf d'acupuntura, Masaja Elèctrica Acupuntura, màquina d'acupuntura Meridian Pen per a curació muscular, alleujament del dolor
Nota 8.0
Leawell Pointer Fisioteràpia Agulla Ploma d'Acupuntura Lapiz Electrico Massatge Acupuntura Del Recargabledo Estimulador de Punt de Teràpia Orella De l'Alleujament Del Dolor Tractament CE Aprovat
Leawell Pointer Fisioteràpia Agulla Ploma d'Acupuntura Lapiz Electrico Massatge Acupuntura Del Recargabledo Estimulador de Punt de Teràpia Orella De l'Alleujament Del Dolor Tractament CE Aprovat
Nota 7.8
Coriver Bolígraf d'acupuntura 5 en 1, bolígraf de massatge meridià electrònic,bolígraf energètic, masajeador de curació corporal, instrument de teràpia,alleujament del dolor i 5 capçals de massatge
Coriver Bolígraf d'acupuntura 5 en 1, bolígraf de massatge meridià electrònic,bolígraf energètic, masajeador de curació corporal, instrument de teràpia,alleujament del dolor i 5 capçals de massatge
Nota 7.7
Super Set d'Acupuntura: Llapis Electrònic d'Acupuntura de 5 Capçals + Eina Gua Sha + 600 Llavors de Sentit + Llapis d'Acupuntura Retràctil+ 4 x Gel de Massatge Extra+ Pinces+ Carta+ Piles
Super Set d'Acupuntura: Llapis Electrònic d'Acupuntura de 5 Capçals + Eina Gua Sha + 600 Llavors de Sentit + Llapis d'Acupuntura Retràctil+ 4 x Gel de Massatge Extra+ Pinces+ Carta+ Piles
Nota 7.6
OFKPO Llapis Elèctric de Massatge per a Acupuntura,Acupuntura Teràpia Heal Massatge Pen Meridian Energy Pen
OFKPO Llapis Elèctric de Massatge per a Acupuntura,Acupuntura Teràpia Heal Massatge Pen Meridian Energy Pen
Nota 7.5
Bolígraf d'Acupuntura 5 en 1, 9 Nivells Ajustables Bolígraf de Massatge Energy Premi amb 5 Capçals de Massatge sense Agulles Bateria Carregada Bolígraf Electrònic d'Acupuntura per a Alleujar el Dolor
Bolígraf d'Acupuntura 5 en 1, 9 Nivells Ajustables Bolígraf de Massatge Energy Premi amb 5 Capçals de Massatge sense Agulles Bateria Carregada Bolígraf Electrònic d'Acupuntura per a Alleujar el Dolor
Nota 7.4
Dingln Joc D'Eines For L'Alleujament del Dolor Cuidat Digital Acupuntura Electrònica Ploma Health Care Capdavanter Salut
Dingln Joc D'Eines For L'Alleujament del Dolor Cuidat Digital Acupuntura Electrònica Ploma Health Care Capdavanter Salut
Nota 7.4
Qkiss Ploma d'Acupuntura Portàtil, Acupuntura Electrònica Massatge Pen Masajeador Detector de Punts d'Acupuntura Ploma, per a Alleujar el Dolor
Qkiss Ploma d'Acupuntura Portàtil, Acupuntura Electrònica Massatge Pen Masajeador Detector de Punts d'Acupuntura Ploma, per a Alleujar el Dolor
Nota 7.4
Acupuntura Massatge Pen, Bolígraf Masajeador d'Acupuntura Electrònic amb 3 Capçals Bolígraf de Massatge d'Acupuntura Elèctric Reduir les Molèsties Reduir les Molèsties Masajeador d'Acupuntura
Acupuntura Massatge Pen, Bolígraf Masajeador d'Acupuntura Electrònic amb 3 Capçals Bolígraf de Massatge d'Acupuntura Elèctric Reduir les Molèsties Reduir les Molèsties Masajeador d'Acupuntura

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2024-03-23 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API